Νέα

Ι5 και απαλλαγή (και επιπτώσεις σε δουλειά κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lordos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 93K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.705
Πόντοι
2.356
Και το υλικό όσο καλό και να είναι θέλει τη συντήρηση του. Αλλά ποιος θα το συντηρήσει, ο αρχιλοχιας που το έχει χρεωθεί ή ο ανεκπαιδευτος κληρωτος που αναλώνεται να φτιάχνει καφέδες στο ΚΨΜ, να καθαρίζει τουαλέτες ή να σερβίρει τους αξιωματικούς στα θέρετρα τους το καλοκαίρι;

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
Τι σχεση εχει το αν με χαλασε εμενα προσωπικα με την προστασια και επεκταση του δικαιωματος του καθενα να μην παει για προσωπικους λογους?
Ο καθένας τύπε για προσωπικους λόγους μπορει να μη τηρει τους νόμους και η πολιτεια οφειλει  να τον τιμωρει.
Δε γουσταρεις στρατο,νεμα προμπλεμα,κανε τη θητεια σου στη μπουζου με τους Πακιστανους αφου εχεις προσωπικους λόγους.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.705
Πόντοι
2.356
"Θεωρώ ότι μια βασική στρατιωτική εκπαίδευση είναι αναγκαία για όλους. Θα έπρεπε να πηγαίνουν όλοι σε ένα σχολείο 1-2 μήνες και να εκπαιδεύονται κατάλληλα. Από κει και πέρα η 9μηνη στράτευση είναι καθαρά για πολιτικούς λόγους και για εξυπηρέτηση συμφερώντων αλλά και για να δικαιολογούνται κονδύλια και χρήματα για να ζουν τα στρατόπαιδα. Κοινώς ο φαντάρος σήμερα δεν υπηρετεί αλλά εξυπηρετεί".

You are right!

philippnav

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
Θα έπρεπε να πηγαίνουν όλοι σε ένα σχολείο 1-2 μήνες και να εκπαιδεύονται κατάλληλα.
Μην λεμε πραγματα που δεν ισχυουν. Ακόμη και ακολουθώντας το πιο σκληρό πρόγραμμα, σε 1-2 μήνες δεν διδασκεται τίποτα και ειναι αδυνατο να μετατρεψεις εναν πρωην πολίτη σε στρατιώτη. Αν ήταν ετσι, τα πανεπιστημια δεν θα διαρκουσαν 4-5 χρόνια, αλλα μόλις 2-3 εβδομαδες. Δεν θα μπω στον πειρασμό να κρίνω αν θα ηταν απαραίτητο χρονικό διαστημα οι 4, οι 6, ή οι 10 μήνες για να αποκτήσει καποιος τις βασικές γνωσεις να μπορει να αφαιρει ζωες, αλλα σιγουρα 1-2 μήνες είναι αδιανόητος χρόνος. Εκτός κι αν θελουμε να κοροιδευόμαστε μεταξύ μας...

Ναι, κι εγω πιστευω στην ιδέα ενος πληρως επαγγελματικού στρατού (με τις απαραίτητες εφεδρειες όπως συμβαίνει σε όλες τις χωρες) αλλα θα πρεπει ΟΛΟΙ μας να αντιληφθούμε τα εξης 2:

• [li]Στρατός ΔΕΝ ειναι χαχα και χουχου. Στρατός είναι οι "νόμιμοι δολοφονοι στην υπηρεσία του κρατους" με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό. Ειτε σας αρεσει όπως ακουγεται είτε όχι, αυτη ειναι η αλήθεια.[/li]

• [li]Στρατός ΔΕΝ δημιουργείται από το μηδέν και (κυρίως) ΔΕΝ δημιουργείται τζάμπα. Ο τζάμπας πέθανε κι αν καποιοι θελουν πλήρως επαγγελματικό στρατό και μαλιστα αξιόμαχο, να βαλουν πρώτα το χερι στην τσεπη και να ξηλωθούν γερα, πολύ γερα. Ειδαλλως, ας παψουν τα εθνομηδενιστικά και τα Ι5 κι ας λερωσουν τα χερια τους γιατι αν δεν το κανουν οι ίδιοι δεν θα το κανεις κανεις άλλος για χαρη τους. Ειδαλως διαβαστε www.bourdela.com/forum/index.php?topic=229260.msg6510681#msg6510681]ΕΔΩ[/url] το παραδειγμα με τους πυροσβεστες και το σπιτι που καιγεται[/li]

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Ο καθένας τύπε για προσωπικους λόγους μπορει να μη τηρει τους νόμους και η πολιτεια οφειλει  να τον τιμωρει.
Δε γουσταρεις στρατο,νεμα προμπλεμα,κανε τη θητεια σου στη μπουζου με τους Πακιστανους αφου εχεις προσωπικους λόγους.
Εγω πιστευω οτι η μαχη παιζεται στο μυαλο των ανθρωπων. Απαξ και του μπει η ιδεα του αλλου να γινει αντιρρησιας συνειδησης και μαλακιες, τελειωσε. Πρεπει να κυνηγησουμε την ιδεα. Πρεπει να βγουν νομοι που να απαγορευουν να μιλησει/γραψει καποιος οτιδηποτε αρνητικο για τον στρατο και κατ'επεκταση το εθνος. Οπως κανουν οι βαρβαροι οι Τουρκοι (και οι χειρότεροί τους) που ολα τα φασιστακια σαν κι εσενα θαυμαζετε απ'οτι φαινεται. :birdman:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Μην λεμε πραγματα που δεν ισχυουν. Ακόμη και ακολουθώντας το πιο σκληρό πρόγραμμα, σε 1-2 μήνες δεν διδασκεται τίποτα και ειναι αδυνατο να μετατρεψεις εναν πρωην πολίτη σε στρατιώτη. Αν ήταν ετσι, τα πανεπιστημια δεν θα διαρκουσαν 4-5 χρόνια, αλλα μόλις 2-3 εβδομαδες.

Ναι, κι εγω πιστευω στην ιδέα εν΄ςο πληροως επαγγελματικού στρατού (με τις απαραίτητες εφεδρειες όπως συμβαίνει σε όλες τις χωρες) αλλα θα πρεπει ΟΛΟΙ μας να αντιληφθούμε τα εξης 2:

• [li]Στρατός ΔΕΝ ειναι χαχα και χουχου. Στρατός είναι οι "νόμιμοι δολοφονοι στην υπηρεσία του κρατους" με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό. Ειτε σας αρεσει όπως ακουγεται είτε όχι, αυτη ειναι η αλήθεια.[/li]

• [li]Στρατός ΔΕΝ δημιουργείται από το μηδέν και κυρίως τζάμπα. Ο τζάμπας πέθανε κι αν καποιοι θελουν πλήρως επαγγελματικό στρατό και μαλιστα αξιόμαχο, να βαλουν πρώτα το χερι στην τσεπη και να ξηλωθούν γερα, πολύ γερα. Ειδαλλως, ας παψουν τα εθνομηδενιστικά και τα Ι5 κι ας λερωσουν τα χερια τους γιατι αν δεν το κανουν οι ίδιοι δεν θα το κανεις κανεις άλλος για χαρη τους.[/li]
Για να κάνεις μια ''νόμιμους δολοφόνους'' απλούς πολίτες θες πολύ περισσότερα προγράμματα και θυσίες από μια απλή βασική εκπαίδευση. Προφανώς και δεν μπορείς να μετατρέψεις τους πολίτες μιας χώρας σε πράκτορες της μοσαντ. ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ,ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΗΣ.
Είπαμε μια βασική εκπαίδευση για να μην παει ο άλλος ξυπόλυτος στα αγκάθια και δεν ξέρει ούτε πως οπλίζει το τζι τρια.
Και αλήθεια πιστεύεις οτι η 9μηνη θητεία που κάνουν τώρα μετατρέπει τους φαντάρους σε πολεμικές μηχανές?  :2funny:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.995
Πόντοι
3.475

1) Εχασα αρκετα χρονια της ζωης μου με μαλακιες, και τωρα που (επιτελους!) κανω αυτο που θελω, δεν εχω την παραμικρη διαθεση να το κοψω για το στρατο.
Ασε που μπορει να χασω και την επαφη με το αντικειμενο (δλδ δυνατοτητα ευρεσης δουλειας).

2) Δεν εχω καλο βυσμα.
Οι περισσοτεροι φιλοι μου ηταν απο "καλες οικογενειες" και υπηρετησαν σε ακτινα 2 χλμ απ' το σπιτι τους. Και το περηφανευονταν κιολας (σε φαση, "εσεις ειστε η πλεμπα, εμεις κυβερναμε αυτο τον τοπο"!).
Λοιπον, θελω να δω τα μουτρα τους οταν χτυπησω το Ι5.

3) Τα περι πατριδας κλπ, βαλτε τα στον πατο σας.

4) Ξερω πως το τρελοχαρτο ειναι εφικτο, και ηδη εκανα το πρωτο βημα (να παω σε ψυχιατρο, για να μου γραψει χαπια).
Απλα, περιμενα πως καποιος απ' ΟΛΟ το bou θα ειχε κανει τη διαδικασια, και θα μπορουσε να μου δωσει 2-3 ειδικοτερες συμβουλες.

ΥΓ:

Ναι, η θητεια ειναι της πλακας, και θα χαιρομουν να την κανω (σε καποια αλλη φαση της ζωης μου).
Αλλα ο χρονος ειναι χρημα, και η ζωη μικρη  ;)

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Αν ήταν ετσι, τα πανεπιστημια δεν θα διαρκουσαν 4-5 χρόνια, αλλα μόλις 2-3 εβδομαδες.

Στρατός ΔΕΝ δημιουργείται από το μηδέν και (κυρίως) ΔΕΝ δημιουργείται τζάμπα. Ο τζάμπας πέθανε κι αν καποιοι θελουν πλήρως επαγγελματικό στρατό και μαλιστα αξιόμαχο, να βαλουν πρώτα το χερι στην τσεπη και να ξηλωθούν γερα, πολύ γερα.

τα εθνομηδενιστικά και τα Ι5

Ελα τυπε παραδεξου του. Καραβανας ετων ~30 που εχεις βγαλει ΣΜΥ δεν εισαι? Παω στοιχημα.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
1) Εχασα αρκετα χρονια της ζωης μου με μαλακιες, και τωρα που (επιτελους!) κανω αυτο που θελω, δεν εχω την παραμικρη διαθεση να το κοψω για το στρατο.
Ασε που μπορει να χασω και την επαφη με το αντικειμενο (δλδ δυνατοτητα ευρεσης δουλειας).

2) Δεν εχω καλο βυσμα.
Οι περισσοτεροι φιλοι μου ηταν απο "καλες οικογενειες" και υπηρετησαν σε ακτινα 2 χλμ απ' το σπιτι τους. Και το περηφανευονταν κιολας (σε φαση, "εσεις ειστε η πλεμπα, εμεις κυβερναμε αυτο τον τοπο"!).

4) Ξερω πως το τρελοχαρτο ειναι εφικτο, και ηδη εκανα το πρωτο βημα (να παω σε ψυχιατρο, για να μου γραψει χαπια).
Απλα, περιμενα πως καποιος απ' ΟΛΟ το bou θα ειχε κανει τη διαδικασια, και θα μπορουσε να μου δωσει 2-3 ειδικοτερες συμβουλες.

ΥΓ:

Ναι, η θητεια ειναι της πλακας, και θα χαιρομουν να την κανω (σε καποια αλλη φαση της ζωης μου).
Πάρε 3 συνεχόμενες αναβολές για ψυχολογικούς λόγους και όταν πας για την τέταρτη θα περάσεις επιτροπή και αν έχεις και συνδιάσει μια γνωμάτευση από ψυχίατρο και πεις στην επιτροπή τους λόγους που δεν μπορείς να κάνεις θυτεία θα το πάρεις το γιοτόχαρτο.

Εκτώς ΑΝ έχουν αλλάξει τα σημερινά δεδομένα και βγει κάποια κυβέρνηση που θα δώσει βάση στο θέμα και γίνουν ποιο σκληροί οι έλεγχοι.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
531
Πόντοι
96

2) Δεν εχω καλο βυσμα.

ΥΓ:

μπορεις και να μην πας καθολου ρε φιλος...δε χρειαζεται το ι5

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
Θεωρώ ότι μια βασική στρατιωτική εκπαίδευση είναι αναγκαία για όλους. Θα έπρεπε να πηγαίνουν όλοι σε ένα σχολείο 1-2 μήνες και να εκπαιδεύονται κατάλληλα.
και ισως να επιστρεφουν ανα διαστηματα για μετεκπαίδευση 
Κοινώς ο φαντάρος σήμερα δεν υπηρετεί αλλά εξυπηρετεί.
..εις βάρος της πατριδας και προς όφελος μιας νεοελληνικής πολιτικοστρατιωτικης νομενκλατούρας
  • [li]Στρατός ΔΕΝ δημιουργείται από το μηδέν και (κυρίως) ΔΕΝ δημιουργείται τζάμπα. Ο τζάμπας πέθανε κι αν καποιοι θελουν πλήρως επαγγελματικό στρατό και μαλιστα αξιόμαχο, να βαλουν πρώτα το χερι στην τσεπη και να ξηλωθούν γερα, πολύ γερα. Ειδαλλως, ας παψουν τα εθνομηδενιστικά και τα Ι5 κι ας λερωσουν τα χερια τους γιατι αν δεν το κανουν οι ίδιοι δεν θα το κανεις κανεις άλλος για χαρη τους.[/li]
Ευκολακι,απολυεις τα 2/3 τεμπέληδψν καραβανάδων και να τα λεφτά που θα ειναι αυτα που πρέπει για αυτους που πρώτοι θα ματώσουν τη φανέλα

Εγω πιστευω οτι η μαχη παιζεται στο μυαλο των ανθρωπων. Απαξ και του μπει η ιδεα του αλλου να γινει αντιρρησιας συνειδησης και μαλακιες, τελειωσε. Πρεπει να κυνηγησουμε την ιδεα. Πρεπει να βγουν νομοι που να απαγορευουν να μιλησει/γραψει καποιος οτιδηποτε αρνητικο για τον στρατο και κατ'επεκταση το εθνος. Οπως κανουν οι βαρβαροι οι Τουρκοι (και οι χειρότεροί τους) που ολα τα φασιστακια σαν κι εσενα θαυμαζετε απ'οτι φαινεται. :birdman:
Τύπε το κράτος ειναι λάρτζ με εσας τους αριστερουληδες,να τα σκεφτεστε,να μη τα κάνετε γιατι σας περιμενει η εξοχή με τους φιλους σας τους σκούρους :pipa2:  ξέρω ξέρω εσεις το κάνετε και επιτηδες για να βρεθείτε μαζί τους :grin:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.995
Πόντοι
3.475
Οχι, αυτο με τις 3 αναβολες ισχυει (τη 2η την παιρνεις σχεδον βεβαια).

Απλα, δεν εχω καταλαβει τι περιθωρια εχει η επιτροπη να απορριψει την 3η αναβολη και την τελικη απαλλαγη, και τι μπορεις να κανεις (περα απο γνωματευση γιατρου) για να αυξησεις τις πιθανότητές σου.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Παπαρια κουβεντα.
Αμα δεν συμμετεχουν ο παπιος,ο λαλακης,ο τραμουντανας,ο πλεζουρας,ο περσονας,η εριναλ και οι υπολοιποι ψυχοπαθεις του παρελθοντος,δεν την ακους,δεν λεει.
Γατακια της κακιας συμφορας βλεπω.
Μαλακα κοκκινοτριχη,ομαδα μοντελο την εκανες μπουρδελο.
Τι να κλασουν τα σημερινα γατακια,μπροστα στα ιερα τερατα του παρελθοντος?

τυπε να εβγαινε ο Λακης να εχεζε σε ταφους  :kneel: :kneel:  :orchestra: :orchestra:  :rockon: :rockon:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.995
Πόντοι
3.475

(ο εκτορας ειναι καλα?
ζει, ακομη, αναμεσά μας?)

philippnav

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
Ελα τυπε παραδεξου του. Καραβανας ετων ~30 που εχεις βγαλει ΣΜΥ δεν εισαι? Παω στοιχημα.
Καμια σχεση φιλε. Απλα επειδη στη δουλεια μου ειναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ, αντιμετωπιζω τους αλλους με τον ιδιο τροπο. Ειμαι από τους τυχερους που δεν ειμαι αναγκασμενος να "λερωνω τα χερια μου" - επειδή εχω την δυνατότητα, πληρωνω αλλους να το κανουν αντι για εμενα. Αλλα ΠΛΗΡΩΝΩ, δεν το περιμενω τζαμπα! Κι αν δεν μπορούν (και μόνο τότε) ε, ναι βοηθάω κι εγω

• [li]Οπως λοιπόν όταν θελω καποιον μπογιατζη να μου βαψει το σπιτι θα καλεσω εναν ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ απο τον οποιο θα απαιτησω να μου κανει τελεια δουλεια και να τον πληρωσω για τις υπηρεσιες του,[/li]

• [li]Οπως λοιπόν όταν θελω καποιον μηχανικό να μου επισκευασει το αυτοκίνητο θα απευθυνθω σε εναν ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ απο τον οποιο θα απαιτησω να μου κανει τελεια δουλεια και να τον πληρωσω για τις υπηρεσιες του,[/li]

• [li]Οπως λοιπόν όταν θελησω να γιατρευτω από μια ασθενεια θα παω σε εναν ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ απο τον οποιο θα απαιτησω να μου κανει τελεια δουλεια και να τον πληρωσω για τις υπηρεσιες του,[/li]

...ετσι θεωρω οτι όταν ερθουν τα ζορια και καποιος "κακός" θελήσει να μου επιτεθεί (ως χωρα) θα ζητησω από ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ να με προστατευσουν και θα απαιτησω να ειναι αριστοι στην δουλειά τους. Κι αν δεν ειναι αρκετοί σε αριθμό ή χρειαστούν και την δική μου συνδρομή τότε θα τους βοηθήσω. Ναι, υποστηρίζω την λογική ενός πλήρως επαγγελματικού στρατού από "εκπαιδευμενους δολοφονους στην υπηρεσία του κρατους" αλλα επειδή προς το παρόν η νεο-Ελληνική κοινωνία δεν μπορεί να πληρώσει ή δεν μπορεί να αποδεχθεί μια τετοια εννοια, ναι, σηκώνω κι εγω τα μανίκια και βοηθώ όπως μπορώ για να γινει η δουλεια! ΤΙ ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΟ???

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Οχι, αυτο με τις 3 αναβολες ισχυει (τη 2η την παιρνεις σχεδον βεβαια).

Απλα, δεν εχω καταλαβει τι περιθωρια εχει η επιτροπη να απορριψει την 3η αναβολη και την τελικη απαλλαγη, και τι μπορεις να κανεις (περα απο γνωματευση γιατρου) για να αυξησεις τις πιθανότητές σου.
Αν έχει χαρτί για σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και σοβαρή αγωγή τότε τα πράγματα είναι ποιο εύκολα αλλά δύσκολα θα στο γράψει γιατρός αυτό. Παίζει και πολύ στο τι επιτροπή θα περάσεις και πως θα μιλήσεις εκεί. Επίσης μπορείς να καταταγείς επίσης και την πρώτη μέρα να πας στον ψυχολόγο και να πεις θέλω ι5 αλλιώς θα αυτοκτονήσω. Θα σε στείλουν σπίτι σου χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Τύπε το κράτος ειναι λάρτζ με εσας τους αριστερουληδες,να τα σκεφτεστε,να μη τα κάνετε γιατι σας περιμενει η εξοχή με τους φιλους σας τους σκούρους :pipa2:  ξέρω ξέρω εσεις το κάνετε και επιτηδες για να βρεθείτε μαζί τους :grin:
Σου λεω δεν κανεις τιποτα ετσιιι... Οπως το κανουν τα προτυπα σου οι Τουρκοι και οι υπολοιποι βαρβαροι πρεπει να το κανεις κι εσυ για να δεις προκοπη και σεβασμο στο στρατο και την πατριδα τυπε. Οι γνωστες γκευ φαντασιωσεις του φασιστομπλοκ που κολλανε? Τοσο στερηση ψωλης εχετε πια εκει στο φασιστομπλοκ που σας βγαινει σε μηνυμα παρα μηνυμα? :think:

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Τυποι οταν παρουσιαζομουνα ημασταν μεσα στο κτελ ενα σωρο νεοσυλλεκτοι και λεγαμε τον πονο μας

Οταν φτασαμε στην πολη κατσαμε για καφε στην πλατεια πριν παρουσιαστουμε. Ενας πηγε στην τουαλετα και οταν βγηκε φοραγε περουκα-μινι φουστα-δικτυωτο καλσον-γοβες και παρουσιαστηκε ετσι :2funny:

Πηρε αναβολη ακαριαια

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.995
Πόντοι
3.475

Σωστος.

Κι εγω θα το 'κανα, αλλα κωλωνω (μικροαστικα καταλοιπα)...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Τυποι οταν παρουσιαζομουνα ημασταν μεσα στο κτελ ενα σωρο νεοσυλλεκτοι και λεγαμε τον πονο μας

Οταν φτασαμε στην πολη κατσαμε για καφε στην πλατεια πριν παρουσιαστουμε. Ενας πηγε στην τουαλετα και οταν βγηκε φοραγε περουκα-μινι φουστα-δικτυωτο καλσον-γοβες και παρουσιαστηκε ετσι :2funny:

Πηρε αναβολη ακαριαια

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom