Νέα

Η κοπέλα μου έχει πηδηχτεί με Άραβες....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Rufus
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 425
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
εγω αγιε μου τα λεω αφου ολοι μας εχουν για μια χωρα μπουρδελο γιατι να μην ειμαστε και κυριολεκτικα................!!!!!!

ισως και αυτη να ειναι η λυση στο προβλημα που βιωνουμε!!!!!!

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Οι Άραβες είναι καλό πράμα. Είχα για ένα φεγγάρι μία γκόμενα λίγο χαζή αλλά όμορφη. Ξανθιά, του Δημοτικού, σεξουαλικώς μετρία. Όπως την έστριβες, έστριβε. Καμμιά αντίρρηση, καμμία πρωτοβουλία . Εκεί στο Καβούρι γνώρισε έναν Άραβα. Σαουδάραβα. Πλακώθηκαν δυό βδομάδες στα ακάποτα κι έμεινε έγκυος. Ο Αραβας κύριος. Της ξηγήθηκε : Θα αναγνωρίσω το παιδί, θα κάνεις τουμπεκί και θα έχεις ο,τι γουστάρεις. 
Απο τότε η χαζή, η ξανθιά, αυτή του Δημοτικού, μένει στο Καβούρι, με Καγιεν, με σωφερ, με νταντα για το παιδι, με υπηρέτρια και κηπουρό !
Ταξιδεύει παντού πρώτη θέση. Κάθε Καλοκαίρι στη Μύκονο. Και οι γκόμενοι στη σειρά ποιός θα χωθεί να ... Σωθεί. Αυτή η κατάσταση κρατάει είκοσι χρόνια !
Οι Άραβες είναι καλό πράμα σου λέω.

τις 10ετιες 70/80 φτιαχτηκαν πολλες απο τους αραβες. Οι κομμωτριες μονο που  πηγαινα στον αστερα της βουλιαγμενης και φροντιζαν τις κυριες τους αγορασαν ακινητα. διναν 1000$ για ενα ισιωμα μαλλιων. οι ποιο ομορφες περναγαν απο τα κρεβατια και κοονομαγαν χοντρα. 2 αεροσυνοδοι που  ξερω απεκτησαν τεραστια ακινητη περιουσια απο τις  βυζιτες. Εβδομαδα και ακινητο πηγαινε. σαν την κυρια που περιγραφει ο συναδελφος, ξερω αλλες 2. πιθανον να ξερω και αυτη που αναφερεται.

βεβαια οι εποχες εχουν αλλαξει. εδω ολοκληρη παναθα και περιμενεικαι τιποταααααα :2funny: :2funny:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Η μανδαμ έκανε μεγάλη κονόμα και δεν έπαθε και τιποτα κακό με τους άραβες

Επισκέπτης
τις 10ετιες 70/80 φτιαχτηκαν πολλες απο τους αραβες. Οι κομμωτριες μονο που  πηγαινα στον αστερα της βουλιαγμενης και φροντιζαν τις κυριες τους αγορασαν ακινητα. διναν 1000$ για ενα ισιωμα μαλλιων. οι ποιο ομορφες περναγαν απο τα κρεβατια και κοονομαγαν χοντρα. 2 αεροσυνοδοι που  ξερω απεκτησαν τεραστια ακινητη περιουσια απο τις  βυζιτες. Εβδομαδα και ακινητο πηγαινε. σαν την κυρια που περιγραφει ο συναδελφος, ξερω αλλες 2. πιθανον να ξερω και αυτη που αναφερεται.

βεβαια οι εποχες εχουν αλλαξει. εδω ολοκληρη παναθα και περιμενεικαι τιποταααααα :2funny: :2funny:
ρε φιλε αμα ειχε  :fuck1: με τετοιο αραβα οχι στο μπουρδελα ουτε του παπα δεν θα το ελεγε

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
ρε φιλε αμα ειχε  :fuck1: με τετοιο αραβα οχι στο μπουρδελα ουτε του παπα δεν θα το ελεγε

εγω παντως εχω μια υποψια πως πρεπει να την γαμησαν πακια με ντουλμπανια και να τους νομισε αραβες.......!!!!!

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
ναι σου λεω στανταρ
πρωτα του το λεει για να δεχτει το γεγονος, μετα θα του πει για παρτουζα και μολις γυρισει την πλατη........................................... :pipa3:

αν ειναι ετσι να ενημερωσουν οι εμπειροι του σαιτ τι να χρεωση το παλικαρι μην τον φαει και τσαμπα απο τα ταλιμπανια......!!!!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αφού την ενδιαφέρει το one night stand και το μέγεθος μόνο, τι πάει και κάνει σχέση τότε;; Εκτός και αν ο Rufus

ειναι ο Ian Scott και δεν το ξέρουμε...οκ πάσο τότε

απ' ο,τι εδωσε να εννοηθει ο ρουφους αυτα τα εκανε πριν τη σχεση τους...ειδαλλως το προβλημα θα ηταν το κερατο (με οποιαδηποτε εθνικοτητα) και οχι οι αραβες...οποτε γουστο της και καπελο της

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
απ' ο,τι εδωσε να εννοηθει ο ρουφους αυτα τα εκανε πριν τη σχεση τους...ειδαλλως το προβλημα θα ηταν το κερατο (με οποιαδηποτε εθνικοτητα) και οχι οι αραβες...οποτε γουστο της και καπελο της

...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Υπαρχει κατι μη αντιληπτο ή παραλογο σε αυτο που εγραψα?

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16

Απλά εγώ γράφω ότι η κοπέλα ενδιαφέρεται μόνο να τον φάει κι εσύ μου λες οτι αυτά τα έκανε -πιθανων- πριν τον

γνωρίσει... :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Απλά εγώ γράφω ότι η κοπέλα ενδιαφέρεται μόνο να τον φάει κι εσύ μου λες οτι αυτά τα έκανε -πιθανων- πριν τον

γνωρίσει... :2funny: :2funny:

το συμπερασμα οτι ενδιαφερεται μονο για τον φαει ποθεν προκυπτει? :think:
εκτος αν του συστηθηκε ως παρθενα...οποτε αλλαζει το θεμα...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Aπο αυτά που κάνει ίσως ?!?

επειδη πηδιοταν? και ξαναλεω...του παρουσιαστηκε ως παρθενα? αν ναι τοτε ειναι φαουλ...εαν οχι τοτε τι ζορι τραβαει για το οτι πηδιοταν?? μπας και περιμενε να ειναι ο "τριτος" της? δεν τον κερατωσε...παλαιοτερες ιστοριες ειναι αυτες εκτος αν κανω λαθος παντως αυτο καταλαβα

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
επειδη πηδιοταν? και ξαναλεω...του παρουσιαστηκε ως παρθενα? αν ναι τοτε ειναι φαουλ...εαν οχι τοτε τι ζορι τραβαει για το οτι πηδιοταν?? μπας και περιμενε να ειναι ο "τριτος" της? δεν τον κερατωσε...παλαιοτερες ιστοριες ειναι αυτες εκτος αν κανω λαθος παντως αυτο καταλαβα

1) Αν δεν απατώμαι τα έφτιαξε μαζί της και μετά η άλλη άρχιζε να του τα ξεφουρνίζει ένα-ένα. Άλλωστε αν δεις στα

πρώτερα post του Rufus λέει "δεν ξέρω παιδια, δεν μπορώ να την δω όπως παλιά". Άρα αλλιώς του είχε

παρουσιαστεί στην αρχή.

2) Βλέπω και εμένεις στην άποψη ότι όλα αυτά συνέβησαν πριν τη γνωριμία τους. Δε λέω...πολύ πιθανό αυτό...αλλά

ο gl όταν τον ρώτησε συν τοις άλλοις αν έγινε πριν ή μετά, ο Rufus δεν το ξεκαθάρισε. (εκτός και αν μου

διαφεύγει κάποιο σημείο όπου το διευκρίνησε, οπότε οκ εγώ κάνω λάθος).

Αλλά ακόμα και στο 2) να κάνω λάθος, το 1) πως δικαιολογείται;  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom