Νέα

Η κοπέλα μου έχει πηδηχτεί με Άραβες....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Rufus
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 425
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Πρόσφατα ανακάλυψα ότι η κοπέλα μου έχει πηδηχτεί με Άραβες (και με one night stand). Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο? Δεν μπορώ να τη δω όπως παλιά πλέον. Είναι πουτάνα ή εγώ είμαι ρατσιστής?

Παμπλουτος επρεπε να ησουν αλλα.........!
Οι Αραβες εχουν χρημα μπολικο οπως γνωριζεις!  :grin:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
34 μέλη και 35 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Κοιτα ενδιαφέρον για τους Αραβες!!!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny:

katsikaras

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
θα γαμιόμαστε για έναν τενεκέ πετρελαίου σε λίγο  :zfuck:

OP
OP
R

Rufus

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
0
Βασικά έκανα άλλη μια κουβέντα με την κοπέλα μου και μου είπε ότι έχει κάνει one night stand και με κάτι μαύρους όταν σπούδαζε στη Γερμανία...Μάγκες μου έχουν έρθει όλα μαζεμένα....

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.147
Πόντοι
1.686
Βασικά έκανα άλλη μια κουβέντα με την κοπέλα μου και μου είπε ότι έχει κάνει one night stand και με κάτι μαύρους όταν σπούδαζε στη Γερμανία...Μάγκες μου έχουν έρθει όλα μαζεμένα....

Ατιμούλικο !

Είσαι και μαρτυριάρικο !  :2funny: :2funny: :2funny:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
σιγα το σπουδαιο η δικια μου η γυναικα εχει παει με Νιγηριανους. και τι εγινε. το πηρα αποφαση

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.147
Πόντοι
1.686
σιγα το σπουδαιο η δικια μου η γυναικα εχει παει με Νιγηριανους. και τι εγινε. το πηρα αποφαση

Ατιμούλικο !

Εισαι και μαρτυριάρικο !  :2funny: :2funny: :2funny:

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Εχει ενα θεμα η δικια σου με τους εγχρωμους ετσι τυπε? :grin:
Προφανως η κυρια γουσταρει αυτο που κανει και δεν θα σταματησει..κοιτα να δεις πως θα σου βγαλει και αλλες ιστοριες  :knockinb:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
ο τυπος θα γραψει ιστορια!!!!θα παει στα ισια τον bbwlover

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Πιστευω οτι ειναι καιρος πια να καλεσεις την φιλη σου στο σιτε για να την γνωρισουμε.  :zfuck: :zfuck:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Η δικια σου με οποιον και να πάει θεωρηται οτι το κάνει για το καλό της ανθρωπότητας!!!!!
:2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε βγαλτην στο κλαρι,μην χασεις τετοιο κελεπουρι
θα κανει θραυση στο μεταξι αφου γουσταρει τους μαυριδερους τυπους :grin:

ARISPEED

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
25
Like
209
Πόντοι
31
dεν εγινε κ τίποτα κακό ρε φίλε ! ανθρωποι ειναι κ αυτοί .....Ξέρεις πόσες ελληνίδες δουλεύουν σε αραβικές αεροπορικές εταιρειες ........
Δεν θα χωνεύουν κ αυτές μελαμψά εργαλεία ?

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
εσενα σου ηρθαν μαζεμενα;στην γκομενα ηρθαν!!!σου ειπε λεπτομερειες;πες μας να καυλωσουμε και να τον παιξουμε λιγο

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
και για πές μας εσύ με πόσες έχεις παεί πριν την γνωρίσεις?  και με πόσες έχεις παει μετα που την γνώρισες. μετά ελά και κρίνε την

zefuros

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δλδ ρε φιλαρακι, αν την ειχαν γαμησει 100 Ελλνες θα ησουν κυριλέ..

Τι να πω.....

Αν εισαι εξυπνος μαγκας, πες της πως για να την συγχωρέσεις πρέπει να την γαμας ασάλιωτα για ενα μηνα από κώλο....

καλά θα περάσεις!

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Για να ανέβει η τηλεθέαση παω στοίχημα οτι αυριο θα πει οτι του είπε οτι εχει παει με 10 κινέζους!!!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom