Επισκέπτης
δεν τα μαθεςΔεν τρεχει τιποτα,φαντασου να την πηδαγανε κομμουνιστες
οι μισοι (οι φοιτητες) ηταν μελη του συρριζα
δεν τα μαθεςΔεν τρεχει τιποτα,φαντασου να την πηδαγανε κομμουνιστες
ομοιοπαθης τυπεδεν υπαρχει φυλη που να εχει αφησει η ελλεινιδα οποτε μην σε παιρνει απο κατω τυπε
ναι αλλα εχουν και Ρωσιδες :'(Θα σας συμβούλευα να την παροτρύνετε να αφήσει τους Άραβες και να πιάσει τους Ρώσους. Έχουν περισσότερο χρήμα για ξόδεμα.
εγω λεω τυπε να την καψουμε σαν μαγισσαΑμα η κοπελα εχει πηδηχτει με αραβες και με μουσουλμανους καλο θα ηταν να την απομακυνεις απο διπλα σου .Για το καλο σου. Εγω μονο που το σκεφτομαι και το φερνω στο μαυλο μου με κανει και αηδιαζω και συχαινομαι μονο που θα τη αντικρηζω. Ασε που θα την ειχα πλακωσει στο ξυλο και στις σφαλιαρες. Ειναι κρυφη πουτανα που πουλαει και προδιδει το αγορι της, τους γονεις της , την πατριδα της, την οικογενεια της, την θρησκεια της και κυριος ρε γαμωτο πουλαει και προδιδει την Ελλαδα. Αυτη φιλε μου θελει ξυλο σε δημοσιο χωρο να γινει ΡΟΜΠΑ να γελανε μαζι και τα παρδαλα κατσικια. Και θα πρεπει να φαει ξυλο απο πατριωτες και απο δεξιους. Επισης θα ηθελα να σε συμβουλεξω να μην την πλησιασει ποτε και να μην κανεις ποτε σεξ μαζι της. Ουτε να την αγγιξει και ουτε να την φιλησει γιατι ολοι οι μουσουλμανοι ( πακισταν , μπαγκλαντεζ , βορεια αφρικη και μεση ανατολη ) που μας φερανε εχουν ποσες αρρωστιες πανω τους παραδειγματος χαρη η φηματιωση , ψωρα , AIDS , Συφιλη και κυριως η ηπατητιδα.
Σε συμβουλευω να μην κολλησεις καμια αρρωστια η κανενα παρασσιτο και τρεχεις μετα και δεν φτανεις.
οχι απλο συμπερασμα μια και ακολουθουν τα τρεντς με ευλαβεια κ θελουν να το παιξουν προχωομοιοπαθης τυπε
Μενω κατάπληκτος!!!!!!!!!Δεν τρεχει τιποτα,φαντασου να την πηδαγανε κομμουνιστες
ναι αλλα εχουν και Ρωσιδες :'(
ναι αλλα οχι φασολαδα ξυνισμενη και ξαναζεσταμενηΚαλό το μπιντόγκ αλα ρούς, αλλά άμα το τρως κάθε μέρα το βαριέσαι και σού έρχεται και καμιά επιθυμία για φασολάδα.
ναι αλλα οχι φασολαδα ξυνισμενη και ξαναζεσταμενη
καλα λεγε μαλακιες να σε παρουν χαμπαρι ο πορνοπαπος και οι λοιπες προοδευτικες δυναμεις και μετα να τρεχεις στον λακη να σε σωσειΜενω κατάπληκτος!!!!!!!!!
Γαμάνε οι κουμουνιστές?
Όχι τέτοιους, με κάτι φοιτητές...
Δεν πειραζει μωρε.... Ολες τον τρωνε στο φιναλε ....Πρόσφατα ανακάλυψα ότι η κοπέλα μου έχει πηδηχτεί με Άραβες (και με one night stand). Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο? Δεν μπορώ να τη δω όπως παλιά πλέον. Είναι πουτάνα ή εγώ είμαι ρατσιστής?
Ρε φίλε χαλάρωσε και λίγο......Πρόσφατα ανακάλυψα ότι η κοπέλα μου έχει πηδηχτεί με Άραβες (και με one night stand). Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο? Δεν μπορώ να τη δω όπως παλιά πλέον. Είναι πουτάνα ή εγώ είμαι ρατσιστής?
Παθων κι εσυ ρε ? :SΚαλά ρε φίλε Ρούφους...η γκόμενά σου ξεσκιζόταν με Άραβες και στο λέει φάτσα φόρα και κάθεσαι και το σκέφτεσαι ρε φίλε??? Αυτές όλες κρα κάνουμε να πάνε εράσμους να γαμηθούνε αβέρτα ρε....μη μασάς, δώστης τον πούλο. Ποιος σε διασφαλίζει ρε μάγκα μου οτι εν δεδομένη στιγμή (που αυτή νοιώσει μόνη -κατα την άποψή της πάντα-) δε στα φορέσει...και με κανενα αλβανό οικοδόμο αυτή τη φορά...αλάργα φίλε...Όσο για την δικαιολογία "ήταν καλά παιδιά"...πες της χέσε μας...και η Ελλάδα γεμάτη καλά παιδιά είναι, να πας να τους κάτσεις Ουσταποδω ελλεηνιδες