alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Στο στοιχημα δεν υπαρχει αντιδραση.δεν ειμαστε με τα φαβορι ρε τυπε
ειμαστε αντιδραστικα στοιχεια
Στο στοιχημα δεν υπαρχει αντιδραση.δεν ειμαστε με τα φαβορι ρε τυπε
ειμαστε αντιδραστικα στοιχεια
Αν ο Τσιπρας πιασει 28 θα ειναι πρωτος, και θα παρει αυτος τα μετρα
αντε γρηγορα βγαλε οτι εχεις απο την τραπεζα και παιξτα στον συριζα να βγει πρωτος.2,3 αποδοση το δινει.Τις εταιρείες δημοσκοπήσεων δεν τις παίρνω στα σοβαρά. Όργανα είναι στα χέρια των καθεστωτικών μμε.
Ναι αν προλάβω θα παώ να παίξω ένα ποσό στον Σύριζα, κακό δεν είναι να βγάλω κανα φράγκο από την όλη υπόθεση. Σε ευχαριστώ κιόλας που μας τα κοινοποιησες. Καληνυχτα
ημιχρονο/τελικο σκορ τυπε?αντε γρηγορα βγαλε οτι εχεις απο την τραπεζα και παιξτα στον συριζα να βγει πρωτος.2,3 αποδοση το δινει.
ημιχρονο/τελικο σκορ τυπε?
Μονο αυτο μενει για να ολοκληρωθει το δραμα.Αν ερθει Χ θα κανουνε επαναληπτικο?
γιατι οχι τυπεΑν ερθει Χ θα κανουνε επαναληπτικο?
γιατι οχι τυπε
γουσταρω καθε μηνα εκλογες
θα γινεται και μπουγιο
τυπε οσοι ειναι απο β.ελλαδα πρεπει να ψηφισουν
Αντε να ερθει πισω ο μεγαλειοτατος να διορισει τον απολυτο πρωθυπουργο και τον Λακη υπουργο δημοσιας ταξης
τυπε οι σατανιστες ψηφιζουν χ.αΚαι μετά από όλα αυτά που είδαμε και ακούσαμε κάποιοι ηλίθιοι επιμένουν να ξαναψηφίσουν χρυση αυγη.
Ειναι αληθές πάντως, οτι σε αυτην την εκλογικη αναμετρηση, δεν υπαρχει καποια επιλογή που να μην την θεωρουν οι υπολοιποι βλακεια.Και μετά από όλα αυτά που είδαμε και ακούσαμε κάποιοι ηλίθιοι επιμένουν να ξαναψηφίσουν χρυση αυγη.
τελικο τυπε. μα αφου ειναι τοσο σιγουροι τους δινω δωρακι αποδοση 2,3!!!να τα κονομησουν.εγω που δεν ειμαι σιγουρος δεν παιζω ουτε νδ ουτε συριζοκατασταση.αυτοι που ειναι ας παιξουν τα τα κονομησουν χοντρα αφου ξερουν...ημιχρονο/τελικο σκορ τυπε?
Τι είναι αυτά που λες ρε κακόμοιρε; Τι σχέση έχουν όλα τα υπόλοιπα κόμματα με τους νεοναζή;;;;;Ειναι αληθές πάντως, οτι σε αυτην την εκλογικη αναμετρηση, δεν υπαρχει καποια επιλογή που να μην την θεωρουν οι υπολοιποι βλακεια.
Ψηφιζεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ? βλακα σε λενε καποιοι.
Ψηφιζεις ΣΥΡΙΖΑ? βλάκα σε λενε καποιοι.
Ψηφιζεις ΚΚΕ, Χρυσή Αυγή, ΔΗΜΑΡ, Καμμενο? Βλάκα σε λενε καποιοι.
Αρα ως επιχειρημα προφανως δεν μετραει.
καλησπερα φιλε μου.πρωτα απο ολα πρωτη φορα γραφω σε πολιτικη συζητηση.μετα δεν ψηφιζα ουτε θα ψηφισω χρυση αυγη...αλλα βρε φιλαρακι λες την χρυση αυγη νεοναζι αλλα καποιοι της εδωσαν τον δημοκρατικο τους ψηφο και την εβαλαν στην βουλη.τι δηλαδη οσοι ψηφισαν ειναι νεοναζι??και κατι τελευταιο τι σχεσαη εχουν το πασοκ και νεα δηκοτρατια με τον λαο???ποιος τους εδωσε το δικαιωμα να κλεψουν να βουλιαξουν την χωρα και μετα να το παιζουν σωτηρες???καποιοι σαν εμας φιλε μου...σημερα ολοι βριζουν τον γιωργακη αλλα πριν καποια χρονια καποιοι απο αυτους που τον βριζουν το ψηφισαν στις εσωκομματικες εκλογες του πασοκ αν θυμασαι ψηφισαν πανω απο 1.000.000 φιλοι-μελη αρα 1,000.000 ειναι προδοτες,δοσιλογοι,και θελουν κρεμασμα για τον παπαρα με τους 154 βολεμενους βολευτες που μονο χειρικροταγαν την ανυπαρχτη κυβερνηση τους???Τι είναι αυτά που λες ρε κακόμοιρε; Τι σχέση έχουν όλα τα υπόλοιπα κόμματα με τους νεοναζή;;;;;
Αυτο ισχυει για οσους ΔΕΝ τους ψηφιζουν. Μεταξυ αυτων και εγω.Τι είναι αυτά που λες ρε κακόμοιρε; Τι σχέση έχουν όλα τα υπόλοιπα κόμματα με τους νεοναζή;;;;;
Στην ψήφο στον Σύριζα.Αυτο ισχυει για οσους ΔΕΝ τους ψηφιζουν. Μεταξυ αυτων και εγω.
Κι εγω ψηφιζω ΝΔ και με λενε βλακα καποιοι. Μας οδηγει καπου αυτο?
Την οποια ας πουμε, θεωρω εγω βλακεια. Καταλαβες τι εννοω?Στην ψήφο στον Σύριζα.