να προτείνω κάτι αγαπημένοι μου ερασιτέχνες πολιτικοστρατιωτικοί αναλυτές; Διαβάστε ότι έχετε γράψει μέχρι σήμερα, θα εκπλαγείτε και εσείς οι ίδιοι με αυτό που θα δείτε.
π.χ. το πρόβλημα που θα έχει η Τουρκία αν μολυνθούν τα ύδατα της Κωνσταντινούπολης ή της Σμύρνης. Έχεις φανταστεί ότι μπορούν αντίστοιχα να μολυνθούν τα νερά της Υλίκης ή του Μαραθώνα; Θα μπορούσα να γραψω και άλλα πχ για τους ATACMS (block I έχουν και οι δύο πλευρές- μην γινουν αύριο διηπηρωτικοί,οκ;) των MLRS αλλά μου φαίνεται μάταιο.
Για να πούμε και κάτι αστείο να διασκεδάσουμε ακόμα περισσότερο
(Παρένθεση: Δεν έχουν δυνατότητα να έρθουν να χτυπήσουν στην Αττική, πρέπει να περάσουν από
αλληλοεπικαλυπτόμενες Α/Α Ασπίδες και την Αεροπορία μας, ενώ μερικά SCALP δεν αντιμετωπίζονται από αυτούς)
Λοιπόν, επανέρχομαι στο αστείο:
Εμείς έχουμε λεφτά να πίνουμε και εμφιαλωμένα, ενώ τα μογγόλια ούτε βρύσες
μέσα στα σπίτια τους έχουν σε πολλές περιπτώσεις ....αχαχαχαχαχ, ΡΕ ΕΔΩ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΧΟΛΕΡΑ
ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ 'ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ' ΚΑΙ ΛΙΓΟ ...ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !!!
Υ.Γ. Προς 'τον πληγωμένο εγωισμό του γάμα-τού': Σε συμπονώ καλό μου παιδί, προσπαθείς να βρείς ευκαιρία
να με βρίσεις επειδή σου είπα να προσέχεις τη δισκοπάθεια και να πίνεις Όζον για να μην πονάει ο
κόλος ...εχμ, η μέση σου ήθελα να πώ...χεχεχε Κι από τότε έχεις Λυσσάξει ...χεχεχε
Μην συνστρατεύεσαι με τα σκυλιά, απόκτησε λίγο χιούμορ ...χεχεχε