Νέα

Η δεξιά εκδοχή της χούντας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Che Guevara
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 575
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
τοσο μαγκες ειστε που δειρατε τον γαβριλο ε?αληθεια ποσοι τον δειρατε?5,6 ατομα?και αυτος υποθετω οτι ηταν μονος του!!μπραβο μεγαλη σας μαγκια  :jerking:!!!εγω φιλαρακι δουλευω απο τα 15 μου,τιποτα δεν βρηκα ετοιμο και ειμαι περηφανος που ειμαι αριστερος και δη κομμουνιστης!!το τι πολιτικη ιδεολογια εχεις δεν με ενδιαφερει,φανηκε αλλωστε απο το ποστ σου!!οπως εσυ δεν γουσταρεις τους κομμουνιστες,ετσι και εγω δεν γουσταρω το καθε κωλοπαιδο,ακροδεξιο ζωο,που χτυπαει μαζι με αλλους ενα ατομο μεμονομενο!!και δεν γουσταρω επισης να βγαινουν και να λενε μαλακιες! :jerking:!!!ΥΓ.το σαιτ εχει γεμισει απο ακροδεξιους και ειναι θλιβερο!!και επειδη δουλευεις οικοδομη,αντε τρεχα στον μαλακα τον ελληνα εργολαβο που παιρνει αλβανους και πακιστανους στην οικοδμη επειδη τους δινει λιγοτερα και δεν τους εχει  ασφαλισενους!!και μετα αντε τρεχα και ρωτα ποσα εργατικα ατυχηματα εχουν γινει!!

Επισκέπτης
Και επειδη εισαι και ψαγμενος για βγες στην αγορα και δες ποσοι ειναι οι ελληνες οικοδομοι που νομιζεις οτι ειναι ολοι ξενοι.

Εγώ πάντως που έχτισα σπίτι πρόσφατα, σε ενημερώνω για το εξης:

Οικοδόμοι για τα μπετά: 1 Έλληνας, 3 Αλβανοί, 1 Πολωνός
Τουβλάδες: 2 Ρώσοι
Υδραυλικός: Αλβανός
Ηλεκτρολόγος: 1 Έλληνας με βοηθό έναν Αλβανό
Πλακάς/πατώματα: 1 Έλληνας, 2 Ρουμάνοι και 1 Αλβανός (βοηθοί)
Σοβατζής: Αλβανός
Συνεργείο σοβατζή: 2 Αλβανοί, 1 Ρουμάνος
Βάψιμο (εσωτερικό): 1 Έλληνας, 2 Αλβανοί
Βάψιμο (εξωτερικό): 1 Έλληνας, 2 Αλβανοί, 1 Ρουμάνος, 1 Ιρακινός (!)
Σκαλωσιά (για εξωτερικό βάψιμο): 3 Αλβανοί, 2 Κούρδοι, 1 Ρώσος
Αλουμινάς: 1 Έλληνας με 2 Αλβανούς βοηθούς
Σιδεράς: Πολωνός

Έχουμε και λέμε λοιπόν, σε σύνολο 36 ατόμων έχουμε:

Έλληνες: 6 (16,7%)
Αλβανοί: 18 (50%)
Ρουμάνοι: 4 (11.1%)
Πολωνοί: 2 (5,6%)
Κούρδοι: 2 (5,6%)
Ρώσοι: 3 (8,3%)
Ιρακινός: 1 (2,7%)

Κι αν το χωρίσουμε σε Έλληνες και ξένους, έχουμε:

Έλληνες: 16.6%
Ξένοι: 83.4%

Κι όλα αυτά δεν τα λέω γιατί είμαι ψαγμένος... τα λέω γιατί πολύ απλά είναι FACTS!

OP
OP
C

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
Και βεβαίως για τα παιδία εκτός του ΕΜΠ δηλώνουμε την θλίψη και την καταδίκη όσων έφταιγαν και να πάνε ισόβια.
ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΕΝΤΟΣ του ΕΜΠ. Ούτε ένας δεν έπαθε τίποτα.
Το παραμύθι έχει τελειώσει.
Και εν πάσει περιπτώση και ο Κάστρο  επανάσταση έκανε για ένα καλύτερο αύριο (Που είναι, το βλέπεις??????). Και οι στρατιωτικοί το ίδιο θα σου απαντήσω έκαναν τότε για να βγάλουν την Χώρα από το αδιέξοδο έτσι απλά και κυνικά.
Το καλύτερο αύριο όμως που το βλέπεις σήμερα??????? μετά την εξέγερση στο ΕΜΠ.
Κλωνοποιημένοι ανθέλληνες κουκουέδες κυβερνούν την χώρα από το 1975 και μετά, και στο όνομα της Δημοκρατίας τα έχουν ΓΑΜΗΣΕΙ.
Μάλλον μία επανάσταση χρειάζεται όπως γουστάρεις (αλλά Κάστρο) και εσύ για να μπούν στην θέση τους μερικά πράγματα.
Διότι ο καιρός γαρ εγγύς.

Κατ'αρχην δεν υπαρχει παραμυθι! Κατα δευτερον η εξεργεση δεν ηταν ΕΜΠ ηταν πανελλαδικη! διαβαζουμε και λιγο ιστορια...
Παντως με χαρα βλεπω οτι σε μερικα πραγματα συμφωνουμε!
Κι εγω εχω τονισει επανηλλειμενα οτι ημαστε σκατα! Δεν φταιει ομως η εξεγερση που μου λες γι' αυτο! Ο επανστατημενος λαος δεν ειχε σκοπο να παρει εξουσια αλλα να αφαιρεσει εξουσια απο τον τυραννο. Συμφωνο επισης μαζι σου οτι στο ονομα της δημοκρατιας τα εχουν "ΓΑΜΗΣΕΙ"! Τι προτεινεις? εγω δεν προτεινα επανασταση! Μην βλεπεις τον Che στη φωτο και βγαζεις συμπερασματα. Εγω εχω αλλες προτασεις. Μια απο αυτες εχει διατυπωθει πιο πριν. Ναι να βγουμε στους δρομους και να φωναξουμε για την παιδια. ΠΡΟΣΟΧΗ, οχι για τους εκπαιδευτικους, γενικοτερα για την παιδια που σε ολους τους τομεις της ειναι χαλια! Οταν θες να δημιουργησεις μια υγειη χωρα ξεκινας παντα απο την παιδεια! Θες να εχεις μορφωμενο λαο και οχι αμορφωτο οπως θελουν οι "μορφωμενοι των καρεκλων"
Μια αλλη προταση ειναι αντιδραση στις βουλευτικες εκλογες! Να ψηφιστουν μικρα κομματα (δεν προσδιοριζω) ΚΚΕ, ΣΥΝ, ΛΑΟΣ για να ανεβει η δυναμη τους να υπαρχει εντονοτερη αντιπολιτευση να πιεσουν να φωναξουν και να ακουστουν! Να ξεφυγουμε επιτελους απο το δικομματισμο!

Οποιος εχει διαφορετικες προτασεις να ακουσουμε!! Πιστευω οτι ειναι ενα καλυτερο θεμα να ασχοληθουμε..

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Gabor,
θά πρεπε να ντρέπεσαι λίγο...
(και τι είναι η "ορδή" του τανκ?)

Επειδή λέω την αλήθεια????
'Η μήπως είσαι αφελής και ακόμη αυτό το παραμύθι πιστεύεις?????

Αγόρι μου, η ηλικία μου μου επιτρέπει να σου πω ότι εγώ ΗΜΟΥΝ εκεί. Όχι μέσα, αλλά απέναντι.
Αυτά που πιστεύω, τα ΕΙΔΑ, δε μου τα είπε κανένας.
Συμπτωματικά δε με συνέλαβαν.
ʼρα άσε κανένα που ξέρει κάτι περισσότερο να μιλάει για την "αλήθεια"...

(Εσύ όταν έγινε το πολυτεχνείο δεν είχες ακόμα γίνει - πιθανότατα - ούτε σπέρμα στ' αρχίδια του πατέρα σου).

Και στην ερώτησή μου δεν απάντησες.

OP
OP
C

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
Αν θελεται αλλαζουμε θεμα ο καθενας εχει την κριση του απλα λιγο μαθημα ιστοριας δεν ενοχλει κανεναν! Προσφερομαι για προτασεις για ενα καλυτεο αυριο οπως ειπα στο τελευταιο μνμ μου! Θα ξαναμπω σε κανα 2ωρο τα λεμε..

Επισκέπτης
Μια αλλη προταση ειναι αντιδραση στις βουλευτικες εκλογες! Να ψηφιστουν μικρα κομματα (δεν προσδιοριζω) ΚΚΕ, ΣΥΝ, ΛΑΟΣ για να ανεβει η δυναμη τους να υπαρχει εντονοτερη αντιπολιτευση να πιεσουν να φωναξουν και να ακουστουν! Να ξεφυγουμε επιτελους απο το δικομματισμο!

Συμφωνώ σε αυτό που λες. Ναι, καλό θα ήταν κάποια άλλα κόμματα να ανέβουν για να υπάρχει πολυφωνία. Διαφωνώ όμως ΚΑΘΕΤΑ σε αυτό που είπα στην αρχή: Δεν μπορεί ΚΑΝΕΙΣ να μου στερήσει το δικαίωμα να πάω στην δουλειά μου κλείνοντάς μου τον δρόμο. Δεν μπορεί ΚΑΝΕΙΣ να μου σπάσει το αυτοκίνητο/μαγαζί/σπίτι επειδή έτσι του κάβλωσε, στο όνομα του "αγώνα" του ή της "δημοκρατίας" (και πάλι τα εισαγωγικά δεν είναι τυχαία). Δεν μπορεί ΚΑΝΕΙΣ να στερήσει από το παιδί μου να πάει στο σχολείο επειδή καμιά 30αριά άτομα από κάθε σχολείο γουστάρουν να χάσουν μάθημα, να πιούνε κάνα ουισκάκι και να πηδήξουν καμιά γκόμενα πάνω στο θρανίο. Κατάλαβες που διαφωνώ μαζί σου? Κι εκεί μέχρι στιγμής, έχουμε φτάσει στις 10 σελίδες και επιχειρήματα δεν μου έχεις δώσει... ούτε ένα.

Επισκέπτης
στην δικη του παπαδοπουλου τον ρωτησε ο δικαστης επαγγελμα!και απαντησε ο παπαδοπουλους ΟΙΚΙΑΚΑ!! :οσον αφορα τους ελληνες και ξενους εργατες,ξαναλεω οτι τους παιρνουν οι ελληνες τους αλβανους γιατι τους δινουν ενα κομματι ψωμι!!και στην τελικη μπραβο στους αλβανουν,ρωσους,πακιστανους που επελεξαν να δουλεψουν τιμια!!!και οσοι βγαινουν και λενε για τα τανκς και τα νεκρα παιδια ,απλα ντροπη τους!!εχουν και θρασος που τα λενε!!

Επισκέπτης
Θέτοντας το έτσι δεν παίρνεις απάντηση. Τους πόρους τους καταναλώνουν οι άνθρωποι γενικά (ανεξαρτήτως ιδεολογίας). Δεν δέχομαι ότι τα κομμουνιστικά καταναλώνουν λιγότερο, γιατί πολύ απλά, αυτά που έχουν επιβιώσει δεν έχουν τα μέσα να καταναλώσουν. Ζουν ασκητικά λόγω συνθηκών και όχι λόγω επιλογής.

Επίσης, θα ήθελα να επισημάνω ότι και το σχόλιο σου περί της καταστροφής του περιβάλλοντος είναι άστοχο κατά τη γνώμη μου. Το περιβάλλον, επί κομμουνιστικών καθεστώτων, δέχθηκε και δέχεται μεγαλύτερα πλήγματα, απ' ότι από τα καπιταλιστικά καθεστώτα. Όχι κατ' ανάγκη γιατί οι άλλοι είναι οικολόγοι, αλλά γιατί κάποτε μπορείς να τους σταματήσεις.

Το θέμα δεν είναι περί οικολογίας,αλλά οικονομικό.Οι φτωχοί και οι αδύναμοι δεν έχουν πρόσβαση στους πόρους.Μόνο οι βιομήχανοι και τα λαμόγια έχουν.Δες π.χ περίπτωση "The Mall".Δες τη ρύπανση που προκαλούν τα σαπιοκάραβα των εφοπλιστών.Στους Βωξίτες του Παρνασσού δεν μπορεί να έχει πρόσβαση κανείς μας.Ο Κυριακόπουλος έχει.Και όλα αυτά μέσα από αδιαφανείς διεργασίες.Στη Βολιβία,μέχρι και το νερό της βροχής επεχείρησαν να "πωλήσουν" κάποιοι Αμερικανοί επιχειρηματίες που είχαν εγκατασταθεί με τις ευλογίες της CIA.

GABOR

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Gabor,
θά πρεπε να ντρέπεσαι λίγο...
(και τι είναι η "ορδή" του τανκ?)

Αγόρι μου, η ηλικία μου μου επιτρέπει να σου πω ότι εγώ ΗΜΟΥΝ εκεί. Όχι μέσα, αλλά απέναντι.
Αυτά που πιστεύω, τα ΕΙΔΑ, δε μου τα είπε κανένας.
Συμπτωματικά δε με συνέλαβαν.
ʼρα άσε κανένα που ξέρει κάτι περισσότερο να μιλάει για την "αλήθεια"...

(Εσύ όταν έγινε το πολυτεχνείο δεν είχες ακόμα γίνει - πιθανότατα - ούτε σπέρμα στ' αρχίδια του πατέρα σου).

Και στην ερώτησή μου δεν απάντησες.

Και τι έκανες εκεί έξω που ήσουν???? Περαστικός μήπως?????
Και κατά τύχη τα είδες όλα αυτά?????
'Η μήπως ήσουν εξεγερτής και αντικαθεστωτικός.
Τότε βλακεία τους που δεν σε συνέλαβαν.
Είδες δηλαδή το ΤΑΝΚ να σκοτώνει και να λιώνει ανθρώπους ???? Πω πώ τι λες. δεν το πιστεύω.
Γιατί δεν βγαίνεις να το ΦΩΝΑΞΕΙΣ.
Προτείνω να πλησιάσεις τον Παπαχελά και σε μία μελλοντική εκπομπή να του εκθέσεις και τις απόψεις σου. Αντε η αλήθεια πεθαίνει τελευταία.

Και για το σπέρμα του πατέρα μου που είπες σε παρακαλώ να μην τον βάζεις ούτε καν στο στόμα σου γιατί είσαι 51 ετών και λες ακόμη τέτοιες μωρίες (Δεν λέω πιο βαριές κουβέντες γιατί δεν είναι του χαρακτήρα μου). Ντροπή σου ανεδέστατε 51 ετών που μπορεί να έχεις και παιδιά. Τέτοια τους μαθαίνεις?????? Κάνε την χάρη σε παρακαλώ. Καραγκιόζη.

Κάλιο αργά παρά ποτέ. Η αλήθεια πεθαίνει τελευταία.

GABOR

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Το θέμα δεν είναι περί οικολογίας,αλλά οικονομικό.Οι φτωχοί και οι αδύναμοι δεν έχουν πρόσβαση στους πόρους.Μόνο οι βιομήχανοι και τα λαμόγια έχουν.Δες π.χ περίπτωση "The Mall".Δες τη ρύπανση που προκαλούν τα σαπιοκάραβα των εφοπλιστών.Στους Βωξίτες του Παρνασσού δεν μπορεί να έχει πρόσβαση κανείς μας.Ο Κυριακόπουλος έχει.Και όλα αυτά μέσα από αδιαφανείς διεργασίες.Στη Βολιβία,μέχρι και το νερό της βροχής επεχείρησαν να "πωλήσουν" κάποιοι Αμερικανοί επιχειρηματίες που είχαν εγκατασταθεί με τις ευλογίες της CIA.

Ετσι μπράβο γιατί ο κομμουνισμός, σοσιαλισμός και ο καπιταλισμός είναι οικονομικά συστήματα και ΟΧΙ ιδεολογίες όπως παραμυθιάζουν τον λαό εδώ και χρόνια.

GABOR

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Κατ'αρχην δεν υπαρχει παραμυθι! Κατα δευτερον η εξεργεση δεν ηταν ΕΜΠ ηταν πανελλαδικη! διαβαζουμε και λιγο ιστορια...
Παντως με χαρα βλεπω οτι σε μερικα πραγματα συμφωνουμε!
Κι εγω εχω τονισει επανηλλειμενα οτι ημαστε σκατα! Δεν φταιει ομως η εξεγερση που μου λες γι' αυτο! Ο επανστατημενος λαος δεν ειχε σκοπο να παρει εξουσια αλλα να αφαιρεσει εξουσια απο τον τυραννο. Συμφωνο επισης μαζι σου οτι στο ονομα της δημοκρατιας τα εχουν "ΓΑΜΗΣΕΙ"! Τι προτεινεις? εγω δεν προτεινα επανασταση! Μην βλεπεις τον Che στη φωτο και βγαζεις συμπερασματα. Εγω εχω αλλες προτασεις. Μια απο αυτες εχει διατυπωθει πιο πριν. Ναι να βγουμε στους δρομους και να φωναξουμε για την παιδια. ΠΡΟΣΟΧΗ, οχι για τους εκπαιδευτικους, γενικοτερα για την παιδια που σε ολους τους τομεις της ειναι χαλια! Οταν θες να δημιουργησεις μια υγειη χωρα ξεκινας παντα απο την παιδεια! Θες να εχεις μορφωμενο λαο και οχι αμορφωτο οπως θελουν οι "μορφωμενοι των καρεκλων"

Οποιος εχει διαφορετικες προτασεις να ακουσουμε!! Πιστευω οτι ειναι ενα καλυτερο θεμα να ασχοληθουμε..

Δεν ξέρω αλλά το νερό μπαίνει στο αυλάκι του.
Και εγώ συμφωνώ με τα μικρά κόμματα και μακριά από αυτήν την αρρώστια που λέγεται δυκομματισμός.

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
Λοιπον

warhol-Δεν καταλαβα που ξενερωνεις επειδη δειραμε το γαβριλο.Ποιο το πρόβλημα σου?Δεν συμφωνεςι πως ειναι καπιλευτης αγωνων.Με ποιο δικαιωμα ερχεται να βαλει πανο στη δικη μας καταληψη.3 ατομα του τη πεσανε και σε αυτους που ηταν μαζι του καμμια 10αρια αλλοι δλδ πεσανε λιγοτεροι απο 6.Απλως παροτι ειμασταν λιγοτεροι ηταν ανιση μαχη διοτι οπως προειπα βρωμανε τα κουμουνια και ειναι δυσκολο να παιζεις ξυλο οταν ο αλλος βρωμαει.
2.Οταν σου λεω για εξωφυλλα εφημεριδων σου μιλαω και για εξωφυλλο του ριζοσπαστη.Σου λεω πως το εχω ψαξει μην κοροιδευεις χωρις να ξερεις την αληθεια 100% υπαρχει πιθανοτητα να εκτεθεις ρε c
3. Δεν ειμαι δεξιος ουτε αριστερος ουτε τιποτα.Αγανακτισμενος ειμαι που απο το σχολειο ακομα το κολοσυστημα βαζει του πιτσιρικαδες στα κομματα και τις μαλακιες στο πανεπιστημιο ο καθε καθηγητης περναει του δικους του κλπ..
4.Οι απλυτοι που παρακολουθουν τη συζητηση δεν προκειται να καταλαβουν ποτε.Ειναι σαν να μιλας στο τοιχο οταν μιλας σε κουμουνι απλως ο τοιχος δεν βρωμαει.
5. Gabor σωστος για το ψεμα του τανκ τι να λεμε..Ποσοι πολιτικοι δεν επωφεληθηκαν απο αυτη τη φαση μονο να σκεφτεις..Σιγα μη καταλαβουν τα ζωα τωρα τι τους λες..Ο αλλος ο ψευτης λεει ηταν μπροστα..Σιγα μεγαλε τα αιματα.
6.Τι ketchup βαζεται καθε χρονο στη σημαια του πολυτεχνειου?
7.Che στειλε κανα mms ρε βλακακο στους στρουχτορες σου στη Ρωσσια να σου στειλουν με DHL τις απαντησεις και ενα νεο ζευγαρι Nike air για τη πορεια...Πανιβλακες οι μονοι νεκροι που υπαρχουν ειστε εσεις

Επισκέπτης
καταρχην τα σχολια σου για τους κνιτες ειναια δικα!!κρινε τον ανθρωπο με βαση αυτα που εχει να πει,την σταση ζωης του και οχι τι φοραει και αν πλυνεται!!λες για τους κνιτες!!να σε ενημερωσω λοιπον οτι στα πανεπιστημια οι δαπιτες κατακυριο  λογο νοθευουν τις εκλογες,επηρεαζουν καθηγητες και πρυτανεις,εχουν τα θεματα της εξαταστικης και τα μοιραζουν στους δικους τους,ταζουν μεταπτυχιακα,τα παιρνουν απο βουλευτες κτλ κτλ!!αυτη ειναι η σταση ζωης τους και η ιδεολογια τους!και επειδη εγω θελω αξιοκρατια,ισες ευκαριες σε ολους και καλυτερο μελλον για ολους μας παντα θα ειμαι απεναντι απο αυτους!!και θα φωναξω και για σενα ,και για μενα και για ολους μας!!και ουτε βρωμικος ειμαι,ουτε απλυτος!!ειμαι ενας ανθρωπος που ζηταει κατι καλυτερο!

xxx

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Μία μόνο παρατήρηση.
Όλοι εσείς που υποστηρίζετε τα σχετικά με τα "παραμύθια του Πολυτεχνείου " και είστε θαυμαστές, είτε κρυφά είτε φανερά ,του τότε εξαμβλωματικού και εμετικού καθεστώτος, ένα πράγμα θα πρέπει να σκεφτεί το (εν πολύς κενό και διεστραμμένο) μυαλουδάκι σας :
Αν δεν είχαμε δημοκρατία (έστω με τις αδυναμίες και τις στρεβλώσεις της), και δεν άρεσαν στους κρατούντες αυτά που λέτε (κοινώς ,δεν είχατε ελευθερία λόγου), θα σας είχαν πηδήξει ασυστόλως και παρά φύση, χωρίς οίκτο και υπεκφυγές. Το ότι εκφράζεστε ελεύθερα, (ακόμη και με ακρότητες που ξεπερνούν τα όρια της μαλακίζουσας σκέψης), είναι αποτέλεσμα αυτού του γαμημένου συστήματος που ονομάζετε "δημοκρατία".
Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι σοφά παρατηρούσαν:" Το μη χείρον βέλτιστο  "

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
Συμφωνω με savalla 100%.
warhol το θεμα με τα κομματοσκυλ α ειναι παντου το ιδιο.οταν σπουδαζα περναγα τα μαθηματα επειδη διαβαζα και σε μερικα πολυ μαλιστα την ιδια ωρα που δαπιτς-πασπιτες και κνιτες με τα απαραιτητα κονεδακια τους περνανε με λευκες κολλες,φυσικα και οι κνιτες που το κανουν αυτο ειναι σαφεστατα λιγοτεροι απο τους δαπιτες-πασπιτες αλλα οχι πως δεν συμβαινει.. εξαλου γιαυτο σου λεω για ψευτοκουλτο υριαρηδες και ψευτο επαναστατες ..
οσο για το σκηνικο με το γαβιλο περιμενω τη γνωμη σου..το βλεπεις σωστο να ειμαστε 17 να κλεινουμε το σχολειο γιατι εχει τυρι η τυροπιττα και να ερχεται ο καθε γαβριλος να κρεμαει πανο??εσυ τι θα εκανες?
ΧΧΧ επειδη δεν πιστευω ενα ψεμα δεν παει να πει πως συμφωνω με τη χουντα.για δικη σου ενημερωση σου λεω πως οταν η χουντα επεσε με ευθυνη της νεας κυβερνησης βγηκε το γνωστο 'πορισμα Τσεβα' το οποιο λεει σαφεστατα κανενας νεκρος στο χωρο του πολυτεχνειου.εχω αηδιασει τοσα χρονια  να βλεπω καθηγητες στα σχολεια να μιλανε για ορεστη απο βολο μαρια απο τη σπαρτη και πιπες..σκεψ ου μονο ποσος κοσμος συντηρειται απο αυτο το ψεμα.ποσοι βουλευτες πατανε επανω στους ψευτονεκρου ς και κανουν καριερα..κα ι η ketchup στη σημαια καθε χρονο ειναι φοβερο θεαμα.ουτε με το μητσικωστα δεν γελαω τοσο.καθε χρονο οι κηλιδες ειναι σε αλλο σημειο και η σημαια σιδερωμενη. ..!!!

OP
OP
C

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
Συμφωνω με savalla 100%.
warhol το θεμα με τα κομματοσκυλ α ειναι παντου το ιδιο.οταν σπουδαζα περναγα τα μαθηματα επειδη διαβαζα και σε μερικα πολυ μαλιστα την ιδια ωρα που δαπιτς-πασπιτες και κνιτες με τα απαραιτητα κονεδακια τους περνανε με λευκες κολλες,φυσικα και οι κνιτες που το κανουν αυτο ειναι σαφεστατα λιγοτεροι απο τους δαπιτες-πασπιτες αλλα οχι πως δεν συμβαινει.. εξαλου γιαυτο σου λεω για ψευτοκουλτο υριαρηδες και ψευτο επαναστατες ..
οσο για το σκηνικο με το γαβιλο περιμενω τη γνωμη σου..το βλεπεις σωστο να ειμαστε 17 να κλεινουμε το σχολειο γιατι εχει τυρι η τυροπιττα και να ερχεται ο καθε γαβριλος να κρεμαει πανο??εσυ τι θα εκανες?
ΧΧΧ επειδη δεν πιστευω ενα ψεμα δεν παει να πει πως συμφωνω με τη χουντα.για δικη σου ενημερωση σου λεω πως οταν η χουντα επεσε με ευθυνη της νεας κυβερνησης βγηκε το γνωστο 'πορισμα Τσεβα' το οποιο λεει σαφεστατα κανενας νεκρος στο χωρο του πολυτεχνειου.εχω αηδιασει τοσα χρονια  να βλεπω καθηγητες στα σχολεια να μιλανε για ορεστη απο βολο μαρια απο τη σπαρτη και πιπες..σκεψ ου μονο ποσος κοσμος συντηρειται απο αυτο το ψεμα.ποσοι βουλευτες πατανε επανω στους ψευτονεκρου ς και κανουν καριερα..κα ι η ketchup στη σημαια καθε χρονο ειναι φοβερο θεαμα.ουτε με το μητσικωστα δεν γελαω τοσο.καθε χρονο οι κηλιδες ειναι σε αλλο σημειο και η σημαια σιδερωμενη. ..!!!

και μετα θες να πιστεψουμε οτι δεν εισαι ακροδεξιος με τις παπαριες που λες..
Μας εχεις τρελανει εντελως με τις κετσαπ σου και το γαβριλο σου. Σε λιγο θα μας πεις οτι το τανκς ηταν μοτοσακο!

Κι εγω λοιπον σε προκαλω να ερθεις μαζι μου να κραξουμε τους ψευτοκουλτουριαρηδες και τους ψευτοεπαναστατες που λες και σε ενοχλουν, και να κανουμε δικη μας επανασταση που ημαστε και ιδεολογοι!

Επισκέπτης
bene,μια επίσκεψη σε κάποιο βιβλιοπωλείο δε θα σού έκανε κακό.Όσα πληρώνεις να γαμήσεις σε ένα μπουρδέλο,τόσο κάνε περίπου ένα βιβλίο πολιτικής ιστορίας...Αν είσαι 17 και λες τέτοιες ανοησίες,αποδικνύει πόσο καλά έχει δουλέψει η προπαγάνδα από συγκεκριμένο χώρο.Το άρμα μπήκε στο Πολυτεχνείο.Υπάρχουν και κινηματογραφικά ντοκουμέντα.Μήπως είναι πλαστά;Και αν θες να δεις τί άρμα ήταν,δες τη φωτογραφία.Ένα AMX30...

Δεν ξέρω ποιος είναι ο Γαβρίλος και η άλλη η τσουτσού που έπιανε το μικρόφωνο στις πρόσφατες κινητοποιήσεις των δασκάλων,αλλά ξέρω ότι η ιστορία δεν είναι δυνατόν να παραποιείται από προπαγάνδες...

URL]]

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Για να τελειώνουμε ρε παιδιά, ο Γαβρίλος ήταν ένας τυπάς με την κλασσική εμφάνιση του επαναστατημένου "από τις φωτογραφίες", ο οποίος πήγαινε, αν δεν απατώμαι (όποιος ξέρει και κάνω λάθος παρακαλώ να με διορθώσει), σχολείο στη Γκράβα (των χιλίων μαθητών εκ των οποίων πολλοί είναι μελλοντικοί τρόφιμοι του κράτους) , και ο οποίος ξαφνικά την περίοδο των μεγάλων κινητοποιήσεων για τις αλλαγές στο σύστημα εξέτασης των πανελλαδικών, βγήκε μόνος του και χωρίς να τον εκλέξει κανείς, και αυτοανακηρύχθηκε εκπρόσωπος των μαθητών, κάτι σαν τον προφήτη Μωάμεθ.

Αυτά... όσο άγνωστο μου είναι πώς, από ποιους και για ποιο λόγο ο θλιβερός αυτός τυπάκος έγινε ξαφνικά και τηλεοπτική περσόνα, άλλο τόσο μου είναι και αν και ποιοι τον έδειραν.

Επισκέπτης
καταρχην διαφωνω με την καταληψη που κανατε!!αν θελατε διαφορετικες  τυροπιτες ,να αγοραζετε απο φουρνο!!αν θελατε να χασατε μαθημα πολυ απλα να παραταγατε το σχολειο και να πηγαινατε να δουλεψετε!!!ειναι διαφορετιο πραγμα να θελεις να αλαξεις προς το καλυτερο την εκπαιδευση και αλλο να θες να τεμπελιαζεις!!!!εσεις κανατε το δευτερο!εγω ειμαι υπερ του πρωτου!!

Επισκέπτης
warhol αυτόν το μαλάκα τον Morisson δεν το βγάζεις,να βάλεις καλύτερα κάποια μουνάρα;

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom