Επισκέπτης
και μην ξεχνιομαστε !αυριο δεν δουλευουμε ρε!διαδηλωνουμε
Βγάλε τις κυλότες σου είπα.
ναι...ναι...κ σημερα το βραδυ κ ξημερωμα...ολοι στα κλαμπ..τα στριπ...τα μπουρδελα...κλπ κλπ κλπ για διασκεδαση....και μην ξεχνιομαστε !αυριο δεν δουλευουμε ρε!διαδηλωνουμε
εμ τι θα λεγες εσυ διαφθορεα?ναι...ναι...κ σημερα το βραδυ κ ξημερωμα...ολοι στα κλαμπ..τα στριπ...τα μπουρδελα...κλπ κλπ κλπ για διασκεδαση....
ειναι που ξερω καλα τον μαλακα νεοελληνα παρα το νεαρο της ηλικιας μου...εμ τι θα λεγες εσυ διαφθορεα?
δεν ειμαι ο ελληνας που εχεις συνηθισει μακ..... ;) ;) !!ειναι που ξερω καλα τον μαλακα νεοελληνα παρα το νεαρο της ηλικιας μου...
να παιρνω 700-1000€ το μηνα για μισθο...κ να χαλαω 300-500€ για διασκεδαση...τα 300€ για δοσεις σε δανεια...κ να κραταω τα υπολοιπα για να ζησω...ε τοτε...γαμω τις διαδηλωσεις θα κανω...
μα οταν πηρα την αποφαση να γραψω..δεν ειχα κατα νου το δικο σου προτυπο ανθρωπου... ;) ;) ;)δεν ειμαι ο ελληνας που εχεις συνηθισει μακ..... ;) ;) !!
μα οταν πηρα την αποφαση να γραψω..δεν ειχα κατα νου το δικο σου προτυπο ανθρωπου... ;) ;) ;)
ξερουν οι μαλακες ποιοι ειναι...αλλοι γραφουν κ φαινονται..κ αλλοι παραμενουν στα σκοτεινα,παντα ολοι στη μιζερια της ζωης που φτιαχνουν μονοι τους...
πρεπει να μιλησω προσωπικα ??? απο που κι ως που πρεπει να βγαλω τη ζωη μου στο bourdela.com...??εσύ που μιλάς για τους λοιπούς μαλάκες με τα 700 Ευρώ.... Για πες μας τι έχει κάνει ο νεανίας των 21 έως τώρα; Without daddy of course Jesus......
... Για πες μας τι έχει κάνει ο νεανίας των 21 έως τώρα;
Ρε θεέ τι λένε; Κουπόνι παρακαλώ στον κύριο Θεέ......Επειδή είσαι νέο μέλος και δεν γνωρίζεις πράγματα που αφορούν το "θεό"
μου έχει λείψει ο παλιός καλός ... που τόσο αγάπησα.... Προσπαθώ να τον βγάλω όξω αλλά ο πούστης έχει μεγαλώσει, αρραβωνιάστηκε και μιλάει πια σαν τον έλβις.....πρεπει να μιλησω προσωπικα ??? απο που κι ως που πρεπει να βγαλω τη ζωη μου στο bourdela.com...??
και στην τελικη ποιος εισαι που θα σου δωσω λογαριασμο,ειτε ειμαι ρεμαλι ειτε οχι..???
οχι μονο εσυ...κ οι υπολοιποι εδω μεσα...
μπορει ο καθενας να πιστευει οτι γουσταρει...μπορει να εχει αποψη για μενα...αλλα ολα αυτα στη θεωρια...μοναχα 1 ατομο με ξερει σχετικα καλα απο εδω μεσα κ αυτο αποκλειεται να γραψει για μενα....ετσι κι αλλιως λιγακι με απασχολει τι λεει ο κοσμος γυρω μου...φαντασου ποσο με ενδιαφερει εδω μεσα...
κατι αλλο ???
αλλά ο κανόνας είναι ότι άμα βγεις από "φτωχά αρχίδια"
κατά πάσαν πιθανότητα εκει θα απομείνεις...
Χο χο χο .....
Στην Ελλάδα αναφέρεσαι; ΤΟ άλλο με τον τοτό το ξέρεις;;;;;;;
του το χρωσταω...μου τελειωσε το μελανι...χαχαχα...Ρε θεέ τι λένε; Κουπόνι παρακαλώ στον κύριο Θεέ......
ρε καριολη...παρα λιγο να παρασυρθω...αλλα επειδη εισαι διακεκριμενο μελος κ επειδη ξερω οτι εισαι μεγαλη κουφαλα σαν κι εμενα...ειπα να απαντησω διακριτικα για αρχη....μου έχει λείψει ο παλιός καλός ... που τόσο αγάπησα.... Προσπαθώ να τον βγάλω όξω αλλά ο πούστης έχει μεγαλώσει, αρραβωνιάστηκε και μιλάει πια σαν τον έλβις.....
πρεπει να μιλησω προσωπικα ??? απο που κι ως που πρεπει να βγαλω τη ζωη μου στο bourdela.com...??
και στην τελικη ποιος εισαι που θα σου δωσω λογαριασμο,ειτε ειμαι ρεμαλι ειτε οχι..???
οχι μονο εσυ...κ οι υπολοιποι εδω μεσα...
μπορει ο καθενας να πιστευει οτι γουσταρει...μπορει να εχει αποψη για μενα...αλλα ολα αυτα στη θεωρια...μοναχα 1 ατομο με ξερει σχετικα καλα απο εδω μεσα κ αυτο αποκλειεται να γραψει για μενα....ετσι κι αλλιως λιγακι με απασχολει τι λεει ο κοσμος γυρω μου...φαντασου ποσο με ενδιαφερει εδω μεσα...
κατι αλλο ???
Φιλαράκι, χρόνια πολλά κατ' αρχήν.
Εν δευτέροις, δεν γίνεται όμως να βγαίνεις με τόση άνεση και σιγουριά να μιλάς για πράγματα, καταστάσεις και συμπεριφορές και μετά όταν σου θέτουν κάποια ερωτήματα επί του προσωπικού να ταμπουρώνεσαι στο απόρρητον του ιδιωτικού σου βίου.
Κάποιες εξηγήσεις γίνεται να δώσεις, νομίζω, όχι κατ ανάγκην και το ΑΦΜ σου.
Τα λέω φιλικά, ελπίζω να το καταλαβαίνεις.
αφού ρε τενεκέ μου αρέσει να σε πειράζω..... Μου φαίνεται ότι ο έγγαμος βίος πειράζει τα αντανακλαστικά σου. Σε συγχωρώ βεβαίως επειδή έχω τρελλή αδυναμία στις Ιταλίδες, τα ιταλικά αυτοκίνητα, την Ιταλική φινέτσα και γενικά ότι έχει σχέση με Ιταλία...........του το χρωσταω...μου τελειωσε το μελανι...χαχαχα...
ρε καριολη...παρα λιγο να παρασυρθω...αλλα επειδη εισαι διακεκριμενο μελος κ επειδη ξερω οτι εισαι μεγαλη κουφαλα σαν κι εμενα...ειπα να απαντησω διακριτικα για αρχη....
δε θα σε πετυχω ομως βρε παλιοπουστα σε κανενα στριπ..??? στην πιστα θα σε ανεβασω για χορους...χεχεχε...
**τι ωρα παιζετε για τα πλει οφ ??? ο ολυμπιακος τι ωρα παιζει ???