Νέα

Η μεγαλη βδομάδα των μπουρδελιαρηδων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Michael Scott
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 130
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟΣΤ. ΠΑΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ Α' ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6, στίχος 9 Ή δεν ξέρετε ότι οι άδικοι τη βασιλεία του Θεού δε θα την κληρονομήσουν; Μην πλανάστε. ούτε πόρνοι ούτε ειδωλολάτρες ούτε μοιχοί ούτε θηλυπρεπείς ομοφυλόφιλοι ούτε αρσενοκοίτες ομοφυλόφιλοι. Αφού συμμετέχεις σε σάιτ με θέμα την πορνεία, την έχεις βάψει. Αν δηλώνεις Ορθόδοξος Χριστιανός, η θέση σου στην κόλαση είναι εγγυημένη.
Καλημερα Ιωαννη...εμεις δεν παμε με τον Παυλο...εμεις παμε με τον Ματθαιο....21-23-32....

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Καλημερα Ιωαννη...εμεις δεν παμε με τον Παυλο...εμεις παμε με τον Ματθαιο....21-23-32....
Καλημέρα montiliani. παρέθεσε τα εδάφια και θα σου απαντήσω. ΙΣΩΣ να μην έχουν την εξήγηση που φαντάζεσαι. Και ποιος είσαι εσύ που θα αμφισβητήσεις τον Απόστολο Παύλο; Είσαι μέλος της Ορθόδοξης Δογματικής Ομάδας Έρευνας; Μέλος της Ιεράς Συνόδου; κάτι άλλο που να μπορεί να δικαιολογήσει τον ισχυρισμό σου;

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
οι πρωτες βαρδιες (οχι νυχτερινη) αυτες τις μερες ειναι ισως οι καλυτερες μπουρδελοημερες ολου του χρονου.
Ραμαζανι οποτε ελαφρως μειωμενη κινηση απο μουσουλμανους. Πασχα οποτε ελαφρως μειωμενη κινηση απο χριστιανοταλιμπαν. Βαλε και λιγο τις αγγαρειες (ψωνια κτλ) λιγο το οτι οι οικογενειες ειναι σπιτια κτλ, οποιος βγαινει παγανια απο Μ.Πεμπτη εως Κυριακη μεσημερακι τσαρκα, νομιζω καλοπερναει. Θα τεσταρω την θεωρια μου τις επομενες μερες, μπορει να εχω πεσει εξω :2funny:

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Καλημέρα montiliani. παρέθεσε τα εδάφια και θα σου απαντήσω. ΙΣΩΣ να μην έχουν την εξήγηση που φαντάζεσαι. Και ποιος είσαι εσύ που θα αμφισβητήσεις τον Απόστολο Παύλο; Είσαι μέλος της Ορθόδοξης Δογματικής Ομάδας Έρευνας; Μέλος της Ιεράς Συνόδου; κάτι άλλο που να μπορεί να δικαιολογήσει τον ισχυρισμό σου;
Τιποτα απο αλλα αυτα.....δεν αμφισβητω κανενα....απλως ειμαι με τον Ματθαιο.....γιατι να ειμαι με τον Παυλο???Κανω Κεφι τον Ματθαιο.....

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Τιποτα απο αλλα αυτα.....δεν αμφισβητω κανενα....απλως ειμαι με τον Ματθαιο.....γιατι να ειμαι με τον Παυλο???Κανω Κεφι τον Ματθαιο.....
Μπράβο σου. Παράθεσέ μας λοιπόν τα εδάφια τα οποία ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΕΣ ότι ακυρώνουν πως οι Πόρνοι και οι Μοιχοί δεν θα πάνε στον Παράδεισο. Απλό είναι

OP
OP
Michael Scott

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.665
Πόντοι
8.346
οι πρωτες βαρδιες (οχι νυχτερινη) αυτες τις μερες ειναι ισως οι καλυτερες μπουρδελοημερες ολου του χρονου.
Ραμαζανι οποτε ελαφρως μειωμενη κινηση απο μουσουλμανους. Πασχα οποτε ελαφρως μειωμενη κινηση απο χριστιανοταλιμπαν. Βαλε και λιγο τις αγγαρειες (ψωνια κτλ) λιγο το οτι οι οικογενειες ειναι σπιτια κτλ, οποιος βγαινει παγανια απο Μ.Πεμπτη εως Κυριακη μεσημερακι τσαρκα, νομιζω καλοπερναει. Θα τεσταρω την θεωρια μου τις επομενες μερες, μπορει να εχω πεσει εξω :2funny:
Interesting approach.. :think:

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Βρε Ιωαννη...δεν τα εγραψα πιο Πανω???εχεις και Χριστιανικο Ονομα....Ματθαιος....Ματθαιος....ισως και ο Λουκας εγραψε κατι αναλογο.....

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Βρε Ιωαννη...δεν τα εγραψα πιο Πανω???εχεις και Χριστιανικο Ονομα....Ματθαιος....Ματθαιος....ισως και ο Λουκας εγραψε κατι αναλογο.....
συνεχίζεις να αερολογείς. Σου ζήτησα να ποστάρεις συγκεκριμένα εδάφια, όπως έκανα εγώ. Έχω την αίσθηση ότι παρανοείς τη σημασία τους. Δεν έγραψες εξάλλου κεφάλαια, κάτι αριθμούς πέταξες

sergyma

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Κριτικές
19
Like
401
Πόντοι
6.060
<Αν δηλώνεις Ορθόδοξος Χριστιανός, η θέση σου στην κόλαση είναι εγγυημένη.> η λύση είναι απλή δεν δηλώνεις Ορθόδοξος Χριστιανός και παρκάρεις όπου θες παράδεισο κόλαση όπου γουστάρεις

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Βρε Ιωαννη...απο το μυαλο μου το εβγαλα???το διαβασα....δεν θα κατσω να ψαχνω εδαφια.....το ειπε ο Ματθαιος...στην Παραβολη του Τελωνη.....

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
<Αν δηλώνεις Ορθόδοξος Χριστιανός, η θέση σου στην κόλαση είναι εγγυημένη.> η λύση είναι απλή δεν δηλώνεις Ορθόδοξος Χριστιανός και παρκάρεις όπου θες παράδεισο κόλαση όπου γουστάρεις
Με το" Αφεντικο" θα μιλησω κατευθειαν.....στα Ισα.....δεν μιλαω με υπαλληλους.....

sergyma

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Κριτικές
19
Like
401
Πόντοι
6.060
Με το" Αφεντικο" θα μιλησω κατευθειαν.....στα Ισα.....δεν μιλαω με υπαλληλους.....
σωστός κατευθείαν με τον ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ όχι με τον κάθε αντιπρόσωπο και άντε να βρεις άκρη
μια <συμβουλή> προτίμησε τον Δια είναι δικός μας αυτός δεν έχει αφήσει ούτε θηλυκιά γάτα

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
σωστός κατευθείαν με τον ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ όχι με τον κάθε αντιπρόσωπο και άντε να βρεις άκρη
μια <συμβουλή> προτίμησε τον Δια είναι δικός μας αυτός δεν έχει αφήσει ούτε θηλυκιά γάτα
Γιατι Οχι???Τωρα Θηλυκια Γατα.....Αρσενικο Γατο......εχουμε ραμματα για την Γουνα του.....

mariosbell

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2022
Κριτικές
1
Like
714
Πόντοι
81
Τα παλιά τα χρόνια (εννοώ δεκαετία 90') τα μπουρδέλα ήταν όλα κλειστά Μεγάλη Παρασκευή και άνοιγαν μετά τα μεσάνυχτα το Μεγάλο Σαββατο....

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Τα παλιά τα χρόνια (εννοώ δεκαετία 90') τα μπουρδέλα ήταν όλα κλειστά Μεγάλη Παρασκευή και άνοιγαν μετά τα μεσάνυχτα το Μεγάλο Σαββατο....
Καλησπερα Φιλε μου...και την δεκαετια 80....αν δεν σε γελαω 1-2 ηταν ανοιχτα....μερικα μετα τις 5-6 το απογευμα...

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Βρε Ιωαννη...απο το μυαλο μου το εβγαλα???το διαβασα....δεν θα κατσω να ψαχνω εδαφια.....το ειπε ο Ματθαιος...στην Παραβολη του Τελωνη.....
...Ματθ.9,13 Και πηγαίνετε να μάθετε τι σημαίνει, αγάπη θέλω και όχι θυσία. Γιατί δεν ήρθα να καλέσω σε μετάνοια τους δικαίους αλλά τους αμαρτωλούς»...

στην παραβολή του Τελώνη είπε ότι θα καλέσει σε μετάνοια τους Αμαρτωλούς. Ναι, αν μετανόησες για το ότι πηγαίνεις σε πόρνες και εξομολογηθείς, αφιονταί σου οι αμαρτίες. Θα τα κάνεις όλα αυτά; και δεν θα ξανασυνευρεθείς με πόρνες; Τότε και μόνο τη γλύτωσες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom