santachiqita
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
ειμαι μαζι με 2 φιλουσ κ παμε να μπουμε σε γνωστο κλαμπ ντυμενοι στην τριχα... και το ενοοω και αρχιζει τα δικα του ο τυποσ στην πορτα κ νε ειναι γεματο κ δεν χωραει αλλουσ κ εσκαγαν παρεεσ με γκομενεσ κ μπενανε αβερτα.. τοτε ηταν που μπριζωνει ο φιλοσ μου κ του λεει θα φωναξω την αστυνομια και του λεει δεν πασ να φωναξεισ οποιον θεσ μεσα δεν μπαινεισ οντωσ περνει το 100 κ σκανε σε 5 λεπτα παρακαλω και λεει που ειναι ο υπευθινοσ κ τετια κ ερχετε κ ο μετρ τι σκατα ηταν κ λει δυστυχωσ ειμαστε γεματοι δεν χωρανε αλλοι μετα οτι δεν γινετε γτ ειναι 3 αγορια μονασ τουσ κ δεν μπορουμε κ αλλεσ τετοιεσ μ@@@@@ς κ ο μπατσοσ του λεει η βαζεισ τα παιδια μεσα ηπασ αυτοφορο και φυσικα μασ εβαλε. δλδ εμενα που η γκομενα μου ειναι στην αγγλια τι πρεπει να κανω? να ωρω γκομενα για να μπαινω στα κλαμπ? δεν εχω δικαιωμα να διασκεδασω. κ μεσα οι μισοι ειναι κατω των 18 η κανω λαθοσ αυτα πωσ μπαινουν? απο την στιγμη που το μαγαζι θελει να βγαλει χρημα αλλιςσ δεν θα εβαζε ανηλικα γτ να μην ωαλει κ μενα τζαμπα θα μπω λεφτα θα αφησω κ εγω.σκατα στα μουτρα τουσ