ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.173
- Πόντοι
- 506
χαχαχαχααχαχαχαζα. Έκλαψα. Έχε χάρη που είμαι από κινητό και δε μπορώ να βρω από που πήρε τις φώτοΙακωβεεεεεεεεεε
γρηγορα τα φιδιαααααααααααααα
χαχαχαχααχαχαχαζα. Έκλαψα. Έχε χάρη που είμαι από κινητό και δε μπορώ να βρω από που πήρε τις φώτοΙακωβεεεεεεεεεε
γρηγορα τα φιδιαααααααααααααα
εσύ ξέρεις δηλαδή. Αυτά πού ακούγεται είναι αλήθεια?
αφου ξεκινησε φιλε,μην το συζητας.τουλαχιστον θα βγαλει ενα καλο μεροκαματο,απο οτι και να εκανε εκει εξω,δηλαδει σερβιτορα,πωλητρια,γραμματεας κ.λ.π.αν ειναι ενηλικη αφησε την,γιατι αλλιως κακο θα κανεις.Καλησπέρα .
Είμαι καινούριος στο σπίτι.
Η κόρη μου έχει καιρό που θέλει να γίνει μοντέλο. Εγώ ανησυχώ με αυτά που ακούγονται για αυτό το επάγγελμα. Πριν δεν την αφίσα εγώ να πάει αλλά τώρα ξεκίνησε πριν 3 μήνες.
Τι γνώμη έχετε εσείς?
Μπα????παιρνουν ξενες φωτο τα μελη του μπου?χαχαχαχααχαχαχαζα. Έκλαψα. Έχε χάρη που είμαι από κινητό και δε μπορώ να βρω από που πήρε τις φώτο
να δούμε καμία φώτο βίντεο κάτι...
στο σαιτ ήθελα να γράψω. Αρκετό καιρό?τυπε παρακολουθουσες το σαϊτ για χρονια;
ποτέ ποτέΜπα????παιρνουν ξενες φωτο τα μελη του μπου?
δεν εννοώ τσόντα ρε τυπε. Λέω μήπως έχει παίξει σε κανένα κλιπ από κανένα τραγούδι.πολυ βιαζεσαι τυπε :S :S :S
τι γυναίκα τι κόρη του δεν έχει σημασία. Αν όντως αληθεύει (που αμφιβαλω) πρέπει να τη γνωρίσουμε
ετσι ντεεεεεεεποτέ ποτέ
Ορίστε. Είπα ότι ξεκινησε. Όχι ότι έγινε και μοντέλο
ας τη βάλει υπέροχουν κασκαντερ εδώ μέσατυπε ετσι οπως εχει παρει φορα ο τυπος θα βαλει σε λιγο και τη γιαγια του :S :S :S
πες μας τιμες και προγραμματα τυπε να σου πουμε τη γνωμη μαςΚαλησπέρα .
Είμαι καινούριος στο σπίτι.
Η κόρη μου έχει καιρό που θέλει να γίνει μοντέλο. Εγώ ανησυχώ με αυτά που ακούγονται για αυτό το επάγγελμα. Πριν δεν την αφίσα εγώ να πάει αλλά τώρα ξεκίνησε πριν 3 μήνες.
Τι γνώμη έχετε εσείς?
Το κόκκινο χρώμα στη μούρη , συμβολίζει κάτι;;;;;;;
Αυτο επρεπε να ειναι κυριακατικο θεμα
Το κόκκινο χρώμα στη μούρη , συμβολίζει κάτι;;;;;;;
τυπε και που να γνωρισεις τον τυπο πυργιωτη40 :S :S :S