Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.665
- Πόντοι
- 8.346
Κατάλαβα.. υπερωρίες ο παπάςΕγώ θα πάω αλλά μετά θα κάνω εξομολόγηση σε παππα να διώξω τις αμαρτίες μου
Κατάλαβα.. υπερωρίες ο παπάςΕγώ θα πάω αλλά μετά θα κάνω εξομολόγηση σε παππα να διώξω τις αμαρτίες μου
Καλημερα Ιωαννη...εμεις δεν παμε με τον Παυλο...εμεις παμε με τον Ματθαιο....21-23-32....ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟΣΤ. ΠΑΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ Α' ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6, στίχος 9 Ή δεν ξέρετε ότι οι άδικοι τη βασιλεία του Θεού δε θα την κληρονομήσουν; Μην πλανάστε. ούτε πόρνοι ούτε ειδωλολάτρες ούτε μοιχοί ούτε θηλυπρεπείς ομοφυλόφιλοι ούτε αρσενοκοίτες ομοφυλόφιλοι. Αφού συμμετέχεις σε σάιτ με θέμα την πορνεία, την έχεις βάψει. Αν δηλώνεις Ορθόδοξος Χριστιανός, η θέση σου στην κόλαση είναι εγγυημένη.
Καλημέρα montiliani. παρέθεσε τα εδάφια και θα σου απαντήσω. ΙΣΩΣ να μην έχουν την εξήγηση που φαντάζεσαι. Και ποιος είσαι εσύ που θα αμφισβητήσεις τον Απόστολο Παύλο; Είσαι μέλος της Ορθόδοξης Δογματικής Ομάδας Έρευνας; Μέλος της Ιεράς Συνόδου; κάτι άλλο που να μπορεί να δικαιολογήσει τον ισχυρισμό σου;Καλημερα Ιωαννη...εμεις δεν παμε με τον Παυλο...εμεις παμε με τον Ματθαιο....21-23-32....
Τιποτα απο αλλα αυτα.....δεν αμφισβητω κανενα....απλως ειμαι με τον Ματθαιο.....γιατι να ειμαι με τον Παυλο???Κανω Κεφι τον Ματθαιο.....Καλημέρα montiliani. παρέθεσε τα εδάφια και θα σου απαντήσω. ΙΣΩΣ να μην έχουν την εξήγηση που φαντάζεσαι. Και ποιος είσαι εσύ που θα αμφισβητήσεις τον Απόστολο Παύλο; Είσαι μέλος της Ορθόδοξης Δογματικής Ομάδας Έρευνας; Μέλος της Ιεράς Συνόδου; κάτι άλλο που να μπορεί να δικαιολογήσει τον ισχυρισμό σου;
Μπράβο σου. Παράθεσέ μας λοιπόν τα εδάφια τα οποία ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΕΣ ότι ακυρώνουν πως οι Πόρνοι και οι Μοιχοί δεν θα πάνε στον Παράδεισο. Απλό είναιΤιποτα απο αλλα αυτα.....δεν αμφισβητω κανενα....απλως ειμαι με τον Ματθαιο.....γιατι να ειμαι με τον Παυλο???Κανω Κεφι τον Ματθαιο.....
Interesting approach..οι πρωτες βαρδιες (οχι νυχτερινη) αυτες τις μερες ειναι ισως οι καλυτερες μπουρδελοημερες ολου του χρονου.
Ραμαζανι οποτε ελαφρως μειωμενη κινηση απο μουσουλμανους. Πασχα οποτε ελαφρως μειωμενη κινηση απο χριστιανοταλιμπαν. Βαλε και λιγο τις αγγαρειες (ψωνια κτλ) λιγο το οτι οι οικογενειες ειναι σπιτια κτλ, οποιος βγαινει παγανια απο Μ.Πεμπτη εως Κυριακη μεσημερακι τσαρκα, νομιζω καλοπερναει. Θα τεσταρω την θεωρια μου τις επομενες μερες, μπορει να εχω πεσει εξω
συνεχίζεις να αερολογείς. Σου ζήτησα να ποστάρεις συγκεκριμένα εδάφια, όπως έκανα εγώ. Έχω την αίσθηση ότι παρανοείς τη σημασία τους. Δεν έγραψες εξάλλου κεφάλαια, κάτι αριθμούς πέταξεςΒρε Ιωαννη...δεν τα εγραψα πιο Πανω???εχεις και Χριστιανικο Ονομα....Ματθαιος....Ματθαιος....ισως και ο Λουκας εγραψε κατι αναλογο.....
<Αν δηλώνεις Ορθόδοξος Χριστιανός, η θέση σου στην κόλαση είναι εγγυημένη.> η λύση είναι απλή δεν δηλώνεις Ορθόδοξος Χριστιανός και παρκάρεις όπου θες παράδεισο κόλαση όπου γουστάρειςΒρε Ιωαννη...δεν τα εγραψα πιο Πανω???εχεις και Χριστιανικο Ονομα....Ματθαιος....Ματθαιος....ισως και ο Λουκας εγραψε κατι αναλογο.....
Με το" Αφεντικο" θα μιλησω κατευθειαν.....στα Ισα.....δεν μιλαω με υπαλληλους.....<Αν δηλώνεις Ορθόδοξος Χριστιανός, η θέση σου στην κόλαση είναι εγγυημένη.> η λύση είναι απλή δεν δηλώνεις Ορθόδοξος Χριστιανός και παρκάρεις όπου θες παράδεισο κόλαση όπου γουστάρεις
σωστός κατευθείαν με τον ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ όχι με τον κάθε αντιπρόσωπο και άντε να βρεις άκρηΜε το" Αφεντικο" θα μιλησω κατευθειαν.....στα Ισα.....δεν μιλαω με υπαλληλους.....
Γιατι Οχι???Τωρα Θηλυκια Γατα.....Αρσενικο Γατο......εχουμε ραμματα για την Γουνα του.....σωστός κατευθείαν με τον ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ όχι με τον κάθε αντιπρόσωπο και άντε να βρεις άκρη
μια <συμβουλή> προτίμησε τον Δια είναι δικός μας αυτός δεν έχει αφήσει ούτε θηλυκιά γάτα
Καλησπερα Φιλε μου...και την δεκαετια 80....αν δεν σε γελαω 1-2 ηταν ανοιχτα....μερικα μετα τις 5-6 το απογευμα...Τα παλιά τα χρόνια (εννοώ δεκαετία 90') τα μπουρδέλα ήταν όλα κλειστά Μεγάλη Παρασκευή και άνοιγαν μετά τα μεσάνυχτα το Μεγάλο Σαββατο....
...Ματθ.9,13 Και πηγαίνετε να μάθετε τι σημαίνει, αγάπη θέλω και όχι θυσία. Γιατί δεν ήρθα να καλέσω σε μετάνοια τους δικαίους αλλά τους αμαρτωλούς»...Βρε Ιωαννη...απο το μυαλο μου το εβγαλα???το διαβασα....δεν θα κατσω να ψαχνω εδαφια.....το ειπε ο Ματθαιος...στην Παραβολη του Τελωνη.....