Νέα

Η συμπεριφορά των πορτιέρηδων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis74
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 162
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
) στην παραλιακή,"φάγαμε πόρτα",οπότε ανοίγει το πορτοφόλι του και λέει στον πορτιέρη με ύφος Νίκου Ρίζου προς Χατζηχρήστο στον Μπακαλόγατο "πάντως χαρτζιλικάκι δικό σου βγαίνει" και του δείχνει 3 χιλιάρικα.
:2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
επαρχια εχει πορτα απο το 1996,μην λετε οτι ναναι..
ακομα κ σε καφετεριες..
εχει κ αλλες πρακτικες πχ αν περασει 1 ωρα κ εχεις πιει τον καφε ΣΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΦΕ Κ ΤΟ ΝΕΡΟ κ σε αφηνουν με αδειο το τραπεζι κλπ..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Βλαχιά,επαρχιωτισμός, κόμπλεξ και μικροαστισμός στο φουλ!
θα πάμε με τον Μεφίστο με το αλμέρα και το ούνο.........
θα κατέβουμε με τη σαγιονάρα....
θα έρθει μετά ο ενφό και ο κρητικός με το σκάιλάιν και το 430 και θα έρθουν να κάτσουν δίπλα μας στο πατάρι.....

και ταααααααααααβλα οι βλαχοτσολιάδες......

Υ.Γ.
Φεύγοντας αναφωνώ..... "Στο πατάρι, στο πατάρι τσιμπάτε μου το παπάρι....."
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
επαρχια εχει πορτα απο το 1996,μην λετε οτι ναναι..
ακομα κ σε καφετεριες..
εχει κ αλλες πρακτικες πχ αν περασει 1 ωρα κ εχεις πιει τον καφε ΣΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΦΕ Κ ΤΟ ΝΕΡΟ κ σε αφηνουν με αδειο το τραπεζι κλπ..

το τραπέζι σε πόση ώρα το παίρνουν;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Φεύγοντας αναφωνώ..... "Στο πατάρι, στο πατάρι τσιμπάτε μου το παπάρι....."

το'χεις. Εισαι ποιητής.

Εγω πάντως θα έρθω με δίχρονο Zundapp που θα καίει λάδι και θα γεμίζει άσπρο καπνό το μαγαζί.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
το τραπέζι σε πόση ώρα το παίρνουν;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αδελφε δεν κανω πλακα..
ή αν εχει αδειο τραπεζι κ πας να κατσεις κ περιμενουν 2 μουναροι σου λεει ο σερβιτορος ΕΙΝΑΙ ΠΙΑΣΜΕΝΟ κ σε σηκωνει για να κατσουν αυτες..
οποιος εχει παει Κορινθο κ αλλες επαρχιακες πολεις ξερει..

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
ολοι οι πορτιερηδες θελουν εκτελεση,ειδικα τα πουστρακια που δεν μπορουν να δειρουν μονοι τους αλλα θελουν και παρεα.τοσο αντρες ειναι.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αδελφε δεν κανω πλακα..
ή αν εχει αδειο τραπεζι κ πας να κατσεις κ περιμενουν 2 μουναροι σου λεει ο σερβιτορος ΕΙΝΑΙ ΠΙΑΣΜΕΝΟ κ σε σηκωνει για να κατσουν αυτες..
οποιος εχει παει Κορινθο κ αλλες επαρχιακες πολεις ξερει..
ρε λα ........πλάκα κάμω...

2 χρόνια με Πρεβεζάνα αραββωνιάρα λες να μη μου έχουν πάρει το τραπέζι;;;;;;;;;;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
και εννοειται αν ημουν ο πατερας του αυστραλου θα επαιρνα 1 οπλο και θα τους εκτελουσα και τους 3 μπασταρδους.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
το'χεις. Εισαι ποιητής.

Εγω πάντως θα έρθω με δίχρονο Zundapp που θα καίει λάδι και θα γεμίζει άσπρο καπνό το μαγαζί.

Τότε και γω αντί για Ούνο θα φέρω το Βάρτμπουνγκ.............
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και εννοειται αν ημουν ο πατερας του αυστραλου θα επαιρνα 1 οπλο και θα τους εκτελουσα και τους 3 μπασταρδους.
taz σε βρίσκω ιδιαιτέρως μετριοπαθή χαρακτήρα...........

τον 4ο θα τον κρατούσες κάβα;
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Kurwa

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
6
Πόντοι
6
Για μενα η πορτα δεν θα πρεπει να υπαρχει ειτε για τον εναν ειτε για τον αλλον λογο.

Αλλωστε ειναι σαν να λες στον αλλον με το να του ριχνεις πορτα ''πως εισαι ετσι ρε φιλε''''αιντε γαμησου''.

Τωρα θυμηθηκα τι μου ειχε πει μια κοπελα πριν απο κανα δυο βδομαδες που βγηκαμε.

Μου λεει ετσι οπως εισαι(εντωμεταξυ ειμουν με πουκαμισο και κυριλε) δεν προκειται να μπεις
στα κλαμπ της Γλυφαδας.

Της λεω ειχα παει και περυση πολυ χειροτερα και με βαλλαν στο χαλαρο.

Λεει πρεπει να εχεις το ντυσιμο του Γαβαλα.

Ποιος ειναι αυτος λεω?

Αυτη επεμενε αλλα αρνιονταν να βαλουμε στοιχημα.

Και τι μου λεει στο τελος?Εισαι αρκετα σοβαρος να πηγαινεις σε αυτα τα μαγαζια,στα κλαμπ πανε οι γελιοι μου ειπε.

Και ολα αυτα απο μια κοπελα που ειναι απιστευτα in.

Τελικα και η αυτοκριτηκη δεν ειναι κακια ορισμενες φορες. :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom