O Skylos
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2017
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
τυπε και που να γνωρισεις τον τυπο πυργιωτη40 :S :S :S
Ποιος ειναι αυτος σκυλε μου?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τον έχουν μπανάρει αυτόν :S :S :S
τυπε και η μαριαννα μας ειχε μεγαλα αυτια αλλα εκανε διεθνης καριεραμεγαλα αυτια εχει τυπε :S :S :S
Δεν ειπατε τελικά. Κάνει για μοντέλο?
Σε λιγα χρονια θα εχεις γαμπρο τον Κωστοπουλο μαστορα...Οι πορτες απο τα κλαμπ θα ανοιγουν διαπλατα και η σαμπανια θα ρεει αφθονη...μετα θα τον χωρισει και θα παντρευτει εναν υπεργηρο καναλαρχη οπου θα της δωσει και εκπομπη στο χαζοκουτι. Θα ακολουθησουν συνεντευξεις κ φωτο με τους γονεις της...Σου 'φεξε μαστορα!Καλησπέρα .
Είμαι καινούριος στο σπίτι.
Η κόρη μου έχει καιρό που θέλει να γίνει μοντέλο. Εγώ ανησυχώ με αυτά που ακούγονται για αυτό το επάγγελμα. Πριν δεν την αφίσα εγώ να πάει αλλά τώρα ξεκίνησε πριν 3 μήνες.
Τι γνώμη έχετε εσείς?
Που είναι αυτή η ψυχή ρε τύπε; λες να έχει ακόμη κλεισμένη στο χοτέλ την άλλη από το τρακάρισμα; :S :S :S
Ποιος ειναι αυτος σκυλε μου?
![]()
![]()
Μη γράψει ένας άνθρωπος δυο πραγματικές ιστορίες...αμέσως να τον μπανάρουνε :S :S :S
Είπα να μου πείτε τι γνώμη σάς για τον χώρο?
τυπε μπορει να ειναι και φυλακη γιατι ελεγε οτι του ειχαν φορτωσει ολο το ποινικο αστικο οικογενειακο και εμπορικο δικαιο :S :S :S
Για σου ρε καραφλα με τις ανεξαντλητες παπαριεςτυπε αν θες να βγαλεις κατι παραπανω μπορεις να μπεις κι εσυ στο χωρο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Για σου ρε καραφλα με τις ανεξαντλητες παπαριες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και δεν έχει wi fi στον κορυδαλλό να γράψει καμιά αληθινή ιστορία απο κει μέσα; :S :S :S