Νέα

Η κόρη μου θέλει να γίνει μοντέλο.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jonh70
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 217
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.173
Πόντοι
506
Νηματοθετη θα γαμησουμε εν τέλη η τζάμπα βγήκαν τα μαχαίρια??

xymor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
520
Πόντοι
301
Φίλε john70 με όλη την ειλικρίνεια νομίζω είναι πολύ λεπτή και πολύ φλατ η κόρη σου για top model. Μόνο αν είχε κανα πρόσωπο επιπέδου Adriana Lima θα είχε ελπίδες να βγάλει ικανοποιητικά χρήματα.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.818
Πόντοι
216
Καλησπέρα  .
Είμαι καινούριος στο σπίτι.
Η κόρη μου έχει καιρό που θέλει να γίνει  μοντέλο.  Εγώ ανησυχώ με αυτά που ακούγονται για αυτό το επάγγελμα. Πριν δεν την αφίσα εγώ να πάει αλλά τώρα ξεκίνησε πριν 3 μήνες. 
Τι γνώμη έχετε εσείς?

Μην ανησυχεις .... γιατι δεν εχεις κορη,ουτε γυναικα. Χαχα  :grin:

Dirty69

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2010
Κριτικές
49
Like
7.308
Πόντοι
26.227
Καλησπέρα  .
Η κόρη μου έχει καιρό που θέλει να γίνει  μοντέλο.  Εγώ ανησυχώ με αυτά που ακούγονται για αυτό το επάγγελμα. Πριν δεν την αφίσα εγώ να πάει αλλά τώρα ξεκίνησε πριν 3 μήνες. 
Τι γνώμη έχετε εσείς?

Μακρυά. Και αφού δεν μπόρεσες, τώρα από κοντά.

Εχω ιδία άποψη, πίστεψέ με.

Αν θές κάτι άλλο - ΚΑΘΑΡΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ - στείλε μου pm να σου δώσω το email Μου.

Πρόσωπο δεν μπορώ να εκφέρω άποψη, αν έχει γωνίες στα μήλα θα κάνει καλές λήψεις το φως θα πέφτει καλά. Ο φακός παχαίνει ελπίζω (για σένα και την κόρη σου) στο πρόσωπο στη γνάθο να είναι ακόμη λεπτότερη, πολλοί βγάζουν τους 1ους τραπεζίτες (γομφίους) γα να τονίσουν το γεγονός.

+ μακρυά πόδια, τα γόνατα δεν εξέχουν (λίγο), γάμπα μακριά λεπτή καταλήγει σε πολύ λεπτό αστράγαλο, απόλυτα σημαντικό για τα ντυσίματα με γόβες 
- Ο κώλος δεν είναι κακός, χρήζει επειγόντως γυμναστικής. Οι δικέφαλοι (οπίσθιοι μηριαίοι) πρέπει να "σκάψουν" κάτω από τα κωλομέρια για να δείξει ο κώλος, ο οποίος επίσης θέλει εκγύμναση.

Τώρα για εκφράσεις κτλ άλλη ιστορία

Αυτά....

OP
OP
J

Jonh70

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Like
48
Πόντοι
0
Η γυναίκα μου είναι

Συνημμένα

• 1502115251036.jpg
    1502115251036.jpg
    589,6 KB · Εμφανίσεις: 26
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Η γυναίκα μου είναι

Από το "καλημέρα" που πάτησες το πόδι σου στο φόρουμ, μας έχεις ζαλίσει τα ούμπαλα
"επιδεικνύοντας" την "γυναίκα" σου και τώρα την "κόρη" σου.
Αν είναι, ρίξε μας και μια φωτογραφία από τον εαυτό σου, δώσε μας συνολική τιμή πακέτο
και για τους τρείς, καθώς και τις υπηρεσίες σας, ώστε να μην μας κρατάς άλλο
σε αγωνία. Άντε, καθυστερημένε, που τάχα μου κόβεσαι και για την επαγγελματική
αποκατάσταση της "κόρης", και ζητάς γνώμες εδώ μέσα, ενώ στην πραγματικότητα,
έχεις την κρυφή κάψα (την μόνη που σε ενδιαφέρει): "τώρα πόσοι άραγε να τον παίζουν
και να ξεροχύνουν με τις φωτογραφίες της "γυναίκας" και της "κόρης" που πόσταρα";  :uglystupid:  :headbang:  :idiot:

OP
OP
J

Jonh70

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Like
48
Πόντοι
0
Από το "καλημέρα" που πάτησες το πόδι σου στο φόρουμ, μας έχεις ζαλίσει τα ούμπαλα
"επιδεικνύοντας" την "γυναίκα" σου και τώρα την "κόρη" σου.
Αν είναι, ρίξε μας και μια φωτογραφία από τον εαυτό σου, δώσε μας συνολική τιμή πακέτο
και για τους τρείς, καθώς και τις υπηρεσίες σας, ώστε να μην μας κρατάς άλλο
σε αγωνία. Άντε, καθυστερημένε, που τάχα μου κόβεσαι και για την επαγγελματική
αποκατάσταση της "κόρης", και ζητάς γνώμες εδώ μέσα, ενώ στην πραγματικότητα,
έχεις την κρυφή κάψα (την μόνη που σε ενδιαφέρει): "τώρα πόσοι άραγε να τον παίζουν
και να ξεροχύνουν με τις φωτογραφίες της "γυναίκας" και της "κόρης" που πόσταρα";  :uglystupid:  :headbang:  :idiot:
και τι θες εσύ.  Δείξε μας τι δικιά σου

OP
OP
J

Jonh70

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Like
48
Πόντοι
0
:helpplea:

Συνημμένα

• DSC_8931.jpg
    DSC_8931.jpg
    875 KB · Εμφανίσεις: 28
OP
OP
J

Jonh70

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Like
48
Πόντοι
0
:2funny:

Συνημμένα

• DSC_8939.jpg
    DSC_8939.jpg
    854,2 KB · Εμφανίσεις: 9

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Καλησπέρα  .
Η κόρη μου έχει καιρό που θέλει να γίνει  μοντέλο.  Εγώ ανησυχώ με αυτά που ακούγονται για αυτό το επάγγελμα. Πριν δεν την αφίσα εγώ να πάει αλλά τώρα ξεκίνησε πριν 3 μήνες.  
Τι γνώμη έχετε εσείς?

Να είσαι και υπερήφανος ! Αν έχεις εμπιστοσύνη στην προσωπικότητά της, να μην ανησυχείς μην μπλέξει. Κανένα μοντέλο δεν κοκάρει και δεν βιζιτώνει με το ζόρι, αλλά αυτές που το τραβάει ο οργανισμός τους. Αν αυτά φοβάσαι... Με σέξι φωτογραφίες και τέτοια έχεις πρόβλημα ή είσαι open mind ??

OP
OP
J

Jonh70

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Like
48
Πόντοι
0
Να είσαι και υπερήφανος ! Αν έχεις εμπιστοσύνη στην προσωπικότητά της, να μην ανησυχείς μην μπλέξει. Κανένα μοντέλο δεν κοκάρει και δεν βιζιτώνει με το ζόρι, αλλά αυτές που το τραβάει ο οργανισμός τους. Αν αυτά φοβάσαι...
δεν τις Παρασκευές με λόγια.  Να γίνουν διάσημες και τέτοια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom