thodorio
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.811
- Πόντοι
- 216
κ εγω το ιδιο πιστευω. η γυναικα μου οταν με θελει τα κανει ολα.
σπανια πια ομως, λογικα τα δινει αλλου
Για πες....
κ εγω το ιδιο πιστευω. η γυναικα μου οταν με θελει τα κανει ολα.
σπανια πια ομως, λογικα τα δινει αλλου
Στην αρχή το γούσταρα πολύ αλλά αφού το έκανα μερικές φορές μου πέρασε μετά η επιθυμία.Συμφωνω! Αλλα το επιδιωκεις συχνα να χυνεις στη μαπα? Εγω οχι τοσο διοτι προτιμω να τα δινω στο στομα κ να τα ΠΙΝΟΥΝ!!
Εχουν τυχει βεβαια και μερικες (λιγες - μετρημενες στα δαχτυλα του ενος χεριου) που μου ζητουσαν να τους τα δωσω στη μαπα!
Με απεριοριστο σεβασμο κ εκτιμηση,
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ, ο αδιστακτος τιμωρος κ χυστης του μπουρδελοφορουμ
Συμφωνούμε απόλυτα.Ισχύει αυτό
Στο πρόσωπο δεν αφήνουν γιατί ὀπως λενε
1.Χαλάει το μακιγιαζ και θελουν ώρα να το ξαναφτιάξουν
2.Φοβούνται μην παει στο μάτι
3.Φοβούνται μην παει και κολλησει στο μαλλι
Το χύσιμο στο στόμα η πρόσωπο είναι οπτικη απόλαυση πάντως .Πιο σημαντικό είναι το πως θα στηθεί η γκόμενα περιμένοντας τα ,παρά το που θα τα πετάξεις ....Γνώμη μου
Είπες μεγάλη κουβέντα. Οι τσόντες μας επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό. Διαμορφώνουν φαντασιώσεις και απωθημένα.Αυτην τη διαπιστωση εχω και κανει και εγω με βαση τις εμπειριες μου. Οντας μεγαλος φαν του χυσιματος στο προσωπο, θεωρω πως πιο ευκολα μια γυναικα τα παιρνει στο στομα, η δεχεται πρωκτικο παρα να της ασπρισεις το μουτρακι. Οι περισσοτερες που εχω γαμησει στην προσωπικη μου ζωη τα εχουν παρει στο στομα, χωρις να το ζηταω κιολας, οι μισες περιπου μου εχουν δωσει κωλο και σε μικροτερο ποσοστο με εχουν αφησει να τελειωσω στην μαπα τους. Μας εχει παραμυθιασει λιγο το πορνο οπου πλεον τα περισσοτερα χυσιματα ειναι στο προσωπο, αλλα στην κανονικη ζωη λιγες γυναικες το γουσταρουν πραγματικα
Εμενα μου αρεσει τοσο πολυ, που αν μου φερεις μπροστα μου μια μετρια γκομενα και μια μουναρα για να επιλεξω να γαμησω και μου πεις πως η μετρια γουσταρει να την χυσω στην μουρη ενω η μουναρα οχι, πολυ πιθανο να προτιμησω την μετρια
Είσαι τυχερός. Έχεις πέσει στην εξαίρεση που ή γουστάρει πολύ το σεξ ή εσένα.Πριν απο ενα χρονο,κατα την διαρκεια ισπανικου με την πρωην κοπελα μου,της εχυσα στις υπεροχες βυζαρες της,ωστοσο ξαπλωμενη καθως ητανε, τα χυσια πηγαν και λιγο στα μαλλια.Σηκωθηκε,μου λεει,μεχρι και τα μαλλια μου ,μου εχυσες,αλλα της αρεσε,γελουσε,πηγε βεβαια μπανιο και ισιωνε τα μαλλια της με την πρεσα σε αυτο το σημειο.Εγω πηγα απο πισω της και την αγγιζα.Αρχισα σιγα σιγα να καυλωνω,το ιδιο και αυτη,κοιταζομασταν και οι δυο στον καθρεφτη,και εν συνεχεια επεσε ανελεητο γαμησι μεσα στην μπανιερα.Ακομα και σημερα με καυλωνει το μωρο μου,αλλα δεν προκειται να την πλησιασω ξανα μονο και μονο για σεξ..Θυμαμαι οτι εκανα σαν αρρωστος για τα βυζια της,εχωνα το κεφαλι μου με τις ωρες εκει,το καυλι μου μεσα τους επαιρνε φωτια,αλλα και στα γαμησια μας γινοταν ο χαμος..Καλα να περνατε παιδες..
Ετσι ακριβώς.Το χύσιμο στο στόμα η πρόσωπο είναι οπτικη απόλαυση πάντως .Πιο σημαντικό είναι το πως θα στηθεί η γκόμενα περιμένοντας τα ,παρά το που θα τα πετάξεις ....Γνώμη μου
δεν εχεις καταλαβει γιατι το κανει αυτο η συζυγος ε;;;;Η γυναικα μου παιρνει πιπα και παντα την χυνω στο στομα .στην αρχη δεν το εκανε αλλα με τα χρονια το εκανε πλεον μονιμο
δηλαδη τύπε πηγές διατροφολόγο και του πες μεγάλε βγαλε μια δίαιτα για ελαφρά υπόξινο σπερμα ;Μια πρώην μόνο (αυτή που αναφέρω στο νήμα με το πρωκτικο) τα κατάπινε. Όμως για να φτάσουμε στο σημείο να τα καταπίνει και μου έβγαλε το λάδι και άρχισα διατροφή για να έχουν πιο ωραία γεύση.
Άλλη μια τα έπαιρνε στόμα αλλά μετά τα έφτυνε. Οι υπόλοιπες στήθος, κωλο, μέσα.