Νέα

Η ωμή αλήθεια... help!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα casio26
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.605
Πόντοι
42.697
Φίλε μου καταρχήν να σου πώ οτι έκανα πρώτη φορά sex σε μπουρδέλο πιτσιρικάς. Να σου πώ όμως οτι στις 2 πρώτες επισκέψεις που έκανα σε μπουρδέλο δεν μου έκανε καθόλου κούκου απο το άνχος!
Δεν το έβαλα κάτω όμως και στην τριτη επίσκεψη έπεσα σε μια πολύ καλή τύπισα με υπομονή η οποία και με ξεπαρθένεψε....
Όλα είναι στο μυαλό. Γνώμη μου να μην πάς σε μπουρδέλο, μπορεί να σου τύχει καμια περίεργη και να σε ξενερώσει. Καλύτερα φωναξε μια κοπέλα σπίτι σου ή καλύτερα σε ξενοδοχείο. Κάνε το μπανάκι σου , βάλε την τσοντούλα σου, εξηγησε της τι παιζει και όλα θα γίνουν ....
Καλή λύση είναι και τα μασαζ. Εκει όντως χαλαρώνεις πριν το σεξ με το μασαζάκι και μετά είσαι έτοιμος για τα υπόλοιπα. Εαν θές στειλε μου pm να σου συστήσω συγκεκριμένα μαγαζιά και κοπέλες...

Εγγρ.
4 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Φιλαράκι Casio...
Για όλα υπάρχει η πρώτη φορά... Μη στεναχωριέσαι και προ πάντων μη σε παίρνει από κάτω. Δεν υπάρχει άντρας που έστω και μια φορά να μην ήρθε σε τέτοια κατάσταση σαν τη δική σου.  :-

ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ  !!!    ;)
Ποιός σου είπε οτι το καυλί σου θα είναι αυτόνομο και πάντα ετοιμοπόλεμο σε οποιαδήποτε περίπτωση;

Δεν είναι έτσι τα πράματα.. Και όποιος πει το αντίθετο, είναι μεγάλος ψεύτης.    :jerking: 
Το κάτω κεφάλι, επικοινωνεί κανονικά με τα ερεθίσματα του πάνω.
Όταν λοιπόν νιώθεις αμηχανία και άγχος, το απόλυτα φυσιολογικό πράγμα θα είναι να κρυφτεί.  :)
Έτσι έγινε λοιπόν και στην ιστορία με την κοπέλα που μας ανέφερες. Ήταν ΑΠΟΛΥΤΑ φυσιολογικό (ελπίζω ο admin να με συγχωρέσει για την σποραδική χρησ/ση κεφαλαίων).
Και σε μένα έχει τύχη και σ'όλους και πάνω από μια φορα. Και ίσως και να σου ξανασυμβει, πολύ απλά γιατί δεν εξαρτάται μόνο από εσένα , αλλά και από την ερωτική σου σύντροφο.

Αποδέξου το, είναι φυσιολογικό το να κομπλάρουμε, (και είναι και θέμα χαρακτήρα.. )  ειδικά όταν μια ερωτική σύντροφος    (προφανώς μυξοπαρθένα με αραχνιασμένο μουνί που δεν έβλεπε την ώρα να τον φάει κ να κάνει Ανάσταση)      δεν μας βοηθά ,αλλά αντιθέτως γίνεται  η ίδια το πρόβλημα με τη συμπεριφορά της.  :uglystupid:

Αν θέλεις τη γνώμη μου, αυτή την κοπέλα θαπρεπε να την λυπάσαι, γιατί πολυ απλά αν είχε φερθεί καλυτερα και με κατανόηση, θα μπορούσε να έχει απολαύσει μαζί σου πολύ καλό σεξ .

Όσο για το θέμα μπουρδέλο, η γνώμη μου είναι να μη το κάνεις. Το πιθανότερο      ( και ξέρω επειδή ταχω περάσει κ γω, ετσι ;;;  :headbang: όχι για να το παίξω ξύπνιος σα κάτι μαλάκες )    είναι να κομπλάρεις, λόγω του ότι θάχεις μπροστά σου μια πολύ πεπειραμένη  (αν μη τι άλλω) γυναίκα.
Δηλαδή με δυο λόγια, η σκέψη του  " καλύτερα να πάω σε μια δασκάλα "  , ίσως να γυρίσει και μπούμερανγκ με αποτέλεσμα να νιώσεις άβολα και το κυριότερο ::: απώλεια αυτοποίθησης και απογοήτευση.
Για μένα, βρες μια καλή κοπελίτσα, (αν είναι και αυτή παρθένα θα είναι ιδανικό γιατί θα μοιράζεστε την ίδια αγωνία άρα δε χρειάζετε να δείξεις έμπειρος , άρα πάει μια αιτία άγχους) και προς θεού μη το πάιξεις γαμιάς. Κοίτα να τη γνωρίσεις , να περνάς καλά μαζί της, και άστο νάρθει από μόνο του, μη πιέσεις την κατάσταση, για να μην πιεστείς. Αν η κοπέλα αξίζει, δε θα σε πιέσει ούτε αυτή...Απλά άστο να έρθει, κ όταν έρθει η στιγμή, θα δείς ότι όλα θα πάνε καλά,χωρίς άγχος, και θα περάσετε κ οι 2 τέλεια..  :)  :)  :)  :)  :)  :dancing:  :dancing:  :dancing: 
Συγνώμη που κούρασα με το μακροσκελές γράμμα....

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Το να προσπαθήσει να βρει μια καλή κοπελίτσα, και μάλιστα παρθένα, είναι πιστεύω πολύ κακή ιδέα, γιατί στην πράξη δεν δουλεύει ακριβώς έτσι το σύστημα... καλύτερα λοιπόν σε πουτάνα...

Εγγρ.
4 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Οι απόψεις δυίστανται... Υπαρχουν ατομα που μπορει να τη βλεπουνε του στυλ  "δεν ειμαι αξιος να βρω γκομενα, πρεπει να τα σκασω για να γαμισω, τι ουσια εχει αυτο; " και να ξενερωνουν, η απλα για καποιο ψυχολογικο παραγοντα να τους πεφτει οταν πανε με πουτανα.
Αν δεν εχει καποιο προβλημα/ ενδιασμο με το ολο θεμα του αγοραιου ερωτα τοτε δε πιστευω οτι θαχει προβλημα. 

Scarface19

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ʼστα να πάνε φίλε μου και εγώ μια από τα ίδια!!!Πήγα και γω σε μπουρδέλω και δεν μου έκανε κουκου με τίποτα!!!Ξενέρωσα τρελά.Αλλά μετά το σκέφτικα και στα @@ μου.Θα ξαναπάω να προσπαθήσω και θα πηγένω μέχρι να γ....σω!!!Πάντος ξέρετε κανά καλό σπίτι για ξεπαρθένιασμα έστω κανά καλό call girl στείλτε μου pm plz

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Εγω παντως θα σου προτεινα studio για πρωτη φορα, δινεις το 50αρικο σου αλλα ειναι πιο χαλαρα τα πραγματα και δεν βιαζονται πολυ, επισης πρωινη ωρα ειναι οτι καλυτερο.Μην διστασεις μιλα ελευθερα στην τσατσα οτι ειναι πρωτη σου φορα,δεν υπαρχει προβλημα. Να ξερεις οτι ψαχνει για πελατες,εισαι πελατης και εχεις δικιο,αλλωστε οτι και να γινει δεν προκειται να το μαθει κανεις,μονο εσυ και η κοπελα. Μην αγχωνεσαι για ολα τα πραγματα υπαρχει πρωτη φορα. Εγω να φανταστεις οταν πηγα πρωτη φορα(εποχη του 3χιλιρου, 1991) ειχα παει στη φυλης μαζι με αλλα 3 φιλαρακια(ολοι πρωταρηδες)εκει να δεις αγχος μην τυχη καμια στραβη και γινεις και ρεζιλι στα φιλαρακια!!.
Τελοσπαντων το ζητημα ειναι ενα πηγαινε στο studiaki και παρε μια κοπελιτσα ολα τα αλλα θα ερθουν μονα τους μην φοβασαι,μην ντρεπεσαι και μην κολωνεις,μετα απο λιγο καιρο θα το θυμασαι και θα γελας.

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Οσον αφορα για καλο studio δεν ειμαι και ο πλεον ειδικος μιας και δεν τα εχω ψαξει ολα.Παντως στα 3 που εχω παει στην Βριλησου (πολυγωνο)εχουν καλες υπηρεσιες και αν μη τι αλλο ειναι καθαρα.Για περισσοτερες πληροφοριες μπες στον καταλογο των σπιτιων του site και δες οσα σπιτια εχουν τιμη 50 euro ειναι studio.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom