Νέα

Η κοπέλα μου έχει πηδηχτεί με Άραβες....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Rufus
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 425
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Καλά πόσο μαλάκω η άλλη και κάθεται και τα ξερνάει όλα  :jerking: Δεν της είπε κανείς για το μαγικό αριθμό 3? :cool2:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Πρόσφατα ανακάλυψα ότι η κοπέλα μου έχει πηδηχτεί με Άραβες (και με one night stand). Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο? Δεν μπορώ να τη δω όπως παλιά πλέον. Είναι πουτάνα ή εγώ είμαι ρατσιστής?

Και τα δυο συμβαινουν
Κι εσυ εισαι ρατσιστηs....γιατι ειπεs την εθνικοτητα , ενω θα μπορουσεs να τελειωσειs την φραση στο......πηδηχτηκε...
Αλλα κι εκεινη το ...ξεστρωνει το κουβερ-λι,  καθωs αν και κοπελα σου ειπε να "γνωρισει"  τιs νυχτεs των βεδουινων 

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.426
Πόντοι
5.006
εγω λεω οτι στην αυριανη ταινια του τυπου θα εχει εσκιμωους
Οχι,θα έχει 
arkouda.jpg
  :grin:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.040
Πόντοι
7.885
''Rufus'' πες της αμα θέλει να συμμετέχει στο επόμενο βιντέακι των ''ΠΡΩΚΤΙΚΩΝ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΩΝ''  ;) ;).Μην ανησυχείς θα την τιμωρήσουμε :pipa1: :knockinb: :zfuck: :2on1: για όλα τα ατοπήματά της :2funny: :2funny:

slk 55

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουν 2010
Κριτικές
32
Like
199
Πόντοι
2.007
Πρόσφατα ανακάλυψα ότι η κοπέλα μου έχει πηδηχτεί με Άραβες (και με one night stand). Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο? Δεν μπορώ να τη δω όπως παλιά πλέον. Είναι πουτάνα ή εγώ είμαι ρατσιστής?
Επειδη δεν μπορεις να την δεις οπως παλια φερτην και σε μας να δουμε τι την εμαθαν οι αραβες. :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
''Rufus'' πες της αμα θέλει να συμμετέχει στο επόμενο βιντέακι των ''ΠΡΩΚΤΙΚΩΝ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΩΝ''  ;) ;).Μην ανησυχείς θα την τιμωρήσουμε :pipa1: :knockinb: :zfuck: :2on1: για όλα τα ατοπήματά της :2funny: :2funny:
κοιτα να δεις που πλακα πλακα με ολα αυτα θα βγουν και δικαιωμενοι οι πρωκτικοι εξτρεμιστες... :2funny: :2funny:.παντως rufus αν σου ειπε 3 και ξεπετα ισως να εχει κανει και χειροτερα απο αυτα.να σου εχει αποκαλυψει δηλαδη 2-3 εξτριμ για να καλυψει αλλα τοσα και βαλε...πηδα η μην πηδας και φυγε απο αυτην.στον επομενο βεβαια δεν θα ανοιξει καθολου το στομα της αλλα να ξερεις και εσυ ολοι οι συνοδοιποροι εδω πολλες που πανε εξωτερικο για σπουδες ειδικα αγγλια κανουν πολλα τετοια...τωρα αν σου αρεσει αν γινεισ επαγγελματιας κερατας οπως καποιοι εδω που ανοιγουν μεχρι και θρεντ για το ποσο καυλωνουν οταν τους γαμανε τη γυναικα εσυ αποφασιζεις...

Εγγρ.
24 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Οι Άραβες είναι καλό πράμα. Είχα για ένα φεγγάρι μία γκόμενα λίγο χαζή αλλά όμορφη. Ξανθιά, του Δημοτικού, σεξουαλικώς μετρία. Όπως την έστριβες, έστριβε. Καμμιά αντίρρηση, καμμία πρωτοβουλία . Εκεί στο Καβούρι γνώρισε έναν Άραβα. Σαουδάραβα. Πλακώθηκαν δυό βδομάδες στα ακάποτα κι έμεινε έγκυος. Ο Αραβας κύριος. Της ξηγήθηκε : Θα αναγνωρίσω το παιδί, θα κάνεις τουμπεκί και θα έχεις ο,τι γουστάρεις. 
Απο τότε η χαζή, η ξανθιά, αυτή του Δημοτικού, μένει στο Καβούρι, με Καγιεν, με σωφερ, με νταντα για το παιδι, με υπηρέτρια και κηπουρό !
Ταξιδεύει παντού πρώτη θέση. Κάθε Καλοκαίρι στη Μύκονο. Και οι γκόμενοι στη σειρά ποιός θα χωθεί να ... Σωθεί. Αυτή η κατάσταση κρατάει είκοσι χρόνια !
Οι Άραβες είναι καλό πράμα σου λέω.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Οι Άραβες είναι καλό πράμα. Είχα για ένα φεγγάρι μία γκόμενα λίγο χαζή αλλά όμορφη. Ξανθιά, του Δημοτικού, σεξουαλικώς μετρία. Όπως την έστριβες, έστριβε. Καμμιά αντίρρηση, καμμία πρωτοβουλία . Εκεί στο Καβούρι γνώρισε έναν Άραβα. Σαουδάραβα. Πλακώθηκαν δυό βδομάδες στα ακάποτα κι έμεινε έγκυος. Ο Αραβας κύριος. Της ξηγήθηκε : Θα αναγνωρίσω το παιδί, θα κάνεις τουμπεκί και θα έχεις ο,τι γουστάρεις. 
Απο τότε η χαζή, η ξανθιά, αυτή του Δημοτικού, μένει στο Καβούρι, με Καγιεν, με σωφερ, με νταντα για το παιδι, με υπηρέτρια και κηπουρό !
Ταξιδεύει παντού πρώτη θέση. Κάθε Καλοκαίρι στη Μύκονο. Και οι γκόμενοι στη σειρά ποιός θα χωθεί να ... Σωθεί. Αυτή η κατάσταση κρατάει είκοσι χρόνια !
λες και διαβαζω τσιφορο,τα παιδια της πιατσας... :)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε κανα τηλ της παιζει? :grin:

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96

Εντάξει μπορεί να μην την έβλεπαν όταν την πηδούσαν! :2funny:

images

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Βασικά έκανα άλλη μια κουβέντα με την κοπέλα μου και μου είπε ότι έχει κάνει one night stand και με κάτι μαύρους όταν σπούδαζε στη Γερμανία...Μάγκες μου έχουν έρθει όλα μαζεμένα....

Φιλε αν οπτικα αξιζει βαλε φωτο να συγκεντρωθουμε ενα γκρουπακι να την παρει
και θα εχεις και εσυ το ρεγαλο σου μην παει αδικα το ταλεντο της και εσυ θα εισαι
με ευραιους στην απο μεσα.ΟΡΜΑ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom