Νέα

16+1 αντρο-συμβουλές που δε θα βρείτε στο Maxim

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FidoDiLdo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
εγω μια φορα ειχα παει να καβαλησω πεζοδρομιο γιατι κολλησε το βλεμμα μου σε μια γκομενα που περιμενε στη διαβαση πεζων!!! :2funny: :uglystupid:

Πεζοδρόμιο καβάλησα με 60 χλμ και τη ρόδα σε γωνία το πολύ 20 μοιρών (έκανα προσπέραση σε αυτοκίτητο!!!)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
δεν μπαινει και κανας μπατσος εδω να σας παρει τα διπλωματα να ησυχασουμε ...αλητες..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Είχα!!!
Σε στενάκι, γκαζώνω και από λάθος υπολογισμο πλησιάζω πολύγρήγορα αυτοκίνητο, οπότε ενστικτωδώς έκοψα το τιμόνι αριστερά...
Λέω μέσα μου "τον ήπιαμε, πάλι σούπα γαμώ την πουτάνα μου!!!" και το μπουρδέλο ανέβηκε το πεζοδρόμιο!!!
Φαίνεται πως πέτυχε κάποια εγκοπή ανάμεσα στα τακούνια του ελαστικού και καβάλησε πάνω!!!
Μετά γκάζωσα κι άλλο, πέρασα το αμάκι και κατέβηκα κύριος από το πεζοδρόμιο...

Μια άλλη φορά πήγα να περάσω έναν από δεξιά και ο μαλάκας μπήκε σε βενζινάδικο!!!
τυχερος εισαι που καβαλησε αμεσως!!!
υ.γ.μια φορα πηγε να με χτυπησει ενας αρχιμαλακας καθως εβγαινα απο το βενζιναδικο,καθως επιχειρησε να μπει στο βενζιναδικο απο την εξοδο!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Πάντως πολλά από αυτά που λέει είναι σωστά νομίζω

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom