Νέα

Η κοπέλα μου έχει πηδηχτεί με Άραβες....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Rufus
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 425
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
ο τυπος ειναι θεος!!!!!

Στο σχολείο όταν είχα μάθημα Αγγλικών με μια βυζαρού καθηγήτρια. Κάβλωσα, και ζήτησα άδεια να πάω στην τουαλέτα. Πήγα στην τουαλέτα και άδειασα μέσα στη χέστρα πάνω σε μια κουράδα που είχε αφήσει ο προηγούμενος 

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τυπε τωρα ειδα τα ποστ του
εχεις δικιο δικε μου
και εγω τον ειχα λαβει σοβαρα υποψιν μου :S

τυπε τα μισα του ποστ ειναι οτι βαραει μαλακιες. μια γκομενα βρηκε και αυτος τελικα και του τη γαμανε αραβες

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
το καλυτερο.....

Μάγκες καλησπέρα. Τώρα τελευταία με έχει βγει το εξής φετίχ: καραφλές γκόμενες. Και με αρέσει να χύνω στην καράφλα τους. Ξέρει κανένας αν παίζουν τίποτα καραφλά call-girls? 

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Μπήκε και η γαλότσα η μουνίτσα για να υπερασπιστεί τις συναδέλφισσες της!!!αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Καλα μωρη μουνίτσα δεν ντρέπεσαι να σε έχει πάρει άραβας?Θα μου πεις έτσι όπως είσαι πιος να σε γαμήσει και θα είναι αληθές!

Να ξέρετε πως η μουνίτσα ψαρευει πειναλέους πακηδες απο τον άγο παντελεήμωνα και αντί για διάλλειμα για τσιγάρο αυτοί κάνουν διάλλειμα για κρουασάν αλλα του κακομοίρη του το γεμιστό του το τρώει η υπερφακλανα μας..αχαχαχαχαχαχαχαχαχα

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Μπήκε και η γαλότσα η μουνίτσα για να υπερασπιστεί τις συναδέλφισσες της!!!αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Καλα μωρη μουνίτσα δεν ντρέπεσαι να σε έχει πάρει άραβας?Θα μου πεις έτσι όπως είσαι πιος να σε γαμήσει και θα είναι αληθές!

Να ξέρετε πως η μουνίτσα ψαρευει πειναλέους πακηδες απο τον άγο παντελεήμωνα και αντί για διάλλειμα για τσιγάρο αυτοί κάνουν διάλλειμα για κρουασάν αλλα του κακομοίρη του το γεμιστό του το τρώει η υπερφακλανα μας..αχαχαχαχαχαχαχαχαχα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
το καλυτερο.....

Μάγκες καλησπέρα. Τώρα τελευταία με έχει βγει το εξής φετίχ: καραφλές γκόμενες. Και με αρέσει να χύνω στην καράφλα τους. Ξέρει κανένας αν παίζουν τίποτα καραφλά call-girls? 

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αντε να χαθεις τσογλανε μας καυλωσες βραδιάτικα!!!!!!!!!!! Να προσθέσω στο ποστ σου Καραφλη και με γιαλια!!!!!!
:2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Πρόσφατα ανακάλυψα ότι η κοπέλα μου έχει πηδηχτεί με Άραβες (και με one night stand). Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο? Δεν μπορώ να τη δω όπως παλιά πλέον. Είναι πουτάνα ή εγώ είμαι ρατσιστής?

πες της να πηδηχτεί και με αράπηδες να δέσει το γλυκό! :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom