Νέα

Η κοπέλα μου έχει πηδηχτεί με Άραβες....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Rufus
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 425
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Μηπως την κοπελα σου την λενε mounitsa?  :think:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Τώρα εμένα γιατί μου φαίνεται πολύ μούφα θέμα όλο αυτο?

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Μου είπε ότι ήταν καλά παιδιά, και καλά...
τι παει να πει καλα παιδια..οποιος ξενος ερχεται και ειναι καλο παιδι θα πηδαει ελληνιδες?κατι αλλο παιζει καλυτερα να το ψαξεις περισσοτερο

isideratos

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
58
Πόντοι
1
Τώρα εμένα γιατί μου φαίνεται πολύ μούφα θέμα όλο αυτο?
Γιατί ρε τύπε. Ένας τύπος ανακάλυψε ότι η γυναίκα γαμιόσαντε με κάτι Άραβες , δε ξέρει αν πρέπει να τη χωρίσει επειδή ήτανε καλα παιδία και έκανε ενα λογαριασμό στο μπου και το ανέβασε σε θρεντ να το συζητήσουμε όλοι μαζί. ΠΟυ είναι το περίεργο? Ε ρε κάτι άνθρωπου καχύποπτοι

gari10

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.361
Πόντοι
2.727
αμα δεν τη γκαστρωσανε φωναξε τους να την ξαναπηδηξουν !

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Γιατί ρε τύπε. Ένας τύπος ανακάλυψε ότι η γυναίκα γαμιόσαντε με κάτι Άραβες , δε ξέρει αν πρέπει να τη χωρίσει επειδή ήτανε καλα παιδία και έκανε ενα λογαριασμό στο μπου και το ανέβασε σε θρεντ να το συζητήσουμε όλοι μαζί. ΠΟυ είναι το περίεργο? Ε ρε κάτι άνθρωπου καχύποπτοι

καλά αν το έγραψε για πλάκα οκ,πάω πάσο...

Αλλά αν συμβαίνει σταληθεια, και μπαίνει πραγματικά για συμβουλη...  :idiot: ποιος νοήμων άνθρωπος μπαίνει κάνει λογαριασμό για να συζητήσει ένα τόσο προσωπικο θέμα στο μπουρδέλα, που λίγο αν έχει μπει σαν επισκέπτης πριν γραφτεί, θα ξέρει οτι η πλειοψηφία θα τον πάρει στο ψιλο!

Καλα για θέματα υγείας δεν το συζητώ, όταν μπαίνουν κάτι τύποι και λένε "μου μάτωσε το πετσάκι  :uglystupid: , ή έβγαλα ένα καλόγερο στο πουτσοκέφαλο  :uglystupid:  ή - το ανεκδιήγητο - με φίλησε στριπτιτζού...θα πεθάνω?  :uglystupid: (!!!)
Γυρνάνε τα μυαλα μου σαυτα! :headbang:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
Πρόσφατα ανακάλυψα ότι η κοπέλα μου έχει πηδηχτεί με Άραβες (και με one night stand). Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο? Δεν μπορώ να τη δω όπως παλιά πλέον. Είναι πουτάνα ή εγώ είμαι ρατσιστής?
και ζει ακομα??? σε βρισκω τρομακτικα ανεκτικο.....

kozima

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2007
Κριτικές
12
Like
100
Πόντοι
11
Τύπε τουλάχιστον πέρασε καλά??
Με πόσους Αραβες πήγε??
Το έκανε ταυτόχρονα με πολλούς μαζί??Την πήρε ένας-ένας??
Και ένα τελευταίο...μπορείς να μας πείς ύψος και κιλά της κοπέλας σου ? :grin:

Πρέπει να διευκρινιστούν αυτά όπως και δήποτε.

enormous

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
117
Πόντοι
1
Θα την χωρίσω μάγκες. Δεν το αντέχω.
Μην εισαι τρελλος.... Εδω η αλλη, αεροσυνοδος, πηγαινε με αραβες και κατεληξε να γινει κυρια πρωθυπουργου. Που ξερεις? μπορει να σου ανοιξει και εσενα νεους δρομους στη ζωη σου...
Αντε βρε, για εσενα το εκανε το κοριτσι. Για το καλο σου. 

malevras_26

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Αραξε μαν! Τωρα ολες οι ξεπεταγμενες γκομενες, εχουν δοκιμασει πολλους πουτσους απο διαφορετικες φυλες. Μην αγχωνεσαι. Δεστο σα θετικη εμπειρια. Μπορεις να μαθεις απ αυτην. Ασε που μπορει να κανεις και κανα τριο με αλλη γκομενα.

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.748
Πόντοι
4.587
Τυπε, οι Αραβες ειναι μεγαλυτερα χαιβανια απο τους Ελληνες.
Που να τους δεις πως κανουν οταν μπαινουν σε στριπτιτζαδικο πολυτελειας... τουρκογυφτοι ουστ.
Κάποτε είδα σε ένα δωμάτιο μίας φοιτητικής εστίας  (στο εξωτερικό)  ένα δωμάτιο που το είχε βάψει ένας άραβας με τα σκατά του πριν φύγει από εκεί.  Παντού δαχτυλιές με σκατά ήταν οι  τείχη. Όποια γκόμενα ήταν μ΄ αυτόν θα είχε μάθει καλά την κοπρολαγνεία

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom