αμα δεν τη γκαστρωσανε φωναξε τους να την ξαναπηδηξουν !
Και να κανονίσεις να την παίρνεις μάτι! ;)
αμα δεν τη γκαστρωσανε φωναξε τους να την ξαναπηδηξουν !
Και γω ειμαι καλο παιδι,θα παει κ με μενα???Η πρεπει να ειμαι Αραβας????Μου είπε ότι ήταν καλά παιδιά, και καλά...
Μια διευκρίνηση θα ήθελα:Πρόσφατα ανακάλυψα ότι η κοπέλα μου έχει πηδηχτεί με Άραβες (και με one night stand). Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο? Δεν μπορώ να τη δω όπως παλιά πλέον. Είναι πουτάνα ή εγώ είμαι ρατσιστής?
Ο αγιος Κυπριανος ειναι ο αγιος των κερατάδων?πρωτα πρεπει να την πας για εξορκισμο στον αγιο κυπριανο μετα να τη λουσεις με γαλα κατσικας και αιμα παρθενας κοτας, θα την περασεις απο 40 κυματα και θα τη βαλεις να κανει 28 τουλαχιστον τσιμπουκια σε Ελληνες
δεν ξερω απλα εβαλα ενα ονομα μονης για να προσθεσω κυροςΟ αγιος Κυπριανος ειναι ο αγιος των κερατάδων?
Tης δαιμονισμένηςΟ αγιος Κυπριανος ειναι ο αγιος των κερατάδων?
και μετα στον μαρη για τα υπολοιπαΝα πας να κανεις και καμια εξεταση για ΣΜΝ.
Αυτοι πηδανε γιδια στην χωρα τους.
πωωωωω κατι δαχτυλα που εχεις ο τσακας!!καλυτερα να σε γαμησει παρα να σου βαλει κωλοδαχτυλοΤι ειναι χειροτερο να την εχει πηδηξει αραβας ακομα και Πακι η ο Τσακας? :S
δεν κανει σου λεει παρτουζες η κοπελα με τυπους χωρις περιτομη και χωρις ποδαριλαπουτανα ειναι στειλτην η παρτην καμια παρτουζα με τους φιλους σου..
Μηπως την κοπελα σου την λενε mounitsa?
σκεψου οτι θα την ξεκωλιαζεις πιο ευκολα τωραΠρόσφατα ανακάλυψα ότι η κοπέλα μου έχει πηδηχτεί με Άραβες (και με one night stand). Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο? Δεν μπορώ να τη δω όπως παλιά πλέον. Είναι πουτάνα ή εγώ είμαι ρατσιστής?