Νέα

Η συμπεριφορά των πορτιέρηδων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis74
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 162
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Το φιανομενο "πορτα" το συντηρουν οι πελατες. Αμα ο αλλος παει να δωσει τα ωραια του λεφτα και δεχετε να περιμενει ή να τον τσεκαρουν, ακομα και τις ωρες που υποτηθετε παει να ξεσκασει, να διασκεδασει και να χαλαρωσει τοτε ειναι αξιος της μοιρας του. Ακομα και τα "in" μαγαζια με τη σκληρη πορτα εσεις τα δημιουργητε, αφου βλεποντας στην TV ή στο life style περιδικο, οτι εκει παει η ταδε επωνυμη ή ο δεν τον ξερει ουτε η μανα του γνωστος, τρεχετε να παρετε και να ζησετε κατι απο την γκλαμουρια των ανωτερω.
Εχω φαει καμποσες φορες πορτα, ποτε δεν μ'ενιαξε πραγματικα. Αλλοτε το επερνα στην πλακα κι αλλοτε εβαζα το μαγαζι black list. Και πιστεξετε με σε καποιον μαγαζι που πριν καποια χρονιαεφαγα πορτα, τωρα οι τυποι παρακαλανε για πελατες. Οι καιροι αλλαζουν, υπαρχει κριση και πρεπει σε αυτους που δινουμε τα λεφτα μας να μας σεβονται.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Γιώργο, έχω να παω σε κλαμπ με πορτιέρη τόσο καιρό που δε θυμάμαι πια. Η δική μου εποχή πέρασε, αλλά στεναχωριέμαι που κάποια παιδιά για τον α ή β λόγο πρέπει να ανεχτούν συμπεριφορές που προσβάλουν την αξιοπρέπειά τους απο κάποιους που συνήθως "καίγονται" μετά τα 30 και εξαφανίζονται.

Το ίδιο πράγμα λέμε - το κοπάδι είναι κοπάδι γιατί έτσι το έμαθαν. Αμόρφωτοι οι περισσότεροι, με χαμηλό δείκτη αυτοσεβασμού θα φόραγαν φούστα αν αυτό άρεσε στον πήθικα στην πορτα.

Δεν ξέρω πόσο καιρό θα ζω ακόμα και δεν ξέρω πόσα βράδια μου μένουν στη γη. Δεν έχω σκοπό να χαλάσω τη βραδιά μου για κανένα πήθικα. Οπως είπα έχω παρα πολύ καιρό να πάω σε μαγαζί με πορτέρη, στη δε παραλιακή καλοκαίρι τελευταία φορά πηγα το 2001. Ομως τώρα πια, στην ηλικία που είμαι, δε θα ανεχόμουν προσβλητική συμπεριφορά και θα καλούσα την αστυνομία. Κρίμα να χαλάσει μόνο το δικό μου βράδυ.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Εννοώ, ότι όταν το κοπάδι δεν αντιδρά, το να κοπανιέσαι να αλλάξεις γνώμες κλπ κάποια στιγμή σε βγάζει στο περιθώριο. Οπότε, ή you go with the flow, και εάν έχεις τα μέσα (εννοώ πόρους κλπ) απολαμβάνεις τα λίγα χρόνια που θα ζήσεις σε αυτόν τον πλανήτη, ή την κάνεις για άλλη γη και άλλα μέρη (όπου συνήθως εκεί σε ενοχλούν άλλα πράγματα), ή τραβάς ένα μοναχικό δρόμο σαν τον Lucky Luck.

Υπάρχει και ο τρίτος δρόμος όμως, που λένε, δεν χρειάζεται ούτε Λούκυ Λουκ να γίνεις, ούτε να πας με το κοπάδι.
Δεν θα γίνεις ερημίτης, θα βγαίνεις, αλλά και ΔΕΝ θα πατάς ποτέ σε τέτοια μαγαζιά.
Συνήθως μάλιστα, η μουσική που παίζουν αυτά τα μαγαζιά, συνάδει και με το είδος των προβάτων που ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ για πελάτες.
Στο Τζαζ Κλαμπ π,χ. (τυχαίο το παράδειγμα, δεν είμαι δα και ο μανιακός με τη τζαζ), ΟΥΔΕΙΣ διανοείται να βάλει πόρτα.
Και σε εκατομμύρια άλλα μαγαζιά.
Εκτός αν πάμε κάπου όχι για να πάμε, αλλά για να μας δούνε οτι πάμε, ή για να έχουμε την άλλη μέρα να το λέμε.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Πόρτα έχω δεί και αλλού, εκτός Ελλάδας.
Εφαρμόζεται όμως μόνο για το περίφημο dress code (το οποίο είναι αναρτημένο σε εμφανές σημείο της εισόδου) ή αν είσαι ένα με το πεζοδρόμιο.
Τα εδώ μπηθικάκια ας γαμηθούν. Πρώτοι θα απολυθούν όταν το μαγαζί δεν θα βγάζει ούτε τα έξοδα του  :grin:

Επισκέπτης
Να συμπληρωσω οτι με τους μοναδικους πορτιεριδες-μπραβους που εχω παιξει ξυλο ειναι σε συναυλιες για να μπαινω τζαμπα. Αλλα εκει πηγαινα προετοιμασμενος για αυτο. Καποιοι μαλιστα με τα χρονια με γνωριζαν και με αφηναν να μπαινω τζαμπα.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Να σας πω την αμαρτία μου....όταν βγαίνω, βγαίνω για μουνάκια.... :) :) :)

Οπότε, δύσκολα αποφεύγεις τα δήθεν γνωστά και καλά μέρη, γι'αυτο και συμβιβάζομαι συνήθως. Τι να κάνουμε, έχω αδυναμίες! Σκοπός είναι τα μουνάκια, όχι η διασκέδαση. Οι πίθηκοι είναι απλώς μία λεπτομέρεια την οποία προσπερνάς με διάφορους τρόπους. Και όπως είπα πιο πριν, όσες φορές ασχολήθηκα μαζί τους, χάλασα την βραδιά μου.

Εάν θέλω διασκέδαση, έτσι όπως την απολαμβάνω εγώ, τότε ο όρος clubbing δεν είναι καν στο πρόγραμμα, οπότε και δεν συναντώ τα πιθήκια της νύχτας, αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα.

solaria

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Τώρα να μη τα παραλέμε είναι ωραία μαγαζιά για να περάσεις την ώρα σου. Αν και μπουζούκια γίνεται καλύτερο κέφι, παρά τις κεφαλοκυνηγές. Και στο Baby Gold για ποτό άμα δεν υπάρχει γυναικεία παρέα.

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
Να συμπληρωσω οτι με τους μοναδικους πορτιεριδες-μπραβους που εχω παιξει ξυλο ειναι σε συναυλιες για να μπαινω τζαμπα. Αλλα εκει πηγαινα προετοιμασμενος για αυτο. Καποιοι μαλιστα με τα χρονια με γνωριζαν και με αφηναν να μπαινω τζαμπα.
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

Κι εγώ έχω σκαρφιστεί χιλιάδες τρόπους στο παρελθόν για να μπαίνω τσάμπα σε συναυλίες.
Δεν έτυχε όμως να παίξω ξύλο.
Με τα χρόνια κατάλαβα οτι είναι φυσιολογική μεν η επιθυμία των πολύ νέων ανθρώπων να βλέπουν τζάμπα μουσική, αλλά και οτι δεν είναι σωστό γενικά.
Πέραν του οτι και ο μουσικός (συνθέτης, εκτελεστής κλπ) πρέπει να ζήσει κι αυτός, ευτελίζεται και το συνολικό καλλιτεχνικό προϊόν.
Σαν τα ντι βι ντι, που δίνουν τώρα με το κιλό οι εφημερίδες, δημιουργούν όμως πλαστή εικόνα για το αν και πόσο ακριβά πρέπει να πληρώνεται η τέχνη.
Για να τη σεβόμαστε, στην τελική. 

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Τώρα να μη τα παραλέμε είναι ωραία μαγαζιά για να περάσεις την ώρα σου. Αν και μπουζούκια γίνεται καλύτερο κέφι, παρά τις κεφαλοκυνηγές. Και στο Baby Gold για ποτό άμα δεν υπάρχει γυναικεία παρέα.

Περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα φυσικά.      :)

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
solaria το θέμα της διασκέδασης είναι καθαρά προσωπικό. Αρα κάθε κριτική που ασκείται όσον αφορά στο τι ειναι και τι δεν ειναι καλό είναι άλλον ατυχής. Επομένως καλά κάνεις και πας στα μαγαζιά που γουστάρεις, και άλλοι πάνε σε μαγαζιά που γουστάρουν

Εχει τυπώσει κανείς άλλος κάρτες με όνομα και τίτλο "τηλεοπτικός παραγωγός";

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Να σας πω την αμαρτία μου....όταν βγαίνω, βγαίνω για μουνάκια.... :) :) :)

Οπότε, δύσκολα αποφεύγεις τα δήθεν γνωστά και καλά μέρη, γι'αυτο και συμβιβάζομαι συνήθως. Τι να κάνουμε, έχω αδυναμίες! Σκοπός είναι τα μουνάκια, όχι η διασκέδαση. Οι πίθηκοι είναι απλώς μία λεπτομέρεια την οποία προσπερνάς με διάφορους τρόπους. Και όπως είπα πιο πριν, όσες φορές ασχολήθηκα μαζί τους, χάλασα την βραδιά μου.

Εάν θέλω διασκέδαση, έτσι όπως την απολαμβάνω εγώ, τότε ο όρος clubbing δεν είναι καν στο πρόγραμμα, οπότε και δεν συναντώ τα πιθήκια της νύχτας, αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα.

Πάντως, αυτά τα μουνάκια που συχνάζουν σε μαγαζιά με πόρτα, είναι της γενικής κατηγορίας "ελλεεινίδες", οπότε δέον όπως αποφεύγονται.
Για να μην ανεβαίνει και η "χρημστιστηριακή" αξία τους, αν μη τι άλλο.      :dancing:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Πάντως, αυτά τα μουνάκια που συχνάζουν σε μαγαζιά με πόρτα, είναι της γενικής κατηγορίας "ελλεεινίδες", οπότε δέον όπως αποφεύγονται.
Για να μην ανεβαίνει και η "χρημστιστηριακή" αξία τους, αν μη τι άλλο.       :dancing:

Μαζί σου...είναι αυτό που λέμε depeche fun μεν, αλλά παραμένουν fun! (για μένα τουλάχιστον)

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Αααχ...τα μουνάκια της παραλιακής...προσεκτικά ντυμένα..μακιγιαρισμένα...λατέρνες ίδιες...

τα θυμάμαι με νοσταλγία. αραγε είναι το ίδιο πρόστυχα;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Αααχ...τα μουνάκια της παραλιακής...προσεκτικά ντυμένα..μακιγιαρισμένα...λατέρνες ίδιες...

τα θυμάμαι με νοσταλγία. αραγε είναι το ίδιο πρόστυχα;

Είναι.
Και με ακόμα χειρότερο δείκτη IQ.        :)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Παραδόξως, συμφωνώ με τον Ενφόρσερ.        :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom