Νέα

Η Ελλάδα ....πόσο Ελλάδα είναι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα axaxouxas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 90
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Εδώ έχεις δίκιο. Αν και έχω την εντύπωση, ότι κανένας (ή τουλάχιστον οι περισσότεροι) από τους σημερινούς γαλάζιους πολιτευτές/βουλευτές δεν ξέρει ποια είναι η πραγματική βάση του κόμματός τους. Βέβαια, αυτά τα θέματα είναι και λίγο δυναμικά (κάνω παρέα με την Funny και μιλάω έτσι), οπότε δεν είναι μονοσήμαντος ο ορισμός της βάσης, οπότε, δεν έχουν απαραίτητα στραφεί εναντίον της.

Α ρε Funny-Hunny-Bunny, πόσο χάνει άραγε?

Αν πρεσβεύεις το Σοσιαλφιλελευθερισμό σίγουρα έχεις κάποια  σύγχιση. Αν εντελώς τυχαιά είσαι δεξιό κόμμα, συνηθίζεται as I can recall, να υποστηρίζεις τη κίνηση κεφαλαίου

Ποια περίσσεια ικανότητα δίνουν οι 750000 δημ υπάλληλοι του περιφερειακού καπιταλισμού; Θα έπρεπε να ειπωθεί ότι το ποτήρι είναι το μισό, μισοάδειο, γιατί το μισό άλλο είναι δανεικό.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
"Η Ελλαδα...ποσο Ελλαδα ειναι;"

Χμ...
 Οσο ακριβως πρεπει,για να ειναι αυτη που της αξιζει
 Ειμαστε αυτοι ακριβως που ολοι μας θελουμε να ειμαστε..

Αν θελαμε κατι διαφορετικο θα το ειχαμε πετυχει..
 Πολλα λογια-λιγη πραξη απο ολους μας...

Μας αρεσει η οργανωση των αλλων κρατων,αλλα μονο απο την πλευρα
 του Πολιτη που απολαμβανει τις υπηρεσιες αυτης της οργανωσης και οχι
 η πλευρα του Πολιτη που εχει καποιες υποχρεωσεις προς αυτην την
 οργανωση

Ειμαστε "παριανοι"...του παρε
 Το "δωσε" μας πεφτει λιγο δυσκολο

Οταν βγαινουμε στο εξωτερικο,αμεσως βαζουμε ζωνη στο αμαξι απο μονοι
 μας,δεν πεταμε τα αποτσιγαρα καταμεσις του δρομου,και σταματαμε στα
 φαναρια πριν ακομα αναψει το πορτοκαλι...επισης δεν κορναρουμε ποτε

Αφηστε τα...εδω σε μας το ψαρι βρωμαει απο την ουρα
 Εδω ειναι Ελλαντα

ΥΓ
 Και που'σαι μαγκα...
 Σ'αυτα που εγραψα,ΕΓΩ εχω δικιο ναουμ
 Μην γραψεις κατι αντιθετο γιατι θα σε σπασω στο ξυλο,νταξ;
 Ατσα μαγκιαααααα

luca

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
1
θα συμφωνίσω οτι εχω βαρεθει να με θεωρούν σαν "Swartzcopf" ή "Swartzarbeiter" ή "Πουστοκαλαμαρά" . Νομίζω οτι τα πραγματα ειναι περισσοτερο απλα απ'οτι δείχνουν.
1.Ειμαι ελληνας (εδω γεννήθηκα , απο εδω καταγωμαι).
2.Συνορα δεν υπάρχουν , ουτε και σημαίες .
3.Εχω ζήσει 18 χρόνια εξω και ξερω τισημαίνουν ολα αυτα.
4.βαρεθηκα να πρεπει εγω να μαθαινω την "ξενη γλώσσα για να μπορω να συνεννοηθώ" οταν πηγαινω στον τοπο τους , και οταν ερχωνται αυτοι στον δικομου.
5.ΔΕΝ μου αρεσουν οι σκατιαρηδες που στο ονομα του καθε αλλοδαπού κανουν μετανοια διοτι , καθετι διαφορετικο δεν μπορει παρα να ειναι καλυτερο.
6.ΔΕΝ μποερι να εχουν τα ιδια δικαιωματα (πολλες φορες παραπανω) αυτοι απο εμας , στον τοπο μας.
7.Εμεις στον εκαστοτε τοπο τους , δεν εχουμε δικαιωματα, μας βριζουν μας διωχνουν μας θεωρούν κατώτερους , βρωμιαριδες, απατεωνες , τεμπεληδες . Οι "ανεπτυγμενοι" μας θεωρούν σαν souvlaki eaters , zembekiko dancers .
8.Εκει ειμαστε απο κατω. - Εδω ειμαστε απο κατω. !!!!!!!!!!!????????? κατι παραλογο σ'αυτο ?
9.Αυτα δεν περιμενω να τα καταλαβουν οσοι δεν εχουν ζησει καταστασεις. Πιστευω οτι οσοι εχουν βγει απο την  ψωροκωσταινα , με νιωθουν.
10. Μην βιαστειτε να βγαλετε συμπαιράσματα για το προφιλ μου, παρακαλώ.
PS. λυπαμαι για οσους αντιμετωπίζουν τους ξένους εχθρικα, μα περισσοτερο λυπαμαι οταν οι ξενοι στον τοπο μου αντιμετωπίζουν εμενα εχθρικά και εγω ειμαι υποχρεωμένος να στηνω κωλο για τους δειξω ποσο τους αγαπώ. ΚΑΙ το χειροτερο ολών .... στηνω κωλο και εδω αλλά και εκεόι.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Αν και μιλάμε για τους Γκόρτζους της ΝΔ,οι οποίοι :2funny: δεν αντιλαμβάνονται ακόμα την :2funny: ιδεολογική τους κατεύθυνση, ότι επί Σημίτη το ΠΑΣΟΚ είχε μία Κρατικοαποικιακή πολιτική. Να ξαναπώ την διαφορά, ήταν η συμπόρευση της Κυβερνήσεως Καραμανλή υπέρ των συμφερόντων των Κοινών της υπαλλήλων και όχι των μικρομεσαίων

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
H οποία κίνηση έδωσε ρέστα επί Σημίτη. Οπότε που καταλήγουμε?

Επί Σημίτη δεν λέγανε ότι οι "αριθμοί ευημερούν αλλά οι άνθρωποι υποφέρουν"; Η ΝΔ νομίζω το έλεγε για την οικονομία. Ίσως ισχύει γενικότερα για την Ελλάδα αυτό. Πάντως, δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορούμε να είμαστε πάνω από τη Γερμάνια στον Δείκτη ανθρώπινης ανάπτυξης (Human Development Index). Δεν φαίνεται λογικό.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
....Το ΠΑΣΟΚ και είναι προς τιμήν του, συνεπέστατο :cheesy: :cheesy: δεν έπαψε να υποστηρίζει τον Δημόσιο...

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Πάντως, δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορούμε να είμαστε πάνω από τη Γερμάνια στον Δείκτη ανθρώπινης ανάπτυξης (Human Development Index). Δεν φαίνεται λογικό.

Εξαρτάται ποιος έδωσε τα πρωτογενή στοιχεία

Ρώτα τη Funny

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
 ΥΓ
 Και που'σαι μαγκα...
 Σ'αυτα που εγραψα,ΕΓΩ εχω δικιο ναουμ
 Μην γραψεις κατι αντιθετο γιατι θα σε σπασω στο ξυλο,νταξ;
 Ατσα μαγκιαααααα

Καλα ρε φιλε, μη βαρας..!!  :2funny:

Καλη χρονια ρε γκαμπα.!  :rockon: :rockon: 

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Μία μικρή διακοπή....

Γιώργο καλό φαινεται το RS4. Μολις αποκρυσταλλωθουν κάποια θέματα θα το δω πιο σοβαρα.
Έχει ενδιαφέρον όντως, αλλά "φωνάζει" πολύ κατά τη γνώμη μου. Δεν μου πάει να κυκλοφορώ με "κράχτες" στην Ελλάδα, είναι παρεξηγήσιμη συμπεριφορά.

[URL unfurl="true"]http://www.thetruthaboutcars.com/wp-content/uploads/2007/01/07audirs4_10_hr22.jpg[/img[/URL]] [img height=150][URL unfurl="true"]http://www.thetruthaboutcars.com/wp-content/uploads/2007/01/07audirs4_10_hr.jpg[/img[/URL]] [img height=150][URL unfurl="true"]http://www.thetruthaboutcars.com/wp-content/uploads/2007/01/07audirs4_06_hr.jpg[/img[/URL]]

Διάβασε και τα παρακάτω σχόλια του Jeremy Clarkson:

It was designed to be a rival for the old BMW M3, but if anything they overshot. The BMW had a 3.2 litre six cylinder engine. The Audi was given a 4.2 litre V8. The BMW came at you with 343bhp. The Audi churns out a remarkable 420.  Of course a new BMW M3 is waiting in the wings and that will have a V8 too, but for now Audi’s running the only game in town and it’s a game, I guarantee, you’ll want to play. I drove an RS4 last year in the south of France —  which is a stunning part of the world spoilt by too many Russians :D  [i][b](προσθέτω εδώ, τελικά πάλι την πρωτοτυπία έχουμε, οι μόνοι είμαστε που τους συμπαθούμε, γιατί είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα τους μισούμε και αυτούς?)[/b][/i] — and I loved it.  It was the first Audi for 15 years with steering that feels connected and suspension that doesn’t shake your hair out. And then there’s the engine. Oh God, the engine. It’s a masterpiece, as peerless as the Koh-i-Noor.   I hurled that car up mountain passes at speeds that boggled the mind and I enjoyed every minute.  Except for the minutes when I was stuck behind Dutchmen in caravans :D. But there weren’t too many of those because with 414bhp on tap, and four-wheel drive to put it on the road, you can overtake in gaps smaller than a stripper’s knickers ([i][b]leo, λέει αλήθεια?[/b][/i]  :D).

Περισσότερα [url=http://[URL unfurl="true"]www.timesonline.co.uk/tol/driving/jeremy_clarkson/article647458.ece]εδώ[/url[/URL]].

(Συγγνώμη για την διακοπή)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom