στα καλα μαγαζια με καλη πορτα δεν γινονται μαλακιες...ο πιθηκας για να ναι καλος δεν χρειαζεται ουτε να ναι ουτε να φαινεται φουκωτος...τωρα στα μπουρδελομαγαζα σαν αυτα της μυκονου και αλλα συναφη οι πιθηκες οι παραφουσκωμενοι απο αναβολικα και λοιπες ουσιες παιζουν και αποτρεπτικο ρολλο...αλλα ως εκει...αυτο που εγινε στη μυκονο ειναι εκτος λογικης και ειμαστε μπουρδελοκρατος που αυτα γινονται και θα γινονται...ρωτηστε κανα χανιωτη τι ξυλο πεφτει με μεθυσμενους αμερικανους απ καραβια...ρωτηστε γιατι δεν βγαινουν απο το λιμανι αλλα τους πανε απ την απεναντι μερια και με πουλμαν μετα τους πανε καπου κεντρικα και τους αφηνουν...ολα τα πραγματα εχουν δυο οψεις..ακομα και το πιο κωλομαγαζο ενα καφενεδακι γειτονιας με ενα τηλεφων σε μια μαλακια μαζευει 10 ατομα με αναλογο οπλισμο...και ξερετε τι γινεται...αν εσεις κολλατε sto face control τοτε εκει ειναι αλλη ιστορια..εκει ειναι αναλογα με μαγαζι αφεντικα κοσμο που θελουν κτλ....Μπερδεύεις πολλά και διαφορετικά πράγματα.
Δηλαδή το κριτήριο του πήθικα της πόρτας είναι το εαν θα κανεις φασαρία; Εισαι σίγουρος;
Άλλο η επιλογή βάσει ρούχων, γκόμενας, αυτοκινήτου και δεν ξέρω γω τι, και άλλο η καταστολή σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα. Σε εχει τσεκάρει ποτέ κανένας αν οπλοφορείς ας πούμε; αν έχεις μαχαίρι;
Οταν γίνει φασαρία, συνήθως το πηθικι το μαθαίνει τελευταίο μιας και ειναι στην πόρτα.
Αυτό που λες λοιπόν δε στέκει
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η συμπεριφορά των πορτιέρηδων
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis74
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 162
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
στα καλα μαγαζια με καλη πορτα δεν γινονται μαλακιες...
Αυτό μου ακούγεται πιο πολύ σαν ευχή. Πως το στηρίζεις;
Σε έχει τσεκάρει ποτέ κανένας αν οπλοφορείς ή αν έχεις μαχαίρι;
Μη συγχέεις την πόρτα με άλλους υπαλληλους που ειναι μέσα στο χώρο του μαγαζιού.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
στα καλα μαγαζια με καλη πορτα δεν γινονται μαλακιες...
για να το ξαναγράψουμε......
στα καλα μαγαζια με καλη πορτα δεν γινονται μαλακιες...φόρα παρτίδα μπροστά στην πόρτα...............
Υ.Γ.
Την ταινία "the dark room" την έχεις δει;
στα καλα μαγαζια οπλοφορπυνε και οι μπραβοι και καποιοι ειναι μπατσοι...αν κουβαλαει καποιος κατι και θελει να κανει μαλακια θα την κανει οπου και να ναι...για να σου λεω καποια πραγματα παει να πει οτι ξερω καποια πραγματα παραπανω... ;)περσονα εχουν δει τα ματια μου οποτε ξερω...δεν θελω ταινιες...και ο νοων νοειτο και το κοβω εδω...Αυτό μου ακούγεται πιο πολύ σαν ευχή. Πως το στηρίζεις;
Σε έχει τσεκάρει ποτέ κανένας αν οπλοφορείς ή αν έχεις μαχαίρι;
Μη συγχέεις την πόρτα με άλλους υπαλληλους που ειναι μέσα στο χώρο του μαγαζιού.
στα καλα μαγαζια οπλοφορπυνε και οι μπραβοι και καποιοι ειναι μπατσοι...αν κουβαλαει καποιος κατι και θελει να κανει μαλακια θα την κανει οπου και να ναι...για να σου λεω καποια πραγματα παει να πει οτι ξερω καποια πραγματα παραπανω... ;)περσονα εχουν δει τα ματια μου οποτε ξερω...δεν θελω ταινιες...και ο νοων νοειτο και το κοβω εδω...
Σόρυ αλλα δεν απαντάς
Σε έχει τσεκάρει ποτέ κανένας;
Αν εγω μπω με 45άρι και καθαρίσω 6-7 άτομα τι νόημα έχει αν ο πήθικας ή ο μπατσάκος έχει και αυτός όπλο.
Τα κριτήρια της πόρτας δεν έχεουν καμμία σχέση με την ασφάλεια των πελατών - γιατί δεν το δέχεσαι;
σου απαντησα δεν τσεκαρεται κανεις..αν καποιος θελει να κανει μαλακια την κανει...αλλα με το να αφησεις 10 αγορακια καυλωμενα να μπουν σε κυριλε μαγαζακι καλοκαιρινο που το μπουκαλι εχει μια περιουσια εχει να κανει και με ασφαλεια και με κυρος μαγαζιου....Σόρυ αλλα δεν απαντάς
Σε έχει τσεκάρει ποτέ κανένας;
Αν εγω μπω με 45άρι και καθαρίσω 6-7 άτομα τι νόημα έχει αν ο πήθικας ή ο μπατσάκος έχει και αυτός όπλο.
Τα κριτήρια της πόρτας δεν έχεουν καμμία σχέση με την ασφάλεια των πελατών - γιατί δεν το δέχεσαι;
imaginas.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 616
Κάποια μαγαζιά έχουν "πόρτα" για λόγους πρεστίζ.Πόσοι από εσας δεν είχατε ακούσει ότι κάποια μαγαζιά στην παραλιακή είχαν "σκληρή πόρτα" και παρόλαυτά θέλατε να πάτε,διότι νομίζατε ότι θα ήταν και πολύ "high";Σε ένα από αυτά είχα μπει με μπλουτζιν,και στρατιωτικές αρβύλες,επειδή ήξερα τον dj και μια barwoman
σου απαντησα δεν τσεκαρεται κανεις..αν καποιος θελει να κανει μαλακια την κανει...αλλα με το να αφησεις 10 αγορακια καυλωμενα να μπουν σε κυριλε μαγαζακι καλοκαιρινο που το μπουκαλι εχει μια περιουσια εχει να κανει και με ασφαλεια και με κυρος μαγαζιου....
Και πως καταλαβαίνεις ποιος θα κάνει φασαρία ή όχι;
Δηλαδή μόνο τα αγοράκια κάνουν φασαρία;
Πολλές φασαρίες έχουν ξεκινήσει για γυναίκα και το ξέρεις.
Επιμενεις οτι το πηθίκι δρα με βάση την ασφάλεια των πελατών και όχι με άλλα κριτήρια;
imaginas.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 616
σου απαντησα δεν τσεκαρεται κανεις..αν καποιος θελει να κανει μαλακια την κανει...αλλα με το να αφησεις 10 αγορακια καυλωμενα να μπουν σε κυριλε μαγαζακι καλοκαιρινο που το μπουκαλι εχει μια περιουσια εχει να κανει και με ασφαλεια και με κυρος μαγαζιου....
Στους ανήλικους απαγορεύεται να δίνεις ποτά.Ας τους να μπουν και ας τους δώσεις μόνο αναψυκτικά και χυμούς.Αλλά τα πολλά λεφτά είναι στο οινόπνευμα.
καλα ρε φιλε τα μισα καταλαβαθαινεις?ελεος δεν ασχολουμαι αλλο. ποσες πορτες εχει φαει καιεχεις τοσα παωθημενα?Και πως καταλαβαίνεις ποιος θα κάνει φασαρία ή όχι;
Δηλαδή μόνο τα αγοράκια κάνουν φασαρία;
Πολλές φασαρίες έχουν ξεκινήσει για γυναίκα και το ξέρεις.
Επιμενεις οτι το πηθίκι δρα με βάση την ασφάλεια των πελατών και όχι με άλλα κριτήρια;
ιματζινα ολοι ξερουμε τι γινεται με ποτα και αν πινουν ανηλικα και αν καπνιζουν...
imaginas.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 616
ιματζινα ολοι ξερουμε τι γινεται με ποτα και αν πινουν ανηλικα και αν καπνιζουν...
Όλοι ξέρουμε αλλά τι κάνουμε;Βάζουμε πορτιέριδες να μην μπουν μέσα οι πιτσιρικάδες;Δεν είναι λύση.
καλα ρε φιλε τα μισα καταλαβαθαινεις?ελεος δεν ασχολουμαι αλλο. ποσες πορτες εχει φαει καιεχεις τοσα παωθημενα?
Δεν έχω φαει πολλές πόρτες. Τελευταία φορά ήταν το 2001. Δεν έχω απωθημένα, σορυ αλλά η απόπειρά σου για ψυχανάλυση ειναι αποτυχημένη.
Αν επιμένεις οτι το πηθίκι κάνει τσεκάρισμα με γνώμονα την ασφάλεια των πελατών, λες ψέματα.
Καλά κανεις και δεν ασχολείσαι, καταλαβαίνω οτι σου είναι δύσκολο να μιλάς με άτομα που δεν ειναι ψαρωμένοι πιτσιρικάδες
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
δε διαφωνώ μαζί σου επί της ουσίας....στα καλα μαγαζια οπλοφορπυνε και οι μπραβοι και καποιοι ειναι μπατσοι...αν κουβαλαει καποιος κατι και θελει να κανει μαλακια θα την κανει οπου και να ναι...για να σου λεω καποια πραγματα παει να πει οτι ξερω καποια πραγματα παραπανω... ;)περσονα εχουν δει τα ματια μου οποτε ξερω...δεν θελω ταινιες...και ο νοων νοειτο και το κοβω εδω...
Ο κανόνας πάντως είναι απλός....
Οσο πιο μουράτο είναι ένα μαγαζί τόσο πιο πολύ προστατεύει το ίματζ του....
Μαγκιές και μανούρες στις πόρτα κάνουν μεγάλο κακό οπότε σταματούν πριν καν ξεκινήσουν.....
Και αν δεν σταματήσουν υπάρχει και το νταρκ ρουμ..........
ολοι εδω καταλαβαν καποια πραγματα εκτος απο εσενα...σκεψου το ;) ;)Δεν έχω φαει πολλές πόρτες. Τελευταία φορά ήταν το 2001. Δεν έχω απωθημένα, σορυ αλλά η απόπειρά σου για ψυχανάλυση ειναι αποτυχημένη.
Αν επιμένεις οτι το πηθίκι κάνει τσεκάρισμα με γνώμονα την ασφάλεια των πελατών, λες ψέματα.
Καλά κανεις και δεν ασχολείσαι, καταλαβαίνω οτι σου είναι δύσκολο να μιλάς με άτομα που δεν ειναι ψαρωμένοι πιτσιρικάδες
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
δεν ξέρω τι λέτε εσείς....
εγώ το έχω μάθει το κόλπο.....
Αμα πάω Μαο ή Γκιουζέλ παίρνω από πίσω μια γκομενοπαρέα και κολλάω από πίσω λες και είμαι μαζί τους...... Δεν έχω αποτύχει ποτέ..........
Αμα πάω Μαο ή Γκιουζέλ παίρνω από πίσω μια γκομενοπαρέα και κολλάω από πίσω λες και είμαι μαζί τους...... Δεν έχω αποτύχει ποτέ..........
ολοι εδω καταλαβαν καποια πραγματα εκτος απο εσενα...σκεψου το ;) ;)
μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος?
και γιατι δν πας με γυναικα?δεν ξέρω τι λέτε εσείς....
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
είμαι άσκημος πολύ.και γιατι δν πας με γυναικα?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 269
- Εμφανίσεις