O Skylos
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2017
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
τυπε και που να γνωρισεις τον τυπο πυργιωτη40 :S :S :S
Ποιος ειναι αυτος σκυλε μου?
Τον έχουν μπανάρει αυτόν :S :S :S
τυπε και η μαριαννα μας ειχε μεγαλα αυτια αλλα εκανε διεθνης καριεραμεγαλα αυτια εχει τυπε :S :S :S
Δεν ειπατε τελικά. Κάνει για μοντέλο?
Σε λιγα χρονια θα εχεις γαμπρο τον Κωστοπουλο μαστορα...Οι πορτες απο τα κλαμπ θα ανοιγουν διαπλατα και η σαμπανια θα ρεει αφθονη...μετα θα τον χωρισει και θα παντρευτει εναν υπεργηρο καναλαρχη οπου θα της δωσει και εκπομπη στο χαζοκουτι. Θα ακολουθησουν συνεντευξεις κ φωτο με τους γονεις της...Σου 'φεξε μαστορα!Καλησπέρα .
Είμαι καινούριος στο σπίτι.
Η κόρη μου έχει καιρό που θέλει να γίνει μοντέλο. Εγώ ανησυχώ με αυτά που ακούγονται για αυτό το επάγγελμα. Πριν δεν την αφίσα εγώ να πάει αλλά τώρα ξεκίνησε πριν 3 μήνες.
Τι γνώμη έχετε εσείς?
Που είναι αυτή η ψυχή ρε τύπε; λες να έχει ακόμη κλεισμένη στο χοτέλ την άλλη από το τρακάρισμα; :S :S :S
Ποιος ειναι αυτος σκυλε μου?
Μη γράψει ένας άνθρωπος δυο πραγματικές ιστορίες...αμέσως να τον μπανάρουνε :S :S :S
Είπα να μου πείτε τι γνώμη σάς για τον χώρο?
τυπε μπορει να ειναι και φυλακη γιατι ελεγε οτι του ειχαν φορτωσει ολο το ποινικο αστικο οικογενειακο και εμπορικο δικαιο :S :S :S
Για σου ρε καραφλα με τις ανεξαντλητες παπαριεςτυπε αν θες να βγαλεις κατι παραπανω μπορεις να μπεις κι εσυ στο χωρο
Για σου ρε καραφλα με τις ανεξαντλητες παπαριες
Και δεν έχει wi fi στον κορυδαλλό να γράψει καμιά αληθινή ιστορία απο κει μέσα; :S :S :S