Νέα

Η κοπέλα μου έχει πηδηχτεί με Άραβες....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Rufus
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 425
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
η σποντα δεν ξερω καν για ποιον ηταν και πραγματικα δεν με πολυνοιαζει για να ειμαι και ειλικρηνης.
το θεμα ειναι οτι ενας συναγωνιστης κφραζει τον προβληματισμο του σε θεμα που νομιζω οτι σε αρκετους απο εμας μας εχει τυχει. να μαθαινουμε για πρωην της γκομενας μας και να φρικαρουμε.
α ανθρωπος εχει ενα λογο παραπανω αφου προκειται για αλλη εθνηκοτητα και φαινεται στραβο.
τωρα μεταξυ μας σε ενα τετοιο θεμα χωραει και η πλακα. :grin:
Αν φτασουμε να μας ενδιαφερει με ποιον, η ποσους πηγε η κοπελα μας, πριν απο μας τοτε το χασαμε το μυαλο μας...

Απλα ζεις το σημερα και σχεδιαζοντας το αυριο αναλογα με το τι βλεπεις...

Ο καθενας εχει το δικο του παρελθον και τα δικα του πατηματα.......
Το θεμα ειναι να σεβεται και να εκτιμα αυτον, η αυτην που εχει πλαι του και να υπολογιζει 5 πραγματα....

Αποψη μου.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.096
Πόντοι
17.085
Kανένας λόγος ανησυχίας. Μην είναι τπτ εξτρεμιστές μόνο και τις έχουν βάλει ιδέες (μαζί με τ' άλλα που τις βάλανε) και ζωστεί τίποτις βόμπες καμιά ώρα.

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Λες?Και την ωρα που θα εισχωρησεις να στον κανει κιμα? :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Kανένας λόγος ανησυχίας. Μην είναι τπτ εξτρεμιστές μόνο και τις έχουν βάλει ιδέες (μαζί με τ' άλλα που τις βάλανε) και ζωστεί τίποτις βόμπες καμιά ώρα.

για ελλεηνιδα μιλαμε αφεντικο. ξερεις καμια να αυτοκτονει? υπερανω ολων το κουφαρι της

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.096
Πόντοι
17.085
Ντάξει όλα κομπλέ τότε.  :grin:

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Αν φτασουμε να μας ενδιαφερει με ποιον, η ποσους πηγε η κοπελα μας, πριν απο μας τοτε το χασαμε το μυαλο μας...

Απλα ζεις το σημερα και σχεδιαζοντας το αυριο αναλογα με το τι βλεπεις...

Ο καθενας εχει το δικο του παρελθον και τα δικα του πατηματα.......
Το θεμα ειναι να σεβεται και να εκτιμα αυτον, η αυτην που εχει πλαι του και να υπολογιζει 5 πραγματα....

Αποψη μου.

Συμφωνώ μαζί σου, αλλά γενικά. Αν βλεπεις οτι η κοπέλα σου συμπεριφέρεται νορμαλ, τότε ισχύει αυτό που λες.

Και σαφως δεν υπάρχει λόγος να ψάχνεσαι. Η μόνη περίπτωση ίσως που πρέπει να το ψάξεις είναι όταν βλέπεις

ότι η άλλη δεν συμπεριφέρεται νορμαλ (π.χ κάνει κουλά σε διάφορες φάσεις κλπ).

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Πρόσφατα ανακάλυψα ότι η κοπέλα μου έχει πηδηχτεί με Άραβες (και με one night stand). Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο? Δεν μπορώ να τη δω όπως παλιά πλέον. Είναι πουτάνα ή εγώ είμαι ρατσιστής?
καλα να παθεις τυπε που τα φιαξες με τον παπαζολη  :sunglasses: δεν το ξερες οτι ειναι αριστερος και εχει εφεση στους πακηδες?  :rolleyes:

zoolander1453

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Κριτικές
15
Like
53
Πόντοι
16
Συμφωνώ μαζί σου, αλλά γενικά. Αν βλεπεις οτι η κοπέλα σου συμπεριφέρεται νορμαλ, τότε ισχύει αυτό που λες.

Και σαφως δεν υπάρχει λόγος να ψάχνεσαι. Η μόνη περίπτωση ίσως που πρέπει να το ψάξεις είναι όταν βλέπεις

τωρα ενταξει ολα ειναι σχετικα .
και εγω το μενος αλλα μου εχει τυχει στο :knockinb: η αλλη να με φωναζει νιονιο( ο πρωην της)
ε σε τετοιες περιπτωσεις ο πολιτισμος παει περιπατο.
και τα φιδια σε ζωνουν και υπαρξιακα σου σε πιανουν και φιλους ρωτας τι να κανεις και στο τελος τα χανεις.
οποτε σε μια τετοια περιπτωση ολες οι αποψεις σωστες ειναι

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
τωρα ενταξει ολα ειναι σχετικα .
και εγω το μενος αλλα μου εχει τυχει στο :knockinb: η αλλη να με φωναζει νιονιο( ο πρωην της)
ε σε τετοιες περιπτωσεις ο πολιτισμος παει περιπατο.
και τα φιδια σε ζωνουν και υπαρξιακα σου σε πιανουν και φιλους ρωτας τι να κανεις και στο τελος τα χανεις.
οποτε σε μια τετοια περιπτωση ολες οι αποψεις σωστες ειναι

Οχι για τον ίδιο λόγο με σένα, αλλά το έχω κάνει και γω. Και παρεξήγησε κιόλας η κουφάλα αντί να

κοιτάξει να μου δώσει μεγαλύτερη προσοχή...άσε γ@μώ τα ψυχολογικά τους ρε φίλε μέσα  :rolleyes:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

Αν και δεν καταλαβα τι εννοεις ''κουλα''....

Υποθετω οτι σε μια τετοια κατασταση, ειναι θεμα επιλογης δικης σου, αναλογα με το τι νιωθεις για την κοπελα και τι μπορεις να ανεχθεις προς χαρην της, προσπαθωντας να την βοηθησεις μεχρι εκει που πιστευεις οτι μπορεις...

Φυσικα χωρις να υποβιβαζεις τον εαυτο σου σε μεγαλο βαθμο και χωρις να θιγεις την αξιοπρεπεια σου επισης, σε μεγαλο βαθμο.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Κάποτε είδα σε ένα δωμάτιο μίας φοιτητικής εστίας  (στο εξωτερικό)  ένα δωμάτιο που το είχε βάψει ένας άραβας με τα σκατά του πριν φύγει από εκεί.  Παντού δαχτυλιές με σκατά ήταν οι  τείχη. Όποια γκόμενα ήταν μ΄ αυτόν θα είχε μάθει καλά την κοπρολαγνεία
εεε μαλον λαθος κανεις...δεν ηταν σκατα ,ηταν το ιδιο το μεμετι που απλα ειναι το ιδιο σκατα

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Αν και δεν καταλαβα τι εννοεις ''κουλα''....

Υποθετω οτι σε μια τετοια κατασταση, ειναι θεμα επιλογης δικης σου, αναλογα με το τι νιωθεις για την κοπελα και τι μπορεις να ανεχθεις προς χαρην της, προσπαθωντας να την βοηθησεις μεχρι εκει που πιστευεις οτι μπορεις...

Φυσικα χωρις να υποβιβαζεις τον εαυτο σου σε μεγαλο βαθμο και χωρις να θιγεις την αξιοπρεπεια σου επισης, σε μεγαλο βαθμο.

Κουλά π.χ....χμμμ... να είστε μαζί την επίμαχη στιγμή και να χτυπάει επανειλημένα το κινητό της...εσύ να την παρακαλάς -ευγενικά πάντα- να το κλείσει διοτι σου δημιουργεί πρόβλημα, και αυτή να σου λέει "δεν πειράζει δες το σαν μουσική". Και κατα τ'άλλα αυτή να είναι ένα -κατα κόσμον- καλό κορίτσι. Αυτό π.χ εμένα μου δείχνει οτι η άλλη σε γράφει στο @@ της και πρέπει να ψάξεις λίγο παραπάνω το παρελθόν της για να δεις τι παίζει μέσες άκρες, αν είχε ξανά σχέση, πως συμπεριφερόταν γενικά σε προηγούμενες σχέσεις κλπ. Βέβαια χωρίς να είναι το μόνο περιστατικό αυτό που έκανε...Που θέλω να καταλήξω...το ψάχνεις το θέμα όταν βλέπεις ότι απλά κάποια πράγματα δεν κολλάνε..

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Οχι για τον ίδιο λόγο με σένα, αλλά το έχω κάνει και γω. Και παρεξήγησε κιόλας η κουφάλα αντί να

κοιτάξει να μου δώσει μεγαλύτερη προσοχή...άσε γ@μώ τα ψυχολογικά τους ρε φίλε μέσα  :rolleyes:
Εεεεεεμμμμμμμ γιαυτο βγηκε και το γνωμικο ....

Η μικρος παντρεψου η μεγαλος καλογερεψου....

Πιστευω πως οτι ειναι να γινει καλο ειναι μεχρι μια ορισμενη ηλικια....
Απο ενα σημειο και μετα εχει χαθει το τρενο......
Αρχιζουν τα ψυχολογικα συμπλεγματα, ανασφαλειες, κτλ, κτλ ,εκατερωθεν και χανεται η μπαλα !!!!!!!!

Το εχω δει το εργον ουκ ολιγες φορες......... οποτε καπου λες ΤΕΛΟΣ .

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Κουλά π.χ....χμμμ... να είστε μαζί την επίμαχη στιγμή και να χτυπάει επανειλημένα το κινητό της...εσύ να την παρακαλάς -ευγενικά πάντα- να το κλείσει διοτι σου δημιουργεί πρόβλημα, και αυτή να σου λέει "δεν πειράζει δες το σαν μουσική". Και κατα τ'άλλα αυτή να είναι ένα -κατα κόσμον- καλό κορίτσι. Αυτό π.χ εμένα μου δείχνει οτι η άλλη σε γράφει στο @@ της και πρέπει να ψάξεις λίγο παραπάνω το παρελθόν της για να δεις τι παίζει μέσες άκρες, αν είχε ξανά σχέση, πως συμπεριφερόταν γενικά σε προηγούμενες σχέσεις κλπ. Βέβαια χωρίς να είναι το μόνο περιστατικό αυτό που έκανε...Που θέλω να καταλήξω...το ψάχνεις το θέμα όταν βλέπεις ότι απλά κάποια πράγματα δεν κολλάνε..
Αμα ψυρριζεις ετσι τα παντα δεν ειναι καλο...
Μπορει να ειναι μηνυματα απο την δουλεια της ...... Παιζει κι αυτο.

Φυσικα αν το τηλεφωνο χτυπαει μανιωδως το βραδακι, τοτε πολυ πιθανον παει αλλου η δουλεια.

Ζητα της εξηγησεις και μιλησε της ανοικτα, χωρις υπεκφυγες και ντροπαλοσυνες
Εκει θα δειξει τι παιζει μεσες ακρες και αποφασιζεις τι θα κανεις.

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Αμα ψυρριζεις ετσι τα παντα δεν ειναι καλο...
Μπορει να ειναι μηνυματα απο την δουλεια της ...... Παιζει κι αυτο.

Φυσικα αν το τηλεφωνο χτυπαει μανιωδως το βραδακι, τοτε πολυ πιθανον παει αλλου η δουλεια.

Ζητα της εξηγησεις και μιλησε της ανοικτα, χωρις υπεκφυγες και ντροπαλοσυνες
Εκει θα δειξει τι παιζει μεσες ακρες και αποφασιζεις τι θα κανεις.

Μπα από μια φίλη της ήταν, φοιτήτρια είναι φίλε...στο λέω γτ ήμουν από πάνω και είδα την οθόνη  :knockinb:..αλλά δεν ήταν μόνο αυτό...τεσπα η εν λόγω ήταν κρύα όπως αποδείχθηκε (λίγη σημασία έχει επί του θέματος ;))

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Η γυναικα πρεπει να εχει παρελθον και ο αντρας μελλον.....

βεβαια, υπαρχουν αραβες και αραβες...αν πηδηχθηκε με κανενα χλεμπονιαρη, πτωχο παλαιστηνιο ή συριο ή παρεμφερους ταπεινης εθνικοτητας ειναι καταπτυστη  :2funny: :s&m_1: :s&m_3:. Καντης αμεσα πρωκτικο για τιμωρια :fuck1:

Αν ο αραβας ηταν σαουδαραβας, καταριανος, ενωμενος αραβικος, κλπ τοτε μπρει να της εμεινε και κανα χρυσο ρολεξακι διοτι εσενα σε κοβω να φτανεις μεχρι σουοτς  :2funny:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.439
Πόντοι
2.606
-ME Eσκιμοω εχεις θεμα .....συνηθως αλλιωνει τη σχεση!

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.076
Πόντοι
1.686

Stories

Νέο!