enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.702
- Πόντοι
- 3.656
Την μακρυα την χιπικη.Θα ταιριαζει με την κοιλουμπα του.
τυπε σιγα μην σκισεις κανενα καλτσον :S :S :S
Την μακρυα την χιπικη.Θα ταιριαζει με την κοιλουμπα του.
Καλησπέρα .
Είμαι καινούριος στο σπίτι.
Η κόρη μου έχει καιρό που θέλει να γίνει μοντέλο. Εγώ ανησυχώ με αυτά που ακούγονται για αυτό το επάγγελμα. Πριν δεν την αφίσα εγώ να πάει αλλά τώρα ξεκίνησε πριν 3 μήνες.
Τι γνώμη έχετε εσείς?
Μην ανησυχεις .... γιατι δεν εχεις κορη,ουτε γυναικα. Χαχα
εχει όμως πιασαρικο τιτλο στο θρεντ τυπε
πιο πολυ για τιτλο σε επεισοδιο της αννιτας μοιαζει τυπε :S :S :S
Καλησπέρα .
Η κόρη μου έχει καιρό που θέλει να γίνει μοντέλο. Εγώ ανησυχώ με αυτά που ακούγονται για αυτό το επάγγελμα. Πριν δεν την αφίσα εγώ να πάει αλλά τώρα ξεκίνησε πριν 3 μήνες.
Τι γνώμη έχετε εσείς?
Η γυναίκα μου είναι
Η γυναίκα μου είναι
και τι θες εσύ. Δείξε μας τι δικιά σουΑπό το "καλημέρα" που πάτησες το πόδι σου στο φόρουμ, μας έχεις ζαλίσει τα ούμπαλα
"επιδεικνύοντας" την "γυναίκα" σου και τώρα την "κόρη" σου.
Αν είναι, ρίξε μας και μια φωτογραφία από τον εαυτό σου, δώσε μας συνολική τιμή πακέτο
και για τους τρείς, καθώς και τις υπηρεσίες σας, ώστε να μην μας κρατάς άλλο
σε αγωνία. Άντε, καθυστερημένε, που τάχα μου κόβεσαι και για την επαγγελματική
αποκατάσταση της "κόρης", και ζητάς γνώμες εδώ μέσα, ενώ στην πραγματικότητα,
έχεις την κρυφή κάψα (την μόνη που σε ενδιαφέρει): "τώρα πόσοι άραγε να τον παίζουν
και να ξεροχύνουν με τις φωτογραφίες της "γυναίκας" και της "κόρης" που πόσταρα";
Καλησπέρα .
Τι γνώμη έχετε εσείς?
δεν τις Παρασκευές με λόγια. Να γίνουν διάσημες και τέτοια?Να είσαι και υπερήφανος ! Αν έχεις εμπιστοσύνη στην προσωπικότητά της, να μην ανησυχείς μην μπλέξει. Κανένα μοντέλο δεν κοκάρει και δεν βιζιτώνει με το ζόρι, αλλά αυτές που το τραβάει ο οργανισμός τους. Αν αυτά φοβάσαι...
δεν τις Παρασκευές με λόγια. Να γίνουν διάσημες και τέτοια?
δεν τις παρασέρνουνΠως ???
Η γυναίκα μου είναι
δεν τις παρασέρνουν