κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.856
- Πόντοι
- 19.795
Χωρις τρολαρισμα, απλα πιστευω οτι οταν εχεις πολυ χρημα, δεν μπορεις να εκτιμησεις σωστα, καποια μικρα πραγματα που μπορουν να σε κανουν ευτυχισμενο.
Θεωρώ πως μεγάλο ρόλο σε αυτό παίζει και ο τρόπος που έβγαλες το χρήμα, αν το δούλεψες, αν το βρήκες έτοιμο, αν το έκλεψες....Χωρις τρολαρισμα, απλα πιστευω οτι οταν εχεις πολυ χρημα, δεν μπορεις να εκτιμησεις σωστα, καποια μικρα πραγματα που μπορουν να σε κανουν ευτυχισμενο.
Όποιος κωλύεται να τον ελαφρώσω λίγο....να βοηθήσω θέλω...
Χαιρετώ τους μέγιστους ταξιδευτές...Ευχαριστούμε για την βοήθεια !!!
Το χρήμα είναι μέσο. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΜΕΣΟ !! ΑΛΛΑ ΜΕΣΟ.
Αυτός είναι και ο λόγος που άνθρωποι νέοι πλούσιοι και επώνυμοι επισκέπτονται τον ψυχαναλυτή τους με συχνότητα τετραπλάσια απο οτι τον οδοντίατρό τους και έχουν μια πολύ στενή σχέση με το λεξοτανίλ το πρόζακ και διάφορα παράγωγα λιθίου.
Ο φίλος κωλόγερος το ανέφερε "λακωνικά" αλλά ξέρει πολύ καλά τι λέει !!
Παιζει και αυτο το ρολο του.Θεωρώ πως μεγάλο ρόλο σε αυτό παίζει και ο τρόπος που έβγαλες το χρήμα, αν το δούλεψες, αν το βρήκες έτοιμο, αν το έκλεψες....
Χαιρετώ τους μέγιστους ταξιδευτές...
Όλα κατανοητά και σύμφωνα....λίγο χιούμορ να ξεδιαλύνουμε τη μαυρίλα των ημερών που περνάμε...
Απλως μιλαω απο προσωπικη μου εμπειρια με γνωστο μου, που κερδισε μεγαλο ποσο στο προ-πο πριν πολλα χρονια, και σε διαστημα 3 χρονων διαλυθηκε η οικογενεια του, η κορη του επεσε θυμα ναρκωτικων ουσιων και ο ιδιος μετα απο λιγο πεθανε απο την στεναχωρια του.Ευχαριστούμε για την βοήθεια !!!
Το χρήμα είναι μέσο. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΜΕΣΟ !! ΑΛΛΑ ΜΕΣΟ.
Αυτός είναι και ο λόγος που άνθρωποι νέοι πλούσιοι και επώνυμοι επισκέπτονται τον ψυχαναλυτή τους με συχνότητα τετραπλάσια απο οτι τον οδοντίατρό τους και έχουν μια πολύ στενή σχέση με το λεξοτανίλ το πρόζακ και διάφορα παράγωγα λιθίου.
Ο φίλος κωλόγερος το ανέφερε "λακωνικά" αλλά ξέρει πολύ καλά τι λέει !!
Κανα κωλο θα δουμε παιδια? :S
Την αλλη εβδομαδα ;) Πρωινες ωρες ΕλλαδοςΚανα κωλο θα δουμε παιδια? :S
Κανα κωλο θα δουμε παιδια? :S
Ε τόσους βάλαμε θες κι άλλους ??
Την αλλη εβδομαδα ;) Πρωινες ωρες Ελλαδος
Οκ. Κωλους χωρις να κρεμεται τιποτα απο κατω, κατα παραγγελια του φιλου μου.Κουμπωσε βιαγκρα και μακρια απο ladyboys!!!
Ε και τι? Στερεψανε οι κωλοι???
Παντα υπαρχει χωρος και για νεους κωλους..
την εκανς λαχειο δηλαδήΑπλως μιλαω απο προσωπικη μου εμπειρια με γνωστο μου, που κερδισε μεγαλο ποσο στο προ-πο πριν πολλα χρονια, και σε διαστημα 3 χρονων διαλυθηκε η οικογενεια του, η κορη του επεσε θυμα ναρκωτικων ουσιων και ο ιδιος μετα απο λιγο πεθανε απο την στεναχωρια του.
Την αλλη εβδομαδα ;) Πρωινες ωρες Ελλαδος