You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η κοπέλα μου έχει πηδηχτεί με Άραβες....
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Rufus
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 425
- Εμφανίσεις 27K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Οι Άραβες είναι καλό πράμα. Είχα για ένα φεγγάρι μία γκόμενα λίγο χαζή αλλά όμορφη. Ξανθιά, του Δημοτικού, σεξουαλικώς μετρία. Όπως την έστριβες, έστριβε. Καμμιά αντίρρηση, καμμία πρωτοβουλία . Εκεί στο Καβούρι γνώρισε έναν Άραβα. Σαουδάραβα. Πλακώθηκαν δυό βδομάδες στα ακάποτα κι έμεινε έγκυος. Ο Αραβας κύριος. Της ξηγήθηκε : Θα αναγνωρίσω το παιδί, θα κάνεις τουμπεκί και θα έχεις ο,τι γουστάρεις.
Απο τότε η χαζή, η ξανθιά, αυτή του Δημοτικού, μένει στο Καβούρι, με Καγιεν, με σωφερ, με νταντα για το παιδι, με υπηρέτρια και κηπουρό !
Ταξιδεύει παντού πρώτη θέση. Κάθε Καλοκαίρι στη Μύκονο. Και οι γκόμενοι στη σειρά ποιός θα χωθεί να ... Σωθεί. Αυτή η κατάσταση κρατάει είκοσι χρόνια !
Οι Άραβες είναι καλό πράμα σου λέω.
τις 10ετιες 70/80 φτιαχτηκαν πολλες απο τους αραβες. Οι κομμωτριες μονο που πηγαινα στον αστερα της βουλιαγμενης και φροντιζαν τις κυριες τους αγορασαν ακινητα. διναν 1000$ για ενα ισιωμα μαλλιων. οι ποιο ομορφες περναγαν απο τα κρεβατια και κοονομαγαν χοντρα. 2 αεροσυνοδοι που ξερω απεκτησαν τεραστια ακινητη περιουσια απο τις βυζιτες. Εβδομαδα και ακινητο πηγαινε. σαν την κυρια που περιγραφει ο συναδελφος, ξερω αλλες 2. πιθανον να ξερω και αυτη που αναφερεται.
βεβαια οι εποχες εχουν αλλαξει. εδω ολοκληρη παναθα και περιμενεικαι τιποταααααα
Επισκέπτης
ρε φιλε αμα ειχε με τετοιο αραβα οχι στο μπουρδελα ουτε του παπα δεν θα το ελεγετις 10ετιες 70/80 φτιαχτηκαν πολλες απο τους αραβες. Οι κομμωτριες μονο που πηγαινα στον αστερα της βουλιαγμενης και φροντιζαν τις κυριες τους αγορασαν ακινητα. διναν 1000$ για ενα ισιωμα μαλλιων. οι ποιο ομορφες περναγαν απο τα κρεβατια και κοονομαγαν χοντρα. 2 αεροσυνοδοι που ξερω απεκτησαν τεραστια ακινητη περιουσια απο τις βυζιτες. Εβδομαδα και ακινητο πηγαινε. σαν την κυρια που περιγραφει ο συναδελφος, ξερω αλλες 2. πιθανον να ξερω και αυτη που αναφερεται.
βεβαια οι εποχες εχουν αλλαξει. εδω ολοκληρη παναθα και περιμενεικαι τιποταααααα
ρε φιλε αμα ειχε με τετοιο αραβα οχι στο μπουρδελα ουτε του παπα δεν θα το ελεγε
εγω παντως εχω μια υποψια πως πρεπει να την γαμησαν πακια με ντουλμπανια και να τους νομισε αραβες.......!!!!!
Επισκέπτης
εγω πιστευω οτι τον ψηνει σιγα σιγα να πηδηχτει και αυτος...εγω παντως εχω μια υποψια πως πρεπει να την γαμησαν πακια με ντουλμπανια και να τους νομισε αραβες.......!!!!!
εγω πιστευω οτι τον ψηνει σιγα σιγα να πηδηχτει και αυτος...
no bad!!!! χαχαχαχαχαχχααχαχαχαχαχα
Επισκέπτης
ναι σου λεω στανταρno bad!!!! χαχαχαχαχαχχααχαχαχαχαχα
πρωτα του το λεει για να δεχτει το γεγονος, μετα θα του πει για παρτουζα και μολις γυρισει την πλατη...........................................
aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
τοιχο τοιχο....ναι σου λεω στανταρ
πρωτα του το λεει για να δεχτει το γεγονος, μετα θα του πει για παρτουζα και μολις γυρισει την πλατη...........................................
ναι σου λεω στανταρ
αν ειναι ετσι να ενημερωσουν οι εμπειροι του σαιτ τι να χρεωση το παλικαρι μην τον φαει και τσαμπα απο τα ταλιμπανια......!!!!!
Interceptor
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Αφού την ενδιαφέρει το one night stand και το μέγεθος μόνο, τι πάει και κάνει σχέση τότε;; Εκτός και αν ο Rufus
ειναι ο Ian Scott και δεν το ξέρουμε...οκ πάσο τότε
απ' ο,τι εδωσε να εννοηθει ο ρουφους αυτα τα εκανε πριν τη σχεση τους...ειδαλλως το προβλημα θα ηταν το κερατο (με οποιαδηποτε εθνικοτητα) και οχι οι αραβες...οποτε γουστο της και καπελο της
Interceptor
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
απ' ο,τι εδωσε να εννοηθει ο ρουφους αυτα τα εκανε πριν τη σχεση τους...ειδαλλως το προβλημα θα ηταν το κερατο (με οποιαδηποτε εθνικοτητα) και οχι οι αραβες...οποτε γουστο της και καπελο της
...
Interceptor
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Απλά εγώ γράφω ότι η κοπέλα ενδιαφέρεται μόνο να τον φάει κι εσύ μου λες οτι αυτά τα έκανε -πιθανων- πριν τον
γνωρίσει...
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Απλά εγώ γράφω ότι η κοπέλα ενδιαφέρεται μόνο να τον φάει κι εσύ μου λες οτι αυτά τα έκανε -πιθανων- πριν τον
γνωρίσει...
το συμπερασμα οτι ενδιαφερεται μονο για τον φαει ποθεν προκυπτει?
εκτος αν του συστηθηκε ως παρθενα...οποτε αλλαζει το θεμα...
Interceptor
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
το συμπερασμα οτι ενδιαφερεται μονο για τον φαει ποθεν προκυπτει?
εκτος αν του συστηθηκε ως παρθενα...οποτε αλλαζει το θεμα...
Aπο αυτά που κάνει ίσως ?!?
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Aπο αυτά που κάνει ίσως ?!?
επειδη πηδιοταν? και ξαναλεω...του παρουσιαστηκε ως παρθενα? αν ναι τοτε ειναι φαουλ...εαν οχι τοτε τι ζορι τραβαει για το οτι πηδιοταν?? μπας και περιμενε να ειναι ο "τριτος" της? δεν τον κερατωσε...παλαιοτερες ιστοριες ειναι αυτες εκτος αν κανω λαθος παντως αυτο καταλαβα
Interceptor
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
επειδη πηδιοταν? και ξαναλεω...του παρουσιαστηκε ως παρθενα? αν ναι τοτε ειναι φαουλ...εαν οχι τοτε τι ζορι τραβαει για το οτι πηδιοταν?? μπας και περιμενε να ειναι ο "τριτος" της? δεν τον κερατωσε...παλαιοτερες ιστοριες ειναι αυτες εκτος αν κανω λαθος παντως αυτο καταλαβα
1) Αν δεν απατώμαι τα έφτιαξε μαζί της και μετά η άλλη άρχιζε να του τα ξεφουρνίζει ένα-ένα. Άλλωστε αν δεις στα
πρώτερα post του Rufus λέει "δεν ξέρω παιδια, δεν μπορώ να την δω όπως παλιά". Άρα αλλιώς του είχε
παρουσιαστεί στην αρχή.
2) Βλέπω και εμένεις στην άποψη ότι όλα αυτά συνέβησαν πριν τη γνωριμία τους. Δε λέω...πολύ πιθανό αυτό...αλλά
ο gl όταν τον ρώτησε συν τοις άλλοις αν έγινε πριν ή μετά, ο Rufus δεν το ξεκαθάρισε. (εκτός και αν μου
διαφεύγει κάποιο σημείο όπου το διευκρίνησε, οπότε οκ εγώ κάνω λάθος).
Αλλά ακόμα και στο 2) να κάνω λάθος, το 1) πως δικαιολογείται;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 162
- Εμφανίσεις
- 34K
- Απαντήσεις
- 21