Νέα

Η Τουρκία εξοπλίζεται με πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 668
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sexybalance

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ρε ψωνιο, το εχεις χάσει τελείως; Μηπως κοιτάζεσαι και στον καθρέφτη και νομίζεις οτι εισαι ο Ναπολέων;

Η πλάκα ειναι οτι όσα γράφεις τα πιστεύεις - ενω εμεις κάνουμε πλάκα μαζί σου.

Σκορπιέ εγω δεν εχω πειστεί οτι έχεις παει φαντάρος. Τι σειρά ήσουνα;

ολο εξυπναδες γραφεις...
τραβα να γαμησεις σε κανα μπουρδελο ρε φιλε. . .

πωπωπωπω ω ω λεμε πολυ ξερολας το παιζεις... :jerking: :jerking:

αντε παλιο αριστερε του κωλου. .  :birdman:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Εννοείται Στρατό Ξηράς

Οχι δεν εννοείται. ενας τέτοιος λεβέντης ειδικές δυνάμεις τουλάχιστον. Μην πεις όμως λεγεώνα των ξένων γιατι θα απο εκει σε βρω εύκολα

έχω υπηρετήσει σε παραμεθόρια περιοχή
Οταν πας φαντάρος και υπηρετήσεις τοτε ελας να μας πεις σε ποια παραμεθόριο ήσουν. Εχεις ένα πρόβλημα και μπερδεύεις το μέλλοντα με τον αόριστο

έκανα και εκπαιδευτής σε κέντρο νεοσυλλέκτων

τι ακριβώς έκανες εκει; Μπορεις να μας διαφωτίσεις; μην απαντήσεις μαλακείες. Συγκεκριμένα πραματα πες.

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
λέγοντας ερασιτέχνες πολιτικοστρατιωτικοί αναλυτές σίγουρα δεν εννοούσα εσένα. εσύ ακόμα δεν έχεις φτάσει εκεί, μάλλον ανήκεις στην κατηγορία των ανίκητων. υποχωρώ μπροστά .......   

Εσύ να πάς να γράψεις καμμιά κριτική για το Φυλής 104 που είναι η ειδικότητά σου ....αχαχαχαχαχα !!!

Επισκέπτης
Ενφο,το προβλημα του αν οι υπερεθνικισταραδες εχουν υπηρετησει,η οχι,λυνεται ευκολα...
Σκορπιε,φωτογραφισε το paybook σου και παρεθεσε το εντος 30 λεπτων.
Εαν δεν το κανεις,θα αρχισουν ΣΩΒΕ με πληρη εξαρτηση και το οπλακι στην αναταση.

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Οχι δεν εννοείται. ενας τέτοιος λεβέντης ειδικές δυνάμεις τουλάχιστον. Μην πεις όμως λεγεώνα των ξένων γιατι θα απο εκει σε βρω εύκολα

Οταν πας φαντάρος και υπηρετήσεις τοτε ελας να μας πεις σε ποια παραμεθόριο ήσουν. Εχεις ένα πρόβλημα και μπερδεύεις το μέλλοντα με τον αόριστο

τι ακριβώς έκανες εκει; Μπορεις να μας διαφωτίσεις; μην απαντήσεις μαλακείες. Συγκεκριμένα πραματα πες.

...αχαχαχαχ, Καλέ Καλέ !!! Ξύπνησε η αδελφή εν χριστό του ελέους και του παντελεήμονος πρώην αττικής,
            Καλέ Η εφοσερίτσα μας, η πιο καβλωμένη νεοταξίτισα, καλή ώρα σαν τη ρεπούστη...αχαχαχα
  μωρή πουστέ τζαζλή κατέ ψωλό-φαγού τεκνό δε θα βγάνς απ' εδώ μωρήηηη πούστραααααα !!!!

sexybalance

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ενφο,το προβλημα του αν οι υπερεθνικισταραδες εχουν υπηρετησει,η οχι,λυνεται ευκολα...
Σκορπιε,φωτογραφισε το paybook σου και παρεθεσε το εντος 30 λεπτων.
Εαν δεν το κανεις,θα αρχισουν ΣΩΒΕ με πληρη εξαρτηση και το οπλακι στην αναταση.

εσυ παλι τι εισαι ?
ο στρατολογος του μπουρδελα? :2funny: :2funny: :2funny:

αντε ρε αθιγγανε πανε να μαζεψεις κανα σταφυλι που δινεις και διοριες 30 λεπτων.... :uglystupid:

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
εσυ παλι τι εισαι ?
ο στρατολογος του μπουρδελα? :2funny: :2funny: :2funny:

αντε ρε αθιγγανε πανε να μαζεψεις κανα σταφυλι που δινεις και διοριες 30 λεπτων.... :uglystupid:

.....αχαχαχαχα, SexyBalance, πρέπει να σου βγάλω το καπέλο, έχεις πολύ καλή αίσθηση του χιούμορ !!!
    Respect !!!

Επισκέπτης
Στραβοι-κουτσοι στον Αγιο Παντελεημονα.

Επισκέπτης
Σκορπιε ειναι πανευκολο να αποδειξεις εαν εχεις υπηρετησει την θητεια σου η οχι:ενα σχετικα συγχρονο κινητο τηλεφωνο ειναι υπεραρκετο...

Προσοχη,δεν αρκει μονο το εξωφυλλο:χρειαζεται να φωτογραφησεις τις σελιδες με τις ασκησεις,βολες κλπ.(δεν αναφερεται το ονομα του στρατευμενου εκει,για τους μη γνωριζοντες)

sexybalance

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Σκορπιε ειναι πανευκολο να αποδειξεις εαν εχεις υπηρετησει την θητεια σου η οχι:ενα σχετικα συγχρονο κινητο τηλεφωνο ειναι υπεραρκετο...

Προσοχη,δεν αρκει μονο το εξωφυλλο:χρειαζεται να φωτογραφησεις τις σελιδες με τις ασκησεις,βολες κλπ.(δεν αναφερεται το ονομα του στρατευμενου εκει,για τους μη γνωριζοντες)

ναι ναι περιμενε θα σου ποσταρουμε και την φορολογικη μας δηλωση σε λιγο. . .
ποσο μαλακας εισαι ρεεεεεεεεεεε??? :uglystupid:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
...αχαχαχαχ, Καλέ Καλέ !!! Ξύπνησε η αδελφή εν χριστό του ελέους και του παντελεήμονος πρώην αττικής,
            Καλέ Η εφοσερίτσα μας, η πιο καβλωμένη νεοταξίτισα, καλή ώρα σαν τη ρεπούστη...αχαχαχα
  μωρή πουστέ τζαζλή κατέ ψωλό-φαγού τεκνό δε θα βγάνς απ' εδώ μωρήηηη πούστραααααα !!!!

Ευκαιρία ψάχνεις να αρχίσεις τα καλιαρντά μωρη πουστρα ε;

Εκδηλώνεσαι με όλο και μεγαλύτερη συχνότητα

Χαιρομαι που σε βοηθάμε να καταλαβεις ποιος (ή ποια) πραγματικά εισαι

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
σκορπιε εγω το θελω σε μορφη pdf

...χαχαχαχα !!! Τύπε Μου...χεχεχε Εάν δεν πεθάνω από τα γέλια σήμερα με τις απαιτήσεις
  των νεοταξιτών 'θαυμαστών' μου εφοσερίτσας και σουπερπόντικα που πατεί την ουρά του, έ, τότε
  δεν θα πεθάνω ποτές λέμε ...χαχαχα

Θα στο στείλω σε .pdf  και δώρο μια συσκευή Όζοντος μαζί με το βιβλίο του ιατρού Α.Φικιώρη
  'Το Όζον και η Πετρούλα' ...χαχαχαχα !!!!

Υ.Γ. Ρε θα μας τρελλάνουν αυτοί οι νεοταξίτες ρε !!!

Περιγραφή βολής αντιαρματικής βομβίδος 'σχήματος Ανανά' (μην καβλώνετε οι νεοταξίτισες πούστρες)
     από τυφέκιο G-3 A3/4 :
     1.αφαιρούμε τον γεμιστήρα
     2.τραβούμε πίσω και ασφαλίζουμε το κλείστρο
     3.εισάγουμε στη θαλάμη κατάλληλο αβολίδοτο φυσίγγιο
     4.απασφαλίζουμε το κλείστρο
     5.Τοποθετούμε σαν πούτσα στον κόλο των νεοταξιτών την κάνη του όπλου στην βάση
       της αντιαρματικής βομβίδος 'σχήματος Ανανά'
     6.Σκοπεύουμε σε καμπύλη ανάλογα με την απόσταση του στόχου και με γωνία 'μπροστά του'
       ανάλογα με την ταχύτητά του έτσι ώστε η βομβίδα να πετύχει την ερπύστρια στο μπροστά
       μέρος της
     7.Βάλουμε

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ

sexybalance

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0

σαρεσουν τα καλιαρντα  μωρη λουλου ε? :2funny:

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240

....χαχαχαχα, της αρέσουνε της εφοσερίτσας, της αρέσουνε κι ας κάνει πότε πότε την 'σοβαρή πουτάνα'...χαχαχα
Μωρή πούστρα εφοσερίτσα, στα λέω κατευθείαν στη γλώσσα σου μωρή κραγμένη, για να μην κουράζεσαι
  να μεταφράζεις από τα Ελληνικά και χάσεις κάτι από το νόημά τους ....αχαχαχαχα

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
....χαχαχαχα, της αρέσουνε της εφοσερίτσας, της αρέσουνε κι ας κάνει πότε πότε την 'σοβαρή πουτάνα'...χαχαχα
Μωρή πούστρα εφοσερίτσα, στα λέω κατευθείαν στη γλώσσα σου μωρή κραγμένη, για να μην κουράζεσαι
   να μεταφράζεις από τα Ελληνικά και χάσεις κάτι από το νόημά τους ....αχαχαχαχα
Εισαι ψυχοπαθης; αυτο ειναι το προβλημα σου; κανε κατι για σενα. δες καποιον ειδικο.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
οποιος διαφωνει μαζι μου ειναι ανθελληνας αδερφη γιουσουφακι προδοτης απο την μια και φασιστας κρυφογκει απο την αλλη.
Η δικια μου γνωμη ειναι οτι οι δεξιοι στην Ελλαδα δεν ειναι πανω απο 10%.
Δεν μιλαψω για τους ακροδεξιους αλλα για γενικα τους δεξιους.
Δεν γινεται να θεωρεις τον εαυτο σου δεξιο και να φιλας κατουριμενες ποδιες για να μην υπηρετησεις.
Κοιταξτε τι γινεται στα πολιτικα γραφεια που τρεχουν οι μαναδες των"δεξιων" για να μην υπηρετησει μακρια απο το σπιτακι του ο γιοκας της.

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
@ (Τοο) Ηot Scorpios

¨Εχεις την αμέριστη συμπάθεια μου καθώς ανήκεις στον ζωδιακό αστερισμό του Σκορπιού όπως κι εγώ, χωρίς να σημαίνει απόλυτα πως είσαι ζώο και εσύ. Επίσης λατρεύω τα χαχανητά σου και σε φαντάζομαι να σπέρνεις την χαρά γύρω σου όταν πατάς μανιωδώς εναλλάξ τα πλήκτρα χ και α.  Σε αντίθεση με τον Enforcer εκτιμώ επίσης την αντιγραφή από ιστοσελίδες του "χώρου", καθώς πολλοί από εμάς δεν θα είχαμε ιδέα περί τίνος πρόκειται σε τούτο τον ντουνιά.

Με κέρδισες ολοκληρωτικά όμως με την προσφώνηση "Προς ¨Ελληνες". Δεν ξέρω γιατί. Με βρήκε απροετοίμαστο.Χτύπησες μία ευαίσθητη χορδή μέσα μου όπως η αφίσσα του ΣΚΑΙ με τον Κωλοκοτρώνη που λέει "Ψηφίστε με. ¨Εγινα κλέφτης για χάρη σας". Και μπροστά στην πληθώρα των ΚΑΤΑΠΥΓΩΝΤΩΝ, ΚΙΝΑΙΔΩΝ, ΚΑΤΑΠΡΩΚΤΩΝ, ΕΥΡΥΠΡΩΚΤΩΝ, ΠΕΠΟΡΝΕΥΜΕΝΩΝ, ΠΡΩΚΤΟΧΑΡΩΝ και ΠΡΩΚΤΟΛΑΓΝΩΝ νεοταξιτών και πολιτικάντηδων αυτό το ντόμπρο κάλεσμα σου με ώθησε να πιάσω την καραμπίνα που έχω πάνω από το τζάκι μου για παν ενδεχόμενον.

Εκεί που με χάνεις είναι στο θέμα της θητείας και στην περίπτωση να είσαι πατριώτης τύπου Καμμένου (ΝΔ) ή Αιβαλιώτη (ΛΑΟΣ) και να έχεις οργασμούς ΜΟΝΟ όταν παίζεις επιτραπέζια με οπλικά συστήματα και κερδίζεις επειδή έχεις το Υπερατού (το οποίο χάνει όμως από το Α1. Ελπίζω όντως να έχεις πάει στρατό και τα κάτωθι αποσπάσματα να μην έχουν σχέση με την θητεία σου.

gayarmy.jpg
epoca6508.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom