Νέα

Η μεγάλη δημοσκόπηση του bourdela.com

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι θα ψηφίσετε στις 17-6-2012?

• ΝΔ

Ψήφοι: 77 15,3%
  • ΣΥΡΙΖΑ

Ψήφοι: 133 26,5%
  • ΠΑΣΟΚ

Ψήφοι: 14 2,8%
  • ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ψήφοι: 33 6,6%
  • ΚΚΕ

Ψήφοι: 22 4,4%
  • ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Ψήφοι: 16 3,2%
  • ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ψήφοι: 92 18,3%
  • ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ

Ψήφοι: 3 0,6%
  • ΛΑΟΣ

Ψήφοι: 7 1,4%
  • ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ & ΔΡΑΣΗ

Ψήφοι: 50 10,0%
  • ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Ψήφοι: 6 1,2%
  • ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

Ψήφοι: 3 0,6%
  • ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

Ψήφοι: 1 0,2%
  • ΕΕΚ - ΤΡΟΤΣΙΣΤΕΣ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΜΛ ΚΚΕ - ΚΚΕ (λ-μ)

Ψήφοι: 2 0,4%
  • ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΤΩΝ

Ψήφοι: 7 1,4%
  • ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ

Ψήφοι: 2 0,4%
  • ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ

Ψήφοι: 16 3,2%
  • ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ

Ψήφοι: 13 2,6%
  • ΛΕΥΚΟ - ΑΚΥΡΟ

Ψήφοι: 5 1,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    502

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
εσύ πάλι τι πετιέσαι???

γιατί δεν φέρνεις το χρήμα στην Ελλάδα και να φορολογηθείς γιαυτό εδώ?

μόνο για τους άλλους ξέρουμε να λέμε?  :birdman:
Βρε μαλάκα αφού κ συ έξω το χεις...τι μιλάς...άντε ψόφα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. :birdman:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εσύ πάλι τι πετιέσαι???

γιατί δεν φέρνεις το χρήμα στην Ελλάδα και να φορολογηθείς γιαυτό εδώ?

μόνο για τους άλλους ξέρουμε να λέμε?  :birdman:
εγώ δεν εχω αφορολόγητο όπως ο παπαδήμος.
φορολογούμαι σε ξένο κράτος για τις υπηρεσίες που προσφέρω σε αυτό.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πανε να τα ισοπεδώσουν όλα τα μουνιά.
ο άλλος δε φορολογείται πουθενά και μου τη λέει εμένα που φορολογούμαι σε ξένο κράτος.

πούτσα αναρχία σύριζα και τα μυαλά στα κάγκελα.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Εεε πόσα χρόνια θα ζήσει ακόμα....όπου να΄ναι θα βουλώσουν οι αρτηρίες....

κυριε παπαζολη,δυο στα δυο εκαμες μολις τωρα...

βελτιωση βλεπω

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
  μπα που να γινεις σαν τσιρος!!!!!!

έχω και αυγοτάραχο  ;)
και λακέρδα ιδιοπαραγωγής (από τορίκι πραγματικό και όχι γιαλαντζί)  ;)

και λικουρίνο από το Πόρτο Λάγο  ;)
και χέλι από τον Εβρο  ;)

έχω κάνει τις καβάτζες μου.. αντε φέρε λίγο από κείνο το αρβανίτικο να τα βάλουμε χέρι  ;)

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
έχω και αυγοτάραχο  ;)
και λακέρδα ιδιοπαραγωγής (από τορίκι πραγματικό και όχι γιαλαντζί)  ;)

και λικουρίνο από το Πόρτο Λάγο  ;)
και χέλι από τον Εβρο  ;)

έχω κάνει τις καβάτζες μου.. αντε φέρε λίγο από κείνο το αρβανίτικο να τα βάλουμε χέρι  ;)

ασε ρε τα σαπια,δεν ψηφιζω σαμαρα,ουτε τζημερο λεμε,να πατε να γαμηθειτε..
  αμεσως στο λαδωμα,ετσι θα παει η καψοπατριδα μπροστα???

τσιπουρο εχω απο το Νατσο,αλλα ειναι τοξικο για σενα αχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
  ασε ρε τα σαπια,δεν ψηφιζω σαμαρα,ουτε τζημερο λεμε,να πατε να γαμηθειτε..
  αμεσως στο λαδωμα,ετσι θα παει η καψοπατριδα μπροστα???

τσιπουρο εχω απο το Νατσο,αλλα ειναι τοξικο για σενα αχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχα

δεν σε θέλω για να ψηφίσεις σαμαρά ή τζήμερο.. μπένι σε θέλω να ψηφίσεις .. στον φυσικό σου χώρο  :birdman:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ευτυχως σε λιγο θα αναλυσει και θα ξεσκονισει ο Πασχος(το αναγγελει και απο το τουιτερ του) με την Κοσιωνη το προγραμμα του Συριζα ωστε να ξερω να αποφυγω τις κακοτοπιες και να ψηφισω υπευθυνα....Τωρα κατα ποσο μπορουν να το παιζουν κοινωνικοι καθοδηγητες καναλια με 10% ακροαματικοτητα(και αρκετα ηλιθιοι ωστε να διωξουν την μονη εμπορικη τους εκπομπη) ειναι αποριας αξιο  :think:

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Τυπώθηκε το νέο πεντοχίλιαρο !!!

Επιτέλους ξανα εκατομυριούχοι  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• tsipras-kolokotronis-660.jpg
    tsipras-kolokotronis-660.jpg
    59,6 KB · Εμφανίσεις: 19
OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Πάνω στην ώρα που νομίζαμε ότι είχε μετανιώσει για τα λεγόμενα της για την Ελλάδα, η κυρία Κριστίν Λαγκάρντ επανέρχεται προκλητική μέσω αναρτησής της στο twitter: «That's right, i dont pay taxes»! Η Γαλλίδα επικεφαλής του ΔΝΤ οι αποδοχές της οποίας ανέρχονται ετησίως στο διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 380.989 ευρώ παραδέχεται προκλητικά ότι αυτή δεν πληρώνει φόρους.

Οπως ισχύει με όλους τους διεθνούς αξιωματούχους, η κυρία Λαγκάρντ απολαμβάνει ένα ειδικό φορολογικό καθεστώς ως διεθνής αξιωματούχος, με αποτέλεσμα να μην πληρώνει καθόλου φόρους, κάτι που προβλέπεται για τους γενικούς διευθυντές του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, με σχετική νομοθετική ρύθμιση του 1961.

Βάσει των άρθρων 34 και 38 της Συνθήκης της Βιέννης του 1961 για τις διπλωματικές σχέσεις, τα εισοδήματά της από το ΔΝΤ δεν φορολογούνται, καθώς «ο διπλωματικός αξιωματούχος απαλλάσσεται από κάθε φορολογία, προσωπική ή πραγματική, εθνική, τοπική ή κοινοτική», βαρύνεται ωστόσο με κάποιους φόρους για την «ακίνητη περιουσία του, που βρίσκεται στη χώρα όπου είναι διαπιστευμένος» ή για κάποιες «ειδικές υπηρεσίες», τις οποίες θα ζητήσει.

Αρκετά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου ωστόσο δείχνουν να μην ικανοποιούνται από τις εξηγήσεις που έχει δώσει μέχρι στιγμής μέσω διαδικτύου η κυρία Λαγκάρντ, η οποία απ΄ότι φαίνεται υπέπεσε σε βαρύ ατόπημα που δε συνάδει με την αυστηρά τεχνοκρατική φύση του «Ιδρύματος» που ηγείται.

[video]http://www.e-magazino.gr/epikairotita/i-kristin-lagkarnt-akros-proklitiki-grafei-sto-twitter-tis-nai-den-plirono-forous.html[/video]

ΣΧΟΛΙΑ.

1. Ακόμα και αν πλήρωνε φόρους, αυτοί θα πήγαιναν στη Γαλλία, όχι στην Ελλάδα.

2. Υπάρχουν και αρκετοί Ελληνες με το παραπάνω ειδικό φορολογικό καθεστώς και σε αρκετους διεθνείς οργανισμούς (ΔΝΤ, ΟΗΕ, ΕΕ, ΝΑΤΟ κλπ).

3. Θεωρώ προτειμότερο να καταργηθεί το παραπάνω ειδικό φορολογικό καθεστώς, η κα Λαγκαρτ να αποδώσει φόρους στο Γαλλικό Δημόσιο και ο  κ. Παπαδήμος στο Ελληνικό. Απλά πραγματα....

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
ΝΔ: 25%
ΣΥΡΙΖΑ: 22,7%
ΠΑΣΟΚ: 12,5%
ΑΝ.ΕΛΛΗΝΕΣ: 6,5%
ΚΚΕ: 5%
ΧΡ.ΑΥΓΗ: 4,5%
ΔΗΜΑΡ: 5,2%
ΔΗΜ.ΞΑΝΑ: 2,2%
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ: 1,4%
ΛΑΟΣ: 1%

Alco για το Νewsit

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
ΝΔ: 25%
ΣΥΡΙΖΑ: 22,7%
ΠΑΣΟΚ: 12,5%
ΑΝ.ΕΛΛΗΝΕΣ: 6,5%
ΚΚΕ: 5%
ΧΡ.ΑΥΓΗ: 4,5%
ΔΗΜΑΡ: 5,2%
ΔΗΜ.ΞΑΝΑ: 2,2%
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ: 1,4%
ΛΑΟΣ: 1%

Alco για το Νewsit

Η διαφορά είναι μικρή πάντως...θα είχε ενδιαφερον τα ποσοστά των κομματων σε Αττική...

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
dimoskopisi310512.jpg

DATA RC για την εφημερίδα "Πελοπόννησος"

news247.gr

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
dimoskopisi310512.jpg

DATA RC για την εφημερίδα "Πελοπόννησος"

news247.gr
To παιχνίδι παίζεται καθαρά ανάμεσα σε Νδ κ Σύριζα,οι υπόλοιποι προσπαθούν απλά να κρατήσουν τα ποσοστά τους(και ΔΕΝ τα καταφέρνουν όπως φαίνεται).

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ΣΧΟΛΙΑ.

1. Ακόμα και αν πλήρωνε φόρους, αυτοί θα πήγαιναν στη Γαλλία, όχι στην Ελλάδα.

2. Υπάρχουν και αρκετοί Ελληνες με το παραπάνω ειδικό φορολογικό καθεστώς και σε αρκετους διεθνείς οργανισμούς (ΔΝΤ, ΟΗΕ, ΕΕ, ΝΑΤΟ κλπ).

3. Θεωρώ προτειμότερο να καταργηθεί το παραπάνω ειδικό φορολογικό καθεστώς, η κα Λαγκαρτ να αποδώσει φόρους στο Γαλλικό Δημόσιο και ο  κ. Παπαδήμος στο Ελληνικό. Απλά πραγματα....

η λογική περί της μη φορολόγησης των στελεχών των διεθνών οργανισμών (πχ ΟΗΕ, ΔΝΤ,ΟΑΣΑ κλπ) είναι απλή.. ένας διεθνής οργανισμός μπορεί να εδρεύει σε κάποια χώρα αλλά λόγω του διεθνούς χαρακτήρα του δεν μπορεί να γίνει υπαγωγή των στελεχών του σε φορολογικό καθεστώς κάποιου κράτους μέλους... για παράδειγμα η Λαγκάρντ είναι Γαλλίδα υπήκοος, εργάζεται στις ΗΠΑ και πληρώνεται από το ΔΝΤ δηλαδή από τις εισφορές σε αυτό όλων των μελών του (μεταξύ αυτών και η Ελλάδα).. αν φορολογηθεί λοιπόν με τι καθεστώς θα υπολογισθεί ο φόρος? με Γαλλικό? με Αμερικάνικο? με Ελληνικό?

και αντε βρήκαμε με τι καθεστώς θα φορολογηθεί.. πχ Γαλλικό.. οι φόροι σε ποιό κράτος θα αποδοθούν? στο Γαλλικό? στο Αμερικάνικο? στο Ελληνικό? ή σε όλα τα κράτη μέλη κατ αναλογία της συμμετοχής τους?

και αντε για το ΔΝΤ βρήκαμε την άκρη με την αναλογία συμμετοχής.. με τον ΟΗΕ τι γίνεται που εκεί είναι ισότιμα τα μέλη αλλά ο προυπολογισμός του καλύπτεται από πολύ λίγα? με τον ΟΑΣΑ?

μπέρδεμα...

αντίστοιχα και η ναυτιλία διεθνώς δεν φορολογείται με βάση κάποια οικονομικά μεγέθη (κύκλος εργασιών, κέρδη κλπ) αλλά με βάση την χωρητικότητα του στόλου που είναι εγγεγραμμένος στην χώρα.. αυτό συμβαίνει ΔΙΕΘΝΩΣ και όχι μόνο στην Ελλάδα... υπόψιν δεν μιλάμε γενικά για ναυτιλιακές εργασίες (πρακτόρευση, brokering, τροφοδοσίες κλπ) οι οποίες φορολογούνται σύμφωνα με τα καθεστώτα των χωρών στις οποίες σκούνται η δραστηριότητα αλλά για την εκμετάλλεσυη πλοίων .. 

αυτό γίνεται για τον απλό λόγο ότι οι πράξεις που γίνονται στην ναυτιλία γίνονται σε όλα τα με΄ρη του κόσμου (ακόμη και στα πλέον απομακρυσμένα) και ο έλεγχος των πράξεων αυτών είναι αδύνατος πχ φανταστείτε έναν έλληνα εφοριακό να ψάξει να ελέγχει τιμολόγιο ναυτιλιακού πράκτορα που παρείχε υπηρεσίες πρακτόρευσης στην Αρούμπα ή τιμολόγιο τροφοδοσίας πλοίου που έγινε στο Λάγος ή να προσπαθήσει να κάνει έλεγχο σε master's account (λογαριασμός που τον διαχειρίζεται ο πλοίαρχος στο ταξίδι και για τον οποίο αποδίδει στην πλοικτήτρια εταιρεία σε τακτά χρονικά διαστήματα) και να δεί εγγραφή που να λέει Kolokoura 250 $ (κωλόκουρα στην λιμανίσια ορολογία είναι τα γρηγορόσημα που δίνονται στα διάφορα λιμάνα από τον πλοίαρχο ή τον ναυτιλιακό πράκτορα για να επιταχυνθεί η εκφροτωση, να βγούν τα πάσο τουη πληρώματος, να έρθει η λάντζα σε συγκεκριμένη ώρα και όχι όποτε του καυλώσει του βαρκάρη, να προσέξουν οι βαστάζει στην φ΄ροτωση των προμηθειών κλπ κλπ κλπ)...

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
To παιχνίδι παίζεται καθαρά ανάμεσα σε Νδ κ Σύριζα,οι υπόλοιποι προσπαθούν απλά να κρατήσουν τα ποσοστά τους(και ΔΕΝ τα καταφέρνουν όπως φαίνεται).

το παιχνιδι παιζεται στο εαν προτιμουν εγχωριο η αλβανικο χορτο οι δημοσκοποι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom