Επισκέπτης
Εμενα οι αιμοροιδες μου ειναι σαν ματαρινια!!!!!!!
ρε βάσο πάλι καλά να λές πού έχει μόνο πάχος γκρέιπ φρούτ, φαντάζεσαι να είχε και σχήμα γκρέιπ φρούτ...
Βασικα αυτο δεν ειναι προβλημα.....προβλημα θα ηταν να ειχε παχος σαν ντοματινι
Αυτό στη φωτο…δεν είναι πουλι…τι να κλάσουνε οι Αμερικάνοι στα στρίπτ μαγαζιά. Εδώ έχουμε τον Βάσο τον Βοϊδόπουτσα Και αν δεν πιστεύεται ότι οι Αμερικάνοι οπαδοί του στρίπτ δεν είναι τίποτα μπροστά στον δικό μας Βάσο να και η απόδειξη
Ρε συ Βασο…..τριφτη…αυτόν που τριβεις τοπαιδια εχω ενα προβλημα....δεν μου δινει καμια κοπελα ουτε πουτανα ποτε μεχρι τωρα το κωλαρακι της.....η αιτια? το τεραστιο παχος του πεους μου που δεν με αφηνει να γευτω τον απαγορευμενο καρπο!!!!!!!!!τι να κανω????????να βιασω στο δρομο καμια απο πισω??????
Ναι…σε cm2…η και σε mm2…ενδιαφερον…!!!Αδελφέ η περιγραφή σου δεν είναι αναλυτική μπορείς να μας πεις ακριβείς διαστάσεις για μπορέσουμε να βρούμε μια λύση ρεαλιστική , και να ξεπεράσεις και εσύ αυτό το φοβερό πρόβλημα που αντιμετωπίζεις , γιατί μπορεί να σε οδηγήσει ακόμα και στη ομοφυλοφιλία , αφού δεν μπορώ να γαμήσω κώλο , ας γαμηθώ , ΠΡΟΣΕΧΕ αδελφέ ?
Επισης…είναι πολύ σημαντικο…αν χρησιμοποιεικαι βαρος εαν μπορει για να δουμε ποσα κιλα αρχιδια εχεις και αυτο βεβαια ειναι παρα πολυ συμαντικο
Επισης…είναι πολύ σημαντικο…αν χρησιμοποιει
ΕΥΡΗΚΑ λευκαντικο στο πλυντηριο….!!!
Vaso περνα απο την Bibi να σου την σενιαρη και να καταλαβεις την γλυκα του απιθμενου κωλου της.παιδια εχω ενα προβλημα....δεν μου δινει καμια κοπελα ουτε πουτανα ποτε μεχρι τωρα το κωλαρακι της.....η αιτια? το τεραστιο παχος του πεους μου που δεν με αφηνει να γευτω τον απαγορευμενο καρπο!!!!!!!!!τι να κανω????????να βιασω στο δρομο καμια απο πισω??????
Πως δεν εχω δει…κατερινα με ολο το θαρος ........εχεις δει ποτε κανενα τεραστιο πεος?
φιλε βασο σε εχουν πεταξει ποτε εξω απο μπουρβελο και να σου δωσουν τα λεφτα σου πισω?
Ναι ρε Κατερινα με ειχες 2ωρες ορθιο στο μαγαζι...και ακομα περιμενω εκεινο το προγραμμα των 100ευρω που μου υποσχεθηκες για να κατσω...Πως δεν εχω δει…
Την τελευταια φορα μαλιστα,ηρθε ενας τυπος τετοιος…
και τον κρατησα κανα δυο ωρες στο μαγαζι…για να τον δειχνω
στους υπολοιπους πελατες να φοβουνται…για να χυνουν γρηγορα…
Χαχαχαχαχαχα…..
βρηκες δηλαδη την γυναικα που εψαχνες? ευγεΝαι ρε Κατερινα με ειχες 2ωρες ορθιο στο μαγαζι...και ακομα περιμενω εκεινο το προγραμμα των 100ευρω που μου υποσχεθηκες για να κατσω...
Λοιπον ερχομαι αυριο να με εξοφλησεις...!