Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
:o τι λες παιδι μου;;
Ετσι λεει ο chris33. Και επειδη ειναι καλος ανθρωπος και μας λέει την αληθεια εγω λεω να τον πιστεψω
:o τι λες παιδι μου;;
Δεν εχω λογο να πω ψεματα
ειναι ωραια γκομενα τυπεΤυπε και η εριναλ κανονικα δεν γουσταρει το σεξ αλλα το κανει για να την κερνάνε.
ειναι ωραια γκομενα τυπε
δηλαδη ρε μεγαλε διαφωνεις οτι οι γκομενες εχουν ελαχιστες ορμες και οι περισσοτερες γουσταρουν το χρημα πανω απο τη πουτσα?Γαμησετα ολες οι ωραιες απλησιαστες και συμφεροντολογες. :-
δηλαδη ρε μεγαλε διαφωνεις οτι οι γκομενες εχουν ελαχιστες ορμες και οι περισσοτερες γουσταρουν το χρημα πανω απο τη πουτσα?
http://[URL unfurl="true"]www.sportdog.gr/sites/default/files/imagecache/inside_large/article/2013_03/klarinogabros.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
ποιος να ειναι αραγε αυτη η υπερτατη μορφη????
και που να ηξερε οτι θα γινει μυθος τοσα χρονια μετα????
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ειναι ωραια γκομενα τυπε
ωραιος τυπος τυπεποιος να ειναι αραγε αυτη η υπερτατη μορφη????
δεν εχω πολλες εμπειριες προσωπικα αλλα βλεπω και ακουω απο γνωστους μου και οι περισσοτεροι μου λενε το ιδιο.δηλαδη οτι ολες μονο το χρημα τις νοιαζει.ειναι ατομα με εμπειρια και πολλοι απο αυτους εχουν κανει και κανα δυο γαμουςΜε ποσες γυναικες έχεις παει ως τωρα και σε εχουν εκμεταλευτει χρηματικα?
ο αχαχουχας ισως ξεει τυπεποιος να ειναι αραγε αυτη η υπερτατη μορφη????
αν ζει, πρεπει να κανει κομμα...τον εχει αναγκη η χωρα τυπε....ωραιος τυπος τυπε
Μηπως οι φιλοι σου ειχαν γαμησει στο κερατο τις γυναικες τους και αυτες τους πηραν και τα σωβρακα;δεν εχω πολλες εμπειριες προσωπικα αλλα βλεπω και ακουω απο γνωστους μου και οι περισσοτεροι μου λενε το ιδιο.δηλαδη οτι ολες μονο το χρημα τις νοιαζει.ειναι ατομα με εμπειρια και πολλοι απο αυτους εχουν κανει και κανα δυο γαμους
ο αχαχουχας ισως ξεει τυπε
τον ειχε αβαταρ
φιλε για καποιο λογο εχω την εντυπωση οτι δεν πιστευεις αυτα που λες αλλα κανεις πλακα.ευχομαι να κανεις πλακα για τις καυλες των γυναικων γιατι ειναι κριμα να βαδιζεις με τετοιες ψευδαισθησης στη ζωη σου και ας μην σε ξερω.οσο για το θεμα τις απιστιας δεν μπορω να ειμαι σιγουρος για ολους αλλα οι περισσοτεροι δεν ηταν απιστοιΜηπως οι φιλοι σου ειχαν γαμησει στο κερατο τις γυναικες τους και αυτες τους πηραν και τα σωβρακα;
Τυπε οι γυναικες εχουν μεγαλυτερες καυλες απο εμας.Αλλα αλοιμονο αν τις πληγωσεις.Δεν υπαρχει
πιο αγριο θηριο απο πληγωμενη γυναικα.
Για αυτο το λογο πρεπει ολοι οι νεοι αντρες να μαθουν οτι την γυναικα τη νοιαζει μονο η εξουσια.για αυτο το λογο οι κλαρινογαμπροι τα πανε καλα με τις γκομενες.ειναι ολοι τους μοντερνα συμβολα εξουσιας
μεγαλε με περιεργαζεσε μαλλον.οταν ειναι να μιλησεις σοβαρα ξαναελαTυπε λιγο δυσκολο να εισαι τις μισες ωρες της ημερας μεσα στις γκομενες και να μην καταφερεις να πηδηξεις τσαμπα εστω και μια εκει που θα ηταν να μαλακιστει η αλλη και τυχει να εισαι σπιτι της την καπάκωσες.
Αμα καταφερεις κατι τετοιο και δεν πηδηξεις δηλαδη εγω σου δινω 100 ευρω πρεπει να εισαι πολυ μεγαλος βλακας ρε φιλε
μεγαλε με περιεργαζεσε μαλλον.οταν ειναι να μιλησεις σοβαρα ξαναελα
το οτι πιανεις κουβεντα με μια κοπελα που σου ειναι αγνωστη δειχνει οτι δεν φοβασαι να εκτεθεις και αυτο δειχνει οτι δεν εισαι υπεροπτης..εγω το παραδεχομαι οτι ειμαι υπεροπτης και ψευτοπερηφανος...μακαρι να ειχα την τολμη να χωθω σε τοσες κοπελες που εδειχναν ενδιαφερον...τοσες ευκαιριες περασανε μεσα απο τα χερια μου και δεν γραπωσα καμια