Συναγωνιστή καλησπέρα. Τυχαία είδα σήμερα όλες αυτές τις ωραίες σου αναμνήσεις και είπα να παραθέσω και εγώ τις δικές μου. Phuket καλοκαίρι 2011 (θυμίζει λίγο σαν να αναφέρεις εσσο και στρατόπεδο...)
Καταρχήν το καλοκαίρι είναι η λάθος εποχή για Ταϊλάνδη.
Η πτήση με Thai (και απευθείας τότε για Μπανκονγκ) λίγο κουραστική αλλά μοναδική εμπειρία το 747 και με καινούριες ταινίες για να περάσεις το 10ωρο.
Είχα κλείσει με φίλο μέσω πρακτορείου στο Camala Beach, κανένα 10λεπτο με τουκ τουκ από Πατόνγκ. Πολύ καλό το ξενοδοχείο και το φαγητό, αλλά είχε πληρότητα 10%. Η αλήθεια είναι ότι ήθελα λίγο περισσότερο μπούγιο. Νομίζω ότι άμα είναι να πας, το καλύτερο είναι να κλείνεις σε κεντρικά μέρη και να μην έχεις θέμα μετακίνησης. Μηχανάκι και αυτοκίνητο δεν οδηγείς γιατί είναι χάροι και άμα γίνει μαλακία και να μην φταις θα βρεις μπελά.
Αν θυμάμαι καλά στο ανταλλακτήριο έπαιρνες 1.500 butt στα 50€.
Από μανίκια που έριξα ψωνίζοντας μέσα από μπαρ απλά επιβεβαίωσα ότι δεν μου αρέσουν οι Ασιάτισσες. Δοκίμασα 4 πολύ καλές για τα εκεί δεδομένα εμφανισιακά αλλά ήθελα λευκή σάρκα ξανθό μαλλί και μπατ μπουμ μπουμ που δεν έκαναν...
Από λοιπές αναμνήσεις θυμάμαι ότι έπαθα αφυδάτωση γιατί μου μύριζε το νερό (και το εμφιαλωμένο) και ασυναίσθητα έφτασα να μην πίνω καθόλου, θυμάμαι την maya bay μες στη βρώμα, τα phi phi που ήταν μαγευτικά αλλά πιο πολύ μου έχει μείνει ένα νησάκι πηγαίνοντας προς maya bay που ήταν όσο ένα γήπεδο ποδοσφαίρου και ήταν μόνο με μπαράκια και σταματούσαν όλοι να τα πιουν.
Συναναστράφηκα και με άλλους τουρίστες και έχω να πω ότι οι Αυστραλοί είναι αξιόλογοι.
Καλύτερη στιγμή του ταξιδιού ήταν ο φίλος να κάνει τατού στην Πατόνγκ και να έχουμε γίνει ντίρλα και να έχουμε βάλει Στράτο Διονυσίου μέσα στο τατουατζίδικο να βαράει στη διαπασών.
Η αλήθεια είναι ότι είχε πολύ βρώμα (σκέπαζαν τα φρεάτια με χαλιά) και θέλει πολύ προσοχή με τα φαγητά.