Νέα

Η συμπεριφορά των πορτιέρηδων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis74
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 162
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εμένα ρε παιδιά ποτέ δεν μου έχει δημιουργήσει κάποιο παιδί στην πόρτα πρόβλημα...

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

***Συνεχίστε να γράφετε μερικοί....έχετε μεγάλη πλάκα λέεεεεμεεεεεεε...

Αντίοζζζζ.....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• n1184948503_7071_4821.jpg
    n1184948503_7071_4821.jpg
    48 KB · Εμφανίσεις: 8
  • n1184948503_7072_4252.jpg
    n1184948503_7072_4252.jpg
    47,1 KB · Εμφανίσεις: 10

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
κι έλεγα κι έλεγα λείπει ο Μάρτης απ τη Σαρακοστή;;;;;;; :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Με τέτοιο αυτοκίνητο δε χρειάζομαι γυναίκα ΑΡΙΣ κι ας είμαι και πολύ άσκημος...........

Βέβαια μακ υπάρχουν και τα άλλα μέλη εδώ μέσα που προτιμούν το σκάιλάιν και το νισσάν τζι τι αρ........
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Επισκέπτης
κι έλεγα κι έλεγα λείπει ο Μάρτης απ τη Σαρακοστή;;;;;;; :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Με τέτοιο αυτοκίνητο δε χρειάζομαι γυναίκα ΑΡΙΣ κι ας είμαι και πολύ άσκημος...........

Βέβαια μακ υπάρχουν και τα άλλα μέλη εδώ μέσα που προτιμούν το σκάιλάιν και το νισσάν τζι τι αρ........
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Γράφουν οι ειδημονες...οπότε ο Μάρτης...περισσεύει...:)

Πάντως κι εγώ άσχημος είμαι...μαύρο χάλι...η κοιλάρα μου δεν φαίνεται στην φωτογραφία...αλλα...κ απο φάτσα σκατά είμαι....γι'αυτό τη μαύρισα... :2funny: :2funny:

Γι'αυτό οι γιαπωνέζοι είναι εκτός των κλούμπ...που λέει κι ένας φίλος...
Πάντως τα νισσάν καλά είναι για κουβάλημα πατάτας... :cheesy: :cheesy: :cheesy:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Μαζέψτε μπρε τσι καβαλίνες απο τα ψοφίμια σας και μετά μιλήστε για τα Γιαπόνια  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Μεφίστο, ωραίο το αμάξι.

Τι μάρκα είναι;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Γράφουν οι ειδημονες...οπότε ο Μάρτης...περισσεύει...:)

Πάντως κι εγώ άσχημος είμαι...μαύρο χάλι...η κοιλάρα μου δεν φαίνεται στην φωτογραφία...αλλα...κ απο φάτσα σκατά είμαι....γι'αυτό τη μαύρισα... :2funny: :2funny:

Γι'αυτό οι γιαπωνέζοι είναι εκτός των κλούμπ...που λέει κι ένας φίλος...
Πάντως τα νισσάν καλά είναι για κουβάλημα πατάτας... :cheesy: :cheesy: :cheesy:
το προηγούμενο κούρεμα μ αρεσε καλύτερα..... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Συνημμένα

• Ferrari_2.jpg
    Ferrari_2.jpg
    24,2 KB · Εμφανίσεις: 9
  • Ferrari_1.jpg
    Ferrari_1.jpg
    24,1 KB · Εμφανίσεις: 10

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
μεφιστο σε συνεργειο δουλευεις? βλεπω εχεις παρει πολυ ποζα με το φεραρικο με τις ιταλικες πινακιδες, πελατη σου ειναι?

Επισκέπτης
το προηγούμενο κούρεμα μ αρεσε καλύτερα..... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
ποιο κούρεμα ρεε ????

το ίδιο κούρεμα κάνω εδώ κ πολλά έτη...απλά τώρα με συμμάζεψε η κυρία μου....:P :P

***Kρητικέ....πες αλεύρι....ο Ντιόγ(κ)ο...σε γυρεύει...:) :P

***Enfo....ντατσουν είναι βρε παληκάρι...δε βλέπεις το Д ??? xexexe

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
τι να κλάσει αφου δεν είναι τζαπανιζέ....

Νόμιζα οτι είναι το νέο MR 2

(περιμένω αντιδράσεις)

Ωπα - αντέδρασε. Δεν είδα το μήνυμα

Ρε περσόνα όντως δεν έχει αλλάξει κούρεμα.

Αλλα νοικοκυρεύτηκε. Ειναι εμφανές.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ποιο κούρεμα ρεε ????

το ίδιο κούρεμα κάνω εδώ κ πολλά έτη...απλά τώρα με συμμάζεψε η κυρία μου....:P :P

***Kρητικέ....πες αλεύρι....ο Ντιόγ(κ)ο...σε γυρεύει...:) :P

***Enfo....ντατσουν είναι βρε παληκάρι...δε βλέπεις το Д ??? xexexe
η γούλα στο πλάι λείπει.....

ρε πίκρα να έχεις κούρεμα μάλαρτζ και να είσαι γαύρος....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Κι ομως και στην επαρχια αλλαζουν τα πραγματα ισως και χειροτερα. :thefinge:

Φιλε και εγω ειμαι απο επαρχιακη πολη και εχουν αρχισει και εδω να εφαρμοζεται το συστημα της πορτας.

Υπαρχει μια καφετερια στο κεντρο της πολης μου που εκανε ανακαινηση για να ανεβει σαν image( :jerking:) τον τελευταιο χρονο και εχει και πορτιεριδες.

Που τι κανουν?

Οταν μπαινεις στο μαγαζι σου λενε καλησπερα(σταμπαρουν τον αρχηγο της παρεας) και σε οδηγουν αυτοι εκει που θελουν.

Εισαι φοιτητης τον μπουλο θα σε οδηγησουν στο παταρι.

Εισαι μη φοιτητης αναλογα με την εμφανιση θα σε οδηγησουν εκει που θελουν αυτοι.

Τα μπροστινα τραπεζια πιο κοντα στην βιτρινα τα εχουν βαλει κουτια απο Ουϊσκυ και καλα πιασμενα.Και φυσικα για να καθισεις σε αυτα πρεπει να φορας Γραβατα και κουστουμι,να συνοδευεσαι απο κοπελα και να εισαι ανω των 25 ετων και προφανως να κανεις μπαμ οτι το φυσας ρε παιδι μου( :knuppel:).

Και ολα αυτα σε μια καφετερια που δεν ειναι ουτε πεμπτη σε καταταξη κοσμου(δημοφιλους) σε μια επαρχιακη πολη 50.000 κατοικων.

Χρειαζεται τιποτα παραπανω να προσθεσω?  :tickedoff:

Βλαχιά,επαρχιωτισμός, κόμπλεξ και μικροαστισμός στο φουλ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom