Νέα

Zήτω ο Κλαρινογαμπρός! Ζήτω το Έθνος!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα redmanftw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 163
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Γαμησετα ολες οι ωραιες απλησιαστες και συμφεροντολογες.  :-
δηλαδη ρε μεγαλε διαφωνεις οτι οι γκομενες εχουν ελαχιστες ορμες και οι περισσοτερες γουσταρουν το  χρημα πανω  απο τη πουτσα?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δηλαδη ρε μεγαλε διαφωνεις οτι οι γκομενες εχουν ελαχιστες ορμες και οι περισσοτερες γουσταρουν το  χρημα πανω  απο τη πουτσα?

Με ποσες γυναικες έχεις παει ως τωρα και σε εχουν εκμεταλευτει χρηματικα?

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.097
Πόντοι
5.006
http://[URL unfurl="true"]www.sportdog.gr/sites/default/files/imagecache/inside_large/article/2013_03/klarinogabros.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
ποιος να ειναι αραγε αυτη η υπερτατη μορφη????
και που να ηξερε οτι θα γινει μυθος τοσα χρονια μετα????
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Με ποσες γυναικες έχεις παει ως τωρα και σε εχουν εκμεταλευτει χρηματικα?
δεν εχω πολλες εμπειριες προσωπικα αλλα βλεπω και ακουω απο γνωστους μου και οι περισσοτεροι μου λενε το ιδιο.δηλαδη οτι ολες μονο το χρημα τις νοιαζει.ειναι ατομα με εμπειρια και πολλοι απο αυτους εχουν κανει και κανα δυο γαμους

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
δεν εχω πολλες εμπειριες προσωπικα αλλα βλεπω και ακουω απο γνωστους μου και οι περισσοτεροι μου λενε το ιδιο.δηλαδη οτι ολες μονο το χρημα τις νοιαζει.ειναι ατομα με εμπειρια και πολλοι απο αυτους εχουν κανει και κανα δυο γαμους
Μηπως οι φιλοι σου ειχαν γαμησει στο κερατο τις γυναικες τους και αυτες τους πηραν και τα σωβρακα;
Τυπε οι γυναικες εχουν μεγαλυτερες καυλες απο εμας.Αλλα αλοιμονο αν τις πληγωσεις.Δεν υπαρχει
πιο αγριο θηριο απο πληγωμενη γυναικα.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Μηπως οι φιλοι σου ειχαν γαμησει στο κερατο τις γυναικες τους και αυτες τους πηραν και τα σωβρακα;
Τυπε οι γυναικες εχουν μεγαλυτερες καυλες απο εμας.Αλλα αλοιμονο αν τις πληγωσεις.Δεν υπαρχει
πιο αγριο θηριο απο πληγωμενη γυναικα.
φιλε για καποιο λογο εχω την εντυπωση οτι δεν πιστευεις αυτα που λες αλλα κανεις πλακα.ευχομαι να κανεις πλακα για τις καυλες των γυναικων γιατι ειναι κριμα να βαδιζεις με τετοιες ψευδαισθησης στη ζωη σου και ας μην σε ξερω.οσο για το θεμα τις απιστιας δεν μπορω να ειμαι σιγουρος για  ολους αλλα οι περισσοτεροι δεν ηταν απιστοι

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Για αυτο το λογο πρεπει ολοι οι νεοι αντρες να μαθουν οτι την γυναικα τη  νοιαζει μονο η εξουσια.για αυτο το λογο οι κλαρινογαμπροι τα πανε καλα με τις γκομενες.ειναι ολοι τους μοντερνα συμβολα εξουσιας

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Για αυτο το λογο πρεπει ολοι οι νεοι αντρες να μαθουν οτι την γυναικα τη  νοιαζει μονο η εξουσια.για αυτο το λογο οι κλαρινογαμπροι τα πανε καλα με τις γκομενες.ειναι ολοι τους μοντερνα συμβολα εξουσιας

Tυπε λιγο δυσκολο να εισαι τις μισες ωρες της ημερας μεσα στις γκομενες και να μην καταφερεις να πηδηξεις τσαμπα εστω και μια εκει που θα ηταν να μαλακιστει η αλλη και τυχει να εισαι σπιτι της την καπάκωσες.

Αμα καταφερεις κατι τετοιο και δεν πηδηξεις δηλαδη εγω σου δινω 100 ευρω πρεπει να εισαι πολυ μεγαλος βλακας ρε φιλε

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Tυπε λιγο δυσκολο να εισαι τις μισες ωρες της ημερας μεσα στις γκομενες και να μην καταφερεις να πηδηξεις τσαμπα εστω και μια εκει που θα ηταν να μαλακιστει η αλλη και τυχει να εισαι σπιτι της την καπάκωσες.

Αμα καταφερεις κατι τετοιο και δεν πηδηξεις δηλαδη εγω σου δινω 100 ευρω πρεπει να εισαι πολυ μεγαλος βλακας ρε φιλε
μεγαλε με περιεργαζεσε μαλλον.οταν ειναι να μιλησεις σοβαρα ξαναελα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μεγαλε με περιεργαζεσε μαλλον.οταν ειναι να μιλησεις σοβαρα ξαναελα

Α ετσι? οκ.

το οτι πιανεις κουβεντα με μια κοπελα που σου ειναι αγνωστη δειχνει οτι δεν φοβασαι να εκτεθεις και αυτο δειχνει οτι δεν εισαι υπεροπτης..εγω το παραδεχομαι οτι ειμαι υπεροπτης και ψευτοπερηφανος...μακαρι να ειχα την τολμη να χωθω σε τοσες κοπελες που εδειχναν ενδιαφερον...τοσες ευκαιριες περασανε μεσα απο τα χερια μου και δεν γραπωσα καμια

:2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom