Νέα

Η γυναικεία εντεκάδα του Εuro (γυναίκες παιχταράδων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 57
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Oksana Andersson and Christian Wilhelmsson

3E49CF45DEEECFE7084D1B1A750EF.jpg

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Πασο....δεν με απασχολει αλλωστε...σιγα το προσωπο....Μπαλακ...Μαλακ επρεπε να τον λενε....αχρηστος γενικα....

Δεν έχεις δίκιο.
Αν και -προσωπικά- όχι γερμανόφιλος ποδοσφαιρικά, ο Μπάλακ είναι απ' αυτούς που κάνουν τη διαφορά.
Κι ας μην είναι αυτό το EURO η καλύτερη στιγμή της καριέρας του.

Επισκέπτης
Δεν έχεις δίκιο.
Αν και -προσωπικά- όχι γερμανόφιλος ποδοσφαιρικά, ο Μπάλακ είναι απ' αυτούς που κάνουν τη διαφορά.
Κι ας μην είναι αυτό το EURO η καλύτερη στιγμή της καριέρας του.

Ποια στιγμη θεωρεις οτι ηταν το τοπ της καριερας του ????

Τι γερμανια κ μαλακιες ρε ???? Ιταλια μια ζωη....

Ο μπαλακ που εκανε τη διαφορα ??? Στο γερμανικο (ανυπαρκτο) πρωταθλημα ???? Με τη μπαγερν ???? Ααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.....

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Mπορεί να μην σου αρέσει το γερμανικό πρωτάθλημα, αλλά λίγο από ποδόσφαιρο να γνωρίζεις, δεν μπορείς να το μηδενίζεις έτσι.

Από εκεί και πέρα, και σχετικά με τον Ballack, δεν είναι λίγο πράγμα να είσαι αρχηγός της Εθνικής Γερμανίας και δεν είναι λίγο πράγμα να έχεις αναδειχτεί 3 φορές καλύτερος παίχτης του γερμανικού πρωταθλήματος, με μοναδικό παίχτη που έχει πάρει αυτό τον τίτλο περισσότερες φορές, τον Franz Beckenbauer (4).

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Θα συμφωνήσω με τον Γιώργο.
Το γερμανικό ποδόσφαιρο δεν είναι το αγαπημένο μου μεν, αλλά το σέβομαι δε.
Και η Μπουντεσλίγκα δεν είναι κανένα πρωτάθλημα γτπ.

Επισκέπτης
Mπορεί να μην σου αρέσει το γερμανικό πρωτάθλημα, αλλά λίγο από ποδόσφαιρο να γνωρίζεις, δεν μπορείς να το μηδενίζεις έτσι.

Από εκεί και πέρα, και σχετικά με τον Ballack, δεν είναι λίγο πράγμα να είσαι αρχηγός της Εθνικής Γερμανίας και δεν είναι λίγο πράγμα να έχεις αναδειχτεί 3 φορές καλύτερος παίχτης του γερμανικού πρωταθλήματος, με μοναδικό παίχτη που έχει πάρει αυτό τον τίτλο περισσότερες φορές, τον Franz Beckenbauer (4).

1.Δεν υπαρχει γερμανικο ποδοσφαιρο...κατα την λογικη που δεν υπαρχει ελληνικο...μια μαλακια κ μιση ειναι...εννιοτε στημενη....πρωταθλημα που εχει ισοβιο πρωταθλητη δεν νοειται ανταγωνιστικο....Οι ποδοσφαιριστες που αγωνιζονται στο γερμανικο πρωταθλημα ειναι β' διαλογης απο καθε αποψη...κ αν δεν υπηρχαν κροατες,βραζιλιανοι κ καποιοι αλλοι νοτιο-αμερικανοι....δεν θα παρακολουθουσαν ουτε οι γερμανοι το πρωταθλημα τους....

2.Εθνικη Γερμανιας....μαλιστα.....μεγαλη ομαδα καποτε....μεγαλη ιδεα καποτε....κυριως τοτε που υπηρχε Ανατολικη-Δυτικη Γερμανια....κ ξερεις μονος σου ποιος γαμουσε ποιον....ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ....

3.Το Γερμανικο πρωταθλημα δεν μου λεει κατι...οποτε κ ο 3 φορες καλυτερος παιχτης ενος ανυπαρκτου πρωταθληματος δεν λεει κατι....οχι μονο σ'εμενα...αλλα κ στους εμπλεκομενους ακομη περισσοτερο απο μενα με το αντικειμενο....Ειδικα οταν ο παιχτης αγωνιζεται στην πιο "πουστικη" ομαδα....σα να λεμε ο τζολε με τα 11 πρωταθληματα κ το αεκακι παλι με τα 11.....κ παει λεγοντας η φαση....

Αυταααααα............

Βρες καλυτερα για προτυπο κανενα παιχτη που να ξερει να κανει εστω μια τυπικα απλη ντριπλα...γιατι ο μπαλακ παταει τα κορδονια του κ πεφτει....ο χοντροκουραδας....

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
1.Δεν υπαρχει γερμανικο ποδοσφαιρο...
Βρες καλυτερα για προτυπο κανενα παιχτη που να ξερει να κανει εστω μια τυπικα απλη ντριπλα...γιατι ο μπαλακ παταει τα κορδονια του κ πεφτει....ο χοντροκουραδας....

Τα πρότυπά μου κολλητέ, δεν είναι ποδοσφαιρικά.

Τα υπόλοιπα που λες...γνώμη σου. Μην λέμε πάλι τι ισχύει για τις γνώμες.

Αυτά και καλή τηλεθέαση τις υπόλοιπες μέρες.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Συγνώμη για το off-topic, αλλά αυτή είναι από τις πλέον ισοπεδωτικές απόψεις και θέλω να εκφράσω τη διαφωνία μου.

ΟΚ, ας πούμε ότι σπάνια στο Internet μπορείς να βρεις την αλήθεια. Ειδικότερα όταν ψάχνεις λάθος.

Καλύτερα τώρα?

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Van persie - ατύχησες αγόρι μου

Casillas και Ronaldo - δεν περίμενα να έχουν σχέση με τραβεστί (καλά για τον δεύτερο ισως και να το περίμενα)

Επισκέπτης
Van persie - ατύχησες αγόρι μου

Casillas και Ronaldo - δεν περίμενα να έχουν σχέση με τραβεστί (καλά για τον δεύτερο ισως και να το περίμενα)
Αυτος ο Ronaldo μεγαλη τσογλανοφατσα,ελπιζω να του τον φερμαρει η"καλη"του.

Βγηκε ο-και καλα-ωραιοτερος παικτης του Euro η κανω λαθος?

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
καλοπερνανε οι παλιοπουστες...

xerw_gw?