zoolander1453
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 15
- Like
- 53
- Πόντοι
- 16
το γελας;45 μέλη και 71 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
σκεψου οτι αναμεσα μας μπορει και βρισκεται αυτος που με την θυσια του θα βγαλει τη χωρα απο τα σκατα
το γελας;45 μέλη και 71 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
τουλάχιστον τις άφησαν καμιά πετρελαιοπηγή;
περιττη ερωτηση.τουλάχιστον τις άφησαν καμιά πετρελαιοπηγή;
Λες τυπε μου ?το γελας;
σκεψου οτι αναμεσα μας μπορει και βρισκεται αυτος που με την θυσια του θα βγαλει τη χωρα απο τα σκατα
Αρχιδια! ενα καφε στα γρηγορα πινω και παω για δουλεια.μάριε έφαγες για μεσημέρι;
μήτσο έχεις αρχίσει αντίστροφη μέτρηση;
Στο μυνημα σου διακρινω μια αντιφαση. :-
Πρωτα λες πως τρολαρει και οσοι απαντησαν ηταν χαζοι.
Και μετα διευκρινιζεις ενα μερος της ιστοριας που κατα τα λογια σου και την κοινη λογικη ειναι τρολαρισμα.
ρε μαν τρολάρω και μου απαντάς στα σοβαρά μα τι πάθατε όλοι σ'αυτό το θρεντΑρχιδια! ενα καφε στα γρηγορα πινω και παω για δουλεια.
αν παιξει η θωρια που ανεπτυξα προηγουμενως ο τυπος θα κολυμπαει στο χρημα.Λες τυπε μου ?
Ρε συ ..... Ρε συ .....Όσοι απάντησαν σοβαρά και δεν τρόλαραν γιατί είναι εύκολο να το διακρίνεις θαρρώ, έβγαλαν όλη την μαλακία τους τίγκα στο ρατσισμό και τον μισογυνισμό.
Ποια αντίφαση ρε Μάριε?
ρε μαν τρολάρω και μου απαντάς στα σοβαρά μα τι πάθατε όλοι σ'αυτό το θρεντ
Η αντιφαση ειναι πως συμμετεχεις στην πλοκη της ιστοριας σαν να προκεται για πραγματικο γεγονος.Όσοι απάντησαν σοβαρά και δεν τρόλαραν γιατί είναι εύκολο να το διακρίνεις θαρρώ, έβγαλαν όλη την μαλακία τους τίγκα στο ρατσισμό και τον μισογυνισμό.
Ποια αντίφαση ρε Μάριε?
Μου την εφερες!ρε μαν τρολάρω και μου απαντάς στα σοβαρά μα τι πάθατε όλοι σ'αυτό το θρεντ
Όσοι απάντησαν σοβαρά και δεν τρόλαραν γιατί είναι εύκολο να το διακρίνεις θαρρώ, έβγαλαν όλη την μαλακία τους τίγκα στο ρατσισμό και τον μισογυνισμό.
Ποια αντίφαση ρε Μάριε?
κατσε ρε αρχηγε γιατι το θρεντ απο την αρχη ειναι κουλο. το προβλημα αν καταλαβα καλα του τυπα ειναι αν η κοπελα του πριν να ειναι μαζι πηγε με καποιους αραβες;Όσοι απάντησαν σοβαρά και δεν τρόλαραν γιατί είναι εύκολο να το διακρίνεις θαρρώ, έβγαλαν όλη την μαλακία τους τίγκα στο ρατσισμό και τον μισογυνισμό.
Ποια αντίφαση ρε Μάριε?
Ρε συ ..... Ρε συ .....
ΠΛΑΚΑ κανουμε ...... ΠΛΑΚΑ !!!!!!!
Ξερεις την λεξη πλακα ?
ΠΛΑΚΑ = ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙ
ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ !!!!!!! :S
Η αντιφαση ειναι πως συμμετεχεις στην πλοκη της ιστοριας σαν να προκεται για πραγματικο γεγονος.
Μιλάνε οι ελληνίδες που γι'αυτές όποια κοπέλα είναι από το πρώην ανατολικό μπλοκ είναι πόρνη
Μεταξί μας φίλε, Εγώ δεν το ρισκάρω!!!Αν η κοπέλα σου διαπιστώσεις οτι ανήκει στην 1η περίπτωση τότε οκ, κι εγώ της βγάζω το καπέλο ;)
Οχι και ολες! Απλα οι περισσοτερες.Μιλάνε οι ελληνίδες που γι'αυτές όποια κοπέλα είναι από το πρώην ανατολικό μπλοκ είναι πόρνη
Η σποντα φιλε μαλλον παει σε μενα που ειπα κατι για πακιστανους και κογκολεζους ....κατσε ρε αρχηγε γιατι το θρεντ απο την αρχη ειναι κουλο. το προβλημα αν καταλαβα καλα του τυπα ειναι αν η κοπελα του πριν να ειναι μαζι πηγε με καποιους αραβες;
και ζητα λυση για το πως να το χειρηστει; και φοβαται να μην ειναι ρατσιστης καθως ναι μεν το παρελθον της κοπελα του δεν τον πειραζει αλλα τον πειραζει οτι ηταν αραβες; αρα εχει προβλημα για το πως να αντιδρασει;
ε η απαντηση ειναι απλη. αν του ελεγε για τον πρωην χ θα τον πειραζε; αν δεν τον πειραζε και τον πειραζει για τους αραβες τοτε μαλλον ενας μικρος ρατσιστουλης υπαρχει αναμεσα μας. αν δεν τον πειραζει ητε ετσι ητε αλλιως ε μαλλον τα πραγματα τα βλεπει απο μοι θετικη σκοπια και πολυ απλα . ολοι εχουμε το παραλθον μας
Δεν ρώτησα, σε μένα πάντως τον διαφήμιζε¨"ότι ο της είναι σαν 16χρόνης"Βασικοτατο ερωτημα αυτο τυπε....
Μεταξί μας φίλε, Εγώ δεν το ρισκάρω!!!