Νέα

Η μεγάλη δημοσκόπηση του bourdela.com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι θα ψηφίσετε στις 17-6-2012?

• ΝΔ

Ψήφοι: 77 15,3%
  • ΣΥΡΙΖΑ

Ψήφοι: 133 26,5%
  • ΠΑΣΟΚ

Ψήφοι: 14 2,8%
  • ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ψήφοι: 33 6,6%
  • ΚΚΕ

Ψήφοι: 22 4,4%
  • ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Ψήφοι: 16 3,2%
  • ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ψήφοι: 92 18,3%
  • ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ

Ψήφοι: 3 0,6%
  • ΛΑΟΣ

Ψήφοι: 7 1,4%
  • ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ & ΔΡΑΣΗ

Ψήφοι: 50 10,0%
  • ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Ψήφοι: 6 1,2%
  • ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

Ψήφοι: 3 0,6%
  • ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

Ψήφοι: 1 0,2%
  • ΕΕΚ - ΤΡΟΤΣΙΣΤΕΣ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΜΛ ΚΚΕ - ΚΚΕ (λ-μ)

Ψήφοι: 2 0,4%
  • ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΤΩΝ

Ψήφοι: 7 1,4%
  • ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ

Ψήφοι: 2 0,4%
  • ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ

Ψήφοι: 16 3,2%
  • ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ

Ψήφοι: 13 2,6%
  • ΛΕΥΚΟ - ΑΚΥΡΟ

Ψήφοι: 5 1,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    502

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Αυτο ισχυει για οσους ΔΕΝ τους ψηφιζουν. Μεταξυ αυτων και εγω.
Κι εγω ψηφιζω ΝΔ και με λενε βλακα καποιοι. Μας οδηγει καπου αυτο?
φιλε μου αλεξη ξερω οτι εισαι δικηγορος αρα θα ξερεις οτι ρωτησω...τι σχεση εχει το κομμα σου με το κομμα του ιδρυτη του????οταν ηρθε ο καραμανλης απο την γαλλια κοιμοταν σε διαφορετικα σπιτια για να μην το βρουν καποιοι σαν τον βοριδη τον μπουμπουκο τον πλευρη και πολλους αλλους....τωρα αν καποιοι σε λενε βλακα κανουν λαθος δεν εισαι βλακας απλα μερος του συστηματος εισαι...ποτε εχεις κοψει αποδειξη ολα αυτα τα χρονια για τις υποθεσεις που ανελαβες???και ποτε πληρωσε ενας δικολαβος φορο στο ελληνικο κρατος???? ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.269
Πόντοι
8.006
φιλε μου αλεξη ξερω οτι εισαι δικηγορος αρα θα ξερεις οτι ρωτησω...τι σχεση εχει το κομμα σου με το κομμα του ιδρυτη του????οταν ηρθε ο καραμανλης απο την γαλλια κοιμοταν σε διαφορετικα σπιτια για να μην το βρουν καποιοι σαν τον βοριδη τον μπουμπουκο τον πλευρη και πολλους αλλους....τωρα αν καποιοι σε λενε βλακα κανουν λαθος δεν εισαι βλακας απλα μερος του συστηματος εισαι...ποτε εχεις κοψει αποδειξη ολα αυτα τα χρονια για τις υποθεσεις που ανελαβες???και ποτε πληρωσε ενας δικολαβος φορο στο ελληνικο κρατος???? ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ....
Τι λες ανθρωπε μου?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε μηπως κρυβοταν μην τον βρουν τιποτα σαν τον μαιλη και τον τσατσοπουλο? :grin:

Ζεth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
130
Πόντοι
1
καλησπερα φιλε μου.πρωτα απο ολα πρωτη φορα γραφω σε πολιτικη συζητηση.μετα δεν ψηφιζα ουτε θα ψηφισω χρυση αυγη...αλλα βρε φιλαρακι λες την χρυση αυγη νεοναζι αλλα καποιοι της εδωσαν τον δημοκρατικο τους ψηφο και την εβαλαν στην βουλη.τι δηλαδη οσοι ψηφισαν ειναι νεοναζι??και κατι τελευταιο τι σχεσαη εχουν το πασοκ και νεα δηκοτρατια με τον λαο???ποιος τους εδωσε το δικαιωμα να κλεψουν να βουλιαξουν την χωρα και μετα να το παιζουν σωτηρες???καποιοι σαν εμας φιλε μου...σημερα ολοι βριζουν τον γιωργακη αλλα πριν καποια χρονια καποιοι απο αυτους που τον βριζουν το ψηφισαν στις εσωκομματικες εκλογες του πασοκ αν θυμασαι ψηφισαν πανω απο 1.000.000 φιλοι-μελη αρα 1,000.000 ειναι προδοτες,δοσιλογοι,και θελουν κρεμασμα για τον παπαρα με τους 154 βολεμενους βολευτες που μονο χειρικροταγαν την ανυπαρχτη κυβερνηση τους???
Δεν λέω εγώ τη χρυση αυγη νεοναζί, είναι νεοναζί και ο κόσμος που τους ψηφίζει είναι επικίνδυνα ηλίθιος γιατί δεν έχει συνήδηση της πράξης. Έχει τεράστια διαφορά μην τα μπερδεύουμε τα πράματα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.269
Πόντοι
8.006
Δεν λέω εγώ τη χρυση αυγη νεοναζί, είναι νεοναζί και ο κόσμος που τους ψηφίζει είναι επικίνδυνα ηλίθιος γιατί δεν έχει συνήδηση της πράξης. Έχει τεράστια διαφορά μην τα μπερδεύουμε τα πράματα
Ο λαος θελει ψυχιατρο δηλαδη.

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
ο κοσμος τους ψηφισε γιατι 300 γουρουνια απο το 74 και μετα δεν κοιταξαν το κρατος δεν κοιταξαν τον πολιτη...αφησαν να υπαρχουν νομοι απο την εποχη του μινωταυρου..δηλαδη βρε μεγαλε συμφωνεις με την προφυλακιση του ανθρωπου που εγινε στην σπαρτη πριν τις εκλογες που μπηκαν καποιοι να τον κλεψουν και αυτος υπερασπιστηκε την ιδιοχτησια του και δεν βγηκε ενας ςνας βολευτης να πει τι κανεται βρε μαλακες εδω?????φωτια και τσεκουρι ρε γκιαουρηδες που θα ελεγε και ο κολοκοτρωνης....φωτια και τσεκουρι...

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
τυπε κανει πως δεν καταλαβαινει
ξεβρακωσε τον
κλεβει την εφορια :rolleyes:
δεν το προσωποποιω φιλε μου αλλα οι μονοι που πληρωναν φορους ηταν οι μισθωτοι σε δημοσιο τομεα και ιδιωτικο και οι συνταξιουχοι ολοι οι αλλοι ημασταν κλεφταραδες και τωρα το παιζουμε παρθενες...

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
ε ψωφιζοντας τσιπροκαμμενους και δραχμουλα κατα συνεπεια τι νομιζεις οτι θελει? :2funny: :2funny:
τοτε να ψηφισουμε τον διπλοσακουλο γιατι το μνημονιο ειναι ευλογια????αυτος το ειπε μεσα στην βουλη αν θυμασαι..
η αντωνακη τον καλυτερο κολοτουμπα της δεξιας που δεν συμφωνει με το πρωτο μνημονιο αλλα ψηφιζει το δευτερο
και μας λεει μετα οτι το μιγμα και η συνταγη ηταν λαθος λες οτι ειναι η βεφα στην εκπομπη της μενεγακη...
βρε κερατα δεν θελω να φτιαξω μουσακα αλλα μιλαμε για την ζωη των ελληνων....

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
τοτε να ψηφισουμε τον διπλοσακουλο γιατι το μνημονιο ειναι ευλογια????αυτος το ειπε μεσα στην βουλη αν θυμασαι..
η αντωνακη τον καλυτερο κολοτουμπα της δεξιας που δεν συμφωνει με το πρωτο μνημονιο αλλα ψηφιζει το δευτερο
και μας λεει μετα οτι το μιγμα και η συνταγη ηταν λαθος λες οτι ειναι η βεφα στην εκπομπη της μενεγακη...
βρε κερατα δεν θελω να φτιαξω μουσακα αλλα μιλαμε για την ζωη των ελληνων....
η ψηφιζεις μνημονιο η πτωχευεις οριστικα και πας αφρικανικη δραχμη...διαλεξε και παρε.
υ.γ. πως εκανες αυτη την σαλατα στο μυαλο σου και μπερδεψες το μουσακα της βεφας με το μνημονιο και τη δραχμη? :2funny: :2funny:

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Την οποια ας πουμε, θεωρω εγω βλακεια. Καταλαβες τι εννοω?
αλεξη βλακεια δεν ειναι η ψηφος γιατι αυτο θα πει δημοκρατια....σε αλλα καθεστωτα δεν υπαρχει η ψηφος...και τσιπρα στηριζει και ο σεβ ....μηπως λεω μηπως ξερεις το γιατι???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom