Νέα

Η συμπεριφορά των πορτιέρηδων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis74
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 162
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

santachiqita

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2009
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
ειμαι μαζι με 2 φιλουσ κ παμε να μπουμε σε γνωστο κλαμπ ντυμενοι στην τριχα... και το ενοοω και αρχιζει τα δικα του ο τυποσ στην πορτα κ νε ειναι γεματο κ δεν χωραει αλλουσ κ εσκαγαν παρεεσ με γκομενεσ κ μπενανε αβερτα.. τοτε ηταν που μπριζωνει ο φιλοσ μου κ του λεει θα φωναξω την αστυνομια και του λεει δεν πασ να φωναξεισ οποιον θεσ μεσα δεν μπαινεισ οντωσ περνει το 100 κ σκανε σε 5 λεπτα παρακαλω και λεει που ειναι ο υπευθινοσ κ τετια κ ερχετε κ ο μετρ τι σκατα ηταν κ λει δυστυχωσ ειμαστε γεματοι δεν χωρανε αλλοι μετα οτι δεν γινετε γτ ειναι 3 αγορια μονασ τουσ κ δεν μπορουμε κ αλλεσ τετοιεσ μ@@@@@ς κ ο μπατσοσ του λεει η βαζεισ τα παιδια μεσα ηπασ αυτοφορο και φυσικα μασ εβαλε. δλδ εμενα που η γκομενα μου ειναι στην αγγλια τι πρεπει να κανω? να ωρω γκομενα για να μπαινω στα κλαμπ? δεν εχω δικαιωμα να διασκεδασω. κ μεσα οι μισοι ειναι κατω των 18  η κανω λαθοσ αυτα πωσ μπαινουν? απο την στιγμη που το μαγαζι θελει να βγαλει χρημα αλλιςσ δεν θα εβαζε ανηλικα γτ να μην ωαλει κ μενα τζαμπα θα μπω λεφτα θα αφησω κ εγω.σκατα στα μουτρα τουσ

giorgos29

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Στη ιταλια-Ναπολι απαγορευτηκε η πορτα δια νομου γιατι μπραβος μαγαζιου εδειρε εναν πιτσιρικα και πηγε ο πατερας του τον βρηκε και τον πυροβοβολησε με καραμπινα στα ποδια, το εγραφε στο zougla.gr
Και γω το ιδιο εκανα δε τον πυροβολησα ομως απλα μολις ειδε το κουμπουρι χεστηκε και απο τοτε σεβεται ολους τους πιτσιρικαδες γιατι επρεπε να παρει ενα μαθημα για το τι τρελλα κουβαλαει ο καθενας και προ παντων αμα απλωσει χερι στο παιδι του καθενος

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
πόρτα?? τι είναι τούτο πάλι.. πως τρώγεται?

Δύο φορές στην ζωή μου συνάντησα πόρτα και τις δύο ευγενικώς απειλών μπήκα..

την πρώτη φορά στο μαγαζί που είναι κοντά στο καλλιμάρμαρο (αυτό στην ταράτσα ΣΤΑΔΙΟ λεγόταν τότε) όπου είπα στον πίθηκο στην είσοδο ότι ο αγορανομικός υπεύθυνος έχει τόσο χρόνο να κατεβει στην είσοδο μέχρι να πάω απέναντι στο περίπτερο για τσιγάρα...

την δεύτερη φορά στο λάτιν που είναι στην Εσλιν στους Αμπελόκηπους, όπου ο βλάκας ο πορτιέρης ακουμπούσε στην είσοδο από μέσα, μιλούσε με μία μουνίτσα και δεν άκουγε το κουδούνι... έσπρωξα την πόρτα (λίγο δυνατά είναι η αλήθεια)... και βρέθηκε κολημένος στον απέναντι τοίχο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom