φιλε μου,για αυτον τον λογο και χρειαζωμαστε καθαρα αναχαιτιστικα αεροπλανα-φτηνα,που θα κανουν πολλυ καλη δουλεια,και αναφερωμαι στο σουιδικο γκριπεν,με τεραστια βιομηχανικη συμμετοχη στην παραγωγη του,και οχι να συντηρουμε τις βιομηχανιες γαλλων και γερμανων..
Από όσο έχω διαβάσει η ώρα πτήσης του Gripen κοστίζει 4000 Ευρώ ενώ του Eurofighter 30000 Ευρώ.
Ακόμα και σε σχέση με το F16 είναι πολύ οικονομικό, γι΄αυτό σε πόλεμο φθοράς (αναχαιτίσεις) θα
είναι πολύ χρήσιμο. Μεταξύ F16 και Gripen προτιμώ Gripen γιατί φέρει ΟΛΑ ΤΑ ΟΠΛΑ που φέρουν τόσο
τα αμερικάνικα όσο και τα Γαλλικά μας Αεροσκάφη και βέβαια είναι πολύ νεότερη σχεδίαση.
Υ.Γ. Δείτε που όλα τα νεοταξιτάκια παραμένουν
ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ στο παρόν θέμα, όλο μπουρδίτσες
εξυπνακισμοί επιπέδου δημοτικού και σαχλαμάρες, καμμία προσφορά γνώσεως, κάτι ενδιαφέρον
και σχετικό με το θέμα. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , είναι πολύ πιθανό πολλά από
αυτά τα trolls να 'τρώνε τις σάρκες μας' ως δημόσιοι υπάλληλοι ...αχαχαχαχα
Όσο για ενα εφορσερίτσα, από αύριο πάλι θα μου γλύφεις τ'αρχίδια για να σου απαντήσω
στις μαλακιούλες που γράφεις...χαχαχα, ΕΙΣΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΚΙ ΑΠΟ ΣΠΑΣΤΙΚΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΑΝ
ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, είσαι εντελώς 'θηλυκοποιημένος', εκτός βέβαια και είσαι καμμιά ΡΕΠΟΥΣΤΗ
και μπαίνεις με 'ανδρικό προφίλ' στο μπουρδέλα...χαχαχα