Και που το ξερει φιλε;Σε κοροιδευει!Ολη την Κινα και την Νοτια Κορεα εχει παρει.Την Βορεια δεν προλαβε,πεθανε ο Κιμ.Όχι, με Κινέζους/Ασιάτες δεν έχει πάει. Την ρώτησα και μου είπε ότι δεν τους κάνει κέφι επειδή είναι μικροτσούτσουνοι.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η κοπέλα μου έχει πηδηχτεί με Άραβες....
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Rufus
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 425
- Εμφανίσεις 27K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
chantal-99
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2011
- Like
- 41
- Πόντοι
- 66
Φίλε μου όσο τα σκαλίζεις τόσο βρωμάνε. Και να είσαι σίγουρος ότι ούτε τα μισά δε σου έχει πει. Εδώ όταν σου
λέει ότι με Κινέζους δεν πάει γτ είναι μικροτσούτσουνοι, αυτό εσένα δε σου λέει ότι μόνο η πούστα την
ενδιαφέρει?? Και να δεις που αύριο-μεθαύριο σε χωρίσει θα σε τζούζει 2 φορές γτ απλά ήθελες να το παίξεις
"υπεράνω". :-
γιατι, στο one night stand
η γενικα σε τετοιου ειδους περιπετειες τι αλλο θα επρεπε να την ενδιαφερει...
και συμφωνω οτι η κοπελια κρυβει λογια!
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
δεν θελω να το πιστεψω οτι μπορει να μου κατσει τετοια κεντακαι αν ειναι σαν την μουτσουνα του σοφια τι θα κανεις τυπε?
Interceptor
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Και παρεπιπτόντως Rufus, πάνε και για καμιά εξέταση για ΣΜΝ...ειδικά άμα δεν παίρνατε και προφυλάξεις..
aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
σιγα την χωρα, ουτε 2δις δεν εχει,,Και που το ξερει φιλε;Σε κοροιδευει!Ολη την Κινα και την Νοτια Κορεα εχει παρει.Την Βορεια δεν προλαβε,πεθανε ο Κιμ.
aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
για κεντα συζητας..φλος στις κουπες λεμε...δεν θελω να το πιστεψω οτι μπορει να μου κατσει τετοια κεντα
Interceptor
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
γιατι, στο one night stand
η γενικα σε τετοιου ειδους περιπετειες τι αλλο θα επρεπε να την ενδιαφερει...
και συμφωνω οτι η κοπελια κρυβει λογια!
Αφού την ενδιαφέρει το one night stand και το μέγεθος μόνο, τι πάει και κάνει σχέση τότε;; Εκτός και αν ο Rufus
ειναι ο Ian Scott και δεν το ξέρουμε...οκ πάσο τότε
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
δικε μου για κομμουνιστες δεν λεγανε τιποτα;μην μου τα γυρισεις και εσυΕίναι κακό να είσαι ρατσιστής ;;;;;
Στο χωριό μου λέγανε πάντα ότι είναι κακό να είσαι πούστης ,
για ρατσιστής δεν είχα ακούσει ποτέ τίποτε ...
chantal-99
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2011
- Like
- 41
- Πόντοι
- 66
Αφού την ενδιαφέρει το one night stand και το μέγεθος μόνο, τι πάει και κάνει σχέση τότε;; Εκτός και αν ο Rufus
ειναι ο Ian Scott και δεν το ξέρουμε...οκ πάσο τότε
απ'οτι καταλαβα ολα αυτα εγιναν στο παρελθον, απλα τωρα το κοριτσι τα αναπολει παρεα με τη σχεση της....
η δοκιμαζει τις ψυχικες αντοχες σου, Rufus...
aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
μωρε τιποτα αλλο μην δοκιμασει....απ'οτι καταλαβα ολα αυτα εγιναν στο παρελθον, απλα τωρα το κοριτσι τα αναπολει παρεα με τη σχεση της....
Interceptor
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
απ'οτι καταλαβα ολα αυτα εγιναν στο παρελθον, απλα τωρα το κοριτσι τα αναπολει παρεα με τη σχεση της....
Ναι ακριβώς! μιλάμε για δείκτη IQ που χτυπάει κόφτη!
Επισκέπτης
Πισσα και πουπουλα σαν τους χαρτοκλεφτες.Δεκτοι μονο ελληνες μετα πιανετε για πουτανα.
Interceptor
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Πισσα και πουπουλα σαν τους χαρτοκλεφτες.Δεκτοι μονο ελληνες μετα πιανετε για πουτανα.
Δε λέω και οι έλληνες πάμε με ξένες...αλλά αυτό επειδή οι δικές μας το παίζουν ιστορία...όχι τπτ άλλο!
Αλλά το να υπάρχουν τόσοι μόνοι στη χώρα σου, κι εσύ να πηδιέσαι με ξένους...ειναι σα να κάνεις τον έλληνα
να νιώθει ξένος μέσα στην ίδια του την πατρίδα ;)
Επισκέπτης
Δεν ειναι μονο αυτο δεν θα μας πηδανε τις γκομενες οι ξενοι οποια sportfucks στην απομονωση με τους αραβες τους απλυτους και τα μπαχαρικα.Ρε ουρτ.Αλλο εμεις εμεις ανταλασουμε πολιτισμους σαν τους σπαρτιατες.
Interceptor
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Δεν ειναι μονο αυτο δεν θα μας πηδανε τις γκομενες οι ξενοι οποια sportfucks στην απομονωση με τους αραβες τους απλυτους και τα μπαχαρικα.Ρε ουρτ.Αλλο εμεις εμεις ανταλασουμε πολιτισμους σαν τους σπαρτιατες.
Εισαι σκληροπυρηνικός τύπε και μ'αρέσεις
Επισκέπτης
καλα το συζητατε κιολας...
παπουτσι απο τον τοπο σου.
Τι και αν η γυναικα μου ειναι απο παρτουζα σε παρτουζα αν ειναι ολοι Ελληνες χαλαλι
τα εχετε παιξει μου φαινεται
Τι και αν η γυναικα μου ειναι απο παρτουζα σε παρτουζα αν ειναι ολοι Ελληνες χαλαλι
Επισκέπτης
οι πομακοι και οι αρβανιτες πιανονται
καλα το συζητατε κιολας...
αφησα τοσες σελιδες χωρις να μιλησω αλλα μαλλον ηρθε η ωρα να πω και εγω για την γυναικα μου!!!
η γυναικα μου εχει πηδηχτει με πανω απο 3000 αντρες διαφορων εθνικοτητων πακηδες αλβανους βουλγαρους ρουμανους αραβες ελληνες κα. ομως ενα εχω να πω σπιτι δεν μας ελειψε τιποτα ποτε, τωρα μονο με την κριση εχει πεσει λιγο η δουλεια αλλα και παλι τα βγαζουμε περα μια χαρα !!!!!
γιαυτο φιλε εσενα που στην πηδηξαν αραβες να της πεις οτι και αλλοι λαοι γαμουν καλα και μην μεινει εκει παντρευτητε καντε οικογενεια και δεν θα σου λειπει τιποτα!!!
αν η γυναικα ειναι να γαμιεται ας το κανει για συμφερον και των δυο και της οικογενειας καμμια δουλεια δεν ειναι ντροπη......!!!!!
Επισκέπτης
δεν γαμησαν τη δικια μου τη γυναικα οι αραβες αλλα θα το εχω υποψη μουαφησα τοσες σελιδες χωρις να μιλησω αλλα μαλλον ηρθε η ωρα να πω και εγω για την γυναικα μου!!!
η γυναικα μου εχει πηδηχτει με πανω απο 3000 αντρες διαφορων εθνικοτητων πακηδες αλβανους βουλγαρους ρουμανους αραβες ελληνες κα. ομως ενα εχω να πω σπιτι δεν μας ελειψε τιποτα ποτε, τωρα μονο με την κριση εχει πεσει λιγο η δουλεια αλλα και παλι τα βγαζουμε περα μια χαρα !!!!!
γιαυτο φιλε εσενα που στην πηδηξαν αραβες να της πεις οτι και αλλοι λαοι γαμουν καλα και μην μεινει εκει παντρευτητε καντε οικογενεια και δεν θα σου λειπει τιποτα!!!
αν η γυναικα ειναι να γαμιεται ας το κανει για συμφερον και των δυο και της οικογενειας καμμια δουλεια δεν ειναι ντροπη......!!!!!
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.735
- Πόντοι
- 25.467
αφησα τοσες σελιδες χωρις να μιλησω αλλα μαλλον ηρθε η ωρα να πω και εγω για την γυναικα μου!!!
Εύγε σας, νέε μου.
Άν όλοι οι Έλληνες, διέθεταν έστω ψήγμα, του επιχειρηματικού σας δαιμονίου, δεν θα φτάναμε στην υφιστάμενη κρίση.
Μπράβο σας και πάλιν.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 162
- Εμφανίσεις
- 34K
- Απαντήσεις
- 21