Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.307
- Πόντοι
- 4.546
Η αίσθηση του να τελειώνεις μέσα σε στενό μουνάκι (το τονίζω το στενό) δε συγκρίνεται με τίποταΤο καλύτερο για μένα ειναι το χύσιμο στη μάπα
Η αίσθηση του να τελειώνεις μέσα σε στενό μουνάκι (το τονίζω το στενό) δε συγκρίνεται με τίποταΤο καλύτερο για μένα ειναι το χύσιμο στη μάπα
Να νιώθεις τους σπασμούς και να τρελαίνεσαι.Η αίσθηση του να τελειώνεις μέσα σε στενό μουνάκι (το τονίζω το στενό) δε συγκρίνεται με τίποτα
Φίλε έγινες μόνιμος στην θέση ή έμεινες μόνο με τις τσιμπουκοαναμνησεις?Καπου το 2012-2013 συμβασιουχος εγω τοτε γνωριμια με 20χρονο συναδελφο βαρια εφταρακι.Αλλα οι πιπες της ηταν αριστουργημα.Δεν αφηνε σταγονα.Ασχολουνταν και με τον στιβο και οπως μου ελεγε χαρακτηρηστικα εχει αναγκη την πρωτεινη.Και το εννοουσε.Δεν την γαμησα ποτε.Μονο πιπες σε καθημερινη βαση και για 4 μηνες.Δευτερα με Παρασκευη.Μετα δεν την ξαναειδα ποτε.Ακομα τα σκεφτομαι αυτα τα τσιμπουκια και με πιανει μελαγχολια.
Τον τελευταίο καιρό ο μόνιμος γαμιάς μου με έπεισε και τον αφήνω να χύνει στο στόμα μου! Είναι υπέροχο!! Η στιγμή που νιώθεις τον πούτσο να πάλλεται και να τινάζεται είναι υπέροχη!!!
Σαν θεαμα ειναι καυλωτικο αλλα δεν το νιωθεις οπως στο στομα. Μπορεις βεβαια να τα κανεις και τα δυο αν εχεις καυλεςΤο καλύτερο για μένα ειναι το χύσιμο στη μάπα
RespectΕαν διαπιστωσεις οτι το κανει αγγαρεια, απλα αποχωρεις επιτοπου.
Δεν υπαρχει κανενας λογος να εχεις ξενερωτο σεξ στη ζωη σου, κατι τετοια παραγουν τοξικοτητα που δεν σου χρειαζεται.
Για καθε οχι μιας γυναικας, υπαρχουν δεκαδες ναι γυρω μας και για καθε ξενερωτη υπαρχουν δεκαδες φλογερες γυρω μας.
Δεν δεχεσαι κατι που δεν σου αρεσει, φευγεις και βρισκεις κατι αλλο.
Το να δεχεσαι ειναι επικινδυνο, συνηθιζεις σε αυτο και σταματα η εξελιξη σου στο οτιδηποτε.
Κρεατόβεργα ?Μέχρι τώρα μόνο μπούκωνες κρεατόβεργα δηλαδή;
Με τις υγείες σου! Βαφτίστηκες χυσοκαταπιόλα.
Τοτε δεν ημουν ακομα…Ρε καραμάναρε της είπες "είμαι ο στρστος ο καραμάνης" και φέρω το βαθμό του σπουδαίου στο μπου?