Νέα

Η ζωή είναι δύσκολη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα goustarwnaxunw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 148
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.153
Πόντοι
446
Καλησπέρα σε ολη την παρέα του bou :grouphug:

Ανοίγω αυτό το νήμα απλά για να παραθέσω κάποιες σκέψεις, και να γίνει ανταλλαγή απόψεων με τα αξιοσέβαστα και έμπειρα μέλοι του σαιτ....Εξάλλου είμαι σίγουρος πως αυτό το σαιτ πολλοί απο εμάς το χρησιμοποιούμε ως ένα είδος ψυχοθεραπείας...Δεν θέλω να ρίξω κανέναν ψυχολογικά ή να "κλαψομουνιασω"..απλά να σας πω κάποιες σκέψεις μου..

Όπως λέει και ο τίτλος....Η ζωή είναι δύσκολη, ειδικά για τον δυτικό άντρα πλέον. Όποια πτυχή της ζωής μας και να σκεφτώ, περιτριγυρίζεται απο δυσκολία. Εργασιακά? Καλως ήρθες στον στοίβο μάχης, που ο καθένας πατάει επί πτωμάτων...Πάντου να σε εκμεταλλευτούν, μισθοί πείνας, βάναυσα ωράρια....Θες να ανοίξεις δικιά σου επιχήρηση? Ετοιμάσου να σε ξεκωλλιάσει το Ελληνικό κράτος που στα πάντα απέναντι σου είναι εχθρικό...Γενικά οι προοπττικές, ειδικά στην Ελλλάδα να βγάλεις ΚΑΛΑ λεφτά είναι ελάχιστες, γιατί εδώ κάνουν κουμάντο μόνο οι μεγαλοκαρχαρίες και οι μαφίες, και αν δεν είσαι απο αυτό το συνάφι δύσκολα τα πράγματα...θα δουλεύεις μια ζωή σαν το σκυλί για να ζεις μέσα στην θλίψη και την μετριότητα

Θες να βρεις γκόμενα? Καλή τύχη να βρεις με όλες πλέον που έχουν άπειρες επιλογές και μπορούν να σε κερατώσουν όποτε γουστάρουν, το παίζουν δύσκολες, και γενικά το θέμα αυτό είναι χιλιοειπωμένο στο σαιτ, και όλοι ξέρουμε λίγο πολύ τι συμβαίνει...

Θες φιλία? Δεν ξέρω κατά πόσο μπορείς να βρεις αληθινή φιλία, ειδικά μετά από κάποια ηλικία, να βρεις κάποιον φίλου που πραγματικά νοιάζεται για εσένα και εσύ για αυτόν...να δημιουργήσετε έναν αληθινό δεσμό....οι περισσότερες "φιλίες" φαίνονται να στηρίζονται στο συμφέρον και στην επιφανειακή φιλία του να παιρνάμε καλά

Θες οικογένεια? Άντε να βρεις την κατάλληλη, που να μην έχει τα μυαλά πάνω απτο κεφάλι της, και να μην σε χωρίσει με την πρώτη δυσκολία βάζοντας εσένα να πληρώνεις διατροφές και μλκιες...αλλά ακόμα και να την βρεις...εαν δεν έχεις αρκετά λεφτά για να εξασφαλίσεις το μέλλον του παιδιού σου...είναι ηθικό να το φέρεις σε έναν τέτοιο κόσμο?

Γενικά τα πάντα φαντάζουν τόσο δύσκολα και διεφθαρμένα πλέον, και δυστυχώς όσο περνάει ο καιρός νομίζω πάμε προς το χειρότερο. Απορώ πως γίνεται κάποιος να τα σκέφτεται αυτά και να μην πέφτει σε θλίψη και απελπισία...Φυσικά υπάρχουν και οι διάφοροι περισπασμοί για να μην τα σκεφτόμαστε όπως οι ομάδες, η τηλεόραση, τα κουτσομπολιά των celebrity κλπ, αλλά νομίζω εαν κάποιος αρχίσει να αντιλαμβάνεται το τι συμβαίνει τριγύρω μας, πέφτει σε κατάθλιψη....Πολλές φορές όταν τα σκέφτομαι όλα αυτά νιώθω να μην με χωράει ο τόπος, εντελώς χαμένος και παγιδευμένος

Τελευταία τροποποίηση:

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26

Ανοίγω αυτό το νήμα απλά για να παραθέσω κάποιες σκέψεις, και να γίνει ανταλλαγή απόψεων με τα αξιοσέβαστα και έμπειρα μέλοι του σαιτ....Εξάλλου είμαι σίγουρος πως αυτό το σαιτ πολλοί απο εμάς το χρησιμοποιούμε ως ένα είδος ψυχοθεραπείας...Δεν θέλω να ρίξω κανέναν ψυχολογικά ή να "κλαψομουνιασω"..απλά να σας πω κάποιες σκέψεις μου..

Όπως λέει και ο τίτλος....Η ζωή είναι δύσκολη, ειδικά για τον δυτικό άντρα πλέον. Όποια πτυχή της ζωής μας και να σκεφτώ, περιτριγυρίζεται απο δυσκολία. Εργασιακά? Καλως ήρθες στον στοίβο μάχης, που ο καθένας πατάει επί πτωμάτων...Πάντου να σε εκμεταλλευτούν, μισθοί πείνας, βάναυσα ωράρια....Θες να ανοίξεις δικιά σου επιχήρηση? Ετοιμάσου να σε ξεκωλλιάσει το Ελληνικό κράτος που στα πάντα απέναντι σου είναι εχθρικό...Γενικά οι προοπττικές, ειδικά στην Ελλλάδα να βγάλεις ΚΑΛΑ λεφτά είναι ελάχιστες, γιατί εδώ κάνουν κουμάντο μόνο οι μεγαλοκαρχαρίες και οι μαφίες, και αν δεν είσαι απο αυτό το συνάφι δύσκολα τα πράγματα...θα δουλεύεις μια ζωή σαν το σκυλί για να ζεις μέσα στην θλίψη και την μετριότητα

Θες να βρεις γκόμενα? Καλή τύχη να βρεις με όλες πλέον που έχουν άπειρες επιλογές και μπορούν να σε κερατώσουν όποτε γουστάρουν, το παίζουν δύσκολες, και γενικά το θέμα αυτό είναι χιλιοειπωμένο στο σαιτ, και όλοι ξέρουμε λίγο πολύ τι συμβαίνει...

Θες φιλία? Δεν ξέρω κατά πόσο μπορείς να βρεις αληθινή φιλία, ειδικά μετά από κάποια ηλικία, να βρεις κάποιον φίλου που πραγματικά νοιάζεται για εσένα και εσύ για αυτόν...να δημιουργήσετε έναν αληθινό δεσμό....οι περισσότερες "φιλίες" φαίνονται να στηρίζονται στο συμφέρον και στην επιφανειακή φιλία του να παιρνάμε καλά

Θες οικογένεια? Άντε να βρεις την κατάλληλη, που να μην έχει τα μυαλά πάνω απτο κεφάλι της, και να μην σε χωρίσει με την πρώτη δυσκολία βάζοντας εσένα να πληρώνεις διατροφές και μλκιες...αλλά ακόμα και να την βρεις...εαν δεν έχεις αρκετά λεφτά για να εξασφαλίσεις το μέλλον του παιδιού σου...είναι ηθικό να το φέρεις σε έναν τέτοιο κόσμο?

Γενικά τα πάντα φαντάζουν τόσο δύσκολα και διεφθαρμένα πλέον, και δυστυχώς όσο περνάει ο καιρός νομίζω πάμε προς το χειρότερο. Απορώ πως γίνεται κάποιος να τα σκέφτεται αυτά και να μην πέφτει σε θλίψη...Φυσικά υπάρχουν και οι διάφοροι περισπασμοί για να μην τα σκεφτόμαστε όπως οι ομάδες, η τηλεόραση, τα κουτσομπολιά των celebrity κλπ, αλλά νομίζω εαν κάποιος αρχίσει να αντιλαμβάνεται το τι συμβαίνει τριγύρω μας, πέφτει σε κατάθλιψη.
γενικα ο αντρας τραβαει χιλια ζορια απο ολες τις μεριες ενω η γκομενα ουτε καν τραβαει γιατι εφοσον της ειναι πανευκολο το γκομενικο μπορει να βρει εναν μαλακα να της τα ακουμπαει και να τη γαμαει χωρις να δουλευει αρα εχει λυμενο το ζητημα της επιβιωσης χωρις καν να δουλευει μονο και μονο γιατι υπαρχουν 500 μουνοδουλοι εκει εξω,εφοσον η γκομενα εχει ευκολο αυτον τον τομεα τους εχει ολους.Ο αντρας αν θελει να γαμαει πρεπει σε ολη του τη ζωη να δουλευει σα σκυλος αλλιως θα πεθανει και στη πεινα και θα μεινει και αγαμητος.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336

Γενικά τα πάντα φαντάζουν τόσο δύσκολα και διεφθαρμένα πλέον, και δυστυχώς όσο περνάει ο καιρός νομίζω πάμε προς το χειρότερο. Απορώ πως γίνεται κάποιος να τα σκέφτεται αυτά και να μην πέφτει σε θλίψη...Φυσικά υπάρχουν και οι διάφοροι περισπασμοί για να μην τα σκεφτόμαστε όπως οι ομάδες, η τηλεόραση, τα κουτσομπολιά των celebrity κλπ, αλλά νομίζω εαν κάποιος αρχίσει να αντιλαμβάνεται το τι συμβαίνει τριγύρω μας, πέφτει σε κατάθλιψη.
τυπε δεν ξερω αν εισαι η εξελιξη του σαντμαν ή αν βρισκεσαι στο αρχικο σταδιο του σαντμαν.
επισης δεν ξερω ποιο απο τα δυο ειναι χειροτερο και αν σωζεται η κατασταση. :coffee:

OP
OP
goustarwnaxunw

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.153
Πόντοι
446
γενικα ο αντρας τραβαει χιλια ζορια απο ολες τις μεριες ενω η γκομενα ουτε καν τραβαει γιατι εφοσον της ειναι πανευκολο το γκομενικο μπορει να βρει εναν μαλακα να της τα ακουμπαει και να τη γαμαει χωρις να δουλευει αρα εχει λυμενο το ζητημα της επιβιωσης χωρις καν να δουλευει μονο και μονο γιατι υπαρχουν 500 μουνοδουλοι εκει εξω,εφοσον η γκομενα εχει ευκολο αυτον τον τομεα τους εχει ολους.Ο αντρας αν θελει να γαμαει πρεπει σε ολη του τη ζωη να δουλευει σα σκυλος αλλιως θα πεθανει και στη πεινα και θα μεινει και αγαμητος.

τυπε καμια φορα λεω καλυτερα να ημουν πουστης..τουλαχιστον θα ειχα λυσει το γκομενικο, και επειδη ειμαι και ωραιος μπορει να ειχα μπει σε διαφορα κυκλωματα και να βγαζα κ κανα φραγκο

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
τυπε καμια φορα λεω καλυτερα να ημουν πουστης..τουλαχιστον θα ειχα λυσει το γκομενικο, και επειδη ειμαι και ωραιος μπορει να ειχα μπει σε διαφορα κυκλωματα και να βγαζα κ κανα φραγκο
Πολλα φράγκα θα έβγαζες και θα είχες λύσει και το γκομενικο οι πουστηδες ως γνωστόν χαρτζηλικονουν αυτούς που τους γαμανε δε είναι σα τα ναυάγια τις Ελληνίδες που ούτε για γαμησι κάθονται ούτε σε χαρτζηλικονουν αντίθετα εσύ τις χαρτζηλικονεις.

OP
OP
goustarwnaxunw

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.153
Πόντοι
446
Πολλα φράγκα θα έβγαζες και θα είχες λύσει και το γκομενικο οι πουστηδες ως γνωστόν χαρτζηλικονουν αυτούς που τους γαμανε δε είναι σα τα ναυάγια τις Ελληνίδες που ούτε για γαμησι κάθονται ούτε σε χαρτζηλικονουν αντίθετα εσύ τις χαρτζηλικονεις.

ετσι ακριβως τυπε...τουλαχιστον οι πουστηδες μας εκτιμανε εμας τους αντρες, και μαλιστα για τα γνησια αρσενικα κανουν σαν λυσασμενες, οχι σαν τις ελλεηνιδες που θελουν πουστακια

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
ετσι ακριβως τυπε...τουλαχιστον οι πουστηδες μας εκτιμανε εμας τους αντρες, και μαλιστα για τα γνησια αρσενικα κανουν σαν λυσασμενες, οχι σαν τις ελλεηνιδες που θελουν πουστακια
Πολύ σωστό οι Ελληνίδες δε εκτιμάνε τα φυσιολογικά αρσενικά θέλουν τους πουστηδες μόνο Αργυρός,τρανός αισχος.Οι γκέι όταν δουνε κάποιον αρσενικό,κλασσικό κατευθείαν τρελενονται.

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
Ολο απο δω ολο απο κει παντα εκει καταληγεται
Οι πουστηδες εχουν το σεξ ευκολο
Οι πουστηδες μας την πεφτουν στο δρομο
Οι πουστηδες μας εκτιμανε
Οι πουστηδες βγαζουν ευκολα φραγκα
Μηπως κατι θελετε να μας πειτε;
:think:
Εγώ δε θέλω να πω τίποτα όχι ότι δε συμφωνώ ότι οι γκόμενες θέλουν τις πουσταρεςς τύπου αργύρου και τρανού αλλά ο γουστάρω να χύνω μάλλον κάτι θέλει να πει όταν λέει θα σκεφτόμουν μερικές φορές να ήμουν πουστης.

bill.amusement32

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
42
Πόντοι
0
Έτσι είναι δυστυχώς φίλε η κατάσταση. Βέβαια, οι ανθρώπινες σχέσεις (αν είσαι "λίγο" παραπάνω της σκέψης) πάντα ήταν ιδιαιτέρως δύσκολες. Όσο για τις γυναίκες, δε με νοιάζει να με θεωρούν μουνόδουλο, αρκεί να είμαι με μια καλή σαν την Σαράφογλου π.χ. Είμαι αρκετά μικρότερός της και εδώ δεν το θέτω "πονηρά". Απλά να σου δώσω ένα παράδειγμα. :wink:

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
ΤΙ να κανουμε ρε παιδια ειναι δυσκολο να εισαι αρσενικος
Αφου ο γαμιας εξευτελιζει αυτον που γαμιεται
Γιαυτο ολοι θελουν να γαμανε
Και οποιος γαμιεται πληρωνεται με τον ενα η τον αλλο τροπο
Αν θελετε ευκολη ζωη σαν τις γυναικες παντε γινεται αδερφες
Θα ειστε μες στα λουσα και θα σας εχουν ολοι στα οπα οπα, αλλα στο σεξ θα σας ξεφτιλιζουν
Ο δρομος του αρσενικου ειναι δυσκολος και μοναχικος, αλλα στο σεξ ειναι κυριαρχος
Ειναι πνευματικος ο δρομος του αντρα ενω της γυναικας μεσα στην υλη
Δε ξέρω για τον γουστάρω να χύνω αλλά εγώ μόνο να γαμαω θέλω γυναίκες βέβαια οι εξω με έχουν καταξενερωσει με τις αδερφές που θέλουν αλλά τι να κάνουμε.

OP
OP
goustarwnaxunw

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.153
Πόντοι
446
ΤΙ να κανουμε ρε παιδια ειναι δυσκολο να εισαι αρσενικος
Αφου ο γαμιας εξευτελιζει αυτον που γαμιεται
Γιαυτο ολοι θελουν να γαμανε
Και οποιος γαμιεται πληρωνεται με τον ενα η τον αλλο τροπο
Αν θελετε ευκολη ζωη σαν τις γυναικες παντε γινεται αδερφες
Θα ειστε μες στα λουσα και θα σας εχουν ολοι στα οπα οπα, αλλα στο σεξ θα σας ξεφτιλιζουν
Ο δρομος του αρσενικου ειναι δυσκολος και μοναχικος, αλλα στο σεξ ειναι κυριαρχος
Ειναι πνευματικος ο δρομος του αντρα ενω της γυναικας μεσα στην υλη

εαν σε πληρωνουν αντρες για να τους γαμας ομως σημαίνει ότι θα τους υποτάσεις δυο φορές όμως...μια στο σεξουαλικό κομμάτι σκίζοντας τους τον κώλο, και μια στο οικονομικό κομμάτι κανοντάς τους τα πελατάκια σου

(το ξεμπουρδελεψα μονος μου και ηθελα να κανω και σοβαρο θρεντ :confused::confused::confused: )

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
Φιλε θα μπλεξεις
Ο αλλος εχει περιεργο σκοπο γιαυτο σε αφηνει να τον υποταξεις
Ειναι αδερφη
Θα τον φαει μια δυο και μετα θα στον φορεσει σε ανυποπτο χρονο
Γιαυτον δεν ειναι τιποτα η ξεφτιλα που γαμηθηκε μια φορα αφου εχει γαμηθει τοσες
Για σενα ομως που εισαι αντρας (υποθετω) σημαινει οτι νικηθηκες και εγινες πουστης
Γιαυτο το κανουν
Δε τους αρεσει να γαμιουνται
Αλλα εχουν υπουλο σχεδιο να νικησουν αντρες
Δε το σκέφτηκα ποτέ έτσι αλλά μάλλον έχεις δίκιο,περίεργος τρόπος σκέψης αλλά αληθινός.

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.392
Πόντοι
14.936
Μια χαρά είναι η ζωή και μην λέτε μαλακίες...
Κάντε μια βόλτα από τα νοσοκομεία για αρχή και μετά θα
νοιώσετε πάρα πολλά..
Να ζείτε την κάθε σας μέρα έντονα και σαν να είναι η τελευταια..

Kvel

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2007
Like
766
Πόντοι
81
αρχείο λήψης.jpeg

:grouphug:

αρχείο λήψης (1).jpeg

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.790
Πόντοι
1.446
Μια χαρά είναι η ζωή και μην λέτε μαλακίες...
Κάντε μια βόλτα από τα νοσοκομεία για αρχή και μετά θα
νοιώσετε πάρα πολλά..
Να ζείτε την κάθε σας μέρα έντονα και σαν να είναι η τελευταια..
Αυτό βιώνω και εγώ, εδώ και κάποιους μήνες, όπου νοσηλεύεται στενό συγγενικό μου πρόσωπο, εδώ και κάποιους μήνες...
Η ζωή είναι πολύ μικρή και καταλαβαίνεις την αξία της υγείας και της ζωής, αφού "απειλούνται"...

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.790
Πόντοι
1.446

Γενικά τα πάντα φαντάζουν τόσο δύσκολα και διεφθαρμένα πλέον, και δυστυχώς όσο περνάει ο καιρός νομίζω πάμε προς το χειρότερο. Απορώ πως γίνεται κάποιος να τα σκέφτεται αυτά και να μην πέφτει σε θλίψη και απελπισία...Φυσικά υπάρχουν και οι διάφοροι περισπασμοί για να μην τα σκεφτόμαστε όπως οι ομάδες, η τηλεόραση, τα κουτσομπολιά των celebrity κλπ, αλλά νομίζω εαν κάποιος αρχίσει να αντιλαμβάνεται το τι συμβαίνει τριγύρω μας, πέφτει σε κατάθλιψη....Πολλές φορές όταν τα σκέφτομαι όλα αυτά νιώθω να μην με χωράει ο τόπος, εντελώς χαμένος και παγιδευμένος
"Η ζωή είναι σκληρή και δύσκολη και ακόμα πιο σκληρή και δύσκολη για τους μ@λ@κες"
Τζων Γουέϊν 1907 - 1979...

srek7

Ανώτατος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
63
Like
17.984
Πόντοι
17.785
What a bunch of losers!

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.392
Πόντοι
14.936
Αυτό βιώνω και εγώ, εδώ και κάποιους μήνες, όπου νοσηλεύεται στενό συγγενικό μου πρόσωπο, εδώ και κάποιους μήνες...
Η ζωή είναι πολύ μικρή και καταλαβαίνεις την αξία της υγείας και της ζωής, αφού "απειλούνται"...
Περαστικά εύχομαι τα πάντα να είναι και να βγει ο άνθρωπος
σου αλώβητος από την περιπέτεια που έχει.
Να είσαι καλά πάντα.

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
η ζωη ειναι πιο ευκολη γενικα για τις γυναικες,ειδικα ελλαδα που τις χαρτζιλικωνει ο μπαμπας.επισης γκομενο βρισκουν οτι ωρα θελουν,ανχος μηδεν,φανταροι δεν πανε,ολη μερα ψωνια στα μαγαζια,σχολες χορου,καφε, μπαρ,κομμωτηριο,διακοπες χριστουγενα,και σε αλλα 3 μερη το καλοκαιρι και γαμησια με το γκομενο,δεν το λες και ασχημη ζωη

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.790
Πόντοι
1.446
Περαστικά εύχομαι τα πάντα να είναι και να βγει ο άνθρωπος
σου αλώβητος από την περιπέτεια που έχει.
Να είσαι καλά πάντα.
Σε ευχαριστώ φίλε μου, υγεία σε εσένα και τους δικού σου, επίσης...
Δεν θα γίνει καλά όμως, είναι προδιαγεγραμμένη η πορεία του (της), μου το είπαν η γιατροί...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom