Νέα

Η Ταιλάνδη σε εικόνες !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 172K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Bruce W

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2015
Like
14
Πόντοι
0
Ελα φιλε τωρα το ειδα !!

Το συγκεκριμενο ξενοδοχειο λεγεται Cape Dara. Ειναι στη north pattaya πενταστερο και αρκετά ακριβό.

Δεν ανηκει στη κατηγορια guest friendly και θελει ιδιαιτερους τροπους για να αλλαζεις γυναικες σε τετοιου τυπου ξενοδοχεία.

Δεν θα το συνιστουσα σε φιλους που πρωτοεπισκεπτονται τη χώρα.

Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση φιλε Mindreader.
Να σου πω την αληθεια εχω μπερδευτει λιγο με το θεμα του ξενοδοχειου γιατι προσπαθω να κλεισω κατι σχετικα καλο και κοντα στη δραση...
Αν εχεις κατι υπ οψην σου θα με βοηθουσες πολυ...
Σε ευχαριστω πολυ και παλι/// ;)

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Θα ηθελα να ρωτησω αυτο το φορουμ κομμουνιστες εχει διαχειρηστες? γιατι με εκαναν μπλοκ και δεν μπορουσα να ποσταρω αναγκαστηκα να κανω αλλο λογαριασμο? τι τους ενοχλησε αραγε απο αυτα που ειπα? εβρισα κανενα, τελος παντων να τελειωνουμε να απανατησω σε αυτη τη γουρουνοφατσα απο πανω, απο σενα εχω παει πιο πολλες φορες εκει, το φορουμ το ξερω απο την αρχη αλλα δεν ασχολουμε με ποστ και ειμαι παντρεμενος με ταιλανδεζα και εχουμε σπιτι ταιλανδη - στην ελλαδα ειμαι συνταξιουχος εδω και 4 χρονια και τον μισο χρονο μενουμε εδω και τον αλλο εκει, εως να τακτοποιησω κατι δουλεις και να μεινουμε εκει. Τωρα επι της ουσιας, αν δεν υπηρχατε εσεις οι παραληδες να τα ξοδευεται δεν θα υπηρχαν και πουτανες  στην Ταιλανδη...

υ.γ. τωρα επειδη καιγεσε να μαθεις για το τσαμπα, πριν παω την  πρωτη φορα ειχα γνωρισει πολλες κοπελες απο το thailovelinks.com... και με αμαξια, και πανεμορφες και απο ολα τα καλα...και χωρις να πληρωσω, εκτος απο ενα πιατο φαι στο ξενοδοχειο, και αυτο επειδη το ηθελα εγω,επισης προσεχε τι γραφω γιατι καταλαβαινεις ΑΥΤΑ που θες εσυ, αλλα λεω για το μπρεκφαστ αλλα καταλαβαινεις. Χεστηκα αν πιστευεις τι γραφω η οχι, το θεμα ειναι αυτοι που δνε εχουν παει Ταιλανδη και πιστευουν τις μπουρδες σας, οτι κανετε κατι σημαντικο εκει  που πηδατε αφου σας πιανουν τον πισινο, εγω προσπαθησα με το μυνημα μου να τους δωσω να καταλαβουν οτι ΥΠΑΡΧΟΥΝ και αλλοι τροποι, και καλυτεροι και ποιοτοικοτεροι, αλλα τετοια συζητηση ειναι δυσκολη γιαυτο και προφανως μπλοκαριστηκα,
+1000, ιδεα δεν εχουν για τη χωρα, μην τουs ξυπναs

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
Σημασια δεν εχει το ποσα λεφτα χαλάς η δεν χαλας ,αλλα το ποσο καλα περνας, κανεις πραγματικοτητα τα ονειρα σου και ζεις αυτα που θελεις.Δεν πρεπει να λειτουργει αποτρεπτικα το οτι δεν βρισκεις η δεν μπορεις να βρεις τσαμπα γυναικες,τουλαχιστον εμενα δεν με ενδιαφερει ,παρα μονον να κανω αυτα που θελω και να περνω καλα.Δεν ειναι στον τυπο μου να ξοδευω ωρες για να βρω μεσω ιντερνετ τσαμπα κοκο πληρωνω και κανω οτι γουσταρω,π.χ. στην παταγια εκανα παρτουζα με τρεις γκομενες σε μασατζιδικο ,οκ πληρωσα καπου 6000 μπατ για 2,5 ωρες αλλα μια ζωη την εχουμε ,και δεν ξερω αν θα τα καταφερνα να το κανω με τρεις τσαμπα με ποτακια και κερασματα μονο (προσωπικη αποψη μονο)

thesskris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2017
Κριτικές
12
Like
475
Πόντοι
290
:think:καλημερα εδω θα ηθελα και εγω να πω καποια πραγματα με την δικη μου ματια και με αφορμη το αν μπορει να κανεις χωρις χρηματα sex,πριν 3 χρονια στην επιστροφη απο καμποτζη στην bangkok με ενα καλο φιλαρακι μαζι εχοντας περασει πολυ ωραια στο ταξιδι πηγαμε τελευταια βραδυα σε ενα club πινωντας τα χρηματα που ειχαμε ενα μπουκαλακι απο το γνωστω ρουμι χεχεχχεχ και τα λεω αυτα γιατι εκει γνωρισαμε μια thai και χωρις να δωσουμε χρηματα δεν ειχαμε μια λεμε μας εκανε την καλυτερη παρτουζα τις ζωης μας θελαμε να φυγουμε το πρωι να παμε να παρουμε το αεροπλανο και αυτη μας ελεγε να παμε να παρουμε και αλλα προφυλακτικα!

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Μπαινει καλοκαιρι και αρχισε να "φυσαει ανεμος" μεσα μου !! :grin: :grin:

Η επιλογη δυσκολη:

Κλασικα Ταιλανδη ?? Παλι τα ιδια !!

Μπουρμα ?? Μμμ πρωτοτυπο !!!

Φιλιπινες ?? Τσεμπου - Μπορακαυ. Αμφιλεγομενα

Τανζανια ζανζιβαρη ?? Εντελως αλλου !!

Αντε να δουμε που θα κατσει η μπιλια !!

Συνημμένα

• FB_IMG_1497680431554.jpg
    FB_IMG_1497680431554.jpg
    24,8 KB · Εμφανίσεις: 28
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Καμμιά δεκαριά μέρες πριν είχα αρχίσει να σχεδιάζω  διακοπές και πάλι στη Land of Smile και στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιανατολικής Ασίας.

Αλλά όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο θεός γελάει !!!

Μου έσκασε απο τη δουλειά ταξίδι στη Νότιο Αφρική μέσα Ιούλη και για δέκα μέρες !! Οπότε με ένα μέρος των σχετικών εισητηρίων καλυμένο με βλέπω πάλι να βολοδέρνω στη ΝοτιοΑνατολική Αφρική μεταξύ Ζάμπιας Τανζανίας και Μαδαγασκάρης !!

Για όσους πάτε Ταιλάνδη καλά να περάσετε !! :hi: :hi: :hi:

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
θα ποστάρω μερικές φωτογραφίες ακομα για όσους το ζήτησαν !!

Συνημμένα

• 20150501_210125.jpg
    20150501_210125.jpg
    162,7 KB · Εμφανίσεις: 69
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
:hi: :hi: :hi:

Συνημμένα

• 20150430_091007.jpg
    20150430_091007.jpg
    89,6 KB · Εμφανίσεις: 66
  • Like
Αντιδράσεις: 968
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
:hi: :hi:

Συνημμένα

• 20141218_100508.jpg
    20141218_100508.jpg
    275,3 KB · Εμφανίσεις: 51
  • 20141218_151836.jpg
    20141218_151836.jpg
    257,5 KB · Εμφανίσεις: 47
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
:hi: :hi: :hi:

Συνημμένα

• C360_2014-08-13-21-59-48-259.jpg
    C360_2014-08-13-21-59-48-259.jpg
    36,4 KB · Εμφανίσεις: 32
  • 20150501_013928.jpg
    20150501_013928.jpg
    194,9 KB · Εμφανίσεις: 98
  • Like
Αντιδράσεις: 968

kinky_boy

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2015
Κριτικές
4
Like
44
Πόντοι
1
Φιλε Mindreader πραγματικά respect (ειδικά η συγκεκριμένη)!
Από όσα έχω προλάβει να δω, έχεις δώσει πολύτιμη πληροφόρηση όχι μόνο για τα κορίτσια, αλλά γενικότερα για τη χώρα. Και εγώ κινούμαι λίγο πολύ πάνω στα δικά σου πλαίσια, πως εάν είναι να επισκεφθείς μια τέτοια χώρα, πρέπει να ζήσεις και άλλα πράγματα εκτός των κορασίδων.

Τέσπα, επειδή αναφέρεσε και λες ότι προτιμάς πλέον γυναίκες από τα sites και όχι τόσο επαγγελματίες,έχω μια απορία: συνήθως στις περιπτώσεις αυτές που κανονίζεις και πάτε μαζί με μια κοπέλα στα νησιά, αξιοθέατα, κτλ της καλυπτεις μόνο τα έξοδα (ξενοδοχεία, φαγητά, θεάματα, κτλ) ως τύπου GFE ή ζητάνε και κάποια χρήματα? Αναφέρομαι πάντα στο γενικό κανόνα και όχι σε κάποια ειδική περίπτωση κοπέλας. 

Ρωτάω, διότι εάν πληρώνεις both, ποιος ο λόγος να μην επιλέγεις καθέ βράδυ και άλλη από τα clubs αφού μένουν μαζί σου και το επόμενο πρωινό;

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Φιλε Mindreader πραγματικά respect (ειδικά η συγκεκριμένη)!
Από όσα έχω προλάβει να δω, έχεις δώσει πολύτιμη πληροφόρηση όχι μόνο για τα κορίτσια, αλλά γενικότερα για τη χώρα. Και εγώ κινούμαι λίγο πολύ πάνω στα δικά σου πλαίσια, πως εάν είναι να επισκεφθείς μια τέτοια χώρα, πρέπει να ζήσεις και άλλα πράγματα εκτός των κορασίδων.

Τέσπα, επειδή αναφέρεσε και λες ότι προτιμάς πλέον γυναίκες από τα sites και όχι τόσο επαγγελματίες,έχω μια απορία: συνήθως στις περιπτώσεις αυτές που κανονίζεις και πάτε μαζί με μια κοπέλα στα νησιά, αξιοθέατα, κτλ της καλυπτεις μόνο τα έξοδα (ξενοδοχεία, φαγητά, θεάματα, κτλ) ως τύπου GFE ή ζητάνε και κάποια χρήματα? Αναφέρομαι πάντα στο γενικό κανόνα και όχι σε κάποια ειδική περίπτωση κοπέλας.  

Ρωτάω, διότι εάν πληρώνεις both, ποιος ο λόγος να μην επιλέγεις καθέ βράδυ και άλλη από τα clubs αφού μένουν μαζί σου και το επόμενο πρωινό;

Απαντώντας την ερώτησή σου φίλε.

Η πλειοψηφία των γυναικών που γνωρίζεις απο τα sites ( thaicupid, thaifriendly tinder κλπ ) δεν είναι επαγγελματίες και δεν θα σου ζητήσουν λεφτά. Υπάρχουν βέβαια μέσα εκεί και κρυφοεπαγγελματίες που αφού τις γνωρίσεις και λίγο πριν δώσουν κοκό στην πέφτουν για λεφτά. Αλλά είναι λίγες. Προσωπικά  σε ένα 5% με  10% του συνόλου χοντρικά θα τις εκτιμούσα και ίσως και πολύ λέω.

Τώρα οι μη επαγγελματίες περιμένουν αν βγείς  εξω μαζί τους να φας η να πιεις  να τις κεράσεις. Αυτό όμως δεν είναι χαρακτηριστικό της Ταιλάνδης, αλλά μάλλον παγκόσμια σταθερά. Οσο μένεις στην πόλη τους δεν ζητάνε κάτι παραπάνω. Αν τους ζητήσεις τώρα να σε ακολουθήσουν στις διακοπές σου θα σου πουν συνήθως ότι δεν έχουν λεφτά για διακοπές ζητώντας σου έμμεσα να τις καλύψεις εσύ. Επίσης μου έχει τύχει σε κάποιες περιπτώσεις ( όπως έχω ήδη σε προηγούμενα posts μου αναφέρει ) να μου ζητήσουν χρήματα για τα εισιτήριά τους προκειμένου να έρθουν από τη πόλη τους στη πόλη που εγώ είμαι για να συναντηθούμε Προσωπικά το αξιολογώ και το κρίνω ανά περίπτωση.

Το παιχνίδι με τα sites δεν είναι όσο εύκολο ακούγεται. Ψεύτικες φωτογραφίες, παλιές φωτογραφίες, photoshop σε βαθμό παραποίησης, ladyboys που το παίζουν γυναίκες κλπ Από όλα έχει ο μπαξές. Με το καιρό το μαθαίνεις.

Απαντώντας στην ερώτησή σου γιατί όχι μόνο με επαγγελματίες και με άλλη κάθε βράδυ για ποικιλία ?? Παρόλο που φαίνεται εκ πρώτης όψεως ότι η προτίμηση έχει οικονομική βάση ( γλυτώνεις λεφτά ),  για εμένα προσωπικά είναι θέμα γούστου φίλε. Προσωπικά δεν ζητάω ποσότητα. Την είχα σε πιο μικρές ηλικίες τη ποσότητα και την έχω πια χορτάσει αυτή τη φάση. Τώρα ζητάω κυρίως ποιότητα. Και προτιμώ να μην γαμήσω 1-2 μέρες από το να πάω με κάποια που δεν πολύ κάνω κέφι. Η ποιότητα για να βρεθεί απαιτεί υπομονή εμπειρία και ψάξιμο.

Το να βρείς όμως μια πραγματικά όμορφη γυναίκα που σε ψιλογουστάρει κιόλας και να περάσεις 5-6 μέρες διακοπές μαζί της είναι μια άλλη διαφορετική από τις επαγγελματίες  αίσθηση. Τουλάχιστον αυτή είναι η δική μου γνώμη και το δικό μου γούστο. Ιδίως αν η άλλη δεν είναι τσοκαρόβουρλο και δουλεύει λίγο το κεφάλι της, έχεις την ευκαιρία να σε βάλει λίγο στην ιδιοσυγκρασία και τη κουλτούρα τους πράγμα που εμένα τουλάχιστον σε μεγάλο βαθμό με ενδιαφέρει. Μου έχουν τύχει 5-6 περιπτώσεις τέτοιων περιπτώσεων, φοιτητριών κυρίως.

Το επικίνδυνο βέβαια είναι σε κάποια φάση το πράγμα να ξεφύγει και να τη πατήσεις μαζί τους  :grin: :grin: :grin:

Είναι μεγάλες μαστόρισες στο να περιποιούνται, όταν θέλουν, τους άντρες και αυτό τις κάνει ''σειρήνες'' !!

Ιδίως αν έχουν το πλήρες πακέτο, δηλαδή εμφάνιση, χαρακτήρα, μόρφωση, συμπεριφορά κλπ

Οι φραγκάτοι Iάπωνες που πληρώνουν εξωπραγματικά ποσά τις γκέισες δεν είναι μαλάκες. Αν ήταν μαλάκες δεν θα ήταν τόσο πλούσιοι. Οι ασιάτισες τη τέχνη της ΄΄σειρήνας'' την έχουν τελειοποιήσει.

Οι σκληροπυρηνικοί ‘’αγριογαμήκουλες’’ του site ας μην βιαστούν να απορρίψουν αυτό που γράφω.  Και πάνω από  όλα, ας μην ξεχνάμε ότι, "το έξυπνο Ελληνοπούλι που όλα τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει, από  τη πούτσα πιάνεται !!" :grin: :grin:

Το γράφω μετά λόγου γνώσεως αυτό !!

Τέλος πάντων μάλλον μακρηγόρησα και πήγα αλλού τη κουβέντα αλλά ίσως κάποιους να τους ενδιαφέρει.

kinky_boy

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2015
Κριτικές
4
Like
44
Πόντοι
1
Απαντώντας την ερώτησή σου φίλε.

Η πλειοψηφία των γυναικών που γνωρίζεις απο τα sites ( thaicupid, thaifriendly tinder κλπ ) δεν είναι επαγγελματίες και δεν θα σου ζητήσουν λεφτά. Υπάρχουν βέβαια μέσα εκεί και κρυφοεπαγγελματίες που αφού τις γνωρίσεις και λίγο πριν δώσουν κοκό στην πέφτουν για λεφτά. Αλλά είναι λίγες. Προσωπικά  σε ένα 5% με  10% του συνόλου χοντρικά θα τις εκτιμούσα και ίσως και πολύ λέω.

Τώρα οι μη επαγγελματίες περιμένουν αν βγείς  εξω μαζί τους να φας η να πιεις  να τις κεράσεις. Αυτό όμως δεν είναι χαρακτηριστικό της Ταιλάνδης, αλλά μάλλον παγκόσμια σταθερά. Οσο μένεις στην πόλη τους δεν ζητάνε κάτι παραπάνω. Αν τους ζητήσεις τώρα να σε ακολουθήσουν στις διακοπές σου θα σου πουν συνήθως ότι δεν έχουν λεφτά για διακοπές ζητώντας σου έμμεσα να τις καλύψεις εσύ. Επίσης μου έχει τύχει σε κάποιες περιπτώσεις ( όπως έχω ήδη σε προηγούμενα posts μου αναφέρει ) να μου ζητήσουν χρήματα για τα εισιτήριά τους προκειμένου να έρθουν από τη πόλη τους στη πόλη που εγώ είμαι για να συναντηθούμε Προσωπικά το αξιολογώ και το κρίνω ανά περίπτωση.

Το παιχνίδι με τα sites δεν είναι όσο εύκολο ακούγεται. Ψεύτικες φωτογραφίες, παλιές φωτογραφίες, photoshop σε βαθμό παραποίησης, ladyboys που το παίζουν γυναίκες κλπ Από όλα έχει ο μπαξές. Με το καιρό το μαθαίνεις.

Απαντώντας στην ερώτησή σου γιατί όχι μόνο με επαγγελματίες και με άλλη κάθε βράδυ για ποικιλία ?? Παρόλο που φαίνεται εκ πρώτης όψεως ότι η προτίμηση έχει οικονομική βάση ( γλυτώνεις λεφτά ),  για εμένα προσωπικά είναι θέμα γούστου φίλε. Προσωπικά δεν ζητάω ποσότητα. Την είχα σε πιο μικρές ηλικίες τη ποσότητα και την έχω πια χορτάσει αυτή τη φάση. Τώρα ζητάω κυρίως ποιότητα. Και προτιμώ να μην γαμήσω 1-2 μέρες από το να πάω με κάποια που δεν πολύ κάνω κέφι. Η ποιότητα για να βρεθεί απαιτεί υπομονή εμπειρία και ψάξιμο.

Το να βρείς όμως μια πραγματικά όμορφη γυναίκα που σε ψιλογουστάρει κιόλας και να περάσεις 5-6 μέρες διακοπές μαζί της είναι μια άλλη διαφορετική από τις επαγγελματίες  αίσθηση. Τουλάχιστον αυτή είναι η δική μου γνώμη και το δικό μου γούστο. Ιδίως αν η άλλη δεν είναι τσοκαρόβουρλο και δουλεύει λίγο το κεφάλι της, έχεις την ευκαιρία να σε βάλει λίγο στην ιδιοσυγκρασία και τη κουλτούρα τους πράγμα που εμένα τουλάχιστον σε μεγάλο βαθμό με ενδιαφέρει. Μου έχουν τύχει 5-6 περιπτώσεις τέτοιων περιπτώσεων, φοιτητριών κυρίως.

Το επικίνδυνο βέβαια είναι σε κάποια φάση το πράγμα να ξεφύγει και να τη πατήσεις μαζί τους  :grin: :grin: :grin:

Είναι μεγάλες μαστόρισες στο να περιποιούνται, όταν θέλουν, τους άντρες και αυτό τις κάνει ''σειρήνες'' !!

Ιδίως αν έχουν το πλήρες πακέτο, δηλαδή εμφάνιση, χαρακτήρα, μόρφωση, συμπεριφορά κλπ

Οι φραγκάτοι Iάπωνες που πληρώνουν εξωπραγματικά ποσά τις γκέισες δεν είναι μαλάκες. Αν ήταν μαλάκες δεν θα ήταν τόσο πλούσιοι. Οι ασιάτισες τη τέχνη της ΄΄σειρήνας'' την έχουν τελειοποιήσει.

Οι σκληροπυρηνικοί ‘’αγριογαμήκουλες’’ του site ας μην βιαστούν να απορρίψουν αυτό που γράφω.  Και πάνω από  όλα, ας μην ξεχνάμε ότι, "το έξυπνο Ελληνοπούλι που όλα τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει, από  τη πούτσα πιάνεται !!" :grin: :grin:

Το γράφω μετά λόγου γνώσεως αυτό !!

Τέλος πάντων μάλλον μακρηγόρησα και πήγα αλλού τη κουβέντα αλλά ίσως κάποιους να τους ενδιαφέρει.

Ευχαριστώ για την μακροσκελή απάντηση.

Καταρχάς για να μην παρεξηγηθώ, είμαι και εγώ της ίδιας ιδεολογίας, δηλαδή προτιμώ να βρω μια ντόπια και να περάσω μαζί της 4-5 μέρες ξέρωντας ότι (λόγω και εγγενούς περιέργειας) θα μάθω πολλά για την νοοτροπία και τις ζωές των ανθρώπων, παρά να έχω 4-5 επαγγελματίες και να περάσω ένα βράδυ με έκαστη. Το δίλημμα αναφερόταν στις περιπτώσεις όπου καλύπτεις τα έξοδα της κοπέλας και σου ζητάει και χρήματα, όποτε τότε (εγώ τουλάχιστον) εκτός από χαμένος οικονομικά, θα ένιωθα και μαλάκας.

Εννοείται πως σε περίπτωση που βγεις έξω με μία κοπέλα (όπως και στην Ελλάδα άλλωστε τις πρώτες 1-2 φορές τουλάχιστον) θα την κεράσεις ή θα πληρώσεις να πάτε μαζί π.χ. επίσκεψη σε ένα αξιοθέατο.

Εμένα το μόνο που με προβληματίζει στην περίπτωση της ντόπιας που εντοπίζεις μέσω sites και το πραγματικό trade-off είναι: προτιμάς να πληρώσεις Χ φράγκα με μια επαγγελμάτια που θα πηδήξεις στα σίγουρα ή ξοδεύεις αυτά τα χρήματα στην ντόπια, που θα περάσεις γενικότερα ως παρέα καλύτερα, αλλά έχεις το ρίσκο να μην προχωρήσετε περαιτέρω; Θέλω να πω, ότι και αυτή εάν είναι μια μορφωμένη κοπέλα με ολοκληρωμένο χαρακτήρα, κτλ πιθανόν να μην θελήσει να σου κάτσει στις 3-4 μέρες, αλλά να επιδιώξει να σε γνωρίσει με σκοπό με μια μ/π σχέση. Και όταν το καταλάβεις, μπορείς να έχεις "κάψει" ήδη μέρος των διακοπών σου. Διότι, καλά όλα τα συν από GFE, αλλά κακά τα ψέματα στις  λίγες μέρες που θα κάτσεις αν δεν την πηδήξεις 2 τουλάχιστον βραδιές, τι να το κάνεις, να περιμένεις πότε θα ξαναπάς;

Φαντάζομαι ότι το παραπάνω ερώτημα εξαρτάται κάθε φορά από την περίπτωση και όλη η μαεστρία συνοψίζεται στο πως θα της κωδικοποιήσεις το μήνυμα ότι "κοίταξε να δεις, θα περάσουμε ωραία, θα κάνουμε την πλάκα μας, αλλά θα πρέπει να ικανοποιήσουμε και τις ορμές μας ως αγοράκια".
Όπως όλα, Θα φανεί στο χειροκρότημα .......

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Απο την "αρχειοθετηση" και τακτοποιηση των φωτογραφιων σημερα.

Το "μαγικο" Angkor Wat στο Σιεμ Ριπ στην Καμποτζη !!

Συνημμένα

• FB_IMG_1503740889672.jpg
    FB_IMG_1503740889672.jpg
    50,8 KB · Εμφανίσεις: 27

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom