Νέα

Η Τουρκία εξοπλίζεται με πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 668
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Το χειρότερο αμάρτημα της φυλής μας.

Διαβάστε μια τούρκικη ιστορία που την αναφέρει ο Νίκος Καζαντζάκης.

” Όταν ο Αλλάχ έφτιαξε τον κόσμο έφτιαξε από κάθε εθνικότητα έναν άνθρωπο και τους έβαλε σε ένα ταψί. Τον Τούρκο τον έφτιαξε από τα καλύτερα υλικά βούτυρο, μέλι και γάλα ενώ τον Έλληνα τον έφτιαξε από τα χειρότερα σκατά, ακαθαρσίες κλπ, βρωμιές. Αφού αναπαυόταν μετά το φτιάξιμο του κόσμου και των ανθρώπων, πήρε δυσάρεστο μήνυμα από τους αγγέλους του. Αλλάχ συμφορά. Ο Έλληνας στο ταψί τους ξεπάστρεψε όλους, πάει κι ο Τούρκος, πάει κι ο Εγγλέζος, πάει κι ο Εβραίος. Έπεσε ο μεγάλος πάνσοφος Αλλάχ σε σκέψη μεγάλη και ιδέες δεν του κατέβαιναν. Καλεί συμβούλιο σοφών και αγίων και τότε ύστερα από πολλή σκέψη, αποφάσισε να ξαναφτιάξει τους ανθρώπους έναν από κάθε φύλο και εθνικότητα, αλλά δύο Έλληνες. Πράγματι η ιδέα πέτυχε. Από τότε οι Έλληνες τρώγουνται μεταξύ τους και έχουν αφήσει του άλλους σε ειρήνη και ηρεμία. “

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
οποιος διαφωνει μαζι μου ειναι ανθελληνας αδερφη γιουσουφακι προδοτης απο την μια και φασιστας κρυφογκει απο την αλλη.
Η δικια μου γνωμη ειναι οτι οι δεξιοι στην Ελλαδα δεν ειναι πανω απο 10%.
Δεν μιλαψω για τους ακροδεξιους αλλα για γενικα τους δεξιους.
Δεν γινεται να θεωρεις τον εαυτο σου δεξιο και να φιλας κατουριμενες ποδιες για να μην υπηρετησεις.
Κοιταξτε τι γινεται στα πολιτικα γραφεια που τρεχουν οι μαναδες των"δεξιων" για να μην υπηρετησει μακρια απο το σπιτακι του ο γιοκας της.

Βρε βλαχοντόιτζ, ποιός σου είπε οτι έχω καμμιά σχέση με δεξιά και πράσινα άλογα,
λες να μην ξέρω οτι ο ακαταλληλότερος μαζί με τη σαλώμη την κουνούν την αχλαδιά,
και γενικά εκεί μέσα είναι μεγάλο αδερφάτο, και οτι όλοι οι λεφτάδες αριστεροί-ρόζ, δεξιοί
και πασόκοι κοιτάνε πως δεν θα υπηρετήσουν, εδώ ούτε φόρους πληρώνουν, δες είδες το
βουλγαράκη με τις νόμιμες και ηθικές off-shore ? τί μας λές τώρα.

Απλά έχετε μείνει πολλοί 'κολλημένοι' 35 χρόνια πριν όπου υπήρχε ο διαχωρισμός αριστερά-δεξιά,

τώρα η ουσία είναι Νεοταξίτες απέναντι στους Έλληνες.

Οι Νεοταξίτες έχουν 'διαβρώσει' και 'προωθηθεί' σε όλα τα καθεστωτικά κόμματα,
ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΣΥΝ Α.Ε. , τί θές, να πούμε ονόματα ? να πούμε ποιοί θα παραστούν στη
συνεδρίαση της λέσχης Bilderberg που θα γίνει φέτος στην Αθήνα ?

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Απλά έχετε μείνει πολλοί 'κολλημένοι' 35 χρόνια πριν όπου υπήρχε ο διαχωρισμός αριστερά-δεξιά,
καλα ή δεν τα γραφω σωστα ή εσυ δεν καταλαβαινεις οτι αυτο ακριβως ισχυριζομαι και εγω οτι πλεον δεν υπαρχουν(πλην ελαχιστων εξαιρεσεων)αριστεροι και δεξιοι

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
....χεχεχε, Σέξ-peer , διάβασε για 'τον ανανά' καλό μου, το έχασες φαίνεται και δεν κατάλαβες,
   εκτός κι αν η αμφισβήτησή σου είναι έτσι για νάχουμε να λέμε ...χεχεχε

Υ.Γ. Κι επειδή ανέφερες και το κανάλι 'Σκάι' να πώ κι εγώ ότι 'Σκάι'=BBC.gr
        ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΠΟΥΣΤ-ΑΓΓΛΩΝ ΤΟΥ FOREIGN OFFICE ΕΙΝΑΙ

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Στραβοι-κουτσοι στον Αγιο Παντελεημονα.

Δε θέλω μειωτικές εκφτάσεις για τα άτομα με ειδικές ανάγκες...

Άσε που πλέον η έκφραση είναι : "Αφγανοί- αριστεροί στον Άγιο Παντελεήμονα"...

Επισκέπτης
Δε θέλω μειωτικές εκφτάσεις για τα άτομα με ειδικές ανάγκες...

Άσε που πλέον η έκφραση είναι : "Αφγανοί- αριστεροί στον Άγιο Παντελεήμονα"...
Ελα ρε συ Σκορπιε...ηρθαν ενισχυσεις:Οι εκ δεξιων της Ρηγιλλης καθημενοι...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ελα ρε συ Σκορπιε...ηρθαν ενισχυσεις:Οι εκ δεξιων της Ρηγιλλης καθημενοι...

Το σχόλιό μου δεν είχε καμία πολιτική χροιά..
Απλά αναφέφεται στον κόσμο που κυκλοφορεί περιξ του ΙΝ Αγίου Παντελεήμονα, στην Αχαρνών (ή κάπου εκεί κοντά- δεν ξέρω όλους τους δρόμους κάτω από την Πατησίων...)

Όσο για τους εκ δεξιών της Ρηγίλλης, πρόσφατα σε δημοσκόπηση πλησίασαν σε απόσταση αναπνοής τον τσύριζα...
Θα μου πεις τι αξία έχουν οι δημοσκοπήσεις..
Για μένα καμία, για κάποιους άλλους που πανηγύριζαν με τα 15-17% πολύ μεγάλη....

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
κερδίζεις επειδή έχεις το Υπερατού (το οποίο χάνει όμως από το Α1)...

Δεν τα θυμάσαι καλά.

Το υπερατού έχανε από το Α1, αλλά με όλα τα υπόλοιπα που έληγαν σε 1, έμπαινε σε σύγκριση.
Μπορούσες να κερδίσεις υπερατού και με άλλα χαρτιά λοιπόν...

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Σκορπιέ θα μας πεις τελικά τι έκανες σαν εκπαιδευτής;

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Σκορπιέ θα μας πεις τελικά τι έκανες σαν εκπαιδευτής;

Γαμούσα κάτι περίεργους σαν εσένα ...αχαχαχαχαχαχα !!!!
Κι άμα μου άρχιζαν μα και μού, τους έστελνα ΜΑΓΕΙΡΙΑ από το πρωί μέχρι το βράδυ ...χεχεχε
Είχα κάνει κάτι βύσματα Συνταγματαρχών να ζητάνε τη μαμάκα τους και δεν μπορούσαν να μου πούν
και τίποτα ...χαχαχα, γιατί είμουν ακριβοδίκαιος, απλά μαζί μου ήταν αδύνατο να λουφάρουν, τους
έστελνα τους βυσματίες ΠΡΩΤΟΥΣ στα Μαγειρία ...χαχαχα Και όταν ζητάγανε τους καταλόγους με τις
υπηρεσίες δεν μπορούσαν να μου πούν τίποτα γιατί τους έστελνα με την ίδια συχνότητα όπως τους άλλους,
απλά άρχιζαν τις γυφτίες, το παιδί είναι γνωστό του Διοικητού και αν γίνεται να μην πάει μαγειρία...
μουάχαχαχαχα !!! Κι εμένα στις ΑΡΧΙΔΑΡΕΣ μου !!! ...χαχαχα

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Δε με κατάλαβες - δε με ενδιαφέρει η περιγραφή που έδωσες η οποία ειναι πολύ γενική και θα μπορουσε να ήταν και μια συνθεση πληροφοριών απο λεγόμενα γνωστών που έχουν παει στρατό

Τι καθηκοντα ειχες;

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Δε με κατάλαβες - δε με ενδιαφέρει η περιγραφή που έδωσες η οποία ειναι πολύ γενική και θα μπορουσε να ήταν και μια συνθεση πληροφοριών απο λεγόμενα γνωστών που έχουν παει στρατό

Τι καθηκοντα ειχες;

...χαχαχα, δεν σου λέω, δεν σου λέω, εκεί μωρή νεοταξίτισα, με την απορία να μείνεις ...χεχεχε
  Διάβασε πιο κάτω που περιέγραφα την βολή αντιαρματικού 'ανανά' και άμα έχεις υπηρετήσει (εδώ γελάνε)
  θα καταλάβεις.

Υ.Γ. Η ενασχόλησή μου με νεοταξίτισες έχει τελειώσει για σήμερα, αύριο πάλι καλό μου ...χεχεχε
    διαβάζω άλλα θέματα τώρα.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
...χαχαχα, δεν σου λέω, δεν σου λέω, εκεί μωρή νεοταξίτισα, με την απορία να μείνεις ...χεχεχε
   Διάβασε πιο κάτω που περιέγραφα την βολή αντιαρματικού 'ανανά' και άμα έχεις υπηρετήσει (εδώ γελάνε)
   θα καταλάβεις.

Υ.Γ. Η ενασχόλησή μου με νεοταξίτισες έχει τελειώσει για σήμερα, αύριο πάλι καλό μου ...χεχεχε
     διαβάζω άλλα θέματα τώρα.

Ωστε νομιζεις οτι δε μπορεις να κανεις μια συντομη γενική περιγραφή των καθηκόντων σου η οποία δε θα εκθεσει πρόσωπα και καταστασεις

Καταλαβα.

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Δε βλεπω να υπαρχει απαντηση ούτε διαθεση για απαντηση. Πιστευεις προκειται για ανηλικο ή για ενα ακομα φαινομενο γιωτά πατριωτη;

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο
20-03-2009

Η τουρκική δραστηριότητα υπήρξε έντονη και σήμερα Παρασκευή πάνω από το Αιγαίο.

Συνολικά 8 τουρκικά μαχητικά χωρισμένα σε 2 σχηματισμούς προέβησαν σε 3 παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας του
FIR Aθηνών και 7 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου.

Παράλληλα στις παραβιάσεις συμμετείχε και ένα ελικόπτερο καθώς και ένα αεροσκάφος ναυτικής συνεργασίας CN-235.

Η διαδικασίας αναγνώρισης και αναχαίτισης από μαχητικά της Πολεμικής Αεροπορίας οδήγησε σε μια εμπλοκή.

Από τα 8 μαχητικά της Αεροπορίας της Τουρκίας τα 4 έφεραν οπλισμό ενώ η δραστηριότητα επικεντρώθηκε στην ευρύτερη περιοχή του νότιου
κεντρικού και βορείου Αιγαίου.

Πρέπει να επισημανθεί βέβαια ότι σήμερα, ημέρα Παρασκευή είναι ημέρα συντήρησης στις πολεμικές μοίρες.
Έτσι, η ανάγκη για scrable των μαχητικών για αναχαιτίσεις ακόμα και αυτήν την ημέρα, συνιστά εξαιρετική καταπόνηση τόσο για το τεχνικό όσο
και για το ιπτάμενο προσωπικό.

Δεδομένου δε ότι το ίδιο ακριβώς ισχύει και για την τουρκική Αεροπορία, είναι φανερό ότι οι Τούρκοι δεν έχουν ημέρες ξεκούρασης όταν πρόκειται
να δώσουν το «στίγμα» τους στους ουρανούς του Αιγαίου.

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.164
Πόντοι
456
Τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο
20-03-2009

Δεδομένου δε ότι το ίδιο ακριβώς ισχύει και για την τουρκική Αεροπορία, είναι φανερό ότι οι Τούρκοι δεν έχουν ημέρες ξεκούρασης όταν πρόκειται
να δώσουν το «στίγμα» τους στους ουρανούς του Αιγαίου.
Και καλα κανουν να σας βαστανε σε φορμα :smitten: :smitten: :smitten:

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
στο μακρινο 1981 υπηρετουσα σε νησι 2,5 μιλια απο τουρκια....συχνα πυκνα τα τουρκικα φαντομ περνουσαν κατευθυνομενα προς το εσωτερικο του αιγαιου....λιγο αργοτερα γυρνουσαν προς τουρκια ακολουθουμενα απο τα ελληνικα αεροσκαφη και χανονταν ΟΛΑ μαζι στο εσωτερικο της τουρκιας....μετα τα ελληνικα γυρνουσαν περιμενοντας την επομενη μερα...

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Δε βλεπω να υπαρχει απαντηση ούτε διαθεση για απαντηση. Πιστευεις προκειται για ανηλικο ή για ενα ακομα φαινομενο γιωτά πατριωτη;

Δεν ειναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος κάνει το παγώνι. Χαζομαρες, γελακια, κοινοτοπίες χωρίς ίχνος σκέψης αλλα και τάση για υπερβολή και ψέμα

Νομίζω οτι ειναι πιτσιρικάς. Οχι έξυπνος. Σίγουρα έχει πρόβλημα - πιθανότατα προβληματική πραγματική ζωή.

για μενα πια δεν εχει ενδιαφέρον, ας ασχοληθουν άλλοι μαζί του

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Εσύ να πάς να γράψεις καμμιά κριτική για το Φυλής 104 που είναι η ειδικότητά σου ....αχαχαχαχαχα !!!

ανίκητο ξέρεις γιατι σε θεωρώ.... γιατί η βλακεία (σου) είναι ανίκητη
και αφου έμαθες πως βάλλονται οι οπλοβομβιδες, τράβα να ρωτήσεις:
ποσο ειναι το βεληνεκες μαχης στο G3;
ποσα πυρομαχικα φερονται με το ΗΚ11;
διαφορά αμυντικής και επιθετικής χειροβομβίδας
ερωτησούλες για μωρά - αν πήγες φαντάρος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom