Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
[
διαβαζω κ σεβομαι καθε αποψη...η αληθεια ειναι καπου στη μεση....ο mind εχει παιδεια, γνωσεις κ κουλτουρα αλλα εχει κ λεφτα...
πηγα Phuket πρωτη φορα το 13...τη πρωτη εβδομαδα εκανα τη ζωη που διαβαζω....τουριστας κανονικος...τα λεφτα που ξοδευα τη μερα εφταναν τα 100 κ με γουστα καμοια φορα τα ξεπερνουσαν....μετα απο μια εβδομαδα κραιπαλης, βραδια χριστουγγενων πηγα για παρτη μου σε ενα πενταστερο στη παραλια...εκει γνωρισα μια που δουλεβε στο εστιατοριο απο Chang Mai κ ειχε στο νησι κατι μηνες....τις τα ειπα κ αρχισαμε να κανουμε παρεα τη μερα....sex μετα απο μια εβδομαδα...κουβεντα για λεφτα ποτε...απο τοτε καθε χρονο παω 1-2 φορες απο 1 μηνα...μενω σπιτι τις πληρωνω το νοικι για το διαστημα που μενω κ καθε φορα κανω κ τα δωρακια μου( A/C , TV, Iphone κτλ) ....στα πλαισια μιας σχεσης οπως θα γινοταν κ εδω με καποια αλλη...τονιζω οτι δεν στελνω λεφτα καθε μηνα κ δεν εχω διαθεσει να γινω χορηγος...
αλλη οικονομια για τους τουριστες κ αλλη για τους ντοπιους...( κατι απο Κουβα για οσους εχουν παει )
στη παραλια πληρωνει το ζευγαρι 50/60 ευρο για γευμα κ στη γειτονια (Soi Bolin) πιο πανω απο Nanai road 10 euro...
σιγουρα η Thai δεν ειναι αυτη που βλεπεις στο Phuket κ στα τουριστικα μερη...
μεγαλη κουβεντα για μια μεγαλη χωρα γεματη αντιθεσεις....
ps....εχω ταξιδεψει πολυ κ θελω να ταξιδεψω περισσοτερο...ποτε κρητηριο μου δεν ειναι το σεξ αλλα σχεδον σε ολα τα ταξιδια καποια βραδια δεν κοιμαμαι μονος...ολα ειναι θεμα ψυχολογιας....κ σχεδον παντα ταξιδευω μονος...
Ευχαριστώ για τη θετική αποψη για το ατομο μου !!
Ελπιζω βεβαια να μην εισαι εφοριακος !!