Νέα

Η κοπέλα μου έχει πηδηχτεί με Άραβες....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Rufus
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 425
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Η ευχαρίστηση δλδ έρχεται μόνο με πάκηδες και αράπηδες δλδ? Δεν μπορεί να τη βρει μέσα από κάποιον που θα

κάνει μια τρυφερή σχέση?

οι πακηδες δεν ειναι αραβες...για αραβες μιλαγαμε νομιζω...εν πασει περιπτωσει ο καθενας/η καθεμια κανει ο,τι θελει...σε κανεναν δεν απαγορευεται να σκυλογαμιεται σε καποι αφαση της ζωης του και να κανει και τρυφερες σχεσεις σε καποια αλλη περιοδο...αναλογα τη διαθεση, την ψυχολογικη κατασταση,το τι σου βγαζει ο αλλος και τις συνθηκες...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
:2funny: :2funny: Κι όμως το αναφέρω γτ το έχω ακούσει από αρκετές κοπέλες στην ερώτηση μου αν θα καναν one night stand. Να δεις πως αμεσως αμεσως κύρηγμα για αισθηματα κλπ. Α ρε Ελλαδάραααα
ναι αλλα αυτες δεν μπαινουν στο σαιτ τυπε :grin:
δεν εχουν φτασει στο μεγιστο βαθμο απελευθερωσης :grin:

Επισκέπτης
οι πακηδες δεν ειναι αραβες...για αραβες μιλαγαμε νομιζω...εν πασει περιπτωσει ο καθενας/η καθεμια κανει ο,τι θελει...σε κανεναν δεν απαγορευεται να σκυλογαμιεται σε καποι αφαση της ζωης του και να κανει και τρυφερες σχεσεις σε καποια αλλη περιοδο...αναλογα τη διαθεση, την ψυχολογικη κατασταση,το τι σου βγαζει ο αλλος και τις συνθηκες...
οι κουρδοι ειναι ομως και αραβες και τρυφεροι  :grin:

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Γιατί ρε μάστορη?
22ποντα μόνο στις πόλεις υπάρχουν??

Οχι ρε μαν παρεξηγησης...εδώ παλιότερα βιβλία ιατρικής αναφέρουν ένα μέσο μήκος γύρω στα 12cm, κι έχουμε καταντήσει να ακούμε από διάφορες ελλεηνίδες οτι τις χαλάει αν έιναι κάτω από 20 και κάτι άλλα φαιδρά...

Επισκέπτης
Οχι ρε μαν παρεξηγησης...εδώ παλιότερα βιβλία ιατρικής αναφέρουν ένα μέσο μήκος γύρω στα 12cm, κι έχουμε καταντήσει να ακούμε από διάφορες ελλεηνίδες οτι τις χαλάει αν έιναι κάτω από 20 και κάτι άλλα φαιδρά...

Καλά ρε, οι περισσότερες δεν ξέρουν πόσο είναι οι 20 πόντοι αν τους ζητήσεις να σου δείξουν με τα δάχτυλα.
Από μικρές τους έδειχνα 12ποντα και τους έλεγαν πως είναι 20.
Ε αυτές το πίστεψαν.. :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
οι κουρδοι ειναι ομως και αραβες και τρυφεροι  :grin:

Few people consider themselves Arab based on the political definition without also having Arabic as a first or primary language. Thus Kurds, the Assyrian Christians and Mandeans of Iraq and its surrounds (who primarily speak Mesopotamian Aramaic), Armenians, Shabak, Turcoman, Circassians and Baluch do not identify as Arab, and some Berbers have also rejected the label.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Καλά ρε, οι περισσότερες δεν ξέρουν πόσο είναι οι 20 πόντοι αν τους ζητήσεις να σου δείξουν με τα δάχτυλα.

εξ ου και εχουν δυσκολια με το παρκαρισμα...

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16

:2funny: :2funny: Παίζει σοβαρά man

Επισκέπτης
Few people consider themselves Arab based on the political definition without also having Arabic as a first or primary language. Thus Kurds, the Assyrian Christians and Mandeans of Iraq and its surrounds (who primarily speak Mesopotamian Aramaic), Armenians, Shabak, Turcoman, Circassians and Baluch do not identify as Arab, and some Berbers have also rejected the label.
σου αρεσει να ξερεις τι τρως ε????

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
31
Πόντοι
16

Αμα φανε ποτε 20ποντη παιζει να κλαινε απο τον πονο πριν καν μπουν τα 3/4 μεσα...
Τωρα αμα παρουσιαζουν στην καθε χαζη το γαριδακι για πολιορκητικο κριο και το χαυει ειναι αλλη ιστορια... :2funny: :2funny: :2funny:

diamantidis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Υπαρχει κατι μη αντιληπτο ή παραλογο σε αυτο που εγραψα?
μια απορια,επειδη εσυ και ενας-δυο ακομα απαντατε με σοβαροτητα στο θεμα που ανοιξε ο πυροβολημενος τα πιστευετε αυτα που λεει ο συγκεκριμενος;μπηκε κανεις στον κοπο να διαβασει τα μηνυματα που εχει γραψει στο μπουρδελα κομ;

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.416
Πόντοι
6.955
Πρόσφατα ανακάλυψα ότι η κοπέλα μου έχει πηδηχτεί με Άραβες (και με one night stand). Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο? Δεν μπορώ να τη δω όπως παλιά πλέον. Είναι πουτάνα ή εγώ είμαι ρατσιστής?

ΠΟΡΝΙΔΙΟ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ ΕΙΝΑΙ

ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ..ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΟΥ ΓΑΜΙΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
μια απορια,επειδη εσυ και ενας-δυο ακομα απαντατε με σοβαροτητα στο θεμα που ανοιξε ο πυροβολημενος τα πιστευετε αυτα που λεει ο συγκεκριμενος;μπηκε κανεις στον κοπο να διαβασει τα μηνυματα που εχει γραψει στο μπουρδελα κομ;
γιατι το λες;δεν καυλωσες εκει που ο τυπος εχυσε στην τουαλετα πανω σε μια κουραδα;
ΠΟΡΝΙΔΙΟ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ ΕΙΝΑΙ

ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ..ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΟΥ ΓΑΜΙΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ
ελα για πες κανενα σκηνικο

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε τωρα ειδα τα ποστ του
εχεις δικιο δικε μου
και εγω τον ειχα λαβει σοβαρα υποψιν μου :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom