Νέα

Η γενιά των G700

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kronos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 859
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Όχι, αλλά αν το ξέρεις εσυ πες το να γελάσουμε κι οι υπόλοιποι.
Λέγεται νεοπλουτισμός.
Βρίθει η Ελλάδα από τέτοιους......
Κι αν δεν το έχεις πάρει χαμπάρι τα φτωχά αρχίδια εκτός από σπέρμα τις 2 τελυταίες δεκαετίες "παράγουν" και τις περισσότερες Πόρσε στο εργοστάσιο του Ινγκολστατ.....

Επισκέπτης
αφού ρε τενεκέ μου αρέσει να σε πειράζω..... Μου φαίνεται ότι ο έγγαμος βίος πειράζει τα αντανακλαστικά σου. Σε συγχωρώ βεβαίως επειδή έχω τρελλή αδυναμία στις Ιταλίδες, τα ιταλικά αυτοκίνητα, την Ιταλική φινέτσα και γενικά ότι έχει σχέση με Ιταλία........... :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
Φιλάκια ρουφηχτά στριποκουφάλα μου......  :smitten: :smitten: :smitten:
Ο βάζελος δεν παίζει πλέι οφ... Παίζει φακ οφ........
Ο Ολυμπιακός μου φαίνεται παίζει στο πόλο σήμερον  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ναι...ναι...εχω μαλακεψει(πιο μαλακος)... :2funny: :2funny: :2funny:...φαντασου οτι εφυγε για τη μαμα κ τον μπαμπα της για 2 βδομαδες κ δεν το πιστευω ακομη... :o :o :o...Ετυχες κ πανω μου...που τα εχω ολα ασορτι...εκτος απ'τη φινετσα που ειναι ελληνικη κ κατι αλλο.... ;) ;) ;)

ανταποδιδω τα φιλακια... :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

πολο ??? παλι θα μοιρασουμε μπρατσακια...με τον εθνικο νομιζω παιζουμε...καλη ομαδα εχουν...λεφτα δεν εχουν οι καημενοι....(για να ειμαστε κ στο κλιμα)... :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Για χαζό δεν σε έχω πάντως, και το ξέρεις.
Άλλο αν δεν συμφωνούμε πάντα.      :)
Σ'αυτο το θρεντ περιμενες πραγματικα να συμφωνησουμε ??? :) :) :)...
Πιο πιθανο ηταν να τα βρουμε μιλωντας ως βαζελος κ γαυρος..παρα ως απλοι πολιτες...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Σ'αυτο το θρεντ περιμενες πραγματικα να συμφωνησουμε ??? :) :) :)...
Πιο πιθανο ηταν να τα βρουμε μιλωντας ως βαζελος κ γαυρος..παρα ως απλοι πολιτες...

Σωστό γενικά.
Αλλά και πάλι ποτέ δεν ξέρεις.
Αχ, είσαι μικρός ακόμα!      :) :) :) :) :) :)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Σωστό γενικά.
Αλλά και πάλι ποτέ δεν ξέρεις.
Αχ, είσαι μικρός ακόμα!       :) :) :) :) :) :)

Αχ ρε πάπια να είχα την ηλικία του με το μυαλό που έχω τώρα.....
Γαμημένα νιάτα να σας είχα 2 φορές......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ναι...ναι...εχω μαλακεψει(πιο μαλακος)... :2funny: :2funny: :2funny:...φαντασου οτι εφυγε για τη μαμα κ τον μπαμπα της για 2 βδομαδες κ δεν το πιστευω ακομη... :o :o :o...Ετυχες κ πανω μου...που τα εχω ολα ασορτι...εκτος απ'τη φινετσα που ειναι ελληνικη κ κατι αλλο.... ;) ;) ;)

ανταποδιδω τα φιλακια... :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

πολο ??? παλι θα μοιρασουμε μπρατσακια...με τον εθνικο νομιζω παιζουμε...καλη ομαδα εχουν...λεφτα δεν εχουν οι καημενοι....(για να ειμαστε κ στο κλιμα)... :2funny: :2funny: :2funny:
μωρή λούγκρα γι αυτό κωλομπαριάζεσαι τελευταία εεεεε;;;;;; :rockon: :rockon: :rockon:

Οπως και να χει...
Ι μιλιόρι αγκούρι από περσόνα Ιταλιάνο περό μου........... :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Επισκέπτης
μωρή λούγκρα γι αυτό κωλομπαριάζεσαι τελευταία εεεεε;;;;;; :rockon: :rockon: :rockon:

Οπως και να χει...
Ι μιλιόρι αγκούρι από περσόνα Ιταλιάνο περό μου........... :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

νομιζα οτι το ειχα γραψει γενικα..αλλα θα το ειπα σε καποιον σε πμ... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:...

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Λέγεται νεοπλουτισμός.
Βρίθει η Ελλάδα από τέτοιους......
Κι αν δεν το έχεις πάρει χαμπάρι τα φτωχά αρχίδια εκτός από σπέρμα τις 2 τελυταίες δεκαετίες "παράγουν" και τις περισσότερες Πόρσε στο εργοστάσιο του Ινγκολστατ.....

Όταν λέμε φτωχα, εννούμε φτωχα.
Εσυ αναφέρεσαι στο μεσοαστικό "σπέρμα"
Όπως είπα κάποιοι ξεφεύγουν, αλλά είναι η μειοψηφία.

Από τον ευρυτερο κύκλο ανθρωπων που γνωρίζω μόνο ένας έχει πόρσε
μια μεταχειρισμένη 944.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Όταν λέμε φτωχα, εννούμε φτωχα.
Εσυ αναφέρεσαι στο μεσοαστικό "σπέρμα"
Όπως είπα κάποιοι ξεφεύγουν, αλλά είναι η μειοψηφία.

μια μεταχειρισμένη 944.
εμένα τώρα γιατί όλοι οι φίλοι του πατρός ξυπόλυτοι πρόσφυγες από τη Σμύρνη έχουν κάνει τρελλές περιουσίες και οι οικογένειές τους τρώνε με χρυσά κουτάλια; Μπορείς να μου το εξηγήσεις;

Επισκέπτης
μια μεταχειρισμένη 944.

εγω παντως πλεον στα στριπ κυκλοφορω με ενα νισσαν αλμερα...που εχει μηχανη απο πορσε...κεραμικα φρενα μπρος/πισω...κ 2 τιμονια...ενα δεξια κ ενα αριστερα...

περα απ'την μερικη πλακα...εγω κ πολλοι φιλοι μου εχουμε supercars...αλλα ολοι κυκλοφορουμε με συμβατικα ή σκεφτομαστε ν'αγορασουμε...γιατι πολυ απλα απ'την μεγαλη καβλα δεν σκεφτηκαμε κατα την αγορα οτι δεν θα μπορουμε να τα οδηγησουμε πουθενα ή σχεδον πουθενα...

τι θελω να πω...το αμαξι παιζει το ρολο του φαινεσθαι...κ οχι του ειναι...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αλλα ολοι κυκλοφορουμε με συμβατικα ή σκεφτομαστε ν'αγορασουμε...γιατι πολυ απλα απ'την μεγαλη καβλα δεν σκεφτηκαμε κατα την αγορα οτι δεν θα μπορουμε να τα οδηγησουμε πουθενα ή σχεδον πουθενα...

τι θελω να πω...το αμαξι παιζει το ρολο του φαινεσθαι...κ οχι του ειναι...
ρε κοίτα πως έβαλε μυαλό ο μικρός..........
τι μπορεί να κάνει μια ιταλίδα ρε πούστη μου.... :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Επισκέπτης
ρε κοίτα πως έβαλε μυαλό ο μικρός..........
τι μπορεί να κάνει μια ιταλίδα ρε πούστη μου.... :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
ρε συ...πραγματικα δεν το περιμενα οτι δεν θα μπορουσα να παω σε αρκετα μερη που παλιοτερα πηγαινα...
ειχα πει οτι παλιοτερα ειχα μια slk 350...που ηταν δωρο του πατερα μου...μια χαρα αμαξακι...κ πολυ γρηγορο για τις οδηγικες ικανοτητες μου...κ ανετο...κ μια χαρα σε ολα του...
αφοτου το διελυσα με μαλακιες....επαιρνα καμια φορα του πατερα μου..μια μποξτερ απλη κ ενα s2000 για χαβαλε απο μια ξαδελφη....αφου τα βαρεθηκα...τα εδωσα τσαμπα σχεδον...κ ο πατερας μου πηρε μια πραγματικη πορσε...(τι δεν λεω γιατι ειναι στοχος)...κ εγω μια απλη ιταλιδα...χαχα...εεε...τωρα παω με ταξι..ή με συμβατικα των φιλων μου...αφου μια φορα "γαμηθηκα"(οχι τρακαρισμα,απλα δεν τσουλουσα οπως επρεπε) στην καλλιθεα....κ ενα βραδυ με του πατερα μου στο μικρολιμανο...

οποτε ναι..εβαλα μυαλο...απο μια ιταλιδα... :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Επισκέπτης
μετρημενο σε βλεπω στα λογια παντως :cheesy: :cheesy:εξαρταται βεβαια και τι εννοεις supercar... :think: :think: :think:
δεν μου δινουν περιθωριο τ'αμαξακια...να τα ονομασω διαφορετικα...
αλλωστε ειπα οτι δεν τα κυκλοφορω πολυ...οποτε ναι...ειμαι μετρημενος..κ με μυαλο που λεει κ ο περσονας... :cheesy: :cheesy:

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
εμένα τώρα γιατί όλοι οι φίλοι του πατρός ξυπόλυτοι πρόσφυγες από τη Σμύρνη έχουν κάνει τρελλές περιουσίες και οι οικογένειές τους τρώνε με χρυσά κουτάλια; Μπορείς να μου το εξηγήσεις;
Τωρα μιλάς για 3 και 4 γεννιές πίσω. Φυσικό είναι να υπάρχει πρόοδος.
Υπήρχαν εποχές που κι ο ξυπόλητος με σκληρή δουλειά και λίγη τύχη, μπορούσε να προοδευσει.
Κάποτε αν δούλευες σκληρά ένα χρόνο στα νταμάρια στο γαλάτσι σαν βαροκόπος, μάζευες λεφτά κι έπαιρνες ένα οικόπεδο.
Σήμερα πρέπει να δουλέψεις σκληρά 30χρόνια, κι πάλι δε θα μπορέσεις.

Στην εποχή μας, αν είσαι εργαζόμενος των 700 των 1000, των 1500, πολύ δύσκολα θα κάνεις οικογένεια, κι ακόμα πιο δύσκολα θα μπορέσεις να παρέχεις στα παιδιά σου ευκαιρίες για ένα καλύτερο μέλλον.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
και το offtopication συνεχίζεται!!!!!!!!

Τεσπα η ουσια ειναι οτι το 2005 εστειλε ενας Ισπανος ενα γραμμα με τιτλο "Soy milleuristas" και σε λιγο εκανε βιβλιο best seller με τον ιδιο τίτλο!!!!

εδω θα του εγαν εισαι "κλαψουρίστας"  και χλιδάνεγος!!! Το ζητημα ειναι ΠΡΩΤΟΝ να παραδεχθουμε οτι ΟΝΤΩΣ υπάρχει προβλημα!!

Εδω (στην Ελλαδα) διαλεξαμε να βγαλουμε τους μισους ακαματηδες τους υπόλοιπους μαμακηδες και οτι αλλη μαλακία μας ηρθε.

Ενα βημα για να λυθει το προβλημα ειναι να το δουμε ΤΩΡΑ και οχι σε 10 χρόνια!!!!

ΥΓ soy osfiokampsistas

YΓ2 Στους προσφυγες και σε αλλους αναξιοπαθουντες ΧΑΡΙΣΑΝ οικοπεδα τα οποια το 2000 κανουν μια περιουσια

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε συ...πραγματικα δεν το περιμενα οτι δεν θα μπορουσα να παω σε αρκετα μερη που παλιοτερα πηγαινα...
ειχα πει οτι παλιοτερα ειχα μια slk 350...που ηταν δωρο του πατερα μου...μια χαρα αμαξακι...κ πολυ γρηγορο για τις οδηγικες ικανοτητες μου...κ ανετο...κ μια χαρα σε ολα του...
αφοτου το διελυσα με μαλακιες....επαιρνα καμια φορα του πατερα μου..μια μποξτερ απλη κ ενα s2000 για χαβαλε απο μια ξαδελφη....αφου τα βαρεθηκα...τα εδωσα τσαμπα σχεδον...κ ο πατερας μου πηρε μια πραγματικη πορσε...(τι δεν λεω γιατι ειναι στοχος)...κ εγω μια απλη ιταλιδα...χαχα...εεε...τωρα παω με ταξι..ή με συμβατικα των φιλων μου...αφου μια φορα "γαμηθηκα"(οχι τρακαρισμα,απλα δεν τσουλουσα οπως επρεπε) στην καλλιθεα....κ ενα βραδυ με του πατερα μου στο μικρολιμανο...

οποτε ναι..εβαλα μυαλο...απο μια ιταλιδα... :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
Κάθε πράμα στον καιρό του μικρέ και ο κολιός τον αύγουστο......
Ξέρεις πόσους αστείους 45άρηδες έχω δει με πούρο και πόρσε που για 20 χρόνια ήτνα σε μπουντρούμι; Γάματα με μεγάλα γράμματα.... Ο ανήρ το μάθημα πρέπει να το παίρνει μικρός.... Μετά γίνεται γελοίος.
Σε 15 χρόνια μπορεί και να τα ξαναπούμε.... Τότε θα τα σκέφτεσαι και θα γελάς... .Εκεί που είσαι ήμουνα...............

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τωρα μιλάς για 3 και 4 γεννιές πίσω. Φυσικό είναι να υπάρχει πρόοδος.
Υπήρχαν εποχές που κι ο ξυπόλητος με σκληρή δουλειά και λίγη τύχη, μπορούσε να προοδευσει.
Κάποτε αν δούλευες σκληρά ένα χρόνο στα νταμάρια στο γαλάτσι σαν βαροκόπος, μάζευες λεφτά κι έπαιρνες ένα οικόπεδο.
Σήμερα πρέπει να δουλέψεις σκληρά 30χρόνια, κι πάλι δε θα μπορέσεις.

Στην εποχή μας, αν είσαι εργαζόμενος των 700 των 1000, των 1500, πολύ δύσκολα θα κάνεις οικογένεια, κι ακόμα πιο δύσκολα θα μπορέσεις να παρέχεις στα παιδιά σου ευκαιρίες για ένα καλύτερο μέλλον.
Μια γενιά μετρά 35 χρόνια. Εγώ μιλώ για την προηγούμενη της δικής μου δλδ του 60.... Εσύ με πας πριν από τον πόλεμο.
Και οι περισσότεροι που αναφέρομαι έκαναν λεφτά με δουλειά, όχι από κωλοφαρδία.
Απλά στην Ελλάδα του 2008 η εργασία μεταφράζεται σε επί πληρωμή δουλεία.
Επίσης έχεις μπλέξει τη δική σου ζωή με αυτής της προηγούμενης γενιάς... Ο πατέρας μου ήταν όπως και οι σημερινοί μετανάστες.
Πήρε μερσεντέ αλλά πηγαινοερχόταν με τα πόδια στη δουλειά. Δούλευε όλη μέρα και έβγαινε ελάχιστα. Δεν είχε 15 κινητά, ούτε 25 πάγια ούτε άλλαζε τηλεόραση και αυτοκίνητο κάθε 5 χρόνια. Εγώ μεγάλωσα σε πολύ εύπορη μεσοαστική οικογένεια αλλά απ ότι θυμάμαι είχαμε μια τηλεόραση, ένα αυτοκίνητο, ένα ψυγείο, ένα πλυντήριο κτλ 20 χρόνια. Σήμερα οικογένειες με το 1/10 της οικονομικής ευμάρειας της οιογενείας μου, έχει ο καθένας από ένα κινητό, μια τηλεόραση, ένα κομπιούτερ και ένα δωμάτιο.
Εγώ θυμάμαι ότι χαρτζιλίκι πρωτοπήρα στο γυμνάσιο....
Σήμερα απ την πρώτη δημοτικού τα 10 Ευρω του Μομαντ τά χουν στην πλάκα για κάνα δυό μέρες...... Το κολατσό μου ήταν σάντουιτς και μήλο απ το σπίτι.
Τωρα θέλουν κρουασάν, κόκα κόλα τυρόπιττα και σνίκερς......
Ασε τώρα γιατί και το πολύ κλάμα των σημερινών νεολαίων αποδεικνύει την κατάντια τους. Αγαθά κόποιος κτώνται.... Οταν παλιά δεν είχες λεφτά καθόσουν σπίτι. Δεν έπαιρνες καταναλωτικό δάνειο να πας να δεις το Πάριο.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom