Νέα

Η κοπέλα μου έχει πηδηχτεί με Άραβες....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Rufus
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 425
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μα απ' οτι καταλαβα το προβλημα του ειναι οτι πηδιοταν με αραβες οχι οτι πηδιοταν...αλλιως θα μας ελεγε παιδια μου τα φορεσε και δεν ξερω τι να κανω...τες παν δεν εχει σημασια ουτως ή αλλως :)

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Μα απ' οτι καταλαβα το προβλημα του ειναι οτι πηδιοταν με αραβες οχι οτι πηδιοταν...αλλιως θα μας ελεγε παιδια μου τα φορεσε και δεν ξερω τι να κανω...τες παν δεν εχει σημασια ουτως ή αλλως :)

Εγώ πιστεύω τον ενόχλησαν εξίσου και τα 2... αλλά ανοίγει που ανοίγει ένα τέτοιο θρεντ, ας ειναι λίγο πιο σαφής

Με το τσιγκέλι του τα βγάζουνε  :rolleyes:

Επισκέπτης
μηπως εχετε ψιλα φασολια να μου χαλασετε 2 γιγαντες??

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
απο το οτι δεν παει με ασιατες γιατι ειναι μικροτσουτσουνοι

σου φαινεται παραλογο το οτι δε γουσταρει μικροτσουτσουνους....εμενα θα μου φαινοταν παραλογο να συναντησω γυναικα που θα μου πει οτι πολυ χρυσο παιδι ο μπαμπης, τον λατρευω με λατρευει και δεν πειραζει που η τσουτσου του ειναι 8 ποντους...αυτην να φοβηθεις...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τελικα προτεινε κανεις καμια λυση στο προβλημα του τυπου ?

Επισκέπτης
σου φαινεται παραλογο το οτι δε γουσταρει μικροτσουτσουνους....εμενα θα μου φαινοταν παραλογο να συναντησω γυναικα που θα μου πει οτι πολυ χρυσο παιδι ο μπαμπης, τον λατρευω με λατρευει και δεν πειραζει που η τσουτσου του ειναι 8 ποντους...αυτην να φοβηθεις...
ενω αν πει καλο παιδι ο Μπαμπης τον λατρευω με λατρευει αλλα αν τον εχει κατω απο 22 ουτε να τον  :shit: να ειμαι ηρεμος????

Επισκέπτης
πρωτα πρεπει να την πας για εξορκισμο στον αγιο κυπριανο μετα να τη λουσεις με γαλα κατσικας και αιμα παρθενας κοτας, θα την περασεις απο 40 κυματα και θα τη βαλεις να κανει 28 τουλαχιστον τσιμπουκια σε Ελληνες

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
:s&m_3:

H λύση αδερφέ είναι ΜΙΑ και είναι γνωστή από τότε που εμφανίστηκε ο άνθρωπος. Να πάει σ'ενα σπιτάκι να του

ξηγηθούν κανένα ισπανικό μετα μουσικής (κλαρίνου)  :tits: :tits:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
:2funny: ειλικρινης αλλα αν βαλεις το ενα πισω απο τ αλλο τα καυλια που εχει φαει φτανεις Ιρακ

και συ με το ζυγι εισαι? ασε την κοπελα να πειραματιστει...να φχαριστηθει...για να καταληξει μετα στο λιμανακι της...χαχα

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
χαχαχα σιγα ρε μάθανε όλες 22cm...είχανε και στα χωριά τους  :2funny: :2funny: :2funny:

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
και συ με το ζυγι εισαι? ασε την κοπελα να πειραματιστει...να φχαριστηθει...για να καταληξει μετα στο λιμανακι της...χαχα

Η ευχαρίστηση δλδ έρχεται μόνο με πάκηδες και αράπηδες δλδ? Δεν μπορεί να τη βρει μέσα από κάποιον που θα

κάνει μια τρυφερή σχέση?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Η ευχαρίστηση δλδ έρχεται μόνο με πάκηδες και αράπηδες δλδ? Δεν μπορεί να τη βρει μέσα από κάποιον που θα

κάνει μια τρυφερή σχέση?
αυτα δεν πιανουν σε απελευθερωμενες ελλεεινιδες τυπε :2funny:

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
αυτα δεν πιανουν σε απελευθερωμενες ελλεεινιδες τυπε :2funny:

:2funny: :2funny: Κι όμως το αναφέρω γτ το έχω ακούσει από αρκετές κοπέλες στην ερώτηση μου αν θα καναν one night stand. Να δεις πως αμεσως αμεσως κύρηγμα για αισθηματα κλπ. Α ρε Ελλαδάραααα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom