Νέα

Η γενιά των G700

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kronos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 859
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
και μην ξεχνιομαστε  :tickedoff: :tickedoff:!αυριο δεν δουλευουμε ρε!διαδηλωνουμε  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Annoush

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Βγάλε τις κυλότες σου είπα.

ασε με εχεις κανει και ψαχνω καινουριο αβαταρ, και εβαλα Μπετυ Πεητζ αλλα εφαγα 100 πμ οτι το παλιο ηταν καλυτερο. >:( θα τις βγαλω οταν βρω επαξιο.  

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Το πρόβλημα ειναι ΚΑΙ πολιτικό. Οχι προφανώς λόγω πληθώρας αναγνωρίσεων, αυτό είναι μια πολύ επιφανειακή προσέγγιση του θέματος.

Το πρόβλημα ειναι πολύ βαθύτερο και όχι μόνο πολιτικο-κομματικό.

Ειναι κυρίως κοινωνικό. Ειναι η αρχή του λεγόμενου "διαφορισμού"

Σε μια κοινωνία δε μπορούμε όλοι να ήμαστε πλούσιοι. Κάποιοι πρέπει να δουλέψουν υπο άσχημες οικονομικά (και άλλες) συνθήκες ώστε κάποιοι άλλοι να βγάλουν φραγκα. Οι γενιά των 700 υπάρχει για να κάνει πλούσιους κάποιους άλλους. Στους "άλλους" συμπεριλαμβάνω και επιχειρηματίες, "επιχειρηματίες" αλλα και τους δημόσιους υπάλληλους.

Η γενιά των 700 βόλεψε και βολεύει πολύ καλά ένα σύστημα που έχει ξεπεραστεί εδω και πάρα πολύ καιρό. Ολοι αυτοί που σπούδασαν και τώρα δουλεύουν για ένα κομμάτι ψωμί έχουν τροφοδοτήσει πάρα πολλούς τομείς απο τη στιγμή που τελειωσαν το λύκειο μέχρι την ένταξή τους στην εργασία. Φροντιστήρια, πανεπιστήμια, στρατός, "επιχειρήσεις", εφορία...

Το όνειρο των μικρομεσαίων για σπουδές και επιτυχία οδήγησε σε άκριτη και μαζική απόκτηση χαρτιών χωρίς αντίκρυσμα. Ο λαουτζίκος λοιπόν πασχίζει να περάσει σε ένα ελληνικό μαγαζί ή σε κάποιο μέτριο του εξωτερικού, όταν η πολιτική ηγεσία του στέλνει τα παιδιά του στα καλύτερα πανεπιστήμια του εξωτερικού.

Μαλώστε λοιπόν όσο θέλετε. Η γενιά των 700 εξυπηρετεί ανάγκες του συστήματος. Οσο αυτό υπάρχει, τίποτε δε θα αλλάξει. Πάντα κάποιοι θα πρέπει να τραβάνε το κουπί ώστε άλλοι να απολαμβάνουν τη βόλτα

Επισκέπτης
εμ τι θα λεγες εσυ διαφθορεα? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ειναι που ξερω καλα τον μαλακα νεοελληνα παρα το νεαρο της ηλικιας μου...
να παιρνω 700-1000€ το μηνα για μισθο...κ να χαλαω 300-500€ για διασκεδαση...τα 300€ για δοσεις σε δανεια...κ να κραταω τα υπολοιπα για να ζησω...ε τοτε...γαμω τις διαδηλωσεις θα κανω...

Επισκέπτης
ειναι που ξερω καλα τον μαλακα νεοελληνα παρα το νεαρο της ηλικιας μου...
να παιρνω 700-1000€ το μηνα για μισθο...κ να χαλαω 300-500€ για διασκεδαση...τα 300€ για δοσεις σε δανεια...κ να κραταω τα υπολοιπα για να ζησω...ε τοτε...γαμω τις διαδηλωσεις θα κανω...
δεν ειμαι ο ελληνας που εχεις συνηθισει μακ..... ;) ;) :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!

Επισκέπτης
δεν ειμαι ο ελληνας που εχεις συνηθισει μακ..... ;) ;) :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!
μα οταν πηρα την αποφαση να γραψω..δεν ειχα κατα νου το δικο σου προτυπο ανθρωπου... ;) ;) ;)
ξερουν οι μαλακες ποιοι ειναι...αλλοι γραφουν κ φαινονται..κ αλλοι παραμενουν στα σκοτεινα,παντα ολοι στη μιζερια της ζωης που φτιαχνουν μονοι τους...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μα οταν πηρα την αποφαση να γραψω..δεν ειχα κατα νου το δικο σου προτυπο ανθρωπου... ;) ;) ;)
ξερουν οι μαλακες ποιοι ειναι...αλλοι γραφουν κ φαινονται..κ αλλοι παραμενουν στα σκοτεινα,παντα ολοι στη μιζερια της ζωης που φτιαχνουν μονοι τους...

εσύ που μιλάς για τους λοιπούς μαλάκες με τα 700 Ευρώ.... Για πες μας τι έχει κάνει ο νεανίας των 21 έως τώρα; Without daddy of course Jesus......

Επισκέπτης
εσύ που μιλάς για τους λοιπούς μαλάκες με τα 700 Ευρώ.... Για πες μας τι έχει κάνει ο νεανίας των 21 έως τώρα; Without daddy of course Jesus......
πρεπει να μιλησω προσωπικα ??? απο που κι ως που πρεπει να βγαλω τη ζωη μου στο bourdela.com...??
και στην τελικη ποιος εισαι που θα σου δωσω λογαριασμο,ειτε ειμαι ρεμαλι ειτε οχι..???
οχι μονο εσυ...κ οι υπολοιποι εδω μεσα...
μπορει ο καθενας να πιστευει οτι γουσταρει...μπορει να εχει αποψη για μενα...αλλα ολα αυτα στη θεωρια...μοναχα 1 ατομο με ξερει σχετικα καλα απο εδω μεσα κ αυτο αποκλειεται να γραψει για μενα....ετσι κι αλλιως λιγακι με απασχολει τι λεει ο κοσμος γυρω μου...φαντασου ποσο με ενδιαφερει εδω μεσα...
κατι αλλο ???

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
... Για πες μας τι έχει κάνει ο νεανίας των 21 έως τώρα;

Επειδή είσαι νέο μέλος και δεν γνωρίζεις πράγματα που αφορούν το "θεό", πρόκειται για ζάμπλουτο νεανία  ;)

Κατά τα υπόλοιπα όπως λέει κι ο enforcer, μια ζωή κάποιοι πρέπει να τραβάνε κουπί για να καλοπερνάνε κάποιοι άλλοι.
Που και που ξεφεύγει και κάποιος,
αλλά ο κανόνας είναι ότι άμα βγεις από "φτωχά αρχίδια"
κατά πάσαν πιθανότητα εκει θα απομείνεις...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πρεπει να μιλησω προσωπικα ??? απο που κι ως που πρεπει να βγαλω τη ζωη μου στο bourdela.com...??
και στην τελικη ποιος εισαι που θα σου δωσω λογαριασμο,ειτε ειμαι ρεμαλι ειτε οχι..???
μπορει ο καθενας να πιστευει οτι γουσταρει...μπορει να εχει αποψη για μενα...αλλα ολα αυτα στη θεωρια...μοναχα 1 ατομο με ξερει σχετικα καλα απο εδω μεσα κ αυτο αποκλειεται να γραψει για μενα....ετσι κι αλλιως λιγακι με απασχολει τι λεει ο κοσμος γυρω μου...φαντασου ποσο με ενδιαφερει εδω μεσα...
κατι αλλο ???
μου έχει λείψει ο παλιός καλός ... που τόσο αγάπησα.... Προσπαθώ να τον βγάλω όξω αλλά ο πούστης έχει μεγαλώσει, αρραβωνιάστηκε και μιλάει πια σαν τον έλβις.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αλλά ο κανόνας είναι ότι άμα βγεις από "φτωχά αρχίδια"
κατά πάσαν πιθανότητα εκει θα απομείνεις...

Χο χο χο .....
Στην Ελλάδα αναφέρεσαι; ΤΟ άλλο με τον τοτό το ξέρεις;;;;;;;

Επισκέπτης
Ρε θεέ τι λένε; Κουπόνι παρακαλώ στον κύριο Θεέ......
του το χρωσταω...μου τελειωσε το μελανι...χαχαχα...

μου έχει λείψει ο παλιός καλός ... που τόσο αγάπησα.... Προσπαθώ να τον βγάλω όξω αλλά ο πούστης έχει μεγαλώσει, αρραβωνιάστηκε και μιλάει πια σαν τον έλβις.....
ρε καριολη...παρα λιγο να παρασυρθω...αλλα επειδη εισαι διακεκριμενο μελος κ επειδη ξερω οτι εισαι μεγαλη κουφαλα σαν κι εμενα...ειπα να απαντησω διακριτικα για αρχη....
δε θα σε πετυχω ομως βρε παλιοπουστα σε κανενα στριπ..??? στην πιστα θα σε ανεβασω για χορους...χεχεχε...

**τι ωρα παιζετε για τα πλει οφ ??? ο ολυμπιακος τι ωρα παιζει ???

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
κατι αλλο ???

Φιλαράκι, χρόνια πολλά κατ' αρχήν.
Εν δευτέροις, δεν γίνεται όμως να βγαίνεις με τόση άνεση και σιγουριά να μιλάς για πράγματα, καταστάσεις και συμπεριφορές και μετά όταν σου θέτουν κάποια ερωτήματα επί του προσωπικού να ταμπουρώνεσαι στο απόρρητον του ιδιωτικού σου βίου.
Κάποιες εξηγήσεις γίνεται να δώσεις, νομίζω, όχι κατ ανάγκην και το ΑΦΜ σου.
Τα λέω φιλικά, ελπίζω να το καταλαβαίνεις.

Επισκέπτης
Φιλαράκι, χρόνια πολλά κατ' αρχήν.
Εν δευτέροις, δεν γίνεται όμως να βγαίνεις με τόση άνεση και σιγουριά να μιλάς για πράγματα, καταστάσεις και συμπεριφορές και μετά όταν σου θέτουν κάποια ερωτήματα επί του προσωπικού να ταμπουρώνεσαι στο απόρρητον του ιδιωτικού σου βίου.
Κάποιες εξηγήσεις γίνεται να δώσεις, νομίζω, όχι κατ ανάγκην και το ΑΦΜ σου.
Τα λέω φιλικά, ελπίζω να το καταλαβαίνεις.

χρονια πολλα κ σ'εσενα...
βγαινω με τοση ανεση κ σιγουρια κ μιλαω για πραγματα,προσωπα,καταστασεις κ συμπεριφορες γιατι καθημερινα ή καλυτερα "καθηβραδινα"...τα βλεπω μπροστα μου...οσα δεν φανταζεσαι κ οσα δεν θες να δεις...δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν...
τι θες να μαθεις για μενα κ την προσωπικη μου ζωη...μπορεις να θεσεις συγκεκριμενα ερωτηματα κ θα σου απαντησω αν γουσταρω...οχι ομως γενικολογα κ αερολογιες..φυσικα οχι κ εξυπναδες...
Καταλαβαινω οτι εισαι περιεργος...τιποτα περισσοτερο...ισως να μην θελω βεβαια να καταλαβω το υφος σου..γιατι πολυ απλα δεν με αγγιζει/ενδιαφερει η ζωη σου...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Δεν κατάλαβες το πνεύμα μου μάλλον.
Δεν πειράζει.      :)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
του το χρωσταω...μου τελειωσε το μελανι...χαχαχα...
ρε καριολη...παρα λιγο να παρασυρθω...αλλα επειδη εισαι διακεκριμενο μελος κ επειδη ξερω οτι εισαι μεγαλη κουφαλα σαν κι εμενα...ειπα να απαντησω διακριτικα για αρχη....
δε θα σε πετυχω ομως βρε παλιοπουστα σε κανενα στριπ..??? στην πιστα θα σε ανεβασω για χορους...χεχεχε...

**τι ωρα παιζετε για τα πλει οφ ??? ο ολυμπιακος τι ωρα παιζει ???
αφού ρε τενεκέ μου αρέσει να σε πειράζω..... Μου φαίνεται ότι ο έγγαμος βίος πειράζει τα αντανακλαστικά σου. Σε συγχωρώ βεβαίως επειδή έχω τρελλή αδυναμία στις Ιταλίδες, τα ιταλικά αυτοκίνητα, την Ιταλική φινέτσα και γενικά ότι έχει σχέση με Ιταλία........... :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
Φιλάκια ρουφηχτά στριποκουφάλα μου......  :smitten: :smitten: :smitten:
Ο βάζελος δεν παίζει πλέι οφ... Παίζει φακ οφ........
Ο Ολυμπιακός μου φαίνεται παίζει στο πόλο σήμερον  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom