Απαντώντας την ερώτησή σου φίλε.
Η πλειοψηφία των γυναικών που γνωρίζεις απο τα sites ( thaicupid, thaifriendly tinder κλπ ) δεν είναι επαγγελματίες και δεν θα σου ζητήσουν λεφτά. Υπάρχουν βέβαια μέσα εκεί και κρυφοεπαγγελματίες που αφού τις γνωρίσεις και λίγο πριν δώσουν κοκό στην πέφτουν για λεφτά. Αλλά είναι λίγες. Προσωπικά σε ένα 5% με 10% του συνόλου χοντρικά θα τις εκτιμούσα και ίσως και πολύ λέω.
Τώρα οι μη επαγγελματίες περιμένουν αν βγείς εξω μαζί τους να φας η να πιεις να τις κεράσεις. Αυτό όμως δεν είναι χαρακτηριστικό της Ταιλάνδης, αλλά μάλλον παγκόσμια σταθερά. Οσο μένεις στην πόλη τους δεν ζητάνε κάτι παραπάνω. Αν τους ζητήσεις τώρα να σε ακολουθήσουν στις διακοπές σου θα σου πουν συνήθως ότι δεν έχουν λεφτά για διακοπές ζητώντας σου έμμεσα να τις καλύψεις εσύ. Επίσης μου έχει τύχει σε κάποιες περιπτώσεις ( όπως έχω ήδη σε προηγούμενα posts μου αναφέρει ) να μου ζητήσουν χρήματα για τα εισιτήριά τους προκειμένου να έρθουν από τη πόλη τους στη πόλη που εγώ είμαι για να συναντηθούμε Προσωπικά το αξιολογώ και το κρίνω ανά περίπτωση.
Το παιχνίδι με τα sites δεν είναι όσο εύκολο ακούγεται. Ψεύτικες φωτογραφίες, παλιές φωτογραφίες, photoshop σε βαθμό παραποίησης, ladyboys που το παίζουν γυναίκες κλπ Από όλα έχει ο μπαξές. Με το καιρό το μαθαίνεις.
Απαντώντας στην ερώτησή σου γιατί όχι μόνο με επαγγελματίες και με άλλη κάθε βράδυ για ποικιλία ?? Παρόλο που φαίνεται εκ πρώτης όψεως ότι η προτίμηση έχει οικονομική βάση ( γλυτώνεις λεφτά ), για εμένα προσωπικά είναι θέμα γούστου φίλε. Προσωπικά δεν ζητάω ποσότητα. Την είχα σε πιο μικρές ηλικίες τη ποσότητα και την έχω πια χορτάσει αυτή τη φάση. Τώρα ζητάω κυρίως ποιότητα. Και προτιμώ να μην γαμήσω 1-2 μέρες από το να πάω με κάποια που δεν πολύ κάνω κέφι. Η ποιότητα για να βρεθεί απαιτεί υπομονή εμπειρία και ψάξιμο.
Το να βρείς όμως μια πραγματικά όμορφη γυναίκα που σε ψιλογουστάρει κιόλας και να περάσεις 5-6 μέρες διακοπές μαζί της είναι μια άλλη διαφορετική από τις επαγγελματίες αίσθηση. Τουλάχιστον αυτή είναι η δική μου γνώμη και το δικό μου γούστο. Ιδίως αν η άλλη δεν είναι τσοκαρόβουρλο και δουλεύει λίγο το κεφάλι της, έχεις την ευκαιρία να σε βάλει λίγο στην ιδιοσυγκρασία και τη κουλτούρα τους πράγμα που εμένα τουλάχιστον σε μεγάλο βαθμό με ενδιαφέρει. Μου έχουν τύχει 5-6 περιπτώσεις τέτοιων περιπτώσεων, φοιτητριών κυρίως.
Το επικίνδυνο βέβαια είναι σε κάποια φάση το πράγμα να ξεφύγει και να τη πατήσεις μαζί τους
Είναι μεγάλες μαστόρισες στο να περιποιούνται, όταν θέλουν, τους άντρες και αυτό τις κάνει ''σειρήνες'' !!
Ιδίως αν έχουν το πλήρες πακέτο, δηλαδή εμφάνιση, χαρακτήρα, μόρφωση, συμπεριφορά κλπ
Οι φραγκάτοι Iάπωνες που πληρώνουν εξωπραγματικά ποσά τις γκέισες δεν είναι μαλάκες. Αν ήταν μαλάκες δεν θα ήταν τόσο πλούσιοι. Οι ασιάτισες τη τέχνη της ΄΄σειρήνας'' την έχουν τελειοποιήσει.
Οι σκληροπυρηνικοί ‘’αγριογαμήκουλες’’ του site ας μην βιαστούν να απορρίψουν αυτό που γράφω. Και πάνω από όλα, ας μην ξεχνάμε ότι, "το έξυπνο Ελληνοπούλι που όλα τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει, από τη πούτσα πιάνεται !!"
Το γράφω μετά λόγου γνώσεως αυτό !!
Τέλος πάντων μάλλον μακρηγόρησα και πήγα αλλού τη κουβέντα αλλά ίσως κάποιους να τους ενδιαφέρει.