Νέα

Η κοπέλα μου έχει πηδηχτεί με Άραβες....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Rufus
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 425
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Παλικάρια και Κυρίες
ΤΗΝ ΚΑΝΩ!!!
Έπρεπε να φύγω εδώ και μια ώρα για Δουλειά!!!!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
λακέρδα, φτώχεια και φιλότιμο μητς :grin:

Ωραια η λακερδα οταν συνοδευεται με ενα πιατο φακες και ελιες πρασινες τσακιστες με κρεμμυδι !!!!!!!!

δεν είπες όμως τι θα γίνει σε 12 που μέχρι πριν λίγες μέρες θα γινόταν σε 13 :think:
Πολλα ρωτας !!!!!!

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Ευχαριστώ για την παρέα σας!!!
Είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΙΤΚΗ  η συντροφιά σας......
Βye

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Πρόσφατα ανακάλυψα ότι η κοπέλα μου έχει πηδηχτεί με Άραβες (και με one night stand). Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο? Δεν μπορώ να τη δω όπως παλιά πλέον. Είναι πουτάνα ή εγώ είμαι ρατσιστής?
γιατι ρε φιλε δεν μπορεις να την δεις οπως παλια..τεσπα ζητησε την συγνωμη αδερφε για την ασεβεια που την εδειξες με το που πηγε με τους αραβες..Και πες της οτι εισαι εγωιστης και το μετανιοσες..Φιλε με αραβες πηγε οχι με κροκοδειλους βγαλε απο την καρδια σου τον εγωισμο και πες της σαγαπω..

lycaonas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
4
Like
19
Πόντοι
1
Φυσικά, δεν μιλάω για τις σχέσεις του αγοραίου έρωτα στις σχέσεις μου,
ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ οι ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΤΑΝ ΑΓΑΠΟΥΝ, ίσως μόνο τότε, ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΑ "ΤΟΜΑΡΙΑ"?

Όλοι (και κυρίως οι γυναίκες) είναι ειλικρινείς, όταν δεν έχουν τίποτα να κρύψουν

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
γιατι ρε φιλε δεν μπορεις να την δεις οπως παλια..τεσπα ζητησε την συγνωμη αδερφε για την ασεβεια που την εδειξες με το που πηγε με τους αραβες..Και πες της οτι εισαι εγωιστης και το μετανιοσες..Φιλε με αραβες πηγε οχι με κροκοδειλους βγαλε απο την καρδια σου τον εγωισμο και πες της σαγαπω..

AAAAXAXAXAXAXAXA
:2funny: :2funny:

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Μαλλον πλάκα ειναι το θεμα...τελος παντων...ρε μαγκα μου θυμισες Θεσσαλονικη δεκαετια του 70,που  οι ελληνιδες φοιτητριες και νοικοκυρες ειχανε ξεσκιστει στον πουτσο με αραβες και αλλους φοιτητες ξενους,για να μην δινουνε καβο οτι τραβιώνται στους γνωστους τους...εχεμυθεια δηλαδή,υπηρχανε γκομενες που στους ελληνες το παιζανε παρθενοπες και δυσκολες και πηγαινανε και γαμιοντουσαν αβερτα με αυτους...ελεεινιδες ..αιωνια παγωμενα βουνα...που ελεγε και μια παλιααα διαφημηση ηλεκτρικων επαγγελματικων ψυγειων...Σημερα τα πραματα αλλαξαν..."ουτε αλβανοι πια δεν ασχολουνται μαζι τους ρε πουστη μου" (Γκαιτε)

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
Πρόσφατα ανακάλυψα ότι η κοπέλα μου έχει πηδηχτεί με Άραβες (και με one night stand). Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο? Δεν μπορώ να τη δω όπως παλιά πλέον. Είναι πουτάνα ή εγώ είμαι ρατσιστής?
πηγαινε στην κουζινα και παρε το πιο μεγαλο μαχαιρι και κανε το παγκρατι- βαγδατη :grin: και η απαντηση στο ερωτημα σου ειναι ΝΑΙ ειναι πουτανα και ΟΧΙ δεν εισαι ρατσιστης γιατι αν ησουν θα μιλαγαν για σενα στις ειδησεις :grin:

karamba

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2009
Like
12
Πόντοι
6
Για ρωτα τη ρε φιλε... Ο Τσακας μεσολαβησε για το προξενιο? :dancing: :dancing: :dancing:

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Μαλλον πλάκα ειναι το θεμα...τελος παντων...ρε μαγκα μου θυμισες Θεσσαλονικη δεκαετια του 70,που  οι ελληνιδες φοιτητριες και νοικοκυρες ειχανε ξεσκιστει στον πουτσο με αραβες και αλλους φοιτητες ξενους,για να μην δινουνε καβο οτι τραβιώνται στους γνωστους τους...εχεμυθεια δηλαδή,υπηρχανε γκομενες που στους ελληνες το παιζανε παρθενοπες και δυσκολες και πηγαινανε και γαμιοντουσαν αβερτα με αυτους...ελεεινιδες ..αιωνια παγωμενα βουνα...που ελεγε και μια παλιααα διαφημηση ηλεκτρικων επαγγελματικων ψυγειων...Σημερα τα πραματα αλλαξαν..."ουτε αλβανοι πια δεν ασχολουνται μαζι τους ρε πουστη μου" (Γκαιτε)

Πες ταααααααα γτ όταν τα λέμε εμείς μισογύνηδες και ρατσιστές μας λένεεεεεεεεε :rockon: :rockon: :rockon:

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
πηγαινε στην κουζινα και παρε το πιο μεγαλο μαχαιρι και κανε το παγκρατι- βαγδατη :grin: και η απαντηση στο ερωτημα σου ειναι ΝΑΙ ειναι πουτανα και ΟΧΙ δεν εισαι ρατσιστης γιατι αν ησουν θα μιλαγαν για σενα στις ειδησεις :grin:

+1000

zoolander1453

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Κριτικές
15
Like
53
Πόντοι
16
Η σποντα φιλε μαλλον παει σε μενα που ειπα κατι για πακιστανους και κογκολεζους ....
το ειπα για πλακα και η δεσποινιδα το πηρε στραβα....

Δεν εχω κανενα προβλημα με κανεναν ανθρωπο απο οπου κι αν ειναι αρκει να μην με πειραζει
η σποντα δεν ξερω καν για ποιον ηταν και πραγματικα δεν με πολυνοιαζει για να ειμαι και ειλικρηνης.
το θεμα ειναι οτι ενας συναγωνιστης κφραζει τον προβληματισμο του σε θεμα που νομιζω οτι σε αρκετους απο εμας μας εχει τυχει. να μαθαινουμε για πρωην της γκομενας μας και να φρικαρουμε.
α ανθρωπος εχει ενα λογο παραπανω αφου προκειται για αλλη εθνηκοτητα και φαινεται στραβο.
τωρα μεταξυ μας σε ενα τετοιο θεμα χωραει και η πλακα. :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom