You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η συμπεριφορά των πορτιέρηδων
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis74
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 162
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Άκουσε να δεις αγαπητό παπί, λόγω ηλικίας >35, δύσκολο να πέσει πόρτα. Σε μπουζούκια δε είναι αντιδεοντολογικό. Αν θες να μπεις στη λογική της νύχτας ως τέτοια, your matter
Για να είμαι ειλικρινής, δεν κατάλαβα τι ακριβώς θες να πεις, αλλά it's ok.
Εμεις τον χειμωνα στην Γλυφαδα κατεβηκαμε με καποιους φιλους να δουμε πως ειναι και κει κατω.Και αν και δεν ειχα παει σχεδον ποτε ξανα.Πηγαμε στις καφετεριες που ειναι καθετα στον κεντρικο δρομο.Και φαγαμε 4 φορες πορτα.
Ειναι φυσιολογικο?Ειμασταν και κανονικα ντυμενοι και ΟΚ σαν παρεα ολοι.
Δεν ξερω σπαστηκαμε πολυ εκεινο το βραδυ και το θυμαμε?Αν και ο φιλος μου ειναι Τροχονομος και επεμενε να τους κανουμε καζουρα.Αλλα τωρα ποιος ασχολητε με μαλακες.
Τελος παντων για μενα Γλυφαδα τελος.
Μονο καμια μπυραρια ή κανα Kfc και τετοια.
Ειναι φυσιολογικο?Ειμασταν και κανονικα ντυμενοι και ΟΚ σαν παρεα ολοι.
Δεν ξερω σπαστηκαμε πολυ εκεινο το βραδυ και το θυμαμε?Αν και ο φιλος μου ειναι Τροχονομος και επεμενε να τους κανουμε καζουρα.Αλλα τωρα ποιος ασχολητε με μαλακες.
Τελος παντων για μενα Γλυφαδα τελος.
Μονο καμια μπυραρια ή κανα Kfc και τετοια.
Έχω χρόνια να πάω σε μαγαζί με πόρτα, ίσως φταίει το γεγονός ότι έμεινα ενδιαμέσως ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στην επαρχία όπου η πόρτα για την εκεί τοπική κοινωνία ήταν κάτι το αδιανόητο. Και πλέον πιστεύω ότι είμαι μίας κάποιας ηλικίας ώστε να υφίσταμαι τον εξευτελισμό της πόρτας και να το ανέχομαι, ώστε ο κάθε φουσκωτός να με κόβει με το μάτι του ώστε να κρίνει εάν κάνω ή δεν κάνω για να μπορώ να διασκεδάσω στο συγκεκριμένο μαγαζί. Καταρχήν, η πόρτα είναι παράνομη, τα μαγαζιά είναι για δημόσια χρήση, για αυτό το λόγο παίρνουν άδεια από τις αρμόδιες αρχές, και πουθενά δεν δίδεται αυτή η άδεια υπό την προϋπόθεση να μπαίνουν συγκεκριμένοι τύποι ανθρώπων. Και κάτι ακόμη:τρεις μηνύσεις να γίνουν σε ένα μαγαζί, το μαγαζί πρέπει να κλείσει. Από την άλλη όλοι αυτοί ποντάρουν στο ότι όλοι μας βγαίνουμε για να διασκεδάσουμε και να περάσουμε καλά και όχι για να τρέχουμε στα τμήματα για μηνύσεις. Το κακό στην Ελλάδα είναι ότι δεν έχουμε συλλογική συνείδηση:για κάντε ένα μποϋκοτάζ σε μερικά ''μουράτα'' μαγαζιά με φουσκωτούς για μία εβδομάδα, να μην πατήσει ψυχή, και θα σας πω εγώ πού θα πάνε οι πόρτες και όλα τα κακώς κείμενα αυτών των μαγαζιών.....
Κι ομως και στην επαρχια αλλαζουν τα πραγματα ισως και χειροτερα.
Φιλε και εγω ειμαι απο επαρχιακη πολη και εχουν αρχισει και εδω να εφαρμοζεται το συστημα της πορτας.
Υπαρχει μια καφετερια στο κεντρο της πολης μου που εκανε ανακαινηση για να ανεβει σαν image( ) τον τελευταιο χρονο και εχει και πορτιεριδες.
Που τι κανουν?
Οταν μπαινεις στο μαγαζι σου λενε καλησπερα(σταμπαρουν τον αρχηγο της παρεας) και σε οδηγουν αυτοι εκει που θελουν.
Εισαι φοιτητης τον μπουλο θα σε οδηγησουν στο παταρι.
Εισαι μη φοιτητης αναλογα με την εμφανιση θα σε οδηγησουν εκει που θελουν αυτοι.
Τα μπροστινα τραπεζια πιο κοντα στην βιτρινα τα εχουν βαλει κουτια απο Ουϊσκυ και καλα πιασμενα.Και φυσικα για να καθισεις σε αυτα πρεπει να φορας Γραβατα και κουστουμι,να συνοδευεσαι απο κοπελα και να εισαι ανω των 25 ετων και προφανως να κανεις μπαμ οτι το φυσας ρε παιδι μου( ).
Και ολα αυτα σε μια καφετερια που δεν ειναι ουτε πεμπτη σε καταταξη κοσμου(δημοφιλους) σε μια επαρχιακη πολη 50.000 κατοικων.
Χρειαζεται τιποτα παραπανω να προσθεσω?
Φιλε και εγω ειμαι απο επαρχιακη πολη και εχουν αρχισει και εδω να εφαρμοζεται το συστημα της πορτας.
Υπαρχει μια καφετερια στο κεντρο της πολης μου που εκανε ανακαινηση για να ανεβει σαν image( ) τον τελευταιο χρονο και εχει και πορτιεριδες.
Που τι κανουν?
Οταν μπαινεις στο μαγαζι σου λενε καλησπερα(σταμπαρουν τον αρχηγο της παρεας) και σε οδηγουν αυτοι εκει που θελουν.
Εισαι φοιτητης τον μπουλο θα σε οδηγησουν στο παταρι.
Εισαι μη φοιτητης αναλογα με την εμφανιση θα σε οδηγησουν εκει που θελουν αυτοι.
Τα μπροστινα τραπεζια πιο κοντα στην βιτρινα τα εχουν βαλει κουτια απο Ουϊσκυ και καλα πιασμενα.Και φυσικα για να καθισεις σε αυτα πρεπει να φορας Γραβατα και κουστουμι,να συνοδευεσαι απο κοπελα και να εισαι ανω των 25 ετων και προφανως να κανεις μπαμ οτι το φυσας ρε παιδι μου( ).
Και ολα αυτα σε μια καφετερια που δεν ειναι ουτε πεμπτη σε καταταξη κοσμου(δημοφιλους) σε μια επαρχιακη πολη 50.000 κατοικων.
Χρειαζεται τιποτα παραπανω να προσθεσω?
Φίλε Kurwa δεν αντιλέγω, πλην όμως εγώ μιλούσα για ακόμη πιο μικρή επαρχία, όχι της τάξεως των 50.000 κατοίκων. Εκεί πίστεψέ με δεν έπαιρνε να βάλουν πόρτα γιατί ένα Σάββατο βράδυ περίμεναν όλο κι όλο να δουλέψουν, άντε και λίγο την Παρασκευή. Με αυτό το δεδομένο, η πόρτα ήταν που τους έλειπε....
Φερονται οι πορτιερηδες με πολυ ηλιθια συμπεριφορα ωρες ωρες...
Βρίσκουν και τα κάνουν... (δυστηχώς)
Προτεινω να ξεμπροστασιασουμε ολα τα μαγαζια που το παιζουν πορτα συνεχεια και να μη ξαναπατησει κανενασ
Μπα δεν νομιζω να εχει αποτελεσμα αυτοι που ειναι να πανε θα πανε οτι και να γινει.
Ο Ελεεινας ειναι και αυτος οσο τραγικη ειναι και Ελεεινιδα.
Από την μεριά μου πάντως ειδοποιήθηκε και κάποιος πργματικά υπεύθυνος στο συγκεκριμένο μαγαζί. Αν ξαναπατήσω εκεί μέσα θα του τα πω και live...
Για να γελάσουμε και λίγο, το συμπέρασμα της όλης ιστορίας είναι να φορτίζουμε το κινητό εγκαίρως!!!! Αν είχα μπαταρία και μπορούσα να πάρω τηλέφωνο επί τόπου θα είχε μεγάααααλη πλάκα...
Για να γελάσουμε και λίγο, το συμπέρασμα της όλης ιστορίας είναι να φορτίζουμε το κινητό εγκαίρως!!!! Αν είχα μπαταρία και μπορούσα να πάρω τηλέφωνο επί τόπου θα είχε μεγάααααλη πλάκα...
kavlotripanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
γαμιούνται οι μάνες όλων των πορτιέρηδων που ρίχνουν πόρτα
ο Αλαβανος,οπως διαβασα χθες ελευθεροτυπια τον ιουνιο του 2004 ειχε κανει σχετικη ερωτηση στην βουλη κ φυσικα δεν του απαντησε κανενας..
ειχε πει τα παντα,οτι απαγορευεται face control κλπ κ γιατι επιτρεπεται στην μπανανια μας κλπ
ειχε πει τα παντα,οτι απαγορευεται face control κλπ κ γιατι επιτρεπεται στην μπανανια μας κλπ
Ιπταμενος_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Ε ρε και να ηταν κανα Αμερικανοπουλο στη θεση του Αυστραλου. Ε ρε να βλεπες ποτε τους τουλουμιαζανε στο ξυλο και τους μπαγλαρώνανε στη μπουζου τους καφρογοριλες.
Μαλακες σωβρακοκεφαλοι.και μαλακες αδιαφοροι πολιτικοι, εγκληματιες του κερατα ολοι τους.
Μαλακες σωβρακοκεφαλοι.και μαλακες αδιαφοροι πολιτικοι, εγκληματιες του κερατα ολοι τους.
Ιπταμενος_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Ναι, μπειτε σκύλοι αλέστε. στις ταβέρνες γιατι δεν εχει πορτα και φέις κοντρολ και πουτσες μπλε.
Τον πουλο οι μαφιοζοι, γαμησι ασαλιωτο
Πάντως κρίνοντας απο την απόφαση της "δικαιοσύνης" που άφησε ελεύθερους τους δολοφόνους, ειναι πια ξεφτίλα να είσαι έλληνας.
Οι χειρότεροι μαφιόζοι αυτή τη στιγμή δουλεύουν για το δημόσιο
Οσο για τους χαμηλόβαθμους, αυτοί μπορούν να δοολοφονούν έχοντας την κάλυψη των ανωτέρων τους.
Μαύρο στον ελληνικό τουρισμό που καταστρέφει το περιβάλλον, δολοφονεί ανθρώπους, προσβάλει προσωπικότητες. Ροχάλα στους κουτοπόνηρους γύφτους που κλέβουν τον κόσμο.
Οσο για τους χαμηλόβαθμους, αυτοί μπορούν να δοολοφονούν έχοντας την κάλυψη των ανωτέρων τους.
Μαύρο στον ελληνικό τουρισμό που καταστρέφει το περιβάλλον, δολοφονεί ανθρώπους, προσβάλει προσωπικότητες. Ροχάλα στους κουτοπόνηρους γύφτους που κλέβουν τον κόσμο.
Πάντως κρίνοντας απο την απόφαση της "δικαιοσύνης" που άφησε ελεύθερους τους δολοφόνους, ειναι πια ξεφτίλα να είσαι έλληνας.
+1908 φιλε..δεν εχω να προσθεσω τπτ!ευστοχος οπως παντα
στις ταβερνες δεν πανε 15χρονα και 16 χρονα και γινοντια σκνιπα και μετα κανουν μαλακιες νομιζω....Ναι, μπειτε σκύλοι αλέστε. στις ταβέρνες γιατι δεν εχει πορτα και φέις κοντρολ και πουτσες μπλε.
στις ταβερνες δεν πανε 15χρονα και 16 χρονα και γινοντια σκνιπα και μετα κανουν μαλακιες νομιζω....
Μπερδεύεις πολλά και διαφορετικά πράγματα.
Δηλαδή το κριτήριο του πήθικα της πόρτας είναι το εαν θα κανεις φασαρία; Εισαι σίγουρος;
Άλλο η επιλογή βάσει ρούχων, γκόμενας, αυτοκινήτου και δεν ξέρω γω τι, και άλλο η καταστολή σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα. Σε εχει τσεκάρει ποτέ κανένας αν οπλοφορείς ας πούμε; αν έχεις μαχαίρι;
Οταν γίνει φασαρία, συνήθως το πηθικι το μαθαίνει τελευταίο μιας και ειναι στην πόρτα.
Αυτό που λες λοιπόν δε στέκει
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 269