bk1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
εγω σκεφτομαι χρυση αυγη στις εκλογες,ολλανδια στο ευρωπαικο και πρωτος σκορερ φαν περσιείπαμε δεν παίζω.
εάν έπαιζα θα έπαιζα πασοκ παντως.
εγω σκεφτομαι χρυση αυγη στις εκλογες,ολλανδια στο ευρωπαικο και πρωτος σκορερ φαν περσιείπαμε δεν παίζω.
εάν έπαιζα θα έπαιζα πασοκ παντως.
πες μας τώρα και πόσο έδινε στη σπορτινγκμπετ τη δευτέρα 7 μαη να μην υπάρχει κυβέρνηση.η παρακληση σου απορριπτεται.η συσπειρωσεις ειναι με βαση την 6 μαιου και φυσικα εχει τοσο συριζα γιατι καποιοι γυρισαν στο αγαπημενο τους πασοκ και πηγαν και δημαρ.
και ξαναρωτώ......
εάν ο τσίπρας πιάσει 28άρι κοντά να δω πώς θα περάσουν τα μέτρα του Ιουλίου απ το μνημόνιο.......
δεν ξερω.ποσταρε το αν το εχεις.πες μας τώρα και πόσο έδινε στη σπορτινγκμπετ τη δευτέρα 7 μαη να μην υπάρχει κυβέρνηση.
η παρακληση σου απορριπτεται.η συσπειρωσεις ειναι με βαση την 6 μαιου και φυσικα εχει τοση συσπειρωση ο συριζα γιατι καποιοι γυρισαν στο αγαπημενο τους πασοκ και πηγαν και δημαρ.
το πασοκ ειδικά δε θα περνάει ούτε την πόρτα της βουλής.Εκει είναι φαντάζομαι περίπου το ταβάνι του χοντρικά.
Σε περιπτωση συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ δεν βλέπω να αντέχουν πάνω από 8-10 μήνες την πίεση τέτοιας χαρντκορ αντιπολιτευσης
ελα ρε αστους να κωλοτριφτούν.Πήγαν στην Δημαρ από τον Σύριζα? Καλό , μάλλον το αντίθετο συμβαίνει βέβαια άλλα οκ
Όσο για την παράκληση ευχαριστώ για την αγνόηση το σημειώνω.
παρακαλω.για δημαρ παει ενα μικρο ποσοστο συμφωνα με τις μετακινησεις ψηφοφορων.επισης ο συριζα ανεβαινει πολυ απο ψηφοφορους της χρυσης αυγης και του καμμενου.Πήγαν στην Δημαρ από τον Σύριζα? Καλό , μάλλον το αντίθετο συμβαίνει βέβαια άλλα οκ
Όσο για την παράκληση ευχαριστώ για την αγνόηση το σημειώνω.
παρακαλω.για δημαρ παει ενα μικρο ποσοστο συμφωνα με τις μετακινησεις ψηφοφορων.επισης ο συριζα ανεβαινει πολυ απο ψηφοφορους της χρυσης αυγης και του καμμενου.
δημαρ παει ενα μικρο ποσοστο και το μεγαλυτερο γυριζει πασοκ.μην με βαλεις τωρα να ξαναψαξω δημοσκοπησεις σχετικα με μετακινησεις ψηφοφορων...καλα στην δημαρ ειναι υποψηφια και η ρεπουση...Αλλοίμονο δεν κάνει τπτ
Πες μας και πόσοι πάνε από ΔΗΜΑΡ στο ΣΥΡΙΖΑ τώρα να δούμε το ισοζύγιο αριστερών συναλλαγών.
Α! Και να σημειωσω ότι στην ΔΗΜΑΡ έχουν καταλήξει οι δύο μεγαλύτεροι κωλοτούμπες υποψήφιοι.
Αυτός με το χρυσό μετάλλιο, 8 κόμματα σε 16 χρόνια ( )
και ο άλλος ο μουσουλμάνος που από την ΝΔ μπήγε στην Ντόρα και από την Ντόρα στον Φώτο.
Να τους χαιρονται εκεί στην ΔΗΜΑΡ και τους δυο.
δημαρ παει ενα μικρο ποσοστο και το μεγαλυτερο γυριζει πασοκ.μην με βαλεις τωρα να ξαναψαξω δημοσκοπησεις σχετικα με μετακινησεις ψηφοφορων...καλα στην δημαρ ειναι υποψηφια και η ρεπουση...
ελα ρε αστους να κωλοτριφτούν.
εδώ τον απρίλη μας έλεγαν για 35άρια της νδ με κατώφλι το 30.....
χαχαχα καλα ρε τυπε χαλαρωσε εγω σου λεω τι δινουν οι δημοσκοπησεις και οι εταιρειες στοιχηματων και αφου εισαι τοσο σιγουρος παιξε στο στοιχημα συριζα να τα κονομησεις χοντρα...Όπως σου είπα εγώ τα σημειώνω και θα τα πούμε την κυριακή το βράδυ.
τυπε εχει να παιξουμε τιποτα καλο?χαχαχα καλα ρε τυπε χαλαρωσε εγω σου λεω τι δινουν οι δημοσκοπησεις και οι εταιρειες στοιχηματων και αφου εισαι τοσο σιγουρος παιξε στο στοιχημα συριζα να τα κονομησεις χοντρα...
χαχαχα καλα ρε τυπε χαλαρωσε εγω σου λεω τι δινουν οι δημοσκοπησεις και οι εταιρειες στοιχηματων και αφου εισαι τοσο σιγουρος παιξε στο στοιχημα συριζα να τα κονομησεις χοντρα...
Γιατι τύπε?τυπε εχει να παιξουμε τιποτα καλο?
γιατι με στο ευρωβυζι πηγαιμε κουβα :S
και τι να το κανεις ρε τυπεΤις εταιρείες δημοσκοπήσεων δεν τις παίρνω στα σοβαρά. Όργανα είναι στα χέρια των καθεστωτικών μμε.
Ναι αν προλάβω θα παώ να παίξω ένα ποσό στον Σύριζα, κακό δεν είναι να βγάλω κανα φράγκο από την όλη υπόθεση. Σε ευχαριστώ κιόλας που μας τα κοινοποιησες. Καληνυχτα
δεν ειμαστε με τα φαβορι ρε τυπεΓιατι τύπε?
Αφου σας ειχα πει να παιξετε αβλεπί Σουηδια.
Αν ο Τσιπρας πιασει 28 θα ειναι πρωτος, και θα παρει αυτος τα μετρακαι ξαναρωτώ......
εάν ο τσίπρας πιάσει 28άρι κοντά να δω πώς θα περάσουν τα μέτρα του Ιουλίου απ το μνημόνιο.......