Νέα

Η κοπέλα μου έχει πηδηχτεί με Άραβες....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Rufus
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 425
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

andrios

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
δεν υπαρχει φυλη που να εχει αφησει η ελλεινιδα οποτε μην σε παιρνει απο κατω τυπε

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Θα ήθελα να εκφράσω μια απορία  :think:
η γκόμενα του ήταν Αραβίδα  :tooth:  και πήγε με Αραβες;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.473
Πόντοι
25.467
Θα σας συμβούλευα να την παροτρύνετε να αφήσει τους Άραβες και να πιάσει τους Ρώσους. Έχουν περισσότερο χρήμα για ξόδεμα.

Επισκέπτης
Αμα η κοπελα εχει πηδηχτει με αραβες και με μουσουλμανους καλο θα ηταν να την απομακυνεις απο διπλα σου .Για το καλο σου. Εγω μονο που το σκεφτομαι και το φερνω στο μαυλο μου με κανει και αηδιαζω και συχαινομαι μονο που θα τη αντικρηζω. Ασε που θα την ειχα πλακωσει στο ξυλο και στις σφαλιαρες. Ειναι κρυφη πουτανα που πουλαει και προδιδει το αγορι της, τους γονεις της , την πατριδα της, την οικογενεια της, την θρησκεια της και κυριος ρε γαμωτο πουλαει και προδιδει την Ελλαδα. Αυτη φιλε μου θελει ξυλο σε δημοσιο χωρο να γινει ΡΟΜΠΑ να γελανε μαζι και τα παρδαλα κατσικια. Και θα πρεπει να φαει ξυλο απο πατριωτες και απο δεξιους. Επισης θα ηθελα να σε συμβουλεξω να μην την πλησιασει ποτε και να μην κανεις ποτε σεξ μαζι της. Ουτε να την αγγιξει και ουτε να την φιλησει γιατι ολοι οι μουσουλμανοι ( πακισταν , μπαγκλαντεζ , βορεια αφρικη και μεση ανατολη ) που μας φερανε  εχουν ποσες αρρωστιες πανω τους παραδειγματος χαρη η φηματιωση , ψωρα , AIDS , Συφιλη και κυριως η ηπατητιδα.

Σε συμβουλευω να μην κολλησεις καμια αρρωστια η κανενα παρασσιτο και τρεχεις μετα και δεν φτανεις.

Επισκέπτης
Αμα η κοπελα εχει πηδηχτει με αραβες και με μουσουλμανους καλο θα ηταν να την απομακυνεις απο διπλα σου .Για το καλο σου. Εγω μονο που το σκεφτομαι και το φερνω στο μαυλο μου με κανει και αηδιαζω και συχαινομαι μονο που θα τη αντικρηζω. Ασε που θα την ειχα πλακωσει στο ξυλο και στις σφαλιαρες. Ειναι κρυφη πουτανα που πουλαει και προδιδει το αγορι της, τους γονεις της , την πατριδα της, την οικογενεια της, την θρησκεια της και κυριος ρε γαμωτο πουλαει και προδιδει την Ελλαδα. Αυτη φιλε μου θελει ξυλο σε δημοσιο χωρο να γινει ΡΟΜΠΑ να γελανε μαζι και τα παρδαλα κατσικια. Και θα πρεπει να φαει ξυλο απο πατριωτες και απο δεξιους. Επισης θα ηθελα να σε συμβουλεξω να μην την πλησιασει ποτε και να μην κανεις ποτε σεξ μαζι της. Ουτε να την αγγιξει και ουτε να την φιλησει γιατι ολοι οι μουσουλμανοι ( πακισταν , μπαγκλαντεζ , βορεια αφρικη και μεση ανατολη ) που μας φερανε  εχουν ποσες αρρωστιες πανω τους παραδειγματος χαρη η φηματιωση , ψωρα , AIDS , Συφιλη και κυριως η ηπατητιδα.

Σε συμβουλευω να μην κολλησεις καμια αρρωστια η κανενα παρασσιτο και τρεχεις μετα και δεν φτανεις.
εγω λεω τυπε να την καψουμε σαν μαγισσα  :s&m_2:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Μενω κατάπληκτος!!!!!!!!!
Γαμάνε οι κουμουνιστές?
:2funny: :2funny: :2funny:
καλα λεγε μαλακιες να σε παρουν χαμπαρι ο πορνοπαπος και οι λοιπες προοδευτικες δυναμεις και μετα να τρεχεις στον λακη να σε σωσει

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Πρόσφατα ανακάλυψα ότι η κοπέλα μου έχει πηδηχτεί με Άραβες (και με one night stand). Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο? Δεν μπορώ να τη δω όπως παλιά πλέον. Είναι πουτάνα ή εγώ είμαι ρατσιστής?
Δεν πειραζει μωρε.... Ολες τον τρωνε στο φιναλε ....

Στην τελικη μπορεις να σκεφτεις οτι εφαγε πλουσια τσαπου....
Για φαντασου να ετρωγε πακιστανικη η κογκολεζικη.....

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Καλά ρε φίλε Ρούφους...η γκόμενά σου ξεσκιζόταν με Άραβες και στο λέει φάτσα φόρα και κάθεσαι και το σκέφτεσαι ρε φίλε??? Αυτές όλες κρα κάνουμε να πάνε εράσμους να γαμηθούνε αβέρτα ρε....μη μασάς, δώστης τον πούλο. Ποιος σε διασφαλίζει ρε μάγκα μου οτι εν δεδομένη στιγμή (που αυτή νοιώσει μόνη -κατα την άποψή της πάντα-) δε στα φορέσει...και με κανενα αλβανό οικοδόμο αυτή τη φορά...αλάργα φίλε...Όσο για την δικαιολογία "ήταν καλά παιδιά"...πες της χέσε μας...και η Ελλάδα γεμάτη καλά παιδιά είναι, να πας να τους κάτσεις Ουσταποδω ελλεηνιδες  :headbang: :headbang:

edit

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
:headbang: :headbang:τι τρομεγο να μην μπογω να πω το γω ο πετεγας μου ηταν γαφτης και η μητεγα μου γαφτου και γω αγιστοκγατης[αριστοκρατης] και δεν μπογω να πω το γω  [ρω]
μηπως εισαι λιγο μαλακας που λεει και ο χαρυ κλυν :idiot: :idiot: :idiot:

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Πρόσφατα ανακάλυψα ότι η κοπέλα μου έχει πηδηχτεί με Άραβες (και με one night stand). Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο? Δεν μπορώ να τη δω όπως παλιά πλέον. Είναι πουτάνα ή εγώ είμαι ρατσιστής?
Ρε φίλε χαλάρωσε και λίγο......
Εμένα παλαιότερη φιλενάδα μου, με ενημέρωσε από την αρχή ότι είχε "δεσμό" για τον πούτσο μόνο, με ΜΑΥΡΟ-ΑΡΑΠΙ, για 3 μήνες, ακριβώς πριν με γνωρίσει.....
Πειράζει?
Ή μασάει η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ?

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Καλά ρε φίλε Ρούφους...η γκόμενά σου ξεσκιζόταν με Άραβες και στο λέει φάτσα φόρα και κάθεσαι και το σκέφτεσαι ρε φίλε??? Αυτές όλες κρα κάνουμε να πάνε εράσμους να γαμηθούνε αβέρτα ρε....μη μασάς, δώστης τον πούλο. Ποιος σε διασφαλίζει ρε μάγκα μου οτι εν δεδομένη στιγμή (που αυτή νοιώσει μόνη -κατα την άποψή της πάντα-) δε στα φορέσει...και με κανενα αλβανό οικοδόμο αυτή τη φορά...αλάργα φίλε...Όσο για την δικαιολογία "ήταν καλά παιδιά"...πες της χέσε μας...και η Ελλάδα γεμάτη καλά παιδιά είναι, να πας να τους κάτσεις Ουσταποδω ελλεηνιδες  :headbang: :headbang:
Παθων κι εσυ ρε ?  :S

Ενταξει ενα κερατακι παραπανω παρακατω τι ψυχη εχει ?  :P :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom