Νέα

Η κοπέλα μου έχει πηδηχτεί με Άραβες....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Rufus
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 425
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
ότι ο χειρσιμός με δικαίωσε. Η ίδια μου είπε, χωρίς πότε να βάλω το οποιοδήποτε θέμα,
ότι στο  :knockinb: ήταν εξίσου ευχαριστημένη με τον Αράπη το Σκύλο.
Πιστεύω, επειδή δεν ρώτησα πότε το παραμικρό για το χτες της με τον αράπη, και με ενδιέφερε μόνο το τότε σήμερα μαζί της, μου έλεγε ΑΛΗΘΕΙΑ.
του εδωσε και κωλο;

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
ότι ο χειρσιμός με δικαίωσε. Η ίδια μου είπε, χωρίς πότε να βάλω το οποιοδήποτε θέμα,
ότι στο  :knockinb: ήταν εξίσου ευχαριστημένη με τον Αράπη το Σκύλο.
Πιστεύω, επειδή δεν ρώτησα πότε το παραμικρό για το χτες της με τον αράπη, και με ενδιέφερε μόνο το τότε σήμερα μαζί της, μου έλεγε ΑΛΗΘΕΙΑ.

Χωρίς παρεξήγηση, αλλά πόσον χρονών είσαι για να πιστεύεις μια γυναικα όταν σου πει κατι ΤΕΤΟΙΟ? Δε θέλω φίλε να φανώ κακός, απλά και μόνο που στο είπε, αυτομάτως σε σύγκρινε. Αλλιώς ποιος ο λόγος να σου πει αν εισαι το ιδιο καλος?? Και πάλι χωρίς να θέλω να γίνω κακός.

Τρυποκάρυδος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Like
442
Πόντοι
166
213853-VENUS%20RISING%20FROM%20THE%20SEA1.bmp
.. το θεμα λέμε.. :grin:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Χωρίς παρεξήγηση, αλλά πόσον χρονών είσαι για να πιστεύεις μια γυναικα όταν σου πει κατι ΤΕΤΟΙΟ? Δε θέλω φίλε να φανώ κακός, απλά και μόνο που στο είπε, αυτομάτως σε σύγκρινε. Αλλιώς ποιος ο λόγος να σου πει αν εισαι το ιδιο καλος?? Και πάλι χωρίς να θέλω να γίνω κακός.
:thumbsup:

Οι συγκρισεις δεν θα επρεπε να υπαρχουν εφοσον υπαρχει κατι μεταξυ τους
Ο καθενας ειναι μοναδικος σε κατι ...

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Φιλαράκι αν εσύ της έλεγες ότι εχεις ρίξει καμιά 20αριά  :zfuck: σε μπουρδέλα ποιά θα ήταν η γνώμη της? Η ερώτηση είναι σοβαρή.
Η απάντηση είναι εξίσου σοβαρή, ΠΙΣΤΕΥΩ.

1η περίπτωση.
Να το χειριζόταν ανθρώπινα," περασμένα ξεχασμένα όλα τα παλιά"......
" τώρα αρχίσει και τελιεώνει η ζωή σου με μένα"......

2η περίπτωση
Θα είχε την κλασική γυναικεία συμπεριφορά:
Για ηθικούς λόγους θα πίστευε , αλλά ουσιαστικά για εγωιστικούς λόγους, δεν θα το δεχόταν και ή θα με έπριζε τα αρχίδια για μερικές εβδομάδες, πιστεύωντας ότι είναι ο καλύτερος τρόπος να μην το ξανακάνω....,

3η περίπτωση
Θα το "έπνιγε" εκέινη την στιγμή, αλλά θα αύξανε το έλεγχο μου για να μην της το κάνω κατά την διάρκεια του δεσμού μας, επίσης θα θεωρούσε πως μου το "χρωσάει"....

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
31
Πόντοι
16
οχι ρε συ,αλλο να την πηδαει καθαρος σε κανενα hilton και αλλο να την πηδαει με την αλμυρα πισω απο καμμια βαρκα

Υπαρχει η μεση λυση...να την πηδηξε πρωτα πισω απο την βαρκα ενας φτωχος μαυρος και μετα να την πηδηξε στο Χιλτον ενας πλουσιος μαυρος.... Και επειτα ο πλουσιος μαυρος εχοντας συνειδητοποιησει τις δυσκολες εποχες που διανυουμε και με αισθημα κοινωνικης ευθυνης να καλεσε τον πωλητη cd και να την παρτουζωσαν στην σουιτα του... :)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
http://[URL unfurl="true"]www.criminaljusticeusa.com/wp-content/uploads/al.jpg[/img[/URL]]
[img]http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2011/09/30/article-2043678-0BF823CE000005DC-434_634x748.jpg
[size=20pt] Mακριά απο τους παραπάνω τύπους[/size]

463_1000.jpg

[size=20pt]Eλπίζω να πήγε με τίποτα τέτοιους για να μην την κυνηγάει και η[/size]
640276_detay.jpg

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Η απάντηση είναι εξίσου σοβαρή, ΠΙΣΤΕΥΩ.

1η περίπτωση.
Να το χειριζόταν ανθρώπινα," περασμένα ξεχασμένα όλα τα παλιά"......
" τώρα αρχίσει και τελιεώνει η ζωή σου με μένα"......

2η περίπτωση
Θα είχε την κλασική γυναικεία συμπεριφορά:
Για ηθικούς λόγους θα πίστευε , αλλά ουσιαστικά για εγωιστικούς λόγους, δεν θα το δεχόταν και ή θα με έπριζε τα αρχίδια για μερικές εβδομάδες, πιστεύωντας ότι είναι ο καλύτερος τρόπος να μην το ξανακάνω....,

3η περίπτωση
Θα το "έπνιγε" εκέινη την στιγμή, αλλά θα αύξανε το έλεγχο μου για να μην της το κάνω κατά την διάρκεια του δεσμού μας, επίσης θα θεωρούσε πως μου το "χρωσάει"....

Αν η κοπέλα σου διαπιστώσεις οτι ανήκει στην 1η περίπτωση τότε οκ, κι εγώ της βγάζω το καπέλο  ;)

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
http://[URL unfurl="true"]www.criminaljusticeusa.com/wp-content/uploads/al.jpg[/img[/URL]]
[img]http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2011/09/30/article-2043678-0BF823CE000005DC-434_634x748.jpg
[size=20pt] Mακριά απο τους παραπάνω τύπους[/size]

463_1000.jpg

[size=20pt]Eλπίζω να πήγε με τίποτα τέτοιους για να μην την κυνηγάει και η[/size]
640276_detay.jpg
τι μαλακας εισαι :2funny: :2funny: :2funny:

zoolander1453

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Κριτικές
15
Like
53
Πόντοι
16
Καμία συμβουλή για το τι να κάνω?
λοιπον μπορει και να σου φεξε.
μαθε με τον τροπο σου αν αυτοι εινα γονοι πετρελεαδων.
αν ναι εισαι πολυ τυχερος.
ζητας συναντηση μαζι τους και η φιλη σου για σου ξεπληρωσει την απιστια μπαινει ως ενδιαμεσος και εγγυαται οι αραβες να επενδυσουν στην νεα ασυληπτη επιχειρηματικη σου ιδεα.
ετσι λοιπον εσυ γιναεσαι ξαφνικα ενας μεγαλος επιχειρημαιας και ξεχνας το παραπτωμα της φιλης σου.
δευτερη περιπτωση οι αραβες να ειναι γονοι σειχη με πετρελαια . και εδω το μελλον σου ειναι λαμπρο. για σου ξεπληρωσουν την ατιμωση σε καθοριζουν για τα επομενα 30 χρονια αποκλειστικο αντιπροσωπο στα πετρελαια για την ελλαδα με τιμη στο 1/3 της τρεχουσας τιμης του βαρελιου.
πετροδολλαρα και το χρημα με ουρα.
τριτη και φαρμακερη περιπτωση οι αραβες να ειναι φοιτητες μεσω προγραμματων ανταλλαγης σπουδαστων απο τις φτωχες σσυνοικιες των εμηρατων που σημαινει οτι ουτε τρυπιο σωβρακο δεν εχουν. εδω οι επιλογες δυο ή τους σπας στο ξυλο και τους βαζεις να πουλανε διαφορα προιντα στα φαναρια με μποιρασια τζιρου 9 εσυ 1 αυτοι και σου λενε ευχαριστω(παλι επικερδες νομιζω)και η αλλη και τραγικη εκδοχη να εισαι τοσο σαμαρειτης και να χρηματοδοτησεις τις σπουδες τους και τα εξοδα τους.
νομιζω οτι σου εδωσα αρκετες εναλλακτικες για το χειρισμο του θεματος.
ευχομαι αν πεσεις στην περιπτωαση ενα ή δυο και τα κονομισεις χοντρα να μνν με ξαχασεις και να με προσλαβεις ως συμβουλο σου στη διαχειρηση κρισεων.
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Καλά αυτός τρολάρει, κάποιοι επίσης τρολάρουν, αλλά μερικοί απάντησαν 'σοβαρά' και ντάξει, απλά τραβάτε να πεθάνετε. Τόσο απλά.

Έντιτ: Δεν είπε καν ότι τον κεράτωσε. Ήταν πριν από αυτόν. Ουγκ.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
45 μέλη και 71 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

zbutsen

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
τουλάχιστον τις άφησαν καμιά πετρελαιοπηγή;

zoolander1453

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Κριτικές
15
Like
53
Πόντοι
16
Καλά αυτός τρολάρει, κάποιοι επίσης τρολάρουν, αλλά μερικοί απάντησαν 'σοβαρά' και ντάξει, απλά τραβάτε να πεθάνετε. Τόσο απλά.

εγω ρε μεγαλε που ειμαι
στο τρλλαρισμα ή στο σοβαρο.
μου δημιουργησες τρελλο θεμα και δεν ξερω σε ποια κατηγορια ειμαι

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

Στο μυνημα σου διακρινω μια αντιφαση.  :-
Πρωτα λες πως τρολαρει και οσοι απαντησαν ηταν χαζοι.
Και μετα διευκρινιζεις ενα μερος της ιστοριας που κατα τα λογια σου και την κοινη λογικη ειναι τρολαρισμα.  :dunno:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom