Νέα

Η μεγαλη βδομάδα των μπουρδελιαρηδων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Michael Scott
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 130
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.014
Πόντοι
9.297
Κάποτε τρώγανε κρέας 5 φορές το χρόνο.. επειδή δεν είχανε όχι γτ ήταν καλοί χριστιανοί..
Κοίτα να νιώθεις εσύ καλά κ άσε τους καλούς χριστιανούς να λένε..
Ναι αλλά μαζί με την εγκράτεια στο κρέας είχαν εγκράτεια ΠΑΝΤΟΥ...
Τώρα ο ασύδοτος νεοέλληνας που δείχνει εγκράτεια για να δείξει και την Μεγάλη Εβδομάδα;

• Like
Αντιδράσεις: FARAW
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Επηρρεασμένος ΚΑΙ από αυτό το νήμα, ρώτησα ένα από τα στανταράκια μου, αν θα δουλεύει τη Μ. Βδομάδα. Αυτή μου απάντησε ναι, εκτός της Μ. Παρασκευής. Όταν τη ρώτησα γιατί, μου απάντησε πως γενικά δεν δούλευε, αλλά αρκετά πιο παλιά είχε πάει μια Μ. Παρασκευή με ένα πελάτη που της είχε υποσχεθεί μεγάλο μπαγιόκο. Με του που γδύθηκε, κι ενώ πήγαινε για μπάνιο, της ήρθε περίοδος που της κράτησε κι όλας και δύο βδομάδες, ποτέ δεν της είχε ξανασυμβεί. Έμεινα για άλλη μια φορά έκπληκτος με τα κόλπα που κάνει ο ανθρώπινος Εγκέφαλος προκειμένου να δικαιολογήσει τις Πράξεις του. Θρησκευόμενη Πόρνη, για φαντάσου κυβίστηση

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.014
Πόντοι
9.297
Επηρρεασμένος ΚΑΙ από αυτό το νήμα, ρώτησα ένα από τα στανταράκια μου, αν θα δουλεύει τη Μ. Βδομάδα. Αυτή μου απάντησε ναι, εκτός της Μ. Παρασκευής. Όταν τη ρώτησα γιατί, μου απάντησε πως γενικά δεν δούλευε, αλλά αρκετά πιο παλιά είχε πάει μια Μ. Παρασκευή με ένα πελάτη που της είχε υποσχεθεί μεγάλο μπαγιόκο. Με του που γδύθηκε, κι ενώ πήγαινε για μπάνιο, της ήρθε περίοδος που της κράτησε κι όλας και δύο βδομάδες, ποτέ δεν της είχε ξανασυμβεί. Έμεινα για άλλη μια φορά έκπληκτος με τα κόλπα που κάνει ο ανθρώπινος Εγκέφαλος προκειμένου να δικαιολογήσει τις Πράξεις του. Θρησκευόμενη Πόρνη, για φαντάσου κυβίστηση
Ήταν μήνυμα από τον Θεό ...εσύ λέγε ο,τι θέλεις.Η κοπέλα δεν το έριξε στον χαβαλε και καλά έκανε,δεν παίζεις με αυτά!!!

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Δεν έχουμε την πολυτέλεια να βρίσκουμε διαθέσιμες για σεξ μέσα σε εκκλησία σε αντίθεση με τους αριστερούς που σε όποια πορεία μπουν θα βρουν διαθέσιμες "συντρόφισσες" για να γουστάρουν.
ανενημέρωτο σε βρίσκω. Πήγαινε έξω από οποιοδήποτε ξενοδοχείο ημιδιαμονής την ώρα της περιφοράς του Επιταφίου. Πήχτρα στο πένθιμο Μωβ και Μαύρο ταγεράκι θα είναι. Λένε στο Σύζυγο πως θα πάνε Επιτάφιο, ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ περνάνε μια βόλτα, στη συνέχεια στο Ξενοδοχείο με τον Γκόμενο. Μετά και πάλι Επιτάφιο, για να τις δούνε και επιστρέφουν στα σπίτια τους έχοντας κάνει το καθήκον τους. Ήμουν κι εγώ εκεί, για αυτό το γνωρίζω

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.014
Πόντοι
9.297
Υπάρχουν και θρησκευόμενοι συναγωνιστές...δεν είμαστε όλοι ισοπεδωτες των πάντων ,βυθισμένοι στην πλάνη της επικρατησεως της ύλης.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.467
Πόντοι
27.261
Στην Πράξη τα εδώ μέλη είναι Άθεα. Όποιος ισχυρίζεται ότι είναι ταυτόχρονα Ορθόδοξος Χριστιανός και κάνει σεξ εκτός Γάμου, είναι υποκριτής. Ο Απόστολος Παύλος ήταν σαφέστατος. Πόρνοι και Μοιχοί δεν θα μπουν στη Βασιλεία των Ουρανών, τέλος
+++ ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ +++

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Υπάρχουν και θρησκευόμενοι συναγωνιστές...δεν είμαστε όλοι ισοπεδωτες των πάντων ,βυθισμένοι στην πλάνη της επικρατησεως της ύλης.
το εννοείς ή τρολάρεις; για να ξέρω πως θα σου απαντήσω

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.014
Πόντοι
9.297
ανενημέρωτο σε βρίσκω. Πήγαινε έξω από οποιοδήποτε ξενοδοχείο ημιδιαμονής την ώρα της περιφοράς του Επιταφίου. Πήχτρα στο πένθιμο Μωβ και Μαύρο ταγεράκι θα είναι. Λένε στο Σύζυγο πως θα πάνε Επιτάφιο, ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ περνάνε μια βόλτα, στη συνέχεια στο Ξενοδοχείο με τον Γκόμενο. Μετά και πάλι Επιτάφιο, για να τις δούνε και επιστρέφουν στα σπίτια τους έχοντας κάνει το καθήκον τους. Ήμουν κι εγώ εκεί, για αυτό το γνωρίζω
Το ότι αυτές βρίσκουν την ΑΠΟΛΥΤΩΣ ακαταλληλη ώρα για να τα κάνουν αυτά δεν σημαίνει ότι πρέπει και εμείς να πέφτουμε στο επίπεδο τους κάνοντας τα ίδια.
Επίσης απαράδεκτο το τσιμπούσι έστω με θαλασσινά Μεγάλη Πέμπτη και Μεγάλη Παρασκευή.Μετα την εκκλησία σπίτι κατευθείαν...υπάρχουν πιο κατάλληλες μέρες και ώρες για οινοκατανυξεις.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.467
Πόντοι
27.261
Αρα να μην νηστεψω απο κρεας..

1650292690836.png
δε ξερω φιλε ειμαι βιγκαν, σορρυ.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.014
Πόντοι
9.297
το εννοείς ή τρολάρεις; για να ξέρω πως θα σου απαντήσω
Οι μέρες αυτές είναι αλλιωτικες...κομμένα τα ιδρύματα και τα κρέατα.Μην το ξεφτιλιχουμε τελείως...είναι μέρες για εκκλησία και υπέρβαση του υλικού κόσμου.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Το ότι αυτές βρίσκουν την ΑΠΟΛΥΤΩΣ ακαταλληλη ώρα για να τα κάνουν αυτά δεν σημαίνει ότι πρέπει και εμείς να πέφτουμε στο επίπεδο τους κάνοντας τα ίδια.
Επίσης απαράδεκτο το τσιμπούσι έστω με θαλασσινά Μεγάλη Πέμπτη και Μεγάλη Παρασκευή.Μετα την εκκλησία σπίτι κατευθείαν...υπάρχουν πιο κατάλληλες μέρες και ώρες για οινοκατανυξεις.
Μα έτσι λειτουργούσαν πάντα οι πιστοί της θρησκείας της αγάπης. Βάφτιζαν το κρέας ψάρι, το έτρωγαν και ισχυρίζονταν ότι νήστευαν. Έλεγαν ότι πιστεύουν την εντολή Ου Μοιχεύσεις, και το κέρατο πήγαινε σύννεφο. Αλλά και σήμερα, τρώνε αμέτρητους ψαρομεζέδες, χταπόδια, καλαμάρια πίνοντας τόνους από τσίπουρο τη Μ.Παρασκευή και λένε ότι νηστεύουν. Στις 12 παρά 5 στην Εκκλησία, στις 12.00 ρίχνουν δυναμιτάκια, στις 12 και 5 ξεσκίζονται στη Μαγειρίτσα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Οι μέρες αυτές είναι αλλιωτικες...κομμένα τα ιδρύματα και τα κρέατα.Μην το ξεφτιλιχουμε τελείως...είναι μέρες για εκκλησία και υπέρβαση του υλικού κόσμου.
και νομίζεις πως θα ξεγελάσεις το θεό με αυτή τη βδομάδα; πως το έχεις σκεφτεί;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.014
Πόντοι
9.297

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.014
Πόντοι
9.297
Μα έτσι λειτουργούσαν πάντα οι πιστοί της θρησκείας της αγάπης. Βάφτιζαν το κρέας ψάρι, το έτρωγαν και ισχυρίζονταν ότι νήστευαν. Έλεγαν ότι πιστεύουν την εντολή Ου Μοιχεύσεις, και το κέρατο πήγαινε σύννεφο. Αλλά και σήμερα, τρώνε αμέτρητους ψαρομεζέδες, χταπόδια, καλαμάρια πίνοντας τόνους από τσίπουρο τη Μ.Παρασκευή και λένε ότι νηστεύουν. Στις 12 παρά 5 στην Εκκλησία, στις 12.00 ρίχνουν δυναμιτάκια, στις 12 και 5 ξεσκίζονται στη Μαγειρίτσα

Είναι σαν τις Πανελλήνιες...σε μια βδομάδα κρίνονται πολλά !

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.014
Πόντοι
9.297
Φυσικά και το οινόπνευμα είναι ΕΚΤΟΣ αυτές τις μέρες...ας ξεσκιστει ο κόσμος το Πάσχα...λίγη υπομονή βρε!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.014
Πόντοι
9.297
για τα παιδιά, ναι. Για το θεό;
Και εκεί εξεταζομεθα τέκνον μου....ίσως δεν περάσουμε στην πρώτη μας επιλογή αλλά σε ένα καλό Τ.Ε.Ι.:woldman:

Δεν λειτουργούν ΟΛΟΙ έτσι....

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Και εκεί εξεταζομεθα τέκνον μου....ίσως δεν περάσουμε στην πρώτη μας επιλογή αλλά σε ένα καλό Τ.Ε.Ι.:woldman:
βρε λέγε ότι θες. Η Θέση σου στην Κόλαση είναι εξασφαλισμένη, αν υπάρχει ο θεός της Βίβλου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom