Επισκέπτης
ουτε οι κινεζες αλλα τι να κανουμεΑυτό πάλι ότι ΟΛΟΙ οι Κινέζοι είναι μικροτσούτσουνοι δεν το καταλαβαίνω...
ουτε οι κινεζες αλλα τι να κανουμεΑυτό πάλι ότι ΟΛΟΙ οι Κινέζοι είναι μικροτσούτσουνοι δεν το καταλαβαίνω...
Η ευχαρίστηση δλδ έρχεται μόνο με πάκηδες και αράπηδες δλδ? Δεν μπορεί να τη βρει μέσα από κάποιον που θα
κάνει μια τρυφερή σχέση?
ναι αλλα αυτες δεν μπαινουν στο σαιτ τυπεΚι όμως το αναφέρω γτ το έχω ακούσει από αρκετές κοπέλες στην ερώτηση μου αν θα καναν one night stand. Να δεις πως αμεσως αμεσως κύρηγμα για αισθηματα κλπ. Α ρε Ελλαδάραααα
οι κουρδοι ειναι ομως και αραβες και τρυφεροιοι πακηδες δεν ειναι αραβες...για αραβες μιλαγαμε νομιζω...εν πασει περιπτωσει ο καθενας/η καθεμια κανει ο,τι θελει...σε κανεναν δεν απαγορευεται να σκυλογαμιεται σε καποι αφαση της ζωης του και να κανει και τρυφερες σχεσεις σε καποια αλλη περιοδο...αναλογα τη διαθεση, την ψυχολογικη κατασταση,το τι σου βγαζει ο αλλος και τις συνθηκες...
Γιατί ρε μάστορη?
22ποντα μόνο στις πόλεις υπάρχουν??
ναι αλλα αυτες δεν μπαινουν στο σαιτ τυπε
δεν εχουν φτασει στο μεγιστο βαθμο απελευθερωσης
Οχι ρε μαν παρεξηγησης...εδώ παλιότερα βιβλία ιατρικής αναφέρουν ένα μέσο μήκος γύρω στα 12cm, κι έχουμε καταντήσει να ακούμε από διάφορες ελλεηνίδες οτι τις χαλάει αν έιναι κάτω από 20 και κάτι άλλα φαιδρά...
Καλά ρε, οι περισσότερες δεν ξέρουν πόσο είναι οι 20 πόντοι αν τους ζητήσεις να σου δείξουν με τα δάχτυλα.
Από μικρές τους έδειχνα 12ποντα και τους έλεγαν πως είναι 20.
Ε αυτές το πίστεψαν..
οι κουρδοι ειναι ομως και αραβες και τρυφεροι
Καλά ρε, οι περισσότερες δεν ξέρουν πόσο είναι οι 20 πόντοι αν τους ζητήσεις να σου δείξουν με τα δάχτυλα.
Ε αυτές το πίστεψαν..
Ε αυτές το πίστεψαν..
σου αρεσει να ξερεις τι τρως ε????Few people consider themselves Arab based on the political definition without also having Arabic as a first or primary language. Thus Kurds, the Assyrian Christians and Mandeans of Iraq and its surrounds (who primarily speak Mesopotamian Aramaic), Armenians, Shabak, Turcoman, Circassians and Baluch do not identify as Arab, and some Berbers have also rejected the label.
σου αρεσει να ξερεις τι τρως ε????
εισαι μπροσταπαντα διαβαζω τη συσκευασια...
παντα διαβαζω τη συσκευασια...
Οχι ρε μαν παρεξηγησης...εδώ παλιότερα βιβλία ιατρικής αναφέρουν ένα μέσο μήκος γύρω στα 12cm, κι έχουμε καταντήσει να ακούμε από διάφορες ελλεηνίδες οτι τις χαλάει αν έιναι κάτω από 20 και κάτι άλλα φαιδρά...
μια απορια,επειδη εσυ και ενας-δυο ακομα απαντατε με σοβαροτητα στο θεμα που ανοιξε ο πυροβολημενος τα πιστευετε αυτα που λεει ο συγκεκριμενος;μπηκε κανεις στον κοπο να διαβασει τα μηνυματα που εχει γραψει στο μπουρδελα κομ;Υπαρχει κατι μη αντιληπτο ή παραλογο σε αυτο που εγραψα?
Πρόσφατα ανακάλυψα ότι η κοπέλα μου έχει πηδηχτεί με Άραβες (και με one night stand). Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο? Δεν μπορώ να τη δω όπως παλιά πλέον. Είναι πουτάνα ή εγώ είμαι ρατσιστής?
γιατι το λες;δεν καυλωσες εκει που ο τυπος εχυσε στην τουαλετα πανω σε μια κουραδα;μια απορια,επειδη εσυ και ενας-δυο ακομα απαντατε με σοβαροτητα στο θεμα που ανοιξε ο πυροβολημενος τα πιστευετε αυτα που λεει ο συγκεκριμενος;μπηκε κανεις στον κοπο να διαβασει τα μηνυματα που εχει γραψει στο μπουρδελα κομ;
ελα για πες κανενα σκηνικοΠΟΡΝΙΔΙΟ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ ΕΙΝΑΙ
ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ..ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΟΥ ΓΑΜΙΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ
τυπε τωρα ειδα τα ποστ τουμια απορια,επειδη εσυ και ενας-δυο ακομα απαντατε με σοβαροτητα στο θεμα που ανοιξε ο πυροβολημενος τα πιστευετε αυτα που λεει ο συγκεκριμενος;μπηκε κανεις στον κοπο να διαβασει τα μηνυματα που εχει γραψει στο μπουρδελα κομ;